Το αγόρασε ο αδερφός μου, οπότε λέω να το παίξω τώρα και να μην περιμένω την έκδοση για το ps4, αν αυτή βγει τελικά. Πρώτες εντυπώσεις αργότερα, γιατί τώρα παίζει ο αδερφός μου.
τι βλακεια το παιχνιδι,παλι τα ιδια λες και παιζω το πεσινο,ΕΛΕΟΣ παταω Χ δεν ανταποκρινονται οι παιχτες.....
αντε καλη διασκεδαση σε οσους το πηραν,εμενα η λιστα φιλων γεμiσε με GTA5!!!
AriStos13 (19-09-2013),giannislazy (19-09-2013),Nerven (19-09-2013)
PDS (19-09-2013)
PDS (19-09-2013)
haha thanks παιδες!
Να πω την αληθεια δεν περιμενα οτι θα αρχιζει ετσι.
Για να δουμε.
.
AgentPrinny007 (19-09-2013)
άντε, υπέκυψε και ο παππούς: 59 ευρώ από κατάστημα στην...Αγία Βαρβάρα! ΕΛΕΟΣ, από Δάφνη πήγα στο..διάολο. ΟΠΟΥ, επαναλαμβάνω: ΟΠΟΥ, και να ρώτησα τι σε ebw (και πολλά τους υποκαταστήματα), τι σε άλλα (περίπου τα πρώτα 8 καταστήματα του skroyz.gr) δεν το είχε κανείς......ή το είχε σε ακριβότερες τιμές.
Οι δύο ποιο αισχρές που άκουσα ήταν στα 65 ευρώ (και μάλιστα ήταν γνωστό μου το μαγαζί - φαντάσου να ήταν και άγνωστο κιόλας) και η κλασική 70άρα στα Πλαίσιο, Γερμανός, Media Markt, κλπ.
Βλαδιβοστοκ, Μπόργκ, Πήτερ Μπόργκ. άντε γεια.
Είμαι στην 48ή αποστολή.
Δεν χωράει ανθρώπινος νούς το τι γίνεται και μπορείς να κάνεις στο GTA V. Απο τα χλιδάτα προάστια του Los Santos και το street racing με tuned supercars, μέχρι τα λασπωμένα κτήματα με γουρούνια και αγελάδες της εξοχής. Και όλα αυτά με διαβολεμένη λεπτομέρεια σε κάθε γωνιά του παιχνιδιού. Δεν θα πώ κάτι άλλο, όσοι το παίζουν καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Μια ιστορία υπέροχη, ένα παιχνίδι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ άλλοτε. Περισσότερα μετά τον τερματισμό.
Nerven (19-09-2013)
Όσο προχωράει γίνεται και καλύτερο. Είναι η καλύτερη GTA ιστορία μέχρι στιγμής. Επίσης το σύστημα με τους 3 πρωταγωνιστές δουλεύει τέλεια in-mission όπου συνεργάζονται άψογα. Οι πρώτες 10-15 αποστολές σε βάζουν στο κλίμα. Έπειτα θα θές αμέσως να μάθεις τι γίνεται μετά στο story mode. Το οποίο είναι απαραίτητο γιατί καθώς προχωράς ξεκλειδώνονται ολοένα και περισσότερα πράγματα στην πόλη.
Desmond (19-09-2013)
Sorry για το offtopic αλλά η αισχροκέρδεια που παίζει με το GTA στα estore με ανάγκασε να ξανασπάσω το PS3 μου μετά απο 1.5 χρόνο. Με 35 ευρώ αύριο παραλαμβάνω το ps3 μου με GTAV και PES14 στον σκληρό.... και με PSN κανονικά πλέον αφού η Sony έχει μήνες να το κλειδώσει. Sorry για την παρέμβαση και πάλι αλλά τα 60-70 ευρώ δεν μπορώ ακόμα να τα χωνέψω και ούτε έχω υπομονή να περιμένω πότε θα πέσει η τιμή ή να το βρώ σε αγγελία.
Last edited by DJTaurus; 19-09-2013 at 18:29.
προς ενημερωση για ολους τους Trophie hunter. η χρηση cheats, απενεργοποιει τα τροπαια.
http://www.digitalspy.co.uk/gaming/n...ievements.html
Nerven (19-09-2013)
Bookmarks