Προσωπικα το Titanfall με κερδισε αυτη τη φορα. Δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο, αλλα με τραβαει πολυ να παιξω και και να χαθω μεσα στην αδρεναλινη. Μονο αυτο, απλη αδρεναλινη και πιστολιδια με τεραστια Robots! Ξεκαθαρο και απλο και νομιζω οτι θα το πετυχουν οι Devs
What the fuck ?(αν ισχυει τελικα)
Microsoft clarifies: FIFA 14 only free for pre-orders in "Tier 1" countries
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=657261
Original source:http://www.eurogamer.se/articles/201...-one-i-sverige
Πελάτες δεύτερης κατηγορίας (το λέει και το όνομα -> Tier 2)...
Τρίτης. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε στο Tier 2 αν δεν κάνω λάθος.
MajereMP44 (22-08-2013)
Microsoft responds to Sony's "shifting message" comment
Executive Phil Spencer says "other people will do and say what they're going to say";
πω πωωω τους την ειπε ασχημα τωρα
πηγη gamespot
χαχαχα παλι καλα που δεν ειπε : "Οποιος το λεει ειναι"
Satan has left his killing floor
PS4
AgentPrinny007 (21-08-2013),Desmond (22-08-2013),Dragonpaul (21-08-2013),Kkritikos (21-08-2013),modecris (22-08-2013),Nek_Food (22-08-2013),Valkyre (22-08-2013)
και μετα θα εβγαζε τουιτ ο yoshida γραφοντας "καθρευτακι"![]()
Dragonpaul (21-08-2013),Gazof (22-08-2013),Leon_DiZ (21-08-2013),MajereMP44 (21-08-2013),modecris (22-08-2013),Nek_Food (22-08-2013),psx3 (21-08-2013)
Και μετά θα του έλεγε πάλι: "Οποίος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του!!!!"
Οκ, το ξεσκισαμε το θέμα... Χα χα!!!
AgentPrinny007 (22-08-2013),MajereMP44 (21-08-2013),modecris (22-08-2013),Nek_Food (22-08-2013)
Αν και η Sony αναφερόταν στο U-turn της MS, ξέχασε να πει ότι και η ίδια άλλαξε το μέχρι σήμερα δωρεάν μοτίβο του online MP με το paywall Plus αλλά μετά τα όσα φάγαμε φέτος στην μάπα, αυτό περνάει αναίμακτα συνεχώς. ΟΚ, στην Ε3 το απόλαυσα όλο αυτό το πανηγυράκι και τις (όχι και τόσο) μπηχτές, αλλά τώρα μέσα και σε μία μάλλον μέτρια παρουσίαση που μόνο η ημερομηνία ήταν το Hot point της, αυτό ήταν ένα μάλλον αχρείαστο σχόλιο. Ειδικά όταν έχουμε και ανοικτά θέματα και εκκρεμότητες σε απαντήσεις και για άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την λειτουργία και τις απαιτήσεις του λειτουργικού κλπ
Τέλος πάντων, μου αρέσει η αλήθεια είναι να βλέπω τις εταιρείες να τρώγονται και να φανμποΐζουν "πέφτοντας" ίσως και στο επίπεδο των πολύ φανατικών οπαδών τους, οπότε λίγη λάσπη και μπικινάκια (για τις female εκπροσώπους τους) δεν θα με χαλούσε κιόλας, αντιθέτως. Αλλά μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές δεν είναι και όλα ακριβώς όπως φαίνονται. Πανηγυράκι...
Καλα συγνωμη εκτος απο την λειτουργια κ τις απαιτησεις του λειτουργικου τι αλλο περιμενες απο τη σονυ να πει η να δειξει?μηπως η m$ ειπε τιποτα απο αυτα?!?εδω δεν ανακοινωσε ουτε ακριβη ημερομηνια κυκλοφοριας τι λεμε τωρα...ασε την καζουρα που εκανε στα χμποτς με το φιφα...οσο για το επι πληρωμη ονλαϊν κομματι εχεις ενα δικιο αλλα εως εκει,μην τα συγκρινουμε,ειπαμε εαν εισαι + κ εχεις κ τα 3 συστηματα θα εισαι κ στα 3 + με οτι αυτο συνεπαγεται...Α την καλημερα μου σε ολους!
Εδω συμφωνω με τον Κωστη 100%
Satan has left his killing floor
PS4
Δεν διαφωνώ ειδικά στα οφέλη του να είσαι plus και κάτοχος όλων των κονσολών της εταιρείας, αλλά μέχρι χθες ήταν κατ' επιλογήν πλέον για το online MP του PS4 υποχρεωτικό. Στα υπόλοιπα νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχολιάκι ήταν αυτή την φορά περιττό και κάπως βεβιασμένο, νομίζω δεν είχε και την ίδια ανταπόκριση από το κοινό με την προηγούμενη φορά, τουλάχιστον όχι από μένα δεν ξέρω από εσάς.
Ουσιαστικές εκκρεμότητες από την Sony δεν έχουμε αλλά θυμάστε παλιά τι λέγαμε για την MS, ότι δεν βγαίνει να ξεκαθαρίσει τα πιο απλά πράγματα και το παίζει τουμπεκί ψιλοκομμένο, το ίδιο κάνει τώρα η Sony με πράγματα που ίσως δεν έχουν και τόση σημασία για εμάς σαν χρήστες. Πάντως νομίζω είναι γεγονός ότι η Sony ξεκίνησε δυνατά τις παρουσιάσεις και όσο περνάει ο καιρός κάνει κοιλιά, ενώ η MS ξεκίνησε σκατά κυριολεκτικά και κάνει ένα μετρημένο come back έστω και με άρση περιορισμών και αρχικών προγραμματισμών. Εμένα δεν με πείθει και ούτε τις έχω συγχωρήσει αυτό που πήγε να κάνει στον χώρο με τα retails/drm/always online/κλπ αλλά δεν είμαι εγώ όλη η αγορά και άλλοι που ήταν επιφυλακτικοί τώρα αλλάζουν γνώμη σιγά - σιγά.
Τέλος πάντων, σε μία μέτρια γενικά παρουσίαση και χωρίς κάτι σπουδαίο αυτή την φορά να τροφοδοτήσει τον ενθουσιασμό μας, θεωρώ απλά ότι ήταν σφάλμα αυτή η αναφορά.
Dikakom (24-08-2013)
^^ Οχι διαφωνω, για εμενα το σχολιακι ηταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Συγνωμη αλλα η MS δεν πρεπει να παρει "αφεση αμαρτιων" και οταν βλεπεις οτι ο ανταγωνιστης σου εχει κανει 15 κωλοτουμπες προσπαθοντας -επι της ουσιας- να γινει..... το προιον σου... ε ναι... θα το πεις...!
Το xbone μας το προμοταρε η MS σαν το σουπερ μελλον, οπου σε αυτο το σουπερ μελλον αυτοι ηταν οι νταβατζηδες και εσυ πληρωνες αερα...
βλεπουν μετα τι εκανε το... πενιχρο PS4 και αρχισαν 15 κωλοτουμπες, οπου στην ουσια αντεγραψαν το μοτιβο και την φιλοσοφια της ΣΟνυ και πανω κατω το xboxone εγινε xps4box...
Πολυ καλα εκανε και αναφερθηκε, για να μην πω οτι κατα την γνωμη μου το σχολιο του παραηταν πολιτικα ορθο... ειπε απλα "others have shifted their vision"... σιγα τα ωα, κατα την γνωμη μου επρεπε να ειναι ΠΟΛΥ πιο καυστικος. Και αυτο γιατι η MS τους δουλευει ολους ψιλογαζι κι εδω ειμαι και το ξαναλεω, οταν αρχισει και σκαρφαλωνει το install base του xbone τοτε θα αρχισουν σιγα σιγα να "ξαναεπιστρεφουν" στο "αρχικο οραμα" που ειχαν...
Το οτι ολες οι υπηρεσιες που οι πελατες εχουν ηδη πληρωσει ειναι πισω απο PAYWALL δειχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ που κατατασσει η MS τους πελατες της...(οχι οτι η Σονυ ειναι αγια, μην πεταχτει παλι καποιος και μου πει αυτο, αλλα οσο ναναι ε ...μια ΔΙΑΦΟΡΑ... υπαρχει.)
Μονο και μονο αυτο πραγματικα αρκει και αν δεν το βλεπει καποιος, τοτε απλα κριμα.
Kkritikos (22-08-2013)
Fair enough... όντως και εγώ δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη και δεν μιλάω να επαναφέρει DRM κλπ τέτοια, αλλά από την πείρα του 360, να αλλάξει πλάνα με το core gaming και να το γυρίσει στο casual & TV - TV - TV - Sports, TV, hey Halo TV series.
Τι παιχνίδια παίζονται από πίσω.... άστα να πάνε..
Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που θα τους δώσουν και χρήματα τους και θα χαίρονται και από πάνω.... τα θύματα δε τελειώνουν ΠΟΤΕ δυστυχώς.
Δεν αγόρασα ποτέ προϊόντα της M$ και δε πρόκειται να το κάνω ποτέ και όσο περνάει ο καιρός χαίρομαι που η άποψη μου εδώ και πααααάρα πολλά χρόνια (απο το 1995) για την M$ είναι σωστή!
Μπορεί να εχει υπερισχύσει στα PC(Windows Office κτλ...) και πολλοί θα μου πουν ότι η M$ έφτασε τα PC και την τεχνολογία από πίσω εκεί που είναι.. Αλλά αυτά είναι ένα μάτσο μπούρδες. Η Microsoft έχτισε την εταιρία βαμπίρ, στις πλάτες άλλων εταιριών και αφού κυριάρχησε σε αυτές με το χρήμα και άλλες πούστικες μεθόδους, μετά τις κατέστρεψε και μαζί με αυτές τις εταιρίες κατέστρεψε ένα ίσως λαμπρότερο μέλλον. ΟΧΙ δεν είμαι Sony fanboy!! Αλλά σίγουρα είμαι anti-M$
Πάρτε και ένα βίντεο που λέει κάτι ενδιαφέρον... για το βαμπίρ που λέγεται Microsoft (και τη φίλη που έχουν την ίδια σκατοφατσα και λέγετε ΕΑ.)
Kkritikos (23-08-2013),MajereMP44 (23-08-2013)
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Dikakom (24-08-2013)
Xbox One Memory Bandwidth Details: 68 GB/Sec, Peak Bandwidth to Off-Chip 8GB DDR3 RAM, 204GB/s peak
http://www.gamepur.com/news/11857-xb...-ddr3-ram.html
λολ, κυκλοφορούν κλώνοι μου; ευχάριστο αυτό! (Deathtrick) Και μάλιστα δεινόσαυροι; (αν και προσωπικά κράζω την MS από το 1986, ελέω Workbench στην Amiga.)
δυστυχώς τα γίδια πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν...
Deathtrick (28-08-2013)
Bookmarks