Page 49 of 84 FirstFirst ... 3945464748495051525359 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

  1. #961

    Default

    Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Οκ, θα την κάνω την ερώτηση γιατι δεν αντέχω άλλο
    Με λιγα λογια ειναι ενας εξομοιωτης εγκληματος και εξολοθρευτης πεντεστριανς οπως ειπε και ο μαστερ Αρχιζεις απο φτωχος και καθουλου τιμιος και καταληγεις πλουσιος και επισης καθολου τιμιος μεσα απο διαφορες αποστολες που ως ενα βαθμο σατιριζει την αμερικανικη κουλτουρα. Δεν ξερω τι αλλο εχουν βαλει μεσα στι παιχνιδι γιατι δεν το εχω, αλλα στην ουσια ειναι ενα μεγαλο παρκο διασκεδασης που περιλαμβανει απο τις πιο βιαιες αποστολες μεχρι γκολφ, ποδηλασια και δεν ξερω τι αλλο. Η μπορεις αναμεσα στις κυριες αποστολες να παιρνεις το αυτοκινητο, οχι απαραιτητα το δικο σου να βαζεις μουσικη και να οδηγας ολη την ωρα.
    Τα παντα ολα την ξερεις την εκφραση?? ε κατι τετοιο

  2. The Following User Says Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

    Dragonpaul (20-09-2013)

  3. #962

    Default

    Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Οκ, θα την κάνω την ερώτηση γιατι δεν αντέχω άλλο και ας φανώ γελοίος!!!!!!
    Δεν εχω παίξει ΠΟΤΕ κανένα GTA!!!! Είχα παρει μονο το 4 και το πούλησα μετα απο καιρο με τη ζελατινα πάλι. Τι σόι παιχνιδι ειναι και εχει τόσο βάθος που θα σας κρατήσει τοσον καιρο;;;; Απ' όσο εχω καταλαβει, πας σε διαφορα σημεία της πόλης κάνοντας αποστολες, σωστα;;;; Δε το είχα παρει ποτε, επειδη δε με ιντριγκαρει καθόλου. Προσωπικά δε μου αρέσουν και τα γραφικά του.... Αλλα το 5 φαίνεται να ειναι κάτι διαφορετικό.
    Λοιπον;;;;
    Όλα τα υπόλοιπα GTA φαίνονται σαν παιδικές χαρές μπροστά στο V. Είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς για μένα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

  4. The Following User Says Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

    Dragonpaul (20-09-2013)

  5. #963
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,358
    Name
    Δημήτρης

    Default

    ξεκιναω κι εγω παιδια! για να δουμε!!

  6. #964
    Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    13,927
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

    Default

    Οκ, με καλυψατε!!!!
    Ευχαριστω! Λογικα θα του δώσω μια ευκαιρία.

  7. #965
    Moderator odytsak's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    13,334

    Default

    Eγώ λέω να ξεκινήσεις από το πρώτο GTA που είχε βγει στο original Playstation.


  8. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

    Dragonpaul (20-09-2013)

  9. #966

    Default

    Τέλος το story mode απο εμένα πρίν λίγο.

    Πολλές φορές λέμε μεγάλα λόγια για κάθε καλό παιχνίδι που παίζουμε, και καταντάει κάπως κλισέ. Εδώ τι να πώ; Δεν ξέρω απο που να πρωτοξεκινήσω και που να πρωτοτελειώσω, για αρχή να πώ ότι το παιχνίδι απλά κάνει όλα τα προηγούμενα GTA να μοιάζουν με παιδικές χαρές.



    Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική, και μαζί με ίσως τα καλύτερα γραφικά της γενιάς αυτής (αναλογικά με το δυσθεώρητο μέγεθος του παιχνιδιού), και το ambient soundtrack που παίζει στο background δημιουργεί μια απίστευτη αίσθηση αληθοφάνειας. Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς χωρίς να το παίξει, και θα το περιγράψω αλλιώς: Όποτε πηγαίνει κάποιος π.χ στην Αθήνα ερχόμενος απο οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, παρατηρεί όλα τα μικρά φώτα στο βάθος της πόλης μαζί με αυτά των αυτοκινήτων, και όλα αυτά δημιουργούν μαζί ένα φωτεινό πλέγμα μέσα στην νύχτα. Αυτό λοιπόν το "feeling", το τοπίο, δεν υπήρχε και δεν μπορούσε να αναπαραχθεί σε κανένα άλλο παιχνίδι, ΜΕΧΡΙ το GTA V. Όταν ερχόμουν στο Los Santos απ' την επαρχία, μου δημιουργούνταν ακριβώς αυτή η αίσθηση με αυτή στην πραγματικότητα, τα φώτα χιλιόμετρα μακρυά, το απίστευτο draw distance μέχρι τα βάθη της πόλης.

    Οι λακκούβες που γεμίζουν με νερό όταν βρέχει, τα αντικείμενα μέσα στα σπίτια και τους κλειστούς χώρους, δεν υπάρχει τίποτα βαλμένο στην τύχη. Μου θυμίζει την λεπτομέρεια που είδα στον κόσμο του Last of Us, μόνο που ουδέποτε περίμενα να δώ αντίστοιχα πράγματα σε multiplatform τίτλο. Η Rockstar είχε άλλη γνώμη...

    Το gameplay είναι εκπληκτικό, και το σύστημα με τους 3 πρωταγωνιστές δουλεύει εξαιρετικά. Στις αποστολές που είναι και οι 3 μαζί απαιτείται στρατηγική και διαρκής εναλλαγή ανάμεσα στους 3, ανάλογα με την ικανότητα του καθενός. Πολύ έξυπνο και πραγματικά το on the fly switching είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί να λειτουργεί τέλεια σε τόσο μεγάλη κλίμακα.

    Tο στόρυ είναι επίσης φοβερό και προσωπικά για μένα είναι ίσως η καλύτερη GTA ιστορία μαζί με το San Andreas. Εξάλλου και τα δύο παιχνίδια έχουν αρκετά κοινά μεταξύ τους... Οι αποστολές είναι αρκετά πολύπλοκες και ταυτόχρονα διασκεδαστικές και πρωτότυπες, (ειδικά οι ληστείες είναι όλα τα "λεφτά".. κυριολεκτικά, μπορείς να διαλέξεις κάθε φορά 2 τρόπους προς εκτέλεση της καθεμίας), υπάρχει μπόλικο γέλιο και WOW moments, κάτι το οποίο δεν είδαμε σχεδόν πουθενά στο GTA4.

    Στον τομέα του ήχου: Το ambient soundtrack είναι απλά όλα τα λεφτά, και πώς να μην είναι άλλωστε όταν την σύνθεση του έχει αναλάβει το θρυλικό instrumental συγκρότημα των Tangerine Dream μαζί με άλλους ταλαντούχους συνθέτες. Οι ήχοι των αυτοκινήτων έχουν ρετουσαριστεί στην τελειότητα, και πλέον με βεβαιότητα μπορώ να πώ οτι η Rockstar έβαλε τα γυαλιά στις... ηλεκτρικές σκούπες της Polyphony σε αυτόν τον τομέα. Ειδικά όταν περνάς με ένα tuned αμάξι, ή όταν ακούγονται απο μακριά τα exotic cars να γκαζώνουν, όταν διασχίζεις την διαδρομή κάτω απο ένα τούνελ, η αντανάκλαση των ήχων αυτών μου θυμίζει προσωπικά NFS Underground.

    Γενικά έχει γίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά σε όλους τους τομείς, το shooting είναι άψογο, το driving είναι άψογο, μέχρι και το... τέννις είναι άψογο. Δεν είναι λίγο απ' όλα δηλαδή όπως τα προηγούμενα GTA, ο κάθε τομέας έχει δουλευτεί ξεχωριστά και με προσοχή. Είναι τόσα άλλα που θέλω να πώ αλλά πραγματικά δεν πολυέχει νόημα γιατί θα κουράσω, και έτσι και αλλιώς η πλειοψηφία στο νήμα θα παίξει το παιχνίδι και θα βιώσει απο πρώτο χέρι αυτά που περιέγραψα.

    Δεν έχει νόημα να βάλω βαθμό πιστεύω, είναι μακράν το κορυφαίο παιχνίδι της γενιάς και instant classic, το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, με μεγάλη διαφορά απ' το δεύτερο.
    Last edited by Tilemaxx; 20-09-2013 at 08:39.

  10. The Following 12 Users Say Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

    chronohill (20-09-2013),Desmond (20-09-2013),Dragonpaul (20-09-2013),FotisGRC (20-09-2013),ilias78 (20-09-2013),isildur83 (20-09-2013),modecris (20-09-2013),Nek_Food (21-09-2013),Nerven (20-09-2013),psx3 (20-09-2013),spartan (20-09-2013),Starlord (21-09-2013)

  11. #967
    Moderator odytsak's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    13,334

    Default

    Σεντόνι βλέπω χωρίς spoiler tag, να το παίξουμε κι εμείς θέλουμε.

  12. #968
    Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    13,927
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

    Default

    Δε λέει, βρε, τίποτα ο άνθρωπος. Εντυπώσεις γράφει και μάλιστα πολυ ωραία.

  13. #969
    PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Πρέβεζα
    Posts
    2,452
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

    Default

    8/10 παίζουν gta? ο ένας είμαι εγώ που περιμένω από αμαζον την δευτέρα να έρθει και ο άλλος είναι ο Odytsak!

  14. The Following User Says Thank You to Nerven For This Useful Post:

    Starlord (21-09-2013)

  15. #970

    Default

    Κ ενας εγω που το περιμενω με Ody Δευτεροτριτη!
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

  16. #971
    Moderator enstikto's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ampelokipoi
    Posts
    7,774
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ξεκιναω κι εγω παιδια! για να δουμε!!
    02:30 το πρωϊ ρε τρελέ ξεκίνησες και μετά απο ταξίδι;;;;
    To hype σου πρέπει να είχε πιάσει κόκκινο!!!

  17. #972
    PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3,570
    Name
    Γιάννης

    Default

    Φοβερό το παιχνίδι μέχρι τώρα (είμαι στην αρχή), πάρα πολύ όμορφο το Los Santos, ο τεχνικός τομέας πάρα πολύ καλός και μου αρέσει που το παιχνίδι σατιρίζει διάφορα.

  18. #973
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    32,358
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Quote Originally Posted by enstikto View Post
    02:30 το πρωϊ ρε τρελέ ξεκίνησες και μετά απο ταξίδι;;;;
    To hype σου πρέπει να είχε πιάσει κόκκινο!!!
    Επαιξα μεχρι τις 5 το πρωι χαχαχα σα ζομπι.

    Ο τεχνικος τομεας ειναι πολυ καλος ιδιαιτερα το βραδυ. Το πρωι υπαρχει αρκετο alliasing αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι το framerate ειναι πολυ καλο.

    Τωρα περισσοτερα δεν μπορω να πω καθοτι δεν εχω παιξει αρκετα, οποτε δεν μπορω να πω για στορυ κλπ. Παντως δεν εχω χαζολογησει καθολου, απλα βολταρω δεξια και αριστερα.

    Α επισης να ενημερωσω οτι το παιχνιδι στην Γαλλια στην πιο ακριβη λεωφορο της ευρωπης (μην πω του κοσμου) Champs Elysees, ειχε 60 ευρω. Ετσι για τα τυπικα…. ζητω η Σονυ Ελλας…

  19. #974
    PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Πρέβεζα
    Posts
    2,452
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

    Default

    Κανένας για βόλτα στην παραλία με ποδήλατο;



  20. #975

    Default

    Quote Originally Posted by the master View Post
    γιατι τοσο ακριβα ρε γαμωτο...60 ευρω πιο χαμηλη στο σκρουτζ...

    αλλα φαινεται τοσο τελειο...το θελω!



    θελω να καιω πεζους!
    (Uuum wierd...)
    Οι τιμες στην Ελλαδα καθοριζονται απο τον διανομεα(CD-Media). Και ναι ειναι διαφορετικες για καθε παιχνιδι. Αν καποιο καταστημα βαλει οτι τιμη θελει δημιουργειται μεγαλη φασαρια. Και ναι η τιμη που παιρνει ο Ελληνικος διανομεας ειναι διαφορετικη απο αυτη που παιρνει ο Γαλλικος.

    Το αναφερω γιατι εχω βαρεθει να βλεπω comments ανουσια. Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες διανομεις χαζοι παιδες, ξερουν οτι εχουμε οικονομικη κριση. Οι τιμες επιβαλλονται απεξω. Οπως για παραδειγμα εμεινε απεξω η Ελλαδα απο το launch του PS4. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
    Last edited by Roy; 20-09-2013 at 12:59.

  21. #976

    Default

    Quote Originally Posted by Roy View Post
    Οι τιμες στην Ελλαδα καθοριζονται απο τον διανομεα(CD-Media).
    Ειναι αυτο που λεμε ελευθερη αγορα
    Παντως αυτο δεν εξηγει την διαφορα απο τα 59 στα 69. Αρα μπορει να υπαρξει περιθωριο ελιγμων.

  22. #977

    Default

    Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Ειναι αυτο που λεμε ελευθερη αγορα
    Παντως αυτο δεν εξηγει την διαφορα απο τα 59 στα 69. Αρα μπορει να υπαρξει περιθωριο ελιγμων.
    Και βεβαια την εξηγει. Πολλοι retailers σπανε την τιμη, με αποτελεσμα να υπαρχουν φασαριες, μηνυσεις κλπ και καποιοι αλλοι τα κανουν import απο αλλες αγορες με μικροτερο κοστος, λιγοτερο ΦΠΑ ΚΛΠ, το οποιο δεν ειναι παρανομο αλλα σακατευει τους υπολοιπους που παιρνουν απο τον official Ελληνικο retailer, ο οποιος εχει παρει αλλη τιμη πιο ακριβη απο τη μαμα εταιρια.

    Αυτο συμβαινει. Δε χρειαζεται να κραζουμε ολη την ωρα, ουτε ειμαστε πιο εξυπνοι εμεις, ουτε ειναι πιο εξυπνοι οσοι το εχουν σε μικροτερη τιμη.

  23. #978
    Banned Forum GOD psx3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    8,378

    Default

    Ειλικρινά το έχω απορία ποιά είναι η τιμή χονδρικής από την CD Media, για να δούμε πόσο κέρδος βγάζουν οι μεγάλοι στα €70... αν ξέρει κανείς, ας απαντήσει έστω και με PM.

  24. #979

    Default

    Το κερδος που βγαινει σε διαβεβαιω οτι ειναι πολυ μικρο. Δυστυχως τα περιθωρια κερδους ειναι ελαχιστα. Λιγο καλυτερα απο το Hardware, αλλα και παλι πολυ μικρα.

  25. #980

    Default

    Αρα το συμπερασμα ειναι, επειδη ειμαι και λιγο χαζουλης, οτι κακως παραπονιομαστε για το 70 και κατα συνεπεια κακως πηγαινουμε στα μικροτερα μαγαζια για να το παρουμε φθηνοτερα αφου στην ουσια τους ενθαρρυνουμε να συνεχισουν μια "αντιεπαγγελματικη" συμπεριφορα?

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •