Όπως είπε και ο messi10 είτε με Soul arrow, είτε με τόξο. Αφού σκοτώσεις όλους τους τοξότες πας στη θέση ενός από αυτούς και ξεκινάς με μακρινές επιθέσεις.
Όπως είπε και ο messi10 είτε με Soul arrow, είτε με τόξο. Αφού σκοτώσεις όλους τους τοξότες πας στη θέση ενός από αυτούς και ξεκινάς με μακρινές επιθέσεις.
Αν και δεν χρησιμοποίησα Soul Arrow, τον σκότωσα. Αρκετά δύσκολος μπορώ να πω απλά πρέπει να μάθεις τι επιθέσεις κάνει το boss και πως πρέπει να τις αποφήγεις. Μόνο 2 φορές τον έριξα και κατευθείαν άρχισα τα hits στο κεφάλι και πέθανε.
Βρήκα και το Secret Dagger πριν απο λίγο το οποίο είναι το καλύτερο dagger (?).
Originally Posted by Rob Bricken
Και όμως, σήμερα δεν πέθανα ούτε μια φορά. xD
Το παιχνίδι όσο δύσκολο είναι, άλλο τόσο γαμάτο είναι.
Βρήκα και ένα Uchigatana και πορώθηκα. Μαζεύω souls τώρα για να ανεβάσω το strength μου για να μπορώ να το φορέσω το katana. Farmάρω στη 1-1 σε εκείνον τον ιππότη με τα κόκκινα μάτια που φυλάει μια μεγάλη πύλη. 2000 souls δίνει και τον έχω με ένα backstab.
Ποιά magic/miracles είναι χρήσιμα για να μάθω? Δεν έχω κάνει τίποτα με τα souls των bosses.
Επίσης μιας και σκέφτομαι να αναβαθμίσω το Uchigatana, έχω διαβάσει ότι υπάρχουν διάφορα paths για αναβαθμίσεις. Ποιός πιστεύετε είναι ο καλύτερος για το katana?
Originally Posted by Rob Bricken
Phalanx Trophy 23/8/2009
Toughest Soul Trophy 14/10/2012
Μου βγαλες την ψυχη κ*λοπαιχνιδο αλλα σου την πηρα την πλατινα!!!
Eστω και με μεγαλα διαλλειματα απο playthrough σε playthrough (NG+++)
Αυτο το pure bladestone πρεπει να ειναι οτι χειροτερο εχω πετυχει σε παιχνιδι...
![]()
Οι πιθανότητες να ρίξει pure bladestone ο dual Katana skeleton είναι περίπου 0,5%. Συγχαρητήρια για την πλατίνα
Βαλε και μια εβδομαδα τουλαχιστον που προσπαθουσα...
PBWT 4-2 - hidden passage - Firestorm (αν θυμαμαι καλα) και φτου κι απ την αρχη...
Thanks Kane![]()
Τα 3 πρωτα λεπτα του βιντεο ειναι επος.
Κλαιω με το ποιημα.
^ εγραψες, το ειδα ολο!
καλα το παραδειγμα με τα βυζια λολ κορυφαιο και λεω τι θα βρει παλι να πει...![]()
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Eχω μια πολυ βασικη αποροια....ποια ηταν στο τηλεφωνο 8 το πρωι????
Πολυ ωραιο βιντεακι για αλλη μια φορα Φιλλιπε!θα αποκτησεις φανατικο κοινο και εμεις θα ειμαστε οι φιλλιπιτσες σου!!!!
ΑΑΑαχ μου θυμισες demon's και μελαγχολησα!μεγαλες στιγμες!
Spoiler!
φιλιππιστες... λολ![]()
![]()
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Καλημερα...Προσφατα πηρα το dark souls,αλλα δεν το εχω παιξει ακομα...Αν το ξεκινησω θα βγαλω ακρη η πρεπει να εχω παιξει το demon souls πρωτα??
Ευχαριστω Γιωργο για την συμβουλη...Με εχουν προετοιμασει και αλλοι...![]()
Ξέρουμε αν θα βγάλουν κανένα patch να ανέβει λίγο η δυσκολία γιατί μου θυμίζει βόλτα στο πάρκο;;;;;.....το παιχνίδι θα μπορούσαν να το έχουν οι νευροχειρούργοι σαν τεστ στους ασθενείς τους.
Πέρα από τα κρύα αστεία μου ποιος είναι ο πιο καλός χαρακτήρας για να ξεκινήσει κάποιος άσχετος από rpg σαν και εμένα γιατί ως barbarian δεν την παλεύω;;;;
Bookmarks