Page 40 of 57 FirstFirst ... 3036373839404142434450 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1137

Thread: Demon's Souls

Senior Member fioumann's Avatar
    PSN ID
    fioumann
    Name
    Ευθύμης

Παιδες εχω την Ασιατικη Version εδω και κανα 3αρι χρονια,το χα παιξει στην αρχη και ειχα φτασει να νικησω το πρωτο boss μετα απο πολλες ωρες!!!Σημερα καθως δεν ειχα παιχνιδι να παιξω λεω δεν το βαζεις...και το βαλα...Εφτιαξα εναν ιπποτη και το περασα με την πρωτη χωρις να πεθανω καμια φορα,ψιλογουσταρα ειναι ωραιο παιχνιδακι αλλα εχει τη δυσκολια του και αυτο.Αυριο παλι θα παω για την 2ο boss.Μην λωνουμε κιολλας!!!

YΓ: Τις ψυχες τις αποθηκευω καπου ή τις παιρνω μαζι μου,οι ψυχες απο τα bosses που χρησιμευουν?
    Last edited by fioumann; 17-04-2013 at 22:12.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

τις ψυχες δεν τις αποθυκευεις καπου...

οι ψυχες απο τα μποσσ χρησιμευουν στο να φτιαχνεις οπλα και να μαθενεις μαγια, βεβαια αν θες μπορεις να τις χρησιμοποιησεις για να παρεις ψυχες σε αριθμους , ξερεις.

αυτα , καλο λιωσιμο

Quote Originally Posted by fioumann View Post
    ...Εφτιαξα εναν ιπποτη και το περασα με την πρωτη χωρις να πεθανω καμια φορα.....
    Θες να με ρίξεις στα αντικαταθλιπτικά ε;;;;;.....εγώ πάλι πέθαινα στην πρώτη χωρίς να το περάσω καμία φορά.

Υ.Γ.: Όχι master δεν το ξαναβάζω.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

για δες λιγο πιο διπλα μαν...

ειπε οτι εφτιαξε ιπποτη...

οταν μιλαει ο μαστερ οι αλλοι τον γραφετε (γκουχ γκουχ μεσι και λοιποι)

τεσπα ρε εσυ χανεις χωρις πλακα ... αλλα υπαρχει ακομα ελπιδα, το παιχνιδι ειναι ακομα εκει και περιμενει...

Σου είχα πει με ιππότη έπαιζα την τελευταία φορά.....όντως τα πήγα καλύτερα αλλά στην πηγή δεν έφτανα και πάλι.

Όπως σου είχα πει και ότι το παιχνίδι το έσβησα.....πάει.....delete.....στον αγύριστο.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

λολ εγω στο χα πει παντως και το ξαναλεω , ειναι μεχρι να περασεις τη γαμημενη τη πρωτη πιστα για να αρχισει η διασκεδαση, αφου εγω το παμε 2 βδομαδες επαιζα μεχρι να τη περασω και σε αυτο το διαστημα το εκραζα το παιχνιδι οπως το εκραζες και συ.

τελευταια προσφορα αν ποτε θελησεις να το ξαναβαλεις ( βαλτο να κατεβαινει το βραδυ ρε , σιγα , τεσπα οτι θες) φτιαξε μια temple knight και μια royalty θα δεις οτι θα το περασεις και τοτε θα καψεις φλατζα .

Ειναι κριμα να το παρατησεις ετσι, το μυστικο στη πρωτη πιστα ειναι να μη κολωνεις και να παιζεις εξυπνα , δηλαδη να ξερεις ποτε να επιτεθεις και ποτε να κανεις αμυνα , αυτο ειναι αν το μαθεις τοτε δε θα χεις προβλημα.

εσυ αποφασιζεις.

Δηλαδή τι θες να μου πεις ότι μετά την 1η πίστα το παιχνίδι γίνεται εύκολο και δεν θα χάνω όπως στην 1η;;;;....και εγώ 2 εβδομάδες έπαιζα και στο ίδιο σημείο ήμουν αυτό δεν μου έχει συμβεί σε άλλο παιχνίδι οπότε λέω γιατί να κάθομαι να σπάω να νεύρα μου τη στιγμή μάλιστα που έχω και άλλα παιχνίδια να παίξω;;;

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Ρε συ πως να στο πω, το παιχνιδι αυτο ειναι πιο δυσκολο απο τα περισσοτερα που κυκλοφορουν αλλα η δυσκολια του ειναι μια ψευδαισθηση,,, τι θελω να πω...

Αν εσυ δεις καποιον να παιζει κιθαρα χωρις εσυ να ξερεις καθολου , θα σκεφτεις αμεσως οτι ειναι πολυ δυσκολο και οταν πας να παιξεις εσυ και δε θα μπορεις καθολου θα τα παρατησεις , ομως ο κιθαριστας περασε πολλες ωρες μεχρι να μαθει να παιζει και αφου εμαθε πλεον παιζει και γουσταρει .

Ετσι ειναι και το ντιμονς , πρεπει απλα να το μαθεις , εγω δηλαδη που το χω λιωσει σε ενα ολοκληρο playthrough θα χασω το πολυ 5-10 φορες ( στη πρωτη πιστα δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση λολ) , αν λοιπον κατσεις και μαθεις να παιζεις τοτε θα καταλαβεις τη μαγεια του .

Σου πα εσυ αποφασιζεις, μετα τη πρωτη πιστα δε θα γινει πιο ευκολο αλλα θα μπορεις να κανεις και λιγο φαρμ και να αναβαθμιζεις κλπ κλπ

Μετά από 5986354127 φορές που έχω παλέψει με τους ίδιους και τους ίδιους πίστεψε με έχω μάθει και τα μικρά τους ονόματα αλλά αυτοί όταν με βλέπουν κάνουν χαρές γιατί ξέρουν ότι ήρθε ο πελάτης.

Σε όλα τα παιχνίδια γίνεται αυτό στην αρχή δηλαδή να μάθεις το πως και το πότε αλλά στο DS και να το μάθεις δεν αρκεί το παραμικρό λάθος το πληρώνεις πολύ (φτου και από την αρχή μετά από 1 ώρα παιχνίδι) ακριβά.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ρε απλα λολ η περιγραφη σου,

θα κανω ενα walkthrough της πρωτης πιστας αφιερωμενο σε σενα, λολ.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Καλα ρε Νικο χαχαχαχα καποτε το ειχα και γω το παιχνιδακι και εφαγα τους 2 πρωτους μη σου πω τους 3 δεν θυμαμαι και δεν ηταν τοσο τραγικο!! Ρε master αληθεια παλευες 2 βδομαδες για τον πρωτο χαχαχα γιατι ρε? 5 φορες να επαιξα την πρωτη πιστα.Δεν νομιζω παραπανω.Και η δικη μου η γνωμη ειναι οτι δεν ειναι οσο δυσκολο αν πηγαινεις κοτα τελειως....απλα εχει ορισμενα σημεια που αν χασεις (btw παρακατω δυσκολευει, δεν μου φαινοτανε καθολου πιο ευκολο ) τον πινεις απλα....
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

χαχαχαχα τοτε ημουν τελειως νουμπας με τετοια παιχνιδια ρε!

αλλα τωρα ηρθες να μου το παιξεις μαγκας?

πηγαινε να πιεις τσαγακι με τα 3 μποσ που νικησες και ασε εμενα που το χω τερματισει 7 φορες...

λοοοοοοοοολ

Είμαι άμπαλος με τέτοιου στυλ παιχνίδια και το ότι θα χάσω πολλές φορές το περίμενα και θα το άντεχα αλλά αυτό που δεν αντέχω με τίποτα είναι όταν χάνω μετά από 1+ ώρα παιχνιδιού να ξεκινάω από την αρχή.....πόσες φορές δηλαδή να κάνω κρόσσια τα νεύρα μου υπάρχει και ένα όριο.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

παντως υπαρχουν και shortcuts , η πρωτη πιστα εχει 2-3 ...

φανταζομαι δεν ειχες βρει κανενα ε?

λολζ

PSN ID
    MajereMP44

Καλα εχε χαρη που δεν μπορουσα να παιξω online γιαυτο το εδωσα.Αλλα πραγματικα μεχρι να φτασεις το boss ηταν ευκολακι αν επαιζες ομορφα και σωστα.Η μαλακια του να χασεις πριν το Boss απο απροσεξια ή να πρεπει να παιξεις ολουςςς του μαλακες μεχρι να φτασεις στο boss παντως δεν ειναι η "σωστη" η προστυχη δυσκολια...ειναι η ψευτια η ιδια.Δυσκολο θα ηταν αν ηταν random τα boss fights...εκει θα σου λεγα εγω...αλλα αυτοι κανουν τα ιδια μεχρι να βρεις το κουμπι τους....

Ασε εμενα τα τσαγακια και τρεχα να το τερματισεις 8η φορα

Spoiler!
    PS4

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

χαχαχα 3 μποσσ μου μενουν για την 8η γατακι...

και να ξερεις οτι σπανια βρισκω για ονλινε...τσ τσ τσ

random boss fights?
    you ...you madman!

PSN ID
    MajereMP44

Εσυ παιδι μου εχεις προβλημα σοβαρα σου μιλαω λολ οντως παιζεις DS 8η φορα? και δεν εχει ερθει κανεις να σε πιασει να σε κανει τοπι στο ξυλο ακομη για να μην το ξανακανεις? (well done παντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι και αξιζει για πολλα playthroughs). Εμενα μαρεσε η ιδεα του online που ειχε και ειχα πορωθει αλλα μετα που δεν καταφερα να παιξω ξενερωσα τοσο πολυ που το εστειλα....θα επανελθω ομως γιατι και αυτο το και το Dark Souls πρεπει να τερματιστουν καααααααποια στιγμη

Φαντασου να ειναι το γαϊδουρι το boss με μυαλο Κατελη.Αψυχολογητο τελειως.χοχοχο

PS4

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Εσυ παιδι μου εχεις προβλημα σοβαρα σου μιλαω λολ οντως παιζεις DS 8η φορα? και δεν εχει ερθει κανεις να σε πιασει να σε κανει τοπι στο ξυλο ακομη για να μην το ξανακανεις? (well done παντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι και αξιζει για πολλα playthroughs). Εμενα μαρεσε η ιδεα του online που ειχε και ειχα πορωθει αλλα μετα που δεν καταφερα να παιξω ξενερωσα τοσο πολυ που το εστειλα....θα επανελθω ομως γιατι και αυτο το και το Dark Souls πρεπει να τερματιστουν καααααααποια στιγμη

Φαντασου να ειναι το γαϊδουρι το boss με μυαλο Κατελη.Αψυχολογητο τελειως.χοχοχο

παρε νταρκ σοουλς και καψε φλατζα φιλαρα!

ρε τι λες γαιδουρι μποσσ? κατελη?
    τι?
    τι εννοεις?
    wtf?

PSN ID
    MajereMP44

Φαντασου ενα boss με ψυχολογια Κατελη= ο ορισμος random.Δεν τον κοροιδευω με την κακη εννοια.Εχω και στην οικογενεια τετοιο ατομο και τον πειραζω συνεχεια!
    ΕΛπιζω να ξερεις τι σημαινει Κατελης/catman

PS4

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αααααααα ναι ρε ,,,δηλαδη να κανει ρανντομ κινησεις?

τρελα θα ταν , mission impossible!

Bookmarks

Bookmarks