Ειδες τωρα τι μου κανεις;;;; Νυσταζω και πρεπει να καθομαι να γραφω...

Ναι, καταλαβες λαθος (ισως φταιω εγω, βεβαια). Μιλαω ξεκαθαρα για το τι σημαινει το ονομα "Nintendo". Φυσικα και δεν πρεπει να αποφευγει την κριτικη για την οποια λαθος πολιτικη ακολουθει και επανω σε αυτο ειμαι σαφης στο post μου, πολυ απλα λεγοντας οτι δυσκολα θα το παρω επειδη με απογοητευει το hardware. Απλα η Nintendo εχει ενα τροπο να δινει στον gamer αυτο που θελει με την τεχνολογια που διαθετει (κατι που εμενα, ομως, δε με ικανοποιει πια). Επισης, αν βγαλει τα παιχνιδια που αναφερω και ειναι μουφες, δε θα της δωσω ασυλια σε καμια περιπτωση. Και εδω απαντω σε αυτο που λες "
Διφωνω καθετα, καλη η νοσταλγια και η εκτιμηση αλλα οι εποχες αλλαζουν, το καθε προιον κρινεται απο αυτα που προσφερει και οχι απο αυτα που προσεφεραν οι προκατοχοι του". Απλα η Ν "το 'χει". Και οσο και να διαφωνουμε, να χτυπιομαστε και να την πετροβολουμε για την πολιτικη που ακολουθει, ε, η ρουφιανα πουλαει. Παει και τελειωσε!!!!! Ποτε δε συμπαθησα το Wii!!! Ποτε ομως!!!! Οκ, μπορει να υπηρξαν παιχνιδια σε αυτο που ηθελα να παιξω, αλλα δε πηγα να το παρω. In fact, ουτε, καν, απο τον αδερφο μου δε το δανειστηκα που το ειχε αγορασει (βεβαια, το πουλησε σε χρονο dt).
Παμε στο "ανεξαρτητως τεχνολογιας" μου. Βρε συ, οταν λεω αυτη τη φραση, δε την εννοω κυριολεκτικα. Οσο πισω και να ειναι απο τις αλλες κονσολες, ε, τουλαχιστον στην παρουσα φαση προσφερει κατι παρεμφερες. Δεν ειναι και σα να συγκρινουμε το SNES με το PS3. Οκ, μπορει στο μελλον να ειναι μεγαλη η διαφορα, αλλα δε νομιζω να ειναι και χαοτικη.
Bookmarks