Μαγος σε καποια bosses ειναι σαν cheat
Μαγος σε καποια bosses ειναι σαν cheat
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Να σου πω την αλήθεια με μάγο ήθελα να το ξαναρχίσω γιατί μόνο με μαγικά μπορεί να προχωρήσει κάποιος αυτό το παιχνίδι......thanx messi.
Δεν ισχυει αυτο που λεει ο μεσσι , οντως σε καποιο μποσσ τα μαγικα ειναι πολυ βοηθητικα , ομως ως μαγος θα πρεπει να αναιβαζεις περισσοτερα στατς και θα πρεπει να αγοραζεις συνεχως αντικειμενα που αναιβαζουν το mp , ως ιπποτης δε χρειαζοται να το κανεις αυτο οποτε θα μπορουσες ανετεα να φτιαξεις εναν δυνατο χαρακτηρα.
Πληροφοριακα εχω 2 χαρακτηρες εναν ιπποτη και εναν μαγο σε υψηλο λβλ 100+ και δε βλεπω καποια διαφορα στη δυσκολια , ισα ισα με ιπποτη μου φαινεται πιο ευκολο γιατι ο μαγος μενει συχνα ευαλλωτος και δεν εχει καλη αμυνα.
Αν θες ενα σχετικα ευκολο πρωτο playthrough παρε loyalty αν θες ενα legit παρε knight .
Αυτα απο μενα, μεσσι μεινε στο skyrim αν θες τη γνωμη μου λολ.
Και όμως δοκίμασα τον μάγο και πήγα πολύ καλύτερα ειδικά οι φωτιές που πετάει είναι ότι πρέπει για μάχες από απόσταση αν και δεν κατάλαβα πως σημαδεύεις για να τις ρίξεις πάνω στον αντίπαλο και εκτός από τα όπλα φοράει και περισσότερα, τουλάχιστον από τον barbarian, με αποτέλεσμα να αδειάζει πιο δύσκολα η μπάρα.
Το απίστευτα μακρινό checkpoint πάντως αρκεί για να σε κάνει να το παρατήσεις δεν είναι δυνατόν να σε βγάζει από την αρχή μετά από 20+ λεπτά παιχνίδι.
μαστερ αντε γεια!!
Μην τα παρατας φιλε θα δεις κ στην συνεχεια οτι κάποια bosses θα βγουν πολυ ευκολα αρκει βεβαια να ανεβαζεις τα ςναλογα στατς
Α και
Φιλε nikon μονο εμενα να ακους βασικα ΜΗΝ ακους τον μαστερ :-P
Big Ben, London, UK
Science fiction
γατακι μεσσι ποσες φορες εχεις τερματισει το παιχνιδι?
τεσπα εγω μιλησα ...
ας κανει ο νικον οτι θελει οποιο κλασσ και να παρεις το παιχνιδι βγαινει αρκει να χεις υπομονη,
σε ποια πιστα εισαι?
- - - Updated - - -
α ναι ρε δεν ειπα οτι με μαγο δε βγαινει το παιχνιδι , αυτο που ειπα ειναι οτι με ιπποτη ειναι στη πραγματικοτητα πιο ευκολο,,,θα δεις οσο προχωρας οτι ο μαγος θα αντιμετωπισει περισσοτερες δυσκολιες...
ειδικα στη πιστα 1-2
- - - Updated - - -
και εννοειται οτι ο μπαμπαριαν ειναι hardcore ρε , δεν ειναι για τη πρωτη φορα...
λολ εχει χασει τα λογικα του στην 1 - 2 το boss βγενει πανευκολα με μαγο
α και το χω τερματισει 1 φορα
Big Ben, London, UK
Science fiction
ειναι λογικο να φαινεται πιο ευκολο με μαγο γιατι μπορεις να χτυπας απο μακρυα...με ιππότη πχ πρεπει να μαθεις να είσαι ακόμα πιο πολυ ακριβης στις κινήσεις σου...εμενα το hit and run με μαγο μου ελυσε το θεμα σε πολλα σημεια...η να το πω chicken run?!lol
Spoiler!
κλ μαστερ ασε να εχω την δικη μου αποψη γτ δνν ειναι οτι το σκεφτομαι ή οτι υο χω δει απλα εχω δοκιμασει κ ξερωω που ηυαν πιο δυσκολο
συνωνοματε αν δεν εχεις τερματοσει το παιχνιδι πανω απο 7 φορες πώς τολμας και εχεις αποψη ? μαστερ logi
c
Big Ben, London, UK
Science fiction
Δεν ξέρω παιδιά μάλλον θα το παρατήσω δεν πάει άλλο αρχίζω και τρέμω από χθες παίζω και είμαι στο ίδιο σημείο, πάνω που βρήκα και το R3 για να λοκάρω και να πετάω τις φωτιές και λέω μια χαρά φτάνω σ'εναν με πανοπλία που κρατάει ένα μακρύ κοντάρι και σε παίρνει στο κυνήγι (γιατί οι άλλοι θα μου πεις τι κάνουν) και μόλις μου ρίξει μια είμαι νεκρός......έλεος δηλαδή αν είναι έτσι στην αρχή πως είναι μετά;;;;
Eντάξει δεν μ'αρέσουν τα rpg και είμαι άσχετος αλλά το Skyrim τουλάχιστον το προχώρησα 6-7 ώρες αυτό όπως το άρχισα θα το παρατήσω είπαμε να έχει μια δυσκολία αλλά όχι αυτό το πράγμα.
δε πας απο εκει...
αυτος με τα κοκκινα ματια και το κονταρι ειναι για πιο μετα, τωρα πας απο την αλλη...
οταν ειχα παρει το παιχνιδι ειχα κολησει στη πρωτη πιστα ( εκει που σαι και συ) για 2 βδομαδες , ενας θεος ξερει γιατι δεν τα παρατησα , τεσπα μολις περασεις την πρωτη πιστα αρχιζει η διασκεδαη...
παντως αν θες δοκιμασε μια και με ιπποτη στην αρχη εισαι ετσι κ αλλιως.
Α καλά!!!!!!!......έχει και άλλο πέρασμα δεν το έχω πάρει μάτι ο άσχετος;;;;;......thanx master θα το συνεχίσω γιατί δεν ξέρω κάτι με τραβάει και το πολύ πολύ να σου στείλω τον λογαριασμό για τα lexotanil.
EDIT: Κατάλαβα όταν ανέβεις ταράτσα δεν πας δεξιά αλλά αριστερά ε;;;;......καλά θα τους σκίσω θα φάνε πολύ ξύλο.
^^Καλά άμα δυναμώσω θα ξαναπάω από εκεί και θα περάσει πολύ άσχημα ο τύπος δεν θα ξέρει από που του έρχονται.....με εμψύχωσαν και οι από πάνω σου.....χαμός θα γίνει......θα περάσει η εβδομάδα και θα είμαι στο ίδιο σημείο.![]()
Μπας και τελικά μ'αρέσουν τα rpg και δεν το έχω καταλάβει;;;;![]()
Bookmarks