Page 48 of 84 FirstFirst ... 3844454647484950515258 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ναι και ειχα βαλει κωδικο και μετα ξενερωσα,,,βλακεια

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

How my girlfriend surprised me this morning

Πρωτο κομεντ απο κατω: Marry her -> 11,600 likes!

3. The Following 6 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

AriStos13 (19-09-2013),Innersense (19-09-2013),modecris (20-09-2013),Nerven (19-09-2013),psx3 (19-09-2013),spartan (20-09-2013)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Το παιχνιδι ειναι φυσικα το καλυτερο της σειρας GTA!

Για οσους δεν εχουνε παιξει ποτε GTA τωρα ειναι η ευκαιρια!

Ααα...Δοκιμαστε να κολυμπισετε στον ωκεανο!λολ

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δηλαδή είναι πολλά τα €60-70 (το βρίσκεις και με €44 πάντως) για τις ώρες gameplay που προσφέρει, ενώ τα τριψήφια νούμερα για smartphones γνωστής εταιρίας είναι λίγα...; Sorry, απλά μου φάνηκε κάπως αυτό. Ούτε καταλαβαίνω γιατί πλήρωσες για το CFW...

Όσο για το PSN, να ξέρεις ότι η Sony ρίχνει account & console ban.
    Θεωρώ καρέκλες με πορτοκάλια την σύγκριση οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε το offtopic.

Επιμένω ότι είναι μεγάλο το ποσό όταν εδώ και μήνες έχουμε συνηθίσει στα 49 ευρώ για νέα games. Δεν το παίζω έξυπνος, είμαι κατά του JB στο iphone, αγοράζω όλες τις εφαρμογές όπως τα games που έχω αγοράσει τόσα χρόνια σε διάφορες κονσόλες. Το σκεφτόμουν καιρό να ξαναγυρίσω στο πειρατικό και το GTA ήταν η αφορμή. Εχω βάλει για download Puppeteer, SS Blacklist, SRow4, Rayman Legends και last of us για να το ξαναπαίξω. Το είχα σπασμένο και στο παρελθόν με custom firmware που είχα περάσει μόνος μου. Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα για όσους είναι στο τελευταίο επίσημο firmware. Πρέπει πρώτα να γίνει downgrade στο εργοστασιακό για να περαστεί το custom μετά. Downgrade γίνεται με το E3 Flasher που όσο και να το κάνουμε κοστίζει περί τα 100 δολάρια και είναι περίπλοκο να κάνεις τις συγκολλήσεις μόνος σου αν δεν ξέρεις (brick). Γνωρίζω για το ban account από παλιά που το είχα σπασμένο. Επιλεκτικά πέφτει σε αυτούς που λιώνουν στα free multiplayer και χρησιμοποιούν cheats (call of daddy κυρίως... εκεί πέφτει τσεκούρι.. έχω φίλο που παίζει με online pass bf3/fifa ένα χρόνο σχεδόν χωρίς ban)...καμία σχέση με τα banhammer της M$... λογικό είναι αμα θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ισχύει πάντως θέλει προσοχή. Εγώ που μπαίνω μόνο για να κατεβάσω τα παιχνίδια του plus και να κάνω trophies sync δεν θα έχω πρόβλημα. Σου ξαναλέω δεν ήθελα να προκαλέσω απλώς μου την βάρεσε η τιμή του GTA και σε συνδυασμό με την απογείωση της σκηνής εδώ και ένα χρόνο βρήκα αφορμή να γυρίσω. Για το GTA αν είχε κόστος 200 ευρώ και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το παίξω θα τα έδινα.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Θεωρώ καρέκλες με πορτοκάλια την σύγκριση οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε το offtopic.

Επιμένω ότι είναι μεγάλο το ποσό όταν εδώ και μήνες έχουμε συνηθίσει στα 49 ευρώ για νέα games. Δεν το παίζω έξυπνος, είμαι κατά του JB στο iphone, αγοράζω όλες τις εφαρμογές όπως τα games που έχω αγοράσει τόσα χρόνια σε διάφορες κονσόλες. Το σκεφτόμουν καιρό να ξαναγυρίσω στο πειρατικό και το GTA ήταν η αφορμή. Εχω βάλει για download Puppeteer, SS Blacklist, SRow4, Rayman Legends και last of us για να το ξαναπαίξω. Το είχα σπασμένο και στο παρελθόν με custom firmware που είχα περάσει μόνος μου. Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα για όσους είναι στο τελευταίο επίσημο firmware. Πρέπει πρώτα να γίνει downgrade στο εργοστασιακό για να περαστεί το custom μετά. Downgrade γίνεται με το E3 Flasher που όσο και να το κάνουμε κοστίζει περί τα 100 δολάρια και είναι περίπλοκο να κάνεις τις συγκολλήσεις μόνος σου αν δεν ξέρεις (brick). Γνωρίζω για το ban account από παλιά που το είχα σπασμένο. Επιλεκτικά πέφτει σε αυτούς που λιώνουν στα free multiplayer και χρησιμοποιούν cheats (call of daddy κυρίως... εκεί πέφτει τσεκούρι.. έχω φίλο που παίζει με online pass bf3/fifa ένα χρόνο σχεδόν χωρίς ban)...καμία σχέση με τα banhammer της M$... λογικό είναι αμα θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ισχύει πάντως θέλει προσοχή. Εγώ που μπαίνω μόνο για να κατεβάσω τα παιχνίδια του plus και να κάνω trophies sync δεν θα έχω πρόβλημα. Σου ξαναλέω δεν ήθελα να προκαλέσω απλώς μου την βάρεσε η τιμή του GTA και σε συνδυασμό με την απογείωση της σκηνής εδώ και ένα χρόνο βρήκα αφορμή να γυρίσω. Για το GTA αν είχε κόστος 200 ευρώ και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το παίξω θα τα έδινα.
    Θα μπορουσες να το παρεις απο Αγγλια που το εχει 45€.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post

Αν θες καλύτερη σύγκριση, σου έχω τα παιχνίδια της Nintendo, τα οποία δεν βλέπουν price drop μέχρι την Δευτέρα Παρουσία. Εκεί δεν σε είδα να τα στηλιτεύεις όμως... anyway, απόψεις.

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Θα μπορουσες να το παρεις απο Αγγλια που το εχει 45€.
    Αν λες για το Amazon, θα πρέπει να βάλεις και μεταφορικά. Δυστυχώς τα TheHut/Zavvi τσίμπησαν την τιμή προς τα πάνω και επίσης δεν αναγνωρίζουν τα εκπτωτικά κουπόνια 10% (για το GTA5 μόνο, μιας και τους παίρνει λόγω τρελής ζήτησης).

Το φθηνότερο που έχω βρει είναι αυτό:

http://www.ebay.com/itm/231055687213

Moderator odytsak's Avatar

Εγώ το πρόλαβα στο zavvi με 48 ευρώ και το περιμένω Δευτεροτρίτη,
    το να σπάσεις την κονσόλα δεν είναι μέτρο αλλά ημίμετρο.

9. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

FotisGRC (19-09-2013),Nerven (19-09-2013)

Senior Member panos08's Avatar

Το πηρα και εγω τωρα.Το εδωσα το 70αρι.Ελπιζω να αξιζει.

Aυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδει ποτέ.. 9/10 στην friendlist παίζουν GTA!!

(Και γκολ η ΠΑΟΚΑΡΑ όσο έγραφα το comment!!!)
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Και στην δική μου friendlist γίνεται χαμός όντως...

Πρέπει να έχει σπάσει όλα τα κοντερ..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

εγω μαλλον θα πρεπει να σταματησω να μπαινω σε αυτο το thread γιατι με βλεπω να σκαω κ εγω το 70αρι κ δεν θελω.

Spoiler!

15. The Following User Says Thank You to ilias78 For This Useful Post:

Starlord (21-09-2013)

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

γιατι τοσο ακριβα ρε γαμωτο...60 ευρω πιο χαμηλη στο σκρουτζ...

αλλα φαινεται τοσο τελειο...το θελω!

θελω να καιω πεζους!
    (Uuum wierd...)

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Γιατι ρε παιδια λετε για 70αρια;

Εγω το πηρα day one 55€ απο Αθηνα.
    Και νομιζω οτι για παιχνιδια με τοσο "βαθος" που θα σε κρατησουν ζεστο για καιρο 50 δεν ειναι πολλα.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Οκ, θα την κάνω την ερώτηση γιατι δεν αντέχω άλλο και ας φανώ γελοίος!!!!!!
    Δεν εχω παίξει ΠΟΤΕ κανένα GTA!!!! Είχα παρει μονο το 4 και το πούλησα μετα απο καιρο με τη ζελατινα πάλι. Τι σόι παιχνιδι ειναι και εχει τόσο βάθος που θα σας κρατήσει τοσον καιρο;;;; Απ' όσο εχω καταλαβει, πας σε διαφορα σημεία της πόλης κάνοντας αποστολες, σωστα;;;; Δε το είχα παρει ποτε, επειδη δε με ιντριγκαρει καθόλου. Προσωπικά δε μου αρέσουν και τα γραφικά του.... Αλλα το 5 φαίνεται να ειναι κάτι διαφορετικό.
    Λοιπον;;;;

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αλλο 50 αλλο 70 μαν,,,

που το πηρες εσυ για πες μας...

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Κι εγώ δεν μπορώ να περιμένω άλλο αλλά αξίζει η αναμονή γιατί μου βγήκε 42 ευρώ από Amazon
    και θα το έχω τη Δευτέρα που θα μου το φέρει μια φίλη από Αγγλία.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Οκ, θα την κάνω την ερώτηση γιατι δεν αντέχω άλλο και ας φανώ γελοίος!!!!!!
    Δεν εχω παίξει ΠΟΤΕ κανένα GTA!!!! Είχα παρει μονο το 4 και το πούλησα μετα απο καιρο με τη ζελατινα πάλι. Τι σόι παιχνιδι ειναι και εχει τόσο βάθος που θα σας κρατήσει τοσον καιρο;;;; Απ' όσο εχω καταλαβει, πας σε διαφορα σημεία της πόλης κάνοντας αποστολες, σωστα;;;; Δε το είχα παρει ποτε, επειδη δε με ιντριγκαρει καθόλου. Προσωπικά δε μου αρέσουν και τα γραφικά του.... Αλλα το 5 φαίνεται να ειναι κάτι διαφορετικό.
    Το 4 ουτε μενα μου αρεσε,,,τα πιο παλια τα λατρευα ομως...απλα το παιχνιδι σου δινει τεραστια ελευθερια...και μη ξεχνας το γεγονος οτι μπορεις να σκοτωνεις πεντεστριανς.

22. The Following User Says Thank You to the master For This Useful Post:

Dragonpaul (20-09-2013)

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Το παιχνίδι πουλάει σαν τρελό πάντως στα μεγάλα μαγαζιά που το έχουν 70. Day 1 σε κεντρικά μαγαζιά, 50-60 κομμάτια δεν ήταν αρκετά. Που να ήταν και άλλες εποχές δηλαδή.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Senior Member panos08's Avatar

Επαιξα καμια ωρα.Πραγματικα φαινεται να αξιζει.Πιο πολυ μοιαζει με σαν αντρεας απο τα παλια παιχνιδια της σειρας.Νομιζω οτι θα μου αρεσει.

Bookmarks

Bookmarks