Page 47 of 108 FirstFirst ... 374344454647484950515797 ... LastLast
Results 921 to 940 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by muku View Post
    Νομίζω ότι η τελευταία 1.5 σελίδα είναι εντελώς off-topic. Μήπως να το πηγαίναμε σε νέο θέμα για να συζητήσουμε πως και αν τα γραφικά επηρεάζουν το gameplay?

H άποψη πάντως ότι η Nintendo θα επηρεάσει την βιομηχανία ως προς την ποιότητα των γραφικών δεν στέκει. Θα φάει άκυρο από όλα τα hardcore games στην νέα γενιά κονσολών όπως έφαγε άκυρο και σε αυτήν. Δεν παίζει οι developers να το κάνουν ποτέ αυτό. Να έχουν δυνατότερες κονσόλες και να μην τις εκμεταλλεύονται στα όρια τους (όποια είναι αυτά ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε dev) για να κάνουν ένα παιχνίδι να τρέξει σε hardware προηγούμενης γενιάς.
    ine ena senario ke to analisame toso epidi den miazi apithano

apla na su thimiso vladimire oti to wii vgike ena xrono meta to 360 ke mazi me to ps3.

to wiiu vgeni (logika) 2 xronia prin ps4 ke 720. exi to xrono na epireasi tin agora
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by georgios View Post
    ine ena senario ke to analisame toso epidi den miazi apithano

apla na su thimiso vladimire oti to wii vgike ena xrono meta to 360 ke mazi me to ps3.

to wiiu vgeni (logika) 2 xronia prin ps4 ke 720. exi to xrono na epireasi tin agora
    Και το ps3 και xbox360 βγαίνουν 8 χρόνια πριν τις νέες κονσόλες με αυτή τη λογική. Έχουν χρόνο να επηρεάσουν την αγορά.

Άμα ήταν έτσι δεν θα υπήρχε πρόοδος. Το Wii U αμφιβάλλω αν μπορεί να θεωρηθεί next gen κονσόλα. Έχει 1gb ram διαθέσιμη για games, χειρότερο CPU απο τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς και καλύτερη GPU. Είναι στη φύση του προγραμματιστή να είναι τελειομανής και να βελτιώνεται συνεχώς. Κάτι που θα του προσφερθεί εκμεταλλευόμενος όλο και μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν ανεκμετάλλευτο το hardware της νέας γενιάς για χάρη του Wii U.

Μέχρι στιγμής τρώει ports από games της τωρινής γενιάς. Games ήδη θα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν με τις προδιαγραφές των κονσολών της νέας γενιάς. Δεν παίζει ξαφνικά να τα σταματήσουν ή να τα ρίξουν ποιοτικά για να κυκλοφορήσουν και στο Wii U. Αν είχαν σκοπό να το υποστηρίξουν θα έβλεπες κάτι εντυπωσιακό να είχε ήδη κυκλοφορήσει ή κάποιο βίντεο από κάποια μελλοντική κυκλοφορία αφού οι devs είχαν το kit πολύ πιο πριν. Ο λόγος που δεν έχουμε δει κάτι εντυπωσιακό είναι επειδή δεν θα υποστηριχτεί όπως οι νέες κονσόλες. Άλλος ένας λόγος που θα φάει άκυρο είναι η Unreal 4. Προς το παρόν έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα υποστηρίζει το Wii U. Θυμήσου πόσα multiplatform games είναι βασισμένα στην Unreal 3 σε αυτή τη γενιά...

PSN ID
    georgios78

Και το ps3 και xbox360 βγαίνουν 8 χρόνια πριν τις νέες κονσόλες με αυτή τη λογική. Έχουν χρόνο να επηρεάσουν την αγορά.
    ma den leo oti tha xtipisi tis iparxuses konsoles. mazi me autes tha kratisun xamila ta specs

Άμα ήταν έτσι δεν θα υπήρχε πρόοδος. Το Wii U αμφιβάλλω αν μπορεί να θεωρηθεί next gen κονσόλα. Έχει 1gb ram διαθέσιμη για games, χειρότερο CPU απο τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς και καλύτερη GPU. Είναι στη φύση του προγραμματιστή να είναι τελειομανής και να βελτιώνεται συνεχώς. Κάτι που θα του προσφερθεί εκμεταλλευόμενος όλο και μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν ανεκμετάλλευτο το hardware της νέας γενιάς για χάρη του Wii U.

Μέχρι στιγμής τρώει ports από games της τωρινής γενιάς. Games ήδη θα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν με τις προδιαγραφές των κονσολών της νέας γενιάς. Δεν παίζει ξαφνικά να τα σταματήσουν ή να τα ρίξουν ποιοτικά για να κυκλοφορήσουν και στο Wii U. Αν είχαν σκοπό να το υποστηρίξουν θα έβλεπες κάτι εντυπωσιακό να είχε ήδη κυκλοφορήσει ή κάποιο βίντεο από κάποια μελλοντική κυκλοφορία αφού οι devs είχαν το kit πολύ πιο πριν. Ο λόγος που δεν έχουμε δει κάτι εντυπωσιακό είναι επειδή δεν θα υποστηριχτεί όπως οι νέες κονσόλες. Άλλος ένας λόγος που θα φάει άκυρο είναι η Unreal 4. Προς το παρόν έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα υποστηρίζει το Wii U. Θυμήσου πόσα multiplatform games είναι βασισμένα στην Unreal 3 σε αυτή τη γενιά...
    1. apla ipa ena senario, sto erotima an ta exun skeuti ola auta.
    2. ise siguros oti tha ine toso pio dinata to nea mixanimata. ke an me ti antitimo?! su thimizo oti otan exis na kanis me pc texnologies den anevenun ke poli oi epidosis me normal kostos. epidi fimologite amd cpu
    3. auto me tin unreal tha eksartithi apo tin epitixia tu wii ke ti diafora sta specs. ke i valve elege diafora gia to ps3 stin arxi
    Last edited by georgios; 26-11-2012 at 15:21.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

ma den leo oti tha xtipisi tis iparxuses konsoles. mazi me autes tha kratisun xamila ta specs

1. apla ipa ena senarios. sto eritima an ta exun skeuti ola auta.
    2. ise siguros oti tha ine toso pio dinata to nea mixanimata. ke an me ti antitimo?! su thimizo oti otan exis na kanis me pc texnologies den anevenun ke poli oi epidosis me normal kostos. epidi fimologite amd cpu
    3. auto me tin unreal tha eksartithi apo tin epitixia tu wii ke ti diafora sta specs. ke i valve elege diafora gia to ps3 stin arxi
    Μα αλλάζει γενιά λες να συνεχίζουν να βασίζουν τα καινούρια games σε προηγούμενης γενιάς hardware? Θα συνεχίσουν να παίρνουν κάποια ports από τα μεγάλα IPs αλλά για λίγο καιρό. Και ο hardcore gamer δεν νομίζω να ασχολείται με αυτά τα ports.

2. Δεν νομίζω να μην τα έχουν σκεφτεί όλα αυτά. Οι CPUs που θα βάλουν θα είναι σίγουρα πιο δυνατοί από αυτόν του 360. Του PS3 ήταν διαφορετική περίπτωση δεν μπορείς να τον συγκρίνεις εύκολα με άλλες αρχιτεκτονικές. Αλλά σαν σύστηματα θα έχουν σαφώς μεγαλύτερη απόδοση από την τωρινή γενιά. Και oi GPUs θα είναι διαφορετικές από το Wii U από αυτά που έχουν βγει παραέξω. Δεν νομίζω να έχουν δραματική διαφορά αλλά η διαφορά που θα έχουν θα είναι παραπάνω από αρκετή σε τόσο optimized αρχιτεκτονικές. Και νομίζω η GPU ειναι ο λόγος που η Unreal 4 δεν υποστηρίζει Wii U. Προς το παρόν όπως είπες.

3. Άλλο Valve και άλλο Epic. Η Epic έχει ένα εργαλείο που έχει τροφοδοτήσει τη μισή βιομηχανία. Άσχετα αν δεν μου αρέσουν καθόλου τα games με UE... Το θέμα είναι ότι όταν από τόσο νωρίς χάνεις την υποστήριξη από το εργαλείο που θα δημιουργήσει ένα μεγάλο ποσοστό από τα games της νέας γενιάς χάνεις και ένα μεγάλο ποσοστό από software υποστήριξη για το μηχάνημα σου. Με impact στις πωλήσεις που οδηγούν σε impact στην υποστήριξη και από άλλους dev. Γενικά χάνεις το παιχνίδι με λίγα λόγια.

PS to Enstikto. Νομίζω τα posts μου δεν κολλάνε εδώ. Εγώ για το Wii U μιλάω

PSN ID
    georgios78

^^^
    nomizo ke ego oti ine simantiko to thema ton grafikon gia to wiiu, ala ama iparxun nevra auta ginonte

Μα αλλάζει γενιά λες να συνεχίζουν να βασίζουν τα καινούρια games σε προηγούμενης γενιάς hardware? Θα συνεχίσουν να παίρνουν κάποια ports από τα μεγάλα IPs αλλά για λίγο καιρό. Και ο hardcore gamer δεν νομίζω να ασχολείται με αυτά τα ports.

2. Δεν νομίζω να μην τα έχουν σκεφτεί όλα αυτά. Οι CPUs που θα βάλουν θα είναι σίγουρα πιο δυνατοί από αυτόν του 360. Του PS3 ήταν διαφορετική περίπτωση δεν μπορείς να τον συγκρίνεις εύκολα με άλλες αρχιτεκτονικές. Αλλά σαν σύστηματα θα έχουν σαφώς μεγαλύτερη απόδοση από την τωρινή γενιά. Και oi GPUs θα είναι διαφορετικές από το Wii U από αυτά που έχουν βγει παραέξω. Δεν νομίζω να έχουν δραματική διαφορά αλλά η διαφορά που θα έχουν θα είναι παραπάνω από αρκετή σε τόσο optimized αρχιτεκτονικές. Και νομίζω η GPU ειναι ο λόγος που η Unreal 4 δεν υποστηρίζει Wii U. Προς το παρόν όπως είπες.

3. Άλλο Valve και άλλο Epic. Η Epic έχει ένα εργαλείο που έχει τροφοδοτήσει τη μισή βιομηχανία. Άσχετα αν δεν μου αρέσουν καθόλου τα games με UE... Το θέμα είναι ότι όταν από τόσο νωρίς χάνεις την υποστήριξη από το εργαλείο που θα δημιουργήσει ένα μεγάλο ποσοστό από τα games της νέας γενιάς χάνεις και ένα μεγάλο ποσοστό από software υποστήριξη για το μηχάνημα σου. Με impact στις πωλήσεις που οδηγούν σε impact στην υποστήριξη και από άλλους dev. Γενικά χάνεις το παιχνίδι με λίγα λόγια.

PS to Enstikto. Νομίζω τα posts μου δεν κολλάνε εδώ. Εγώ για το Wii U μιλάω
    pantos oi protes ikasies den diksan trela specs

ego anaferthika sti logiki tis nintendo

apo ki ke pera to logiko gia tus alus prepi na ine na valun kati dinato. ala, ksanaleo. bori na kano ke lathos. nomizo, ine diskolo na ksefigis se epidosis (logo pc arxitektonikis) ke na kratisis xamila tis times me pc cpu. oi simvatotites kanun adifages autes oi arxitektonikes

tha theli poli maestria na petixis tin idaniki isoropia
    Last edited by georgios; 26-11-2012 at 15:57.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Τα άλλα posts Γιώργο τα άφησα στο νέο θέμα. Δεν είναι κακό που δημιουργήσαμε καινούριο αφού η συζήτηση έχει ενδιαφέρον. Αν τα γραφικά επηρεάζουν το gameplay και γενικά την όλη αίσθηση του παιχνιδιού. Νομίζω θα ενδιαφέρει και πολλούς άλλους να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Στα δικά μας τώρα. Και εγώ εικασίες κάνω. Τα specs σίγουρα δεν είναι τρελά από αυτά που ακούγονται αλλά είναι αρκετά για να προσφέρουν το άλμα από αυτή τη γενιά. To Wii U όπως όλα δείχνουν δεν θα προσφέρει το άλμα. Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο με τη διαφορά που είχε το Gamecube από το ps2 άντε ίσως λίγο παραπάνω. Δηλαδή τη διαφορά που είχε το Wii από το PS2. Ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλουν στο τέλος αλλά δεν θεωρώ πιθανό ότι θα βγάλουν κάτι μέτριο μη ικανό να φέρει πρόοδο στα γραφικά. Η αρχιτεκτονική μπορεί να μην είναι τόσο εξωτική πλέον αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες custom-ιές. Και εφ' όσον θα μιλάμε για κονσόλα τα APIs που θα έχουν οι προγραμματιστές για την επικοινωνία με το hardware θα είναι πολύ πιο αποδοτικά από τα αντίστοιχα που τρέχουν στα pc πάνω σε πολύ πιο βαριά λειτουργικά. Οπότε μην σε ανησυχεί τόσο το hardware που φέρνει λίγο σε pc.

gia tin apple na to dexto, otan su pulai i nintendo, omos, mia nea konsola oso to ps3 peripu den boris na kanis pola parapona.

pistevo oti i hardcore porosi den mas afini na apodosume sto mixanima auta pu tu aksisizi

ti mas pirazi telika? oti den eftiakse akrivo mixanima? den tha to agoraze kanis me tin proistoria tis nintendo. tha otan oloi epifilaktikoi
    Μπορώ να κάνω παράπονα ως καταναλωτής-gamer όταν βλέπω να υποτιμούν την νοημοσύνη μου με βαρύγδουπες δηλώσεις, όταν μια "next-gen" κονσόλα δεν μπορεί καλά-καλά να τρέξει ισάξια με το PS3/360 το Black Ops η το Arkham City που είναι παιχνίδι διετίας. Και η δικαιολογία ότι είναι "νέα" η κονσόλα είναι μπαρούφα. Αν θα είχε raw power το μηχάνημα, θα μπορούσε άνετα να τρέξει αυτά τα ports χωρίς προβλήματα. Ούτε δύσκολο hardware έχει, ούτε τίποτα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αλλά είπαμε. Το marketing και το μπλά-μπλά κάνει θαύματα.

Το ότι δεν θα αγόραζε κάποιος μια ακριβή κονσόλα της Nintendo ελλείψει PS4/720 που δεν αναμένονται πρίν το 2014 είναι αντιφατικό. Μια χαρά θα πουλούσε αν ήταν πιο δυνατή, μπορεί λιγότερο, αλλά τουλάχιστον δεν θα θεωρούνταν μια γενιά πίσω όταν θα έβγαιναν τα 720/PS4.

malon to skeutike kala. na po ena senario ke na pite an ine apithano.

otan vgun ta ps4/720 to wiiu tha xi pulisi kabosa miria. tha iparxun episis ke ps3/360 akoma poli energa. opote oi eteries tha ftiaxnun games gia ola ta mixanimata. opote ta prota xronia tha perimenume games metria texnika gia ps4/720. an sinipologisume oti den tha ne akrives oi nees konsoles den tha ine ke ipervolika parapano auta pu tha borune na kanune
    Μέτρια ή όχι τα launch titles των PS4/720, πάλι ένα σκαλί ανώτερα απ' ότι θα έχει βγεί στο Wii U θα είναι. Επίσης, πιο αδύναμες αποκλείεται να είναι. Εγώ σου λέω οτι θα έχουν μεγάλη διαφορά. Θα τρέχουν Unreal 4 στάνταρ, όταν στο Wii U θα έρθει μια stripped-down version συμβατή με PS3/360. Βασικά ας τρέξει καλά-καλά την Unreal 3 το Wii U πρώτα, και μετά συζητάμε για την 4.

ara malon to skeutike kala i nintendo. ke apofasise oti me to etsi thelo tha miosi tin proodo ton grafikon

isos oi aloi tha anagastun na skeutun opos ti nintendo ke tha valun hardware konta sto wiiu gia na min pulane panakriva xoris logo
    Το σκέφτηκε καλά; Η τακτική της αυτή είναι εδώ και χρόνια, αρχής γενομένης απο το DS που ήταν πολύ κατώτερο τεχνικά του PSP. Μετά είδαμε το Wii το οποίο ήταν ένα rebranded GameCube, και τώρα το Wii U.

Οι άλλοι δεν έχουν λόγο και δέν θα ακολουθήσουν τέτοια τακτική. Όχι τουλάχιστον στην επόμενη γενιά. Δεν έχει λόγο η Microsoft να τσιγκουνευτεί βάζοντας parts επταετίας απο τα πανέρια μόνο και μόνο για να πουλήσει κατω του κόστους. Ούτε η Sony θα χαλάσει το πρεστίζ πυ έχει φτιάξει τόσα χρόνια, δίνοντας μια κατώτερη των προσδοκιών κονσόλα. Ήδη ξέρουμε οτι τα devkits τρέχουν με 8GB RAM. Η διαφορά με την 2GB που έχει το Wii U (με το 1 γίγα να δεσμεύεται για το OS) είναι τεράστια. Μια γενιά μπροστά δηλαδή.

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Δεν νομίζω οτι η Microsoft θα βάλει blu-ray
    κι όμως, διέρευσε ότι θα έχει κανονικά και με τον "νόμο".

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Vicarious View Post
    κι όμως, διέρευσε ότι θα έχει κανονικά και με τον "νόμο".
    καλα απο διαρροες.. δεν το αποκλειω, απλα η Microsoft δεν ειναι και η πιο θερμη υποστηρικτρια του format. τοσα χρονια και δεν βγαλανε ενα drive για την κονσολα τους, τωρα τους επιασε η καουρα; βαλε οτι πετανε κοτσανες τυπου Apple + το οτι θα πρεπει να πρεπει να πληρωνουν δικαιωματα στην Sony.. μαλλον κανα proprietary format τυπου Nindy τους βλεπω να βαζουν, ετσι για να μην δωσουν την ευχαριστηση στην Sony να τους πει "we told you so".
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Default Δυνατότητα upscale στο Wii U;

Κάτοχοι του Wii U στην Αμερική αναφέρουν, σε αντίθεση με την Νintendo, πως η νέα κονσόλα κάνει upscale τους τίτλους του Wii σε ανάλυση HD. Το χαρακτηριστικό αυτό εντοπίστηκε από έναν χρήστη του NeoGAF που δηλώνει ότι, ενώ τα παιχνίδια του Wii δεν ''τρέχουν'' σε native ανάλυση 1080p, έχουν πολύ πιο καθαρή απεικόνιση στο Wii U. Τον Ιούνιο ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Nintendo, Mark Franklin, είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι το Wii U θα παίζει τα παιχνδία του Wii όπως ακριβώς και στο Wii. To video παρακάτω φαίνεται να τον διαψεύδει.
    Αυτό που περιμένουμε είναι μία επίσημη ανακοίνωση από τη Νintendo αν και σε λίγες μέρες το Wii U κυκλοφορεί επίσημα και στην Ευρώπη για να δούμε μόνοι μας αν αληθεύουν τα παραπάνω.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Dm70w_RsNvQ

http://www.gameover.gr/wiiu/news/%CE...i-U.22059.html

Aσχετο, αλλα δεν εχω παιξει το Okami...
    Last edited by Dragonpaul; 26-11-2012 at 21:34.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα:

Το Wii U έχει πιο αργή RAM (DDR3) από το XBOX360 (GDDR3). Το συγκρίνω με το XBOX360 και όχι με το PS3, γιατί αρχιτεκτονικά έχουν κάποιες ομοιότητες (unified RAM). Το PS3 έχει split memory (XDR + GDDR3), αλλά ακόμα περισσότερο bandwidth.

Το μόνο που μπορεί να σώσει την παρτίδα είναι αν οι developers εκμεταλλευτούν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και κάνουν τα εξής:
    α) Εκμετάλλευση της eDRAM (ταχύτατη μνήμη εκ φύσεως, αν και δεν ξέρουμε ακριβή specs για το bandwidth). Έχει 32MB, ενώ το XBOX360 έχει 10MB.
    β) GPGPU προγραμματισμός (π.χ. μεταφορά των physics από την CPU στην GPU).

Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό; Το έχω ξαναπεί, ο Cell και οι σύγχρονες GPUs έχουν παρόμοια φιλοσοφία προγραμματισμού. Γι' αυτό όσοι προγραμματιστές έχουν σκληραγωγηθεί στην φιλοσοφία προγραμματισμού των SPUs, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τα XBOX720/PS4 (multi-core CPUs + GPUs με εκατοντάδες shader processors).

Το συμπέρασμα είναι ότι όποιος αγοράσει το Wii U για multiplatform, θα κλαίει τα λεφτά του για πολλά χρόνια (όπως τα έκλαιγαν και αρκετοί με τα PS3 ports μέχρι πριν λίγο καιρό).

Τα multiplatform της επόμενης γενιάς θα είναι κομμένα & ραμμένα για PS4/XBOX720, οπότε εκεί μάλλον θα το χάσει τελείως το hardcore τρένο η Nintendo. Αν μάλιστα αληθεύουν οι φήμες ότι θα πάνε σε x86, τότε η Nintendo θα είναι η μόνη που θα έχει μείνει σε PowerPC (πεπαλαιωμένη PowerPC αρχιτεκτονική άνω της δεκαετίας, από εποχή GameCube).

Μόνο σε exclusive games (όχι 2D platformers σαν το Mario) μπορεί να δούμε τίποτα εντυπωσιακό αυτού του επιπέδου:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=27Lf4uVuE50"]Legend Zelda Wii-U Tech Demo - Irate FX Edit - first look Review E3 - YouTube[/ame]
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZF4rInTqOLI"]Wii U E3 Tech Demo [HD] - YouTube[/ame]

Όσον αφορά την ποσότητα RAM (1GB) που είναι allocated για το OS, θυμίζω ότι το PS3 ξεκίνησε με 120MB για το XMB και μετά από 3 χρόνια έπεσε στα 50MB (σήμερα ίσως είναι λιγότερο). Αυτό σημαίνει 70MB περισσότερη RAM για τα games. Λογικά θα γίνει κάτι αντίστοιχο και εδώ πέρα, εκτός αν η Nintendo θέλει σώνει και καλά να παραμείνει bloated το OS.

Περί hardcore στροφής, η Nintendo κάνει 1 βήμα μπρος, αλλά και αρκετά βήματα πίσω. Για ποιόν λόγο δεν έβαλαν κάποιο σύστημα αντίστοιχο με τα achievements/trophies; Θα τους στοίχιζε κάτι; Ίσα-ίσα που χάνουν λεφτά από τους hardcore gamers/trophy whores!

Η πρόβλεψή μου είναι ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να βάλουν κάτι τέτοιο και φυσικά τα πρώτα games δεν πρόκειται να λάβουν κάποιο patch.

Επίσης θα πρέπει να επενδύσουν και στον online τομέα και κυρίως αναφέρομαι στην Premium υπηρεσία τους. Είναι ανέκδοτο να πληρώνεις συνδρομή για εκπτωσούλες του στυλ 5-10%, όταν το PS+ έχει τέτοιες εκπτώσεις για ψωμοτύρι (συνήθως παίζουν από 20% μέχρι και 50%), χωρίς να υπολογίσω τα free games που δίνει για PS3 + Vita (εδώ πρέπει να κάνει catch up ΚΑΙ η Microsoft, η οποία έχει μείνει τραγικά πίσω με το XBL Gold).

Το μόνο θετικό που είδα είναι ότι δίνει δωρεάν 500MB cloud space σε όλους, ενώ η Sony δίνει μόνο σε συνδρομητές PS+ (είναι 2GB όμως).

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    καλα απο διαρροες.. δεν το αποκλειω, απλα η Microsoft δεν ειναι και η πιο θερμη υποστηρικτρια του format. τοσα χρονια και δεν βγαλανε ενα drive για την κονσολα τους, τωρα τους επιασε η καουρα; βαλε οτι πετανε κοτσανες τυπου Apple + το οτι θα πρεπει να πρεπει να πληρωνουν δικαιωματα στην Sony.. μαλλον κανα proprietary format τυπου Nindy τους βλεπω να βαζουν, ετσι για να μην δωσουν την ευχαριστηση στην Sony να τους πει "we told you so".
    Την ίδια εποχή είχαν βγει κάτι φήμες ότι το XBOX720 δεν θα έχει οπτικούς δίσκους, αλλά cartridges. Επιστροφή στα 80s/90s δεν πρόκειται να γίνει για ευνόητους λόγους...

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    georgios78

to gametrailers se review lei oti i emvelia tu pad ftani 60 feets. sxedon 20 metra

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    β) GPGPU προγραμματισμός (π.χ. μεταφορά των physics από την CPU στην GPU).

Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό; Το έχω ξαναπεί, ο Cell και οι σύγχρονες GPUs έχουν παρόμοια φιλοσοφία προγραμματισμού. Γι' αυτό όσοι προγραμματιστές έχουν σκληραγωγηθεί στην φιλοσοφία προγραμματισμού των SPUs, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τα XBOX720/PS4 (multi-core CPUs + GPUs με εκατοντάδες shader processors).

Το συμπέρασμα είναι ότι όποιος αγοράσει το Wii U για multiplatform, θα κλαίει τα λεφτά του για πολλά χρόνια (όπως τα έκλαιγαν και αρκετοί με τα PS3 ports μέχρι πριν λίγο καιρό).

Τα multiplatform της επόμενης γενιάς θα είναι κομμένα & ραμμένα για PS4/XBOX720, οπότε εκεί μάλλον θα το χάσει τελείως το hardcore τρένο η Nintendo. Αν μάλιστα αληθεύουν οι φήμες ότι θα πάνε σε x86, τότε η Nintendo θα είναι η μόνη που θα έχει μείνει σε PowerPC (πεπαλαιωμένη PowerPC αρχιτεκτονική άνω της δεκαετίας, από εποχή GameCube).
    pantos i ali apopsi lei oti i arxitektoniki ps4/720 tha ne konta sto wiiu

to gametrailers se review lei oti i emvelia tu pad ftani 60 feets. sxedon 20 metra
    Σε ένα τυπικό σπίτι με κάμποσους τοίχους και δεδομένης της εμβέλειας των 5GHz; Χλωμό το κόβω.

pantos i ali apopsi lei oti i arxitektoniki ps4/720 tha ne konta sto wiiu
    Δώσε και καμιά πηγή για αυτήν την άποψη αν θες, γιατί δεν έχω δει πουθενά να λένε ότι θα έχουν CPU δεκαετίας και βάλε, πακέτο με πάναργη DDR3...

Περί multiplatform στο Wii U:
    http://www.eurogamer.net/articles/di...wii-u-face-off

Όχι ότι το έχω σε εκτίμηση το COD, απλά το βάζω για να πάρουμε μια γεύση του τι έπεται σε αυτόν τον τομέα...

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ λολ και μιλαμε για μηχανη γραφικων της πλακας αυτη του cod.... το WiiU εχει ψοφησει πριν την ωρα του...

Το βλεπω παλι να το γυρνανε σε καθαρα exclusive mode και να μην ασχολουνται καν οι devs να κανουν port τα παιχνιδια των πραγματικων κονσολων νεας γενιας σε αυτο το απολιθωμενο hardware.

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δώσε και καμιά πηγή για αυτήν την άποψη αν θες, γιατί δεν έχω δει πουθενά να λένε ότι θα έχουν CPU δεκαετίας και βάλε, πακέτο με πάναργη DDR3...
    proxthes to postare to pedi...

den to perno os dedomeno. ala ine aksiopisto oso kathe ikasia

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eνα Νιντεντο fanboy χωρις ιχνος στοιχειωδους αρθρογραφησης, σε ενα website αποκλειστικα για την Νιντεντο, μας λεει για το τι θα εχουν μεσα οι κονσολες PS4/360.

Η πιο αξιοπιστη πηγη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

PSN ID
    georgios78

iparxun fanboys me texnikes gosis ke fanboys xoris gnosis...

proxthes to postare to pedi...

den to perno os dedomeno. ala ine aksiopisto oso kathe ikasia
    Στην προκειμένη περίπτωση η eDRAM είναι μόνο για την GPU... επίσης κουβέντα δεν βλέπω για την DDR3.

Ολίγον τι ανακριβές και biased το βρίσκω...

PSN ID
    georgios78

pithanon. mipos omos dinis stin ddr3 perisoteri simasia apo oti prepi?

Bookmarks

Bookmarks