ναι και ειχα βαλει κωδικο και μετα ξενερωσα,,,βλακεια
How my girlfriend surprised me this morning
Πρωτο κομεντ απο κατω: Marry her -> 11,600 likes!
Το παιχνιδι ειναι φυσικα το καλυτερο της σειρας GTA!
Για οσους δεν εχουνε παιξει ποτε GTA τωρα ειναι η ευκαιρια!
Ααα...Δοκιμαστε να κολυμπισετε στον ωκεανο!λολ
Θεωρώ καρέκλες με πορτοκάλια την σύγκριση οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε το offtopic.
Επιμένω ότι είναι μεγάλο το ποσό όταν εδώ και μήνες έχουμε συνηθίσει στα 49 ευρώ για νέα games. Δεν το παίζω έξυπνος, είμαι κατά του JB στο iphone, αγοράζω όλες τις εφαρμογές όπως τα games που έχω αγοράσει τόσα χρόνια σε διάφορες κονσόλες. Το σκεφτόμουν καιρό να ξαναγυρίσω στο πειρατικό και το GTA ήταν η αφορμή. Εχω βάλει για download Puppeteer, SS Blacklist, SRow4, Rayman Legends και last of us για να το ξαναπαίξω. Το είχα σπασμένο και στο παρελθόν με custom firmware που είχα περάσει μόνος μου. Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα για όσους είναι στο τελευταίο επίσημο firmware. Πρέπει πρώτα να γίνει downgrade στο εργοστασιακό για να περαστεί το custom μετά. Downgrade γίνεται με το E3 Flasher που όσο και να το κάνουμε κοστίζει περί τα 100 δολάρια και είναι περίπλοκο να κάνεις τις συγκολλήσεις μόνος σου αν δεν ξέρεις (brick). Γνωρίζω για το ban account από παλιά που το είχα σπασμένο. Επιλεκτικά πέφτει σε αυτούς που λιώνουν στα free multiplayer και χρησιμοποιούν cheats (call of daddy κυρίως... εκεί πέφτει τσεκούρι.. έχω φίλο που παίζει με online pass bf3/fifa ένα χρόνο σχεδόν χωρίς ban)...καμία σχέση με τα banhammer της M$... λογικό είναι αμα θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ισχύει πάντως θέλει προσοχή. Εγώ που μπαίνω μόνο για να κατεβάσω τα παιχνίδια του plus και να κάνω trophies sync δεν θα έχω πρόβλημα. Σου ξαναλέω δεν ήθελα να προκαλέσω απλώς μου την βάρεσε η τιμή του GTA και σε συνδυασμό με την απογείωση της σκηνής εδώ και ένα χρόνο βρήκα αφορμή να γυρίσω. Για το GTA αν είχε κόστος 200 ευρώ και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το παίξω θα τα έδινα.
Αν θες καλύτερη σύγκριση, σου έχω τα παιχνίδια της Nintendo, τα οποία δεν βλέπουν price drop μέχρι την Δευτέρα Παρουσία. Εκεί δεν σε είδα να τα στηλιτεύεις όμως... anyway, απόψεις.
Αν λες για το Amazon, θα πρέπει να βάλεις και μεταφορικά. Δυστυχώς τα TheHut/Zavvi τσίμπησαν την τιμή προς τα πάνω και επίσης δεν αναγνωρίζουν τα εκπτωτικά κουπόνια 10% (για το GTA5 μόνο, μιας και τους παίρνει λόγω τρελής ζήτησης).
Το φθηνότερο που έχω βρει είναι αυτό:
http://www.ebay.com/itm/231055687213
Το πηρα και εγω τωρα.Το εδωσα το 70αρι.Ελπιζω να αξιζει.
Aυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδει ποτέ.. 9/10 στην friendlist παίζουν GTA!!
(Και γκολ η ΠΑΟΚΑΡΑ όσο έγραφα το comment!!!)
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Και στην δική μου friendlist γίνεται χαμός όντως...
Πρέπει να έχει σπάσει όλα τα κοντερ..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Starlord (21-09-2013)
Γιατι ρε παιδια λετε για 70αρια;
Εγω το πηρα day one 55€ απο Αθηνα.
Και νομιζω οτι για παιχνιδια με τοσο "βαθος" που θα σε κρατησουν ζεστο για καιρο 50 δεν ειναι πολλα.
Οκ, θα την κάνω την ερώτηση γιατι δεν αντέχω άλλο και ας φανώ γελοίος!!!!!!
Δεν εχω παίξει ΠΟΤΕ κανένα GTA!!!! Είχα παρει μονο το 4 και το πούλησα μετα απο καιρο με τη ζελατινα πάλι. Τι σόι παιχνιδι ειναι και εχει τόσο βάθος που θα σας κρατήσει τοσον καιρο;;;; Απ' όσο εχω καταλαβει, πας σε διαφορα σημεία της πόλης κάνοντας αποστολες, σωστα;;;; Δε το είχα παρει ποτε, επειδη δε με ιντριγκαρει καθόλου. Προσωπικά δε μου αρέσουν και τα γραφικά του.... Αλλα το 5 φαίνεται να ειναι κάτι διαφορετικό.
Λοιπον;;;;
Dragonpaul (20-09-2013)
Επαιξα καμια ωρα.Πραγματικα φαινεται να αξιζει.Πιο πολυ μοιαζει με σαν αντρεας απο τα παλια παιχνιδια της σειρας.Νομιζω οτι θα μου αρεσει.
Bookmarks