Page 46 of 108 FirstFirst ... 364243444546474849505696 ... LastLast
Results 901 to 920 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Person ηρθε η ωρα να διαφωνησουμε (διαλεξε το οπλο σου), και η Sony εχει βγαλει αντιστοιχα παιχνιδια που δεν χρειαζεσαι state of the art μηχανημα για να τα παιξεις (Okami, Shadow of the Colossus) ομως αυτο δεν δημιουργησε κανενα δεδικασμενο που της δινει τη δυνατοτητα να υπερκοστολογει hardware 7ετιας.
    Να σημειωθει οτι οοοοοολα αυτα τα classics δημιουργηθηκαν πριν η Nintendo εγκαταλειψει την cutting edge τεχνολογια στις κονσολες της, στην περιοδο Wii ποσα αναλογα classics δημιουργησε?
    Να που είναι το θέμα, το Okami το έβγαλε η Capcom (αν θυμάμαι καλά η Clover του Kamiya) και το SoC είχε τα άπειρα προβλήματα τεχνικά - επίσης τώρα φαίνεται απαίσιο. Πρόσεξε, δε σου λέω ότι οι άλλοι δεν έβγαλαν απίστευτα παιχνίδια (ποιός ξεχνάει το GoWΙΙ; ), απλά υποστηρίζω ότι τα παιχνίδια της Nintendo αντέχουν περισσότερο στο χρόνο.

Το hardware του WiiU, εντωμεταξύ δεν είναι επταετίας - μπορεί να μην είναι υπερσύγχρονο (όπως ήταν αυτό του ps3 το 2006), αλλά έχει πολλά νέα στοιχεία που απαιτούσαν κάποια έρευνα. Όντως η κονσόλα θα μπορούσε να είναι και πιο φθηνή, αλλά παίζουν και λοιποί παράγοντες από πίσω. Πρόχειρα κατηγορώ την οικονομία της Ιαπωνίας γενικότερα (παρόλη την ασχετοσύνη μου περί των οικονομικών), και δεύτερον την ευκαιρία που θα έχει η nintendo, όταν κυκλοφορούν τα "nextgen" μηχανήματα, να χτυπήσει μία price cut και μια υπερπαιχνιδάρα από Retro, για παράδειγμα.

Όσον αφορά το τελευταίο που λες, ναι, η Nintendo έβγαλε διαμάντια και με το Wii (και με το DS αλλά τα φορητά δε μας αφορούν εδώ), και θα σου πω μερικά, το Galaxy, που είναι στα ίδια επίπεδα κορυφής, αν όχι καλύτερο, με το rayman origins, το DK country returns, το Twilight Princess και διάφορα άλλα. (θα έλεγα και το xenoblade chronicles αλλά δεν έχω παίξει μαζί του)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Παυλο διαφωνω, το οτι η Νintendo ειναι η ζωντανη ιστορια των videogames δεν το αμφισβητει κανεις, ομως αυτο δεν βλεπω τι σχεση εχει με την πολιτικη που επιλεγει. Λογω νοσταλγιας και εκτιμησης παλαιοτερων παιχνιδιων αποφευγει την κριτικη για αστοχιες και αδικαιολογητες τιμολογιακες πολιτικες ? Αυτο ειναι η απαντηση σου η καταλαβαινω κατι λαθος? Το οτι τα καλυτερα παιχνιδια τα εχεις παιξει σε συστημα της Ninty (κι εγω φυσικα ισως το κορυφαιο παιχνιδι ολων των εποχων στο n64 το επαιξα -ocarina of time-) δεν βλεπω ποση σχεση εχει με την τωρινη της πολιτικη και κονσολα.
    Μια εταιρεια οταν κυκλοφορει ενα προιον κρινεται απο το συγκεκριμενο προιον και οχι απο τα προηγουμενα και τη συνεισφορα της στον χωρο, τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο.

Ανεξαρτητως τεχνολογιας? Δλδ αν βγαλει εναν κουβα με καρουλια και το κοστολογησει να παμε να το αγορασουμε και αυτο?
    Διφωνω καθετα, καλη η νοσταλγια και η εκτιμηση αλλα οι εποχες αλλαζουν, το καθε προιον κρινεται απο αυτα που προσφερει και οχι απο αυτα που προσεφεραν οι προκατοχοι του.
    Ειδες τωρα τι μου κανεις;;;; Νυσταζω και πρεπει να καθομαι να γραφω...
    Ναι, καταλαβες λαθος (ισως φταιω εγω, βεβαια). Μιλαω ξεκαθαρα για το τι σημαινει το ονομα "Nintendo". Φυσικα και δεν πρεπει να αποφευγει την κριτικη για την οποια λαθος πολιτικη ακολουθει και επανω σε αυτο ειμαι σαφης στο post μου, πολυ απλα λεγοντας οτι δυσκολα θα το παρω επειδη με απογοητευει το hardware. Απλα η Nintendo εχει ενα τροπο να δινει στον gamer αυτο που θελει με την τεχνολογια που διαθετει (κατι που εμενα, ομως, δε με ικανοποιει πια). Επισης, αν βγαλει τα παιχνιδια που αναφερω και ειναι μουφες, δε θα της δωσω ασυλια σε καμια περιπτωση. Και εδω απαντω σε αυτο που λες "Διφωνω καθετα, καλη η νοσταλγια και η εκτιμηση αλλα οι εποχες αλλαζουν, το καθε προιον κρινεται απο αυτα που προσφερει και οχι απο αυτα που προσεφεραν οι προκατοχοι του". Απλα η Ν "το 'χει". Και οσο και να διαφωνουμε, να χτυπιομαστε και να την πετροβολουμε για την πολιτικη που ακολουθει, ε, η ρουφιανα πουλαει. Παει και τελειωσε!!!!! Ποτε δε συμπαθησα το Wii!!! Ποτε ομως!!!! Οκ, μπορει να υπηρξαν παιχνιδια σε αυτο που ηθελα να παιξω, αλλα δε πηγα να το παρω. In fact, ουτε, καν, απο τον αδερφο μου δε το δανειστηκα που το ειχε αγορασει (βεβαια, το πουλησε σε χρονο dt).
    Παμε στο "ανεξαρτητως τεχνολογιας" μου. Βρε συ, οταν λεω αυτη τη φραση, δε την εννοω κυριολεκτικα. Οσο πισω και να ειναι απο τις αλλες κονσολες, ε, τουλαχιστον στην παρουσα φαση προσφερει κατι παρεμφερες. Δεν ειναι και σα να συγκρινουμε το SNES με το PS3. Οκ, μπορει στο μελλον να ειναι μεγαλη η διαφορα, αλλα δε νομιζω να ειναι και χαοτικη.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Να που είναι το θέμα, το Okami το έβγαλε η Capcom (αν θυμάμαι καλά η Clover του Kamiya) και το SoC είχε τα άπειρα προβλήματα τεχνικά - επίσης τώρα φαίνεται απαίσιο.
    Αν επειδη δεν ειναι first party δεν μετρανε (δεν συμφωνω με την λογικη αλλα τεσπα) μπορω ανετα να ονομασω αρκετα first party οπως ειναι το αριστουργημα ΙCO, τα GOW, το Crash Bandicoot, το original Jak n Daxter και πολλα αλλα.
    Οσο για το SOTC, το HD παιχνιδι μια χαρα παιζεται my man (το επαιξα προσφατα) και σε καμια περιπτωση δεν ειναι απαισιο, το Wind Waker οπως παρουσιαζεται στην παραπανω εικονα οπως ειπες κι εσυ γινεται μονο με emulator.

Πρόσεξε, δε σου λέω ότι οι άλλοι δεν έβγαλαν απίστευτα παιχνίδια (ποιός ξεχνάει το GoWΙΙ; ), απλά υποστηρίζω ότι τα παιχνίδια της Nintendo αντέχουν περισσότερο στο χρόνο.
    Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο! Απλα πιστευω οτι επαιξε τεραστιο ρολο και το harware που ειχαν οταν ανεπτυσαν ολα αυτα τα classics. Δεν θα ηταν τα ιδια ενα Mario 64 και ενα Ocarina of time στο super nes, με την δυναμη του n64 εγιναν τα landmarks που θαυμαζουμε ακομα και σημερα.
    Μια απο τα ιδια και τα διαμαντια του gamecube, το Wind Waker πως θα μπορουσε να αποδωσει τα καλυτερα cel shaded γραφικα που δεν εχουν ξεπεραστει ακομα χωρις την ισχυ της κονσολας, το REmake πως θα μπορουσε να προκαλεσει τυφλωση by the graphical awesomeness αν δεν υπηρχε η τεχνολογια?

Όσον αφορά το τελευταίο που λες, ναι, η Nintendo έβγαλε διαμάντια και με το Wii (και με το DS αλλά τα φορητά δε μας αφορούν εδώ), και θα σου πω μερικά, το Galaxy, που είναι στα ίδια επίπεδα κορυφής, αν όχι καλύτερο, με το rayman origins, το DK country returns, το Twilight Princess και διάφορα άλλα. (θα έλεγα και το xenoblade chronicles αλλά δεν έχω παίξει μαζί του)
    Για το Galaxy το δεχομαι, το Twilight princess ειναι αλλο ενα αριστουργημα του Gamecube και οχι του Wii, τωρα για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη μιας και δεν τα εχω παιξει αλλα σε καμια περιπτωση δεν νομιζω οτι ειχαν το impact των παλιων classics. Τρανο παραδειγμα νομιζω το Skyward sword ενος παιχνιδιου που δεν εκανε αυτο που φιλοδoξουσε λογω τεχνικων περιορισμων του Wii.

Το hardware του WiiU, εντωμεταξύ δεν είναι επταετίας - μπορεί να μην είναι υπερσύγχρονο (όπως ήταν αυτό του ps3 το 2006), αλλά έχει πολλά νέα στοιχεία που απαιτούσαν κάποια έρευνα. Όντως η κονσόλα θα μπορούσε να είναι και πιο φθηνή, αλλά παίζουν και λοιποί παράγοντες από πίσω.
    Πασο, για αυτα δεν επιμενω μιας και ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα τα τεχνικα. Το "επταετιας" μπορει να ειναι υπερβολη, καταλαβαινεις παντως τι θελω να πω.

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Ειδες τωρα τι μου κανεις;;;; Νυσταζω και πρεπει να καθομαι να γραφω...
    Ναι, καταλαβες λαθος (ισως φταιω εγω, βεβαια). Μιλαω ξεκαθαρα για το τι σημαινει το ονομα "Nintendo". Φυσικα και δεν πρεπει να αποφευγει την κριτικη για την οποια λαθος πολιτικη ακολουθει και επανω σε αυτο ειμαι σαφης στο post μου, πολυ απλα λεγοντας οτι δυσκολα θα το παρω επειδη με απογοητευει το hardware. Απλα η Nintendo εχει ενα τροπο να δινει στον gamer αυτο που θελει με την τεχνολογια που διαθετει (κατι που εμενα, ομως, δε με ικανοποιει πια). Επισης, αν βγαλει τα παιχνιδια που αναφερω και ειναι μουφες, δε θα της δωσω ασυλια σε καμια περιπτωση. Και εδω απαντω σε αυτο που λες "Διφωνω καθετα, καλη η νοσταλγια και η εκτιμηση αλλα οι εποχες αλλαζουν, το καθε προιον κρινεται απο αυτα που προσφερει και οχι απο αυτα που προσεφεραν οι προκατοχοι του". Απλα η Ν "το 'χει". Και οσο και να διαφωνουμε, να χτυπιομαστε και να την πετροβολουμε για την πολιτικη που ακολουθει, ε, η ρουφιανα πουλαει. Παει και τελειωσε!!!!! Ποτε δε συμπαθησα το Wii!!! Ποτε ομως!!!! Οκ, μπορει να υπηρξαν παιχνιδια σε αυτο που ηθελα να παιξω, αλλα δε πηγα να το παρω. In fact, ουτε, καν, απο τον αδερφο μου δε το δανειστηκα που το ειχε αγορασει (βεβαια, το πουλησε σε χρονο dt).
    Παμε στο "ανεξαρτητως τεχνολογιας" μου. Βρε συ, οταν λεω αυτη τη φραση, δε την εννοω κυριολεκτικα. Οσο πισω και να ειναι απο τις αλλες κονσολες, ε, τουλαχιστον στην παρουσα φαση προσφερει κατι παρεμφερες. Δεν ειναι και σα να συγκρινουμε το SNES με το PS3. Οκ, μπορει στο μελλον να ειναι μεγαλη η διαφορα, αλλα δε νομιζω να ειναι και χαοτικη.
    Οκ, εγινες σαφης
    Απλα αυτο το "στο μελλον" που λες δεν ειναι και τοοοοσο μελλον, μιλαμε για κανα χρονο απο τωρα μπακαλιστικα speaking.
    Last edited by hakoo; 24-11-2012 at 01:31.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Γιατί βγάζει παιχνίδια που δε χρειάζεται να έχεις state of the art μηχάνημα για να τα απολαύσεις. Όπως το Wind Waker, ας πούμε, που την εποχή που βγήκε ήταν αριστούργημα, και στον Dolphin emulator (upscaled απλά) φαίνεται κάπως έτσι. Υπόψη το ww βγήκε το '03.

http://public.dm1.livefilestore.com/...%20WW%2008.jpg
    To Okami του ps2 ηταν ισαξιο ή και καλυτερο για πολλους (κατ'εμε πιο ομορφο).
    .

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Μπα, κι εμενα μου φαινεται εξωφρενικη η τιμη για το συγκεκριμενο hardware, το wii που ηταν σε αναλογη θεση μολις κυκλοφορησε (μια γενια πισω δλδ) κοστιζε 250 ευρω στο λανσαρισμα. Ειλικρινα δεν βλεπω γιατι το WiiU πρεπει να κοστιζει 80-130 ευρω ακριβοτερα.
    Το μοναδικο costly πραγμα που εχει πανω η συσκευη αυτη ειναι το pad, κι αυτο δεν δικαιολογει τετοια τιμη μιας και η οθονη δεν ειναι τελευταιας τεχνολογιας και φυσικα δεν ειναι multitouch (που ανεβαζει το κοστος).
    exis ipopsi su oti dini ke ena pexnidi mazi? i ereuna ekane, gia pad, gia cpu+gpu ke interrface.

akoma ke na min su edine auta ta extra ine fisiko na tsibisi ligo tin timi mia nea konsola tus protus mines. to kanun oloi
    Last edited by georgios; 24-11-2012 at 19:29.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Developers Have it Wrong: The Wii U is Powerful, It’s Just Next Generation Powerful
    http://www.zeldainformer.com/news/co...generation-pow

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Zeldainformer... Πηγη και αρθογραφος πληρως αντικειμενικα!

Τουτεστην: "οι developers δεν ξερουν τι τους γινεται, εγω ο Νathalian - Rumphol, παγκοσμιου φημης αρθογραφος με μεγαλη πειρα στον χωρο προγραμματισμου παιχνιδιων, ξερω καλυτερα απο ολους."

Ννννναι... δεν μας πειθει...

εν τω μεταξυ το αρθρο ειναι τιγκα στα γραμματικα και ορθογραφικα λαθη...waste of time...
    Last edited by Valkyre; 24-11-2012 at 23:36.

PSN ID
    georgios78

o tipos beni se texnikes leptomeries pu den exume akusi apo alu

oti ke na lei, to oti eginan proxira ports sto wiiu ine profanes. to thema poso grigora tha alaksi auto

pantos, apo oti lene pantos to mixanima pula pio poli apo to palio wii! isos ksethimani vevea

Quote Originally Posted by georgios View Post
    o tipos beni se texnikes leptomeries pu den exume akusi apo alu

oti ke na lei, to oti eginan proxira ports sto wiiu ine profanes. to thema poso grigora tha alaksi auto

pantos, apo oti lene pantos to mixanima pula pio poli apo to palio wii! isos ksethimani vevea
    Σε πόσους μήνες το βλέπεις να έχουμε πτώση τιμής?

Ενα γαμωbunlde με το Mario bros U δεν μπορούσαν να βγάλουν?... λογικά με την επόμενη φουρνιά παιχνιδιών προς Μάρτιο.

Το παπατζιλίκι της Nintendo τελικά έπιασε:

- Ξεπερασμένο hardware απο τα πανέρια των εταιρειών.

- Αδυναμία να τρέξει πραγματικό 1080p@60fps.

- Απουσία βασικών θυρών συνδεσμολογίας (Ethernet-Optical Out που είχε μέχρι και το PS2, 13 χρόνια πρίν)

- Απουσία Blu-Ray (στάνταρ σε PS4/720)

- Αμφιλεγόμενο και δύσχρηστο controller που δεν βολεύει παρά μόνο σε λίγα παιχνίδια.

Βάλε λίγο marketing ότι και καλά είναι next-gen κονσόλα (με καινοτομίες του... 2005), και έδεσε το γλυκό. Βέβαια, αφού έχουμε καταντήσει έτσι ως -κυριολεκτικά- προβατοποιημένοι καταναλωτές και τρώμε συνεχώς τον παπά με λίγο περιτύλιγμα και PR bullshit, καλά μας κάνουν. Η Apple να βγάζει iPhone κάθε 6 μήνες, και η Nintendo να μας παρουσιάζει μια κονσόλα επταετίας ως next-gen. Και εμείς να αγοράζουμε.
    Last edited by Tilemaxx; 25-11-2012 at 17:50.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το Wii U, απλώς να πω ότι στα αφτιά των Nintendo fans ή του casual κοινού που έχει αγοράσει Wii και που δεν ξέρει ή δεν ασχολείται πιο πολύ με gaming, το άκουσμα της άφιξης νέας κονσόλας Wii φτάνει και περισσεύει για να ενδιαφερθεί να αγοράσει και προφανώς το ξέρουν καλά εκεί στην Nintendo. Τώρα για την έλλειψη blu ray και ethernet είναι λογικό, εντύπωση θα μου'κανε να τα έβαζαν! Πάντα έβγαζαν παιχνιδομηχανή, οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα δεν την εμπεριέχουν, νόμος. Τώρα για την τιμή, θα παίξουμε πρώτα, να δούμε τι λέει και μετά κρίνουμε. Γενικά δίνεται η εντύπωση και μάλλον έτσι είναι, ότι μειώνουν το κόστος όσο γίνεται, πουλώντας πρωτοπορία και καλά. Είδωμεν. Πιστεύω για αρχή θα πάει καλά λόγω εορτών κυρίως.
    Last edited by Gazof; 25-11-2012 at 21:25.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Το παπατζιλίκι της Nintendo τελικά έπιασε:

- Ξεπερασμένο hardware απο τα πανέρια των εταιρειών.

- Αδυναμία να τρέξει πραγματικό 1080p@60fps.

- Απουσία βασικών θυρών συνδεσμολογίας (Ethernet-Optical Out που είχε μέχρι και το PS2, 13 χρόνια πρίν)

- Απουσία Blu-Ray (στάνταρ σε PS4/720)

- Αμφιλεγόμενο και δύσχρηστο controller που δεν βολεύει παρά μόνο σε λίγα παιχνίδια.

Βάλε λίγο marketing ότι και καλά είναι next-gen κονσόλα (με καινοτομίες του... 2005), και έδεσε το γλυκό. Βέβαια, αφού έχουμε καταντήσει έτσι ως -κυριολεκτικά- προβατοποιημένοι καταναλωτές και τρώμε συνεχώς τον παπά με λίγο περιτύλιγμα και PR bullshit, καλά μας κάνουν. Η Apple να βγάζει iPhone κάθε 6 μήνες, και η Nintendo να μας παρουσιάζει μια κονσόλα επταετίας ως next-gen. Και εμείς να αγοράζουμε.
    Δεν νομίζω οτι η Microsoft θα βάλει blu-ray
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

κατα την ταπεινη μου αποψη αν θελουν να πουλησουν ειναι να βγαλουν καλα games.

τπτ αλλο.

δυστυχως και το ps vita για παραδειγμα ειναι πολυ καλο μηχανημα αλλα χωρις games δεν γινεται δουλεια.

εγω προσωπικα στο Wii πανω απο 15 παιχνιδια με το ζορι δεν επαιξα σε αντιθεση με το ps3 που εχω ηδη 90.

θα μου πει καποιος "ναι ρε φιλε αλλα το Wii πολυλησε 100 μυρια".

δεν με ενδιαφερει προσωπικα τι θα πουλησει αλλα πως θα με τραβηξει ως gamer.

Εγω θα προσπαθησω να μην την ξαναπατησω οπως με το Wii και θα περιμενω να δω τι θα βγαλουν απο θεμα παιχνιδιων.

υ.γ. : κατι μου λεει πως θα ξεσκιστουν να βγαζουν ports και απο παλαιοτερα games...
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

Advanced Member zapee995's Avatar
    PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

Συμφωνώ απόλυτα. Εξ άλλου μέσα σε τόσα games λίγα είναι αυτά που εκπροσωπούν τον εκάστοτε gamer. Άλλος επιλέγει πχ το ps3 για ενα exclusive fps ή το 360 για ένα exclusive rpg. Οπότε και εγώ θα ακολουθήσω αυτή λογική. Μακάρι να υπάρξει ποικιλία, να ταιριάξει σε όλους.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    Ps3: Zapee9950
    Xbox360: Zapee995

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Σε πόσους μήνες το βλέπεις να έχουμε πτώση τιμής?

Ενα γαμωbunlde με το Mario bros U δεν μπορούσαν να βγάλουν?... λογικά με την επόμενη φουρνιά παιχνιδιών προς Μάρτιο.
    to 3ds erikse sintoma tin timi

parola auta apo oti diavasa, an den alaksi kati i nintendo exi tin dinatotita na paragis 1mirio konsoles to mina peripu. nomizo 3-4 ixan idi etima. oso ksepulai den tha riksi timi. an pesun oi polisis meta tis giortes to logiko tha ine na ti riksi prin tin E3 pu tha milisun gia tis nees konsoles

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Η Apple να βγάζει iPhone κάθε 6 μήνες, και η Nintendo να μας παρουσιάζει μια κονσόλα επταετίας ως next-gen. Και εμείς να αγοράζουμε.
    gia tin apple na to dexto, otan su pulai i nintendo, omos, mia nea konsola oso to ps3 peripu den boris na kanis pola parapona.

pistevo oti i hardcore porosi den mas afini na apodosume sto mixanima auta pu tu aksisizi

ti mas pirazi telika? oti den eftiakse akrivo mixanima? den tha to agoraze kanis me tin proistoria tis nintendo. tha otan oloi epifilaktikoi
    Last edited by georgios; 26-11-2012 at 10:52.

Name
    Δημήτρης

Η νιντεντο εχει ξεκαθαρα διαφορετικη (μενει να δουμε σε τι βαθμο) πολιτικη σε σχεση με το παρελθον. Αναφερομαι στα games τωρα που η νιντεντο δειχνει οτι θελει να τραβηξει και ενα πιο hardcore κοινο με την ελευση τιτλων οπως assassins, mass effect, batman κλπ κλπ.

Αυτο που δεν σκεφτηκε καλα η νιντεντο ειναι πως στο καλο θα τρεχουν τα παιχνιδια του ps4/720 σε αυτο το hardware. Περιμενω με αγωνια να δω πως θα γινει αυτο.

Και μην αναρωτιεστε για την ποιοτητα των multiplatform... Ακομα και εφαμιλλο hardware να ειχε το wiiu με τις επομενες κονσολες ειναξ καταδικασμενο να τρωει ports στο κεφαλι οπως εκανε το ps3 για αρκετα χρονια. Εαν οι φημες αληθευουν οτι ps4/720 ακολουθουν την ιδια αρχιτεκτονικη στον σχεδιασμο της κονσολας τους, θεωρητικα το θεμα ports δεν θα υφισταται πια (οπως αντιστοιχα και το θεμα των εξωφρενικων exclusies δυστυχως...) και θα περασει στο wiiu.

Γενικα η κινηση της νιμτεντο απο την αρχη που ανακοινωθηκε το μηχανημα δεν εχει καταφερει ουτε τις εντυπωσεις να κλεψει ουτε τιποτα. Τωρα για τις πωλησεις ποσως ενδιαφερομαι, εαν ο κοσμος θελει να το αγορασει με γεια του με χαρα του, δεν εχω προβλημα. Το θεμα δεν ειναι οι πωλησεις των κονσολων ειναι οι πωλησεις software. Wiiu εαν μου χαριζανε θα το εβαζα επιτοπου αγγελια χωρις να ανοιξω καν το κουτι ωστε να εχω διαθεσιμο budget για τις κονσολες νεας γενιας.

Αυτο κυριως επειδη τα παιχνιδια της nintendo δεν με αφορουν ουτε και μου αρεσουν ναι καψτε με στην πυρα, αλλα ειμαι πολυ μεγαλος για να παιζω με υδραυλικους και γοριλλες που προσπαθουν να σωσουν πριγκιπισσες. Ναι ναι εχει και αλλα πολλα παιχνιδια και ειμαι αδικος ναι ναι το ξερω αλλα προσωπικα δεν με εκφραζει καθολου. Θελω πιο ενηλικη θεματολογια (οχι οτι με χαλαει να παιξω ενα αναλφρο παιχνιδακι για χαβαλε προς θεου).

Και με το ενηλικη θεματολογια δεν εννοω shooter και splaterries με αποθεωση της βιας, το ξερετε πολυ καλα οτι τα απεχθανομαι αυτα τα παιχνιδια που ειναι mindless gore fest σκηνικα. Αντιθετως εννοω παιχνιδια με ενηλικη πλοκη που θα με προβληματισουν θα με κανουν να ασχοληθω και να ενδιαφερθω για την ιστορια τους, τον κοσμο τους κλπ κλπ. Παιχ ιδια οπως το mgs, heavy rain, Mass Effect, assassins κλπ , παιχνιδια που φαινεται οτι τα εχουν δημιουργησει με μερακι και με σαφες target group εμενα.
    Last edited by Valkyre; 26-11-2012 at 10:44.

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Αυτο που δεν σκεφτηκε καλα η νιντεντο ειναι πως στο καλο θα τρεχουν τα παιχνιδια του ps4/720 σε αυτο το hardware. Περιμενω με αγωνια να δω πως θα γινει αυτο.
    malon to skeutike kala. na po ena senario ke na pite an ine apithano.

otan vgun ta ps4/720 to wiiu tha xi pulisi kabosa miria. tha iparxun episis ke ps3/360 akoma poli energa. opote oi eteries tha ftiaxnun games gia ola ta mixanimata. opote ta prota xronia tha perimenume games metria texnika gia ps4/720. an sinipologisume oti den tha ne akrives oi nees konsoles den tha ine ke ipervolika parapano auta pu tha borune na kanune

ara malon to skeutike kala i nintendo. ke apofasise oti me to etsi thelo tha miosi tin proodo ton grafikon

isos oi aloi tha anagastun na skeutun opos ti nintendo ke tha valun hardware konta sto wiiu gia na min pulane panakriva xoris logo

asximo senario ala ikonomiko. aloste ta grafika den kanun ta games ke oi developers exun gini megathiria. isos den tus perni alo na megalosun sintoma. as asxolithun pio sovara me to gameplay epitelus

Name
    Δημήτρης

Αν υποθεσουμε οτι οντως γινεται αυτο τοτε απλα επιβεβαιωνεται το γεγονος οτι η νιντεντο παει να καταστρεψει κυριολεκτικα την βιομηχανια.

Και τα γραφικα ΚΑΝΟΥΝ την διαφορα και ΚΑΝΟΥΝ με κεφαλαια γραμματα τα games, κατα την αποψη μου.

Αν τα γραφικα δεν μετρανε τοτρ να παει ο κοσμος να παιξει NES και master system....

Αυτο το πραγμα οποτε το ακουω αναρωτιεμαι αν αυτοι που το υποστηριζουν εχουν επιγνωση οτι τα γραφικα δινουν δυνατοτητες στους developers να κανουν πραγματα που παλαιοτερα δεν μπορουσαν απλα να τα κανουν... Μπορουσε το ps2 να φτιαξει τους κοσμους (σε πολυπλοκοτητα και ρεαλισμο, οχι ομορφια) που εφτιαξαν οι τωρινες κονσολες;; Ειναι το ιδιο να βλεπω ενα προσωπο να κουνιεται μηχανικα με τον ιδιο τροπο σαν ρομποτ και το ιδιο να τον βλεπω καθε βημα που κανει να ειναι διαφορετικο οοως ηταν στο uncharted με το απιστευτα ρεαλιστικο animation με τοσες κινησεις αναλογα με το περιβαλλον; Ειναι το ιδιο να εχω εναν ηθοποιο που απλα ανοιγοκλεινει το στομα του οταν μιλαει και το ιδιο να τον βλεπω να εχει τους μορφασμους και την φυσικοτητα που ειχε το la noire?

Αυτα ειναι λιγα μονο παραδειγματα του ποσο μεγαλη σημασια εχουν τα γραφικα και τα τεχνιξα χαρακτηριστικα. Αν η νιντεντο θελει να κοψει την προοδο τοτε ευχομαι πραγματικα να πτωχευσουν γιατι εγω δεν ειμαι της αποψης του "τα γραφικα δεν μετρανε". Μετρανε και παραμετρανε... Τα γραφικα ειναι απο τους σημαντικοτερους παραγοντες που επηρεαζουν το gameplay ολοκληρωτικα. Οι νεες κονσολες θα μπορουν να προσφερουν απιστευτους κοσμου με απιστευτη φυσικοτητα και πειστικοτητα και θα δωσουν δυνατοτητες στους developers που ουτε φανταζομασταν ποσο θα επηρεασουν το gameplay. Και μπορω να σκεφτω ανετα πολλους τετοιους τροπους.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Νομίζω ότι η τελευταία 1.5 σελίδα είναι εντελώς off-topic. Μήπως να το πηγαίναμε σε νέο θέμα για να συζητήσουμε πως και αν τα γραφικά επηρεάζουν το gameplay?

H άποψη πάντως ότι η Nintendo θα επηρεάσει την βιομηχανία ως προς την ποιότητα των γραφικών δεν στέκει. Θα φάει άκυρο από όλα τα hardcore games στην νέα γενιά κονσολών όπως έφαγε άκυρο και σε αυτήν. Δεν παίζει οι developers να το κάνουν ποτέ αυτό. Να έχουν δυνατότερες κονσόλες και να μην τις εκμεταλλεύονται στα όρια τους (όποια είναι αυτά ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε dev) για να κάνουν ένα παιχνίδι να τρέξει σε hardware προηγούμενης γενιάς.

Bookmarks

Bookmarks