Page 36 of 61 FirstFirst ... 2632333435363738394046 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1211

Thread: Dark Souls

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Παιδια το inteligence επιρεαζει τη δυναμη των pyromancers? (o master δεν εχει ιντερνετ οποτε κανω εγω την ερωτηση)

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Παιδια το inteligence επιρεαζει τη δυναμη των pyromancers? (o master δεν εχει ιντερνετ οποτε κανω εγω την ερωτηση)
    Οχι. Επηρρεαζει μονο το humanity που εχεις (πανω αριστερα)

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    1 playthrough είμαι... για την σύνδεση λογικά αν έχω πρόβλημα δεν θα έπρεπε να έχει και ο αντίπαλος στο να με κάνει backstub? λειτουργεί πάντα εναντίον μου αυτό και όχι υπέρ μου...κάνω pvp από τώρα γιατί φοβάμαι στο ng+ μήπως δεν έχει τόσο πολύ κίνηση βλακείες λέω e?? και επίσης είναι βλακεία να περιμένεις 2 playthrough (έστω και 1) για να ζήσεις μια καλή pvp εμπειρία... η καλύτερη εμπειρία πάντα είναι το πρώτο playthrough... έτσι δεν είναι?
    covenant δεν ανεβάζω rank κανένα προς το παρόν.. απλά τα δοκιμάζω λίγο απόλα και λέω να τα ανεβάσω στα επόμενα playthrough... δεν έχω φτάσει anor londo ακόμα και το καλύτερο weapon που έχω αυτήν την στιγμή νομίζω είναι το lightning spear και το έχω + 3... χρησιμοποιώ αυτό και ένα raw laito +5...να δοκιμάσω να ρίξω τον δράκο στην γέφυρα να πάρω το drake sword αξίζει? η να αρκεστώ σε αυτά μέχρι να φτάσω anor londo να κάνω κάτι καλήτερο?
    Γενικα συμφωνω μαζι σου, αλλα οχι στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Η εννοια playthrough εδω εχει την εννοια καποιου εκπαιδευτικου σταδιου. Τελειωνοντας το πρωτο, θα ελεγα οτι ολοκληρωσες περιπου το 1/3 της εμπειριας που εχει να προσφερει το παιχνιδι.
    Το drake sword ασ το. Ανεβασε το lightning spear. Τον δρακο φα τον αν θες μονο για τις ψυχες.
    Γενικα το PvP εντεινεται αποτομα μετα το 3ο-4ο playthrough. Για τους εξης λογους:

1. Εχουν τελειωσει σχεδον ολα τα single player πραγματα που μπορεις να κανεις.
    2. Ο χαρακτηρας εχει φτασει σε ενα level (200+) που ειναι πλεον σχεδον αδυνατο να ανεβασει level μονο με τα τερατα του παιχνιδιου. Φιλος μου στο εβδομο playthrough εχει 400+ lvl και ανεβαζει μονο κανοντας invades.
    3. O χαρατκηρας εχει ωριμασει, εχει ραφιναριστει κι εχει δοκιμαστει πολλες φορες. Τον ξερεις απ εξω κι ανακατωτα. Το ιδιο κι οι αντιπαλοι σου, τους δικους τους. Ετσι προσφερονται οι πιο true μαχες.

Relax, I'll get it...

Δεν ξέρω αν κάποιος αναφέρθηκε στην ιστορία αλλά μιας και το έψαξα

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=yopt1hJtzQU"]Dark Souls - X360 / PS3 - Complete Prologue (Tokyo Game Show 2011) - YouTube[/ame]

Prologue

In the Age of Ancients,
    The world was unformed, shrouded by fog
    A land of grey crags, archtrees, and everlasting dragons

But then there was Fire
    And with Fire came Disparity. Heat and cold, life and death, and of course.. Light and Dark.

Then, from the Dark, They came
    And found the Souls of Lords within the flame.

Nito, the first of the dead
    The Witch of Izalith, and her daughters of chaos
    Gwyn, the Lord of Sunlight, and his faithful knights
    And the furtive pygmy, so easily forgotten

With the Strength of Lords, they challenged the dragons.

Gwyn's mighty bolts peeled apart their stone scales
    The witches weaved great firestorms
    Nito unleashed a miasma of death and disease

And Seath the Scaleless betrayed his own, and the dragons were no more
    Thus began the Age of Fire

But soon, the flames will fade, and only Dark will remain

Even now, there are only embers, and man sees not light, but only endless nights
    And amongst the living are seen, carriers of the accursed Darksign.

Spoiler!

Spoiler!

Spoiler!

Let true Dark be cast upon the world.
    Last edited by MetalGearFan; 22-01-2012 at 22:45.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

^ Πολυ ωραιος. Ειχα γραψει παλιοτερα οτι αν καποιος θελει να νοιωσει λιγο καλυτερα το σεναριο, θα πρεπει να ασχοληθει με το dark ending. Ειναι οντως ενδιαφερον. Σε συνδυασμο με τις ιστοριες του Siegmeier Of Catarina και της Quelana, δενει ακομα καλυτερα.

Relax, I'll get it...

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

^ Aφισα για το δωματιο κατευθειαν!

Relax, I'll get it...

Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

τι οπλα συστηνετε σε εχθρους που τα οπλα φωτιας δεν τους κανουν πολυ ζημια?

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Tα καλυτερα οπλα του παιχνιδιου ειναι τα Black Knight Sword/GreatSword/GreatAxe/Halberd.

Eιναι ομως λιγο σπανια, οποτε αν εχεις το drake sword μπορεις να προχωρησεις αρκετα χωρις προβλημα. Εναλλακτικα τσεκαρεις το lightning spear που ειναι πολυ καλο και το crystal halberd που ειναι ακομα πιο καλο, αλλα σπαζει και μετα δεν φτιαχνεται. (Φτιαχνεται μονο αν το αναβαθμισεις)

Relax, I'll get it...

PSN ID
    pnnchios

Quote Originally Posted by kabamaru View Post
    Tα καλυτερα οπλα του παιχνιδιου ειναι τα Black Knight Sword/GreatSword/GreatAxe/Halberd.

Eιναι ομως λιγο σπανια, οποτε αν εχεις το drake sword μπορεις να προχωρησεις αρκετα χωρις προβλημα. Εναλλακτικα τσεκαρεις το lightning spear που ειναι πολυ καλο και το crystal halberd που ειναι ακομα πιο καλο, αλλα σπαζει και μετα δεν φτιαχνεται. (Φτιαχνεται μονο αν το αναβαθμισεις)
    σε ευχαριστω αποστολε το παιχνιδι το χεις ξεκ..λωσει και γουσταρω που εχεις αυτην την πορωση γιατι την ιδια εχω και εγω και ας ειμαι 35

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by pnnchios View Post
    σε ευχαριστω αποστολε το παιχνιδι το χεις ξεκ..λωσει και γουσταρω που εχεις αυτην την πορωση γιατι την ιδια εχω και εγω και ας ειμαι 35
    Ασε φιλε, μ εχει καψει το παιχνιδι. Δε μπορω να σταματησω.

Relax, I'll get it...

PSN ID
    pnnchios

Ασε φιλε, μ εχει καψει το παιχνιδι. Δε μπορω να σταματησω.
    χαχααχχα αυτο ακριβως τετοιο εθισμο να μην αφηνεις το χειριστηριο σε πολυ λιγα παιχνιδια μου εχει συμβει...τελος τα γιαπωνια ξερουν να φτιαχνουν παιχνιδια

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

χαχααχχα αυτο ακριβως τετοιο εθισμο να μην αφηνεις το χειριστηριο σε πολυ λιγα παιχνιδια μου εχει συμβει...τελος τα γιαπωνια ξερουν να φτιαχνουν παιχνιδια
    Aυτο ξαναπεσ το! Τοσο απλο και συναμα περιπλοκο. Απωθητικο, αλλα κολλητικο. Πως τα κανουν αυτα τα πραγματα;

Relax, I'll get it...

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Στο θέμα weapons δεν υπάρχει καλύτερο... εξαρτάται το build...
    Απόστολε κανε με add αν θέλεις..
    Last edited by Aparadektos; 25-01-2012 at 03:06.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    Στο θέμα weapons δεν υπάρχει καλύτερο... εξαρτάται το build...
    Απόστολε κανε με add αν θέλεις..
    Kι ομως στο Dark Souls δυστυχως ισχυει... Απο πλευρας Damage το Black Knight set ειναι το δυνατοτερο. Σ αυτο φταιει και το γεγονος οτι δεν υπαρχουν S-modded οπλα. Δηλαδη να αυξανεται το damage με συντελεστη S.

Το μονο που υπαρχει ειναι το MoonLight GreatSword το οποιο απ το επιπεδο +1 και πανω, ανεβαινει με συντελεστη S στο Intelligence. Αν ανεβαζεις Intelligence θα φτασεις το damage του Black Knight Great Axe μετα το 50 intelligence. Αν ο αλλος εχει και στοιχειωδες dexterity (που θα εχει) ισως να το φτασεις λιγο πριν το τελος, δηλαδη κοντα στο 90 intelligence. Κανει ομως negate ολες τις armour εκτος απο τις magical.

Relax, I'll get it...

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Kι ομως στο Dark Souls δυστυχως ισχυει... Απο πλευρας Damage το Black Knight set ειναι το δυνατοτερο. Σ αυτο φταιει και το γεγονος οτι δεν υπαρχουν S-modded οπλα. Δηλαδη να αυξανεται το damage με συντελεστη S.

Το μονο που υπαρχει ειναι το MoonLight GreatSword το οποιο απ το επιπεδο +1 και πανω, ανεβαινει με συντελεστη S στο Intelligence. Αν ανεβαζεις Intelligence θα φτασεις το damage του Black Knight Great Axe μετα το 50 intelligence. Αν ο αλλος εχει και στοιχειωδες dexterity (που θα εχει) ισως να το φτασεις λιγο πριν το τελος, δηλαδη κοντα στο 90 intelligence. Κανει ομως negate ολες τις armour εκτος απο τις magical.
    ισχύει αυτό που λες... και γενικά το strength build είναι πολύ πιο δυνατό από το dexterity στο dark souls ενώ στο demons souls γινόταν το αντίθετο... κρίμα γιατί κάνω dex χαρακτήρα.. και το lag στο pvp συνεχίζεται ταμάλα!!! τρώω κάτι backstub από την άλλην μεριά τις πίστας την ώρα που κάνω ninja flip...απίστευτα πράγματα λέμε..κάτι τέτοιες στιγμές παρακαλάω να είχε γραφτεί σε video να το έβαζα στο youtube...για τρελα γέλια... και επίσης και τα δικά μου backstub πιστεύω και ο αντίπαλος έτσι τα βλέπει..απότι διαβάζω σε ξένα forums το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι και δεν είναι θέμα σύνδεσης...
    να τονίσω πως το backstub για μένα χαλάει όλην την εμπειρία pvp... ειδικά με το κωλοlag... το backstub έπρεπε να το περιορίσουν μονο σε κάποιο ring όπως στο ring of fog για παράδειγμα η μονο στα daggers... χαλάει την εμπειρία πραγματικά γιατί είναι και εύκολο να το κανεις...
    Last edited by Aparadektos; 25-01-2012 at 18:21.

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Κανενα καλο build για melee pyromancer εχουμε? Κατα προτιμηση με winged spear (συνηθεια απο το demons) Απο δικα σας εννοειται, δοκιμασμενα και Ελληνικα

...Ενα trophy μου μενει στο demons στο 4ο playthrough (μενει το foe's ring), ξεκινησα το dark και παλι βρωμοξυλο τρωω... Hardcore old school μαζοχισμος ftw !!!
    Ετσι ρε παιδι μου, για να παιζεις 2-3 ωρες το βραδυ να "χαλαρωνεις"

PSN ID
    pnnchios

μολις τελειωσα και τον centipede στο 1ο walkthrough τωρα μαλλον ειμαι κοντα στο τελος τι να κανω να σκοτωσω ολους τους npc ?τι αλλο ειναι απαραιτητο με το τελος του 1ου play?

PSN ID
    pnnchios

α καλα τωρα ειδα το lost isalith εχουμε δουλιτσα ακομη

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by giotios View Post
    Κανενα καλο build για melee pyromancer εχουμε? Κατα προτιμηση με winged spear (συνηθεια απο το demons) Απο δικα σας εννοειται, δοκιμασμενα και Ελληνικα

...Ενα trophy μου μενει στο demons στο 4ο playthrough (μενει το foe's ring), ξεκινησα το dark και παλι βρωμοξυλο τρωω... Hardcore old school μαζοχισμος ftw !!!
    Ετσι ρε παιδι μου, για να παιζεις 2-3 ωρες το βραδυ να "χαλαρωνεις"
    To pyromancy δεν εξαρταται απ τα stats, κοινως μπορει να το εχει ο καθενας. Αυξανεται μονο με το humanity. Οποτε για melee ανεβασε τα κλασικα: strength,endurance,vitality,dexterity.

μολις τελειωσα και τον centipede στο 1ο walkthrough τωρα μαλλον ειμαι κοντα στο τελος τι να κανω να σκοτωσω ολους τους npc ?τι αλλο ειναι απαραιτητο με το τελος του 1ου play?
    O,τι κανεις στο παιχνιδι εχει αντικτυπο. Ειτε αφησεις τους NPCs να παιζουν την ιστορια τους, ειτε τους σκοτωσεις. Καποιοι μαλιστα εχουν εναλλακτικες εκδοχες στις δικες τους ιστοριες (!) αναλογα με τις αποφασεις τις δικες σου.

Relax, I'll get it...

PSN ID
    pnnchios

To pyromancy δεν εξαρταται απ τα stats, κοινως μπορει να το εχει ο καθενας. Αυξανεται μονο με το humanity. Οποτε για melee ανεβασε τα κλασικα: strength,endurance,vitality,dexterity.

O,τι κανεις στο παιχνιδι εχει αντικτυπο. Ειτε αφησεις τους NPCs να παιζουν την ιστορια τους, ειτε τους σκοτωσεις. Καποιοι μαλιστα εχουν εναλλακτικες εκδοχες στις δικες τους ιστοριες (!) αναλογα με τις αποφασεις τις δικες σου.
    κατα λαθος σκοτωσα το βοηθο του λογκαν που εδινε τα μαγικ ξορκια τωρα?και την κορη του χαους

Bookmarks

Bookmarks