μολις ειδα το review του zombi u απο το ign,κακα γραφικα χωρις online ...καλα αυτο ειναι το σουπερ παιχνιδι που λεγαμε?
μολις ειδα το review του zombi u απο το ign,κακα γραφικα χωρις online ...καλα αυτο ειναι το σουπερ παιχνιδι που λεγαμε?
Πηγα εχθες στο Public στο Συνταγμα (δεν εχει σχεδον τπτ για ανταλλαγη, εκτος απο 1.000000000.000000000 προ 2008) και δοκιμασα και εγω το U. Οντως το χειριστηριο ειναι παναλαφρο και αρκετα εργονομικο. Σαφεστατα δεν φθανει τα στανταρ του αγαπημενου μου Κυβου κοντρολερ αλλα WoW για το μεγεθος του δεν του φαινεται οτι ειναι τοσο ανετο. Μου αρεσε επισης που πολλες επιλογες λειτουργουν μεσω του touch screen. Επαιξα το Rayman Legends (δυστυχως δεν ειχε αλλα Demo περασμενα! ελεος!) και μου φανηκε παρα πολυ καλο. Καμια σχεση με Wii, δειχνει current gen, ωραια γραφικα και αμεσος χειρισμος. Πιστευω ειναι καλη λυση στην περιπτωση που πεσει η τιμη του. Σιγουρα βεβαια οι Ninty fans θα το τιμησουν, mario-zelda-metroid-kirby-donkey δεν χανονται με τπτ.
^^^
dokimase na peksis off tv?
pantos, isos sto thema bataria, ixan ke auto kata nu. thelan na ne elafri
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Στην ΤV φαινόταν καλό το Rayman? Στο χειριστήριο χάνει απίστευτα το παιχνίδι. Ήθελα απεγνωσμένα να το παίξω σε μεγάλη οθόνη να δω πως είναι τα γραφικά του. Φαινόταν πολύ συμπαθητικό, πολύ καρτουνίστικο, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ καλό παιχνίδι. Θα ξαναπεράσω μάλλον μέσα στη βδομάδα να το δοκιμάσω. Λογικά θα έχουν φτιάξει το πρόβλημα και θα παίζει TV. Είχε και άλλα demo μέσα από ότι είδα οπότε είμαι περίεργος να παίξω και τίποτα άλλο.
periergo, pantos, na lene oloi oti pezun poli kala cod ke assassins ke na su fenete asximo to rayman, pu exi aploika grafika
ego gia tin apokrisi rotisa pio poli
Η αποκρίση είναι άμεση. Δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Βέβαια έπαιζα μόνο εκεί. Δεν ξέρω αν στην TV υπάρχει κάποιο lag αλλά δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και στα reviews. Anyway υπάρχει κάποιος που έχει Wii U και αντί να παίζει στην TV παίζει στο χειριστηριο? Αμφιβάλλω. Μπορεί να το κάνει αν θέλει να πάει τουαλέτα αλλά να πάρεις κονσόλα για το σαλονι και να την κάνεις handheld είναι λίγο overkill.
profanos ke iparxi. gia auto pulai. giati ine to mono pu exi na prosferi pros to paron
Παιδιά λόγω ντεμο ή δεν ξέρω και εγώ δεν είχε επιλογή να το βάλεις στο χειριστήριο (μπορεί βέβαια και εγώ να μην το είδα).
Δηλαδή θες να μου πεις με τη λογική αυτή ότι πάει κάποιος και αγοράζει το Wii U με πρώτο κριτήριο ότι θα παίζει στο χειριστήριο του? Εγώ λέω ότι όταν αγοράζεις μια κονσόλα την αγοράζεις για να παίζεις στην TV σου. Όχι για να την κάνεις handheld επειδή σου δίνει αυτή την επιλογή. Ότι υπάρχει σαν επιλογή υπάρχει. Οπότε μπορεί να την χρησιμοποιήσεις σαν εναλλακτική όταν πχ πέφτεις για ύπνο ή πηγαίνεις στο θρόνο. Αλλά δεν παίζει να αφιερώνει κάποιος περισσοτερο χρόνο στο χειριστήριο απ'ότι στην TV. Χαλάει πολύ η εμπειρία σε τόσο μικρή οθόνη. Σαν extra επιλογή είναι αρκετά καλή για ορισμένες περιστάσεις.
Εμένα επειδή ήταν off η TV λόγω τεχνικού προβλήματος μόνο στο Pad μου έδινε την επιλογή να παίξω. Ήταν λίγο περίεργο βέβαια γιατί έπρεπε να παίζω με το Wiimote και σου είχε και την άλλη την πράσινη μ@λ@κία που πέταγε στην οθόνη και έπρεπε να σε ακουλουθάει. Δηλαδή να είναι και ο Rayman και αυτό ταυτόχρονα αλλιώς έχανα. Αυτό το πράσινο το έλεγχεις με touch. Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να παίζω όμως με το Wiimote. Μου φάνηκε λίγο περίεργο. Ίσως να άλλαζε στις ρυθμίσεις κάπως. Πάντως από το λίγο που έπαιξα το Rayman μου φάνηκε γαμάτο. Υπάρχει και στο ps3 αυτό?
esi giati pistevis oti to agorazun tosoi poloi tora? nomizo, den ine oloi autoi fanatikoi me tin nea texnologia i tin nintendo
min vazis oria. ego pistevo oti agorazis mia konsola gia na peksis kapio pexnidi pu su aresi me ton pio oreo, kata tin gnomi tu kathenos, tropo
tha me pis ipervoliko ala mu fenete oti i nintendo proevlepse to melon. ke to melon lei, nomizo, o kathenas mesa sto spiti me ena tablet agalia ke terma oi megales othones
oi forites konsoles exun poli pio mikri ke parola auta polis kosmos tis xrisimopii ke mesa sto spiti.
edit:
episis, ena poli xaraktiristiko paradigma tu pleonektimatos tis mikris othonis. to gta sto psp fenete poli pio oreo apo oti sto ps2. ke ine akrivos to idio game. i antistixisi isxii ke se auti ti genia gia mena. ta grafika autis tis genias pu exun paliosi sta matia mas stin foriti tha ine pio elkistika
Last edited by georgios; 18-12-2012 at 17:24.
^^^
tha apoksenothume akoma pio poli. auto ine to mono arnitiko gia mena. kanena alo
min to apokliis omos. akoma ke an den to skeutike i nintendo etsi, kano ego mia tetia provlepsi
prospathise kamia fora, prosferis stin kuventa ke na pis an to theoris pithano i oxi ke giati. i sinexis ironia kani olo ke pio asimanta ta post su
Last edited by georgios; 18-12-2012 at 17:31.
^^ Ασημαντα "ατομα" μακαρι να βρισκουν ασημαντα τα ποστ μου. Χαιρομαι που ολο το υπολοιπο φορουμ ειναι ικανο να αναγνωριζει την προσφορα μου και τις αποψεις μου εστω και αν διαφωνουν με αυτες και το ιδιο κι εγω.
Last edited by georgios; 18-12-2012 at 17:47.
Ειμαι ειρωνικος εκει που πρεπει να ειμαι. Εσυ εχεις παρει μαστερ στην ειρωνια. Σε ποτισα με το ιδιο που ποτιζεις εσυ εδω περα το φορουμ χρονια. Νομιζεις οτι μονο εσυ μπορεις να τρολαρεις και να προκαλεις (το οποιο μου το ειχες παραδεχθει)?
Οχι φυσικα. Απο την στιγμη δε που :
α) ησουν ανικανος κυριολεκτικα να σταθεις διπλα μου επιχειρηματολογικα
και
β) το 90 του φορουμ συμμεριζεται τις αποψεις μου
καταληγω ανετα στο εξης:
"αποψη μου ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια των αποψεων σου ειναι για τα μπαζα" Και το εχω αποδειξει.
valkyre
1. xerome pu katalavenis oti tin exis psonisi ke den les tipota ep autu
2. o nikon ipe oti ise trelo fanboy se oti nomizis oti ine kalo. gia auto ke sixna den vgazi kapios akri mazi su
3. episis ipe oti exi provlimatisti me to poso eristikos ise apenanti mu. kati pu ine profanes se olus. ke den katalavene to logo
4. oi gnosis su stin texnologia ine apiroelaxistes se sxesi me emena. an oi apopsis mu ine gia ta baza oi dikes ti ine tote? gia auto tha se ektheto kathe fora pu dixnis tin agnia su
5. i agnia ke i ironia den ine epixirima lipon. esena se exo eukola se kathe thema
skepsu ta ligo giati tin exis psonisi poli apo oti fenete. giati arage?!
edit:
episis, protino na kseperasis pantos ta prosopika ke aneksigita themata su mazi mu. den afirun to forum. kurazis
Last edited by georgios; 18-12-2012 at 18:22.
Bookmarks