Παιδια το inteligence επιρεαζει τη δυναμη των pyromancers? (o master δεν εχει ιντερνετ οποτε κανω εγω την ερωτηση)
Παιδια το inteligence επιρεαζει τη δυναμη των pyromancers? (o master δεν εχει ιντερνετ οποτε κανω εγω την ερωτηση)
Οχι. Επηρρεαζει μονο το humanity που εχεις (πανω αριστερα)
Γενικα συμφωνω μαζι σου, αλλα οχι στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Η εννοια playthrough εδω εχει την εννοια καποιου εκπαιδευτικου σταδιου. Τελειωνοντας το πρωτο, θα ελεγα οτι ολοκληρωσες περιπου το 1/3 της εμπειριας που εχει να προσφερει το παιχνιδι.
Το drake sword ασ το. Ανεβασε το lightning spear. Τον δρακο φα τον αν θες μονο για τις ψυχες.
Γενικα το PvP εντεινεται αποτομα μετα το 3ο-4ο playthrough. Για τους εξης λογους:
1. Εχουν τελειωσει σχεδον ολα τα single player πραγματα που μπορεις να κανεις.
2. Ο χαρακτηρας εχει φτασει σε ενα level (200+) που ειναι πλεον σχεδον αδυνατο να ανεβασει level μονο με τα τερατα του παιχνιδιου. Φιλος μου στο εβδομο playthrough εχει 400+ lvl και ανεβαζει μονο κανοντας invades.
3. O χαρατκηρας εχει ωριμασει, εχει ραφιναριστει κι εχει δοκιμαστει πολλες φορες. Τον ξερεις απ εξω κι ανακατωτα. Το ιδιο κι οι αντιπαλοι σου, τους δικους τους. Ετσι προσφερονται οι πιο true μαχες.
Relax, I'll get it...
Δεν ξέρω αν κάποιος αναφέρθηκε στην ιστορία αλλά μιας και το έψαξα
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=yopt1hJtzQU"]Dark Souls - X360 / PS3 - Complete Prologue (Tokyo Game Show 2011) - YouTube[/ame]
Prologue
In the Age of Ancients,
The world was unformed, shrouded by fog
A land of grey crags, archtrees, and everlasting dragons
But then there was Fire
And with Fire came Disparity. Heat and cold, life and death, and of course.. Light and Dark.
Then, from the Dark, They came
And found the Souls of Lords within the flame.
Nito, the first of the dead
The Witch of Izalith, and her daughters of chaos
Gwyn, the Lord of Sunlight, and his faithful knights
And the furtive pygmy, so easily forgotten
With the Strength of Lords, they challenged the dragons.
Gwyn's mighty bolts peeled apart their stone scales
The witches weaved great firestorms
Nito unleashed a miasma of death and disease
And Seath the Scaleless betrayed his own, and the dragons were no more
Thus began the Age of Fire
But soon, the flames will fade, and only Dark will remain
Even now, there are only embers, and man sees not light, but only endless nights
And amongst the living are seen, carriers of the accursed Darksign.
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Let true Dark be cast upon the world.
Last edited by MetalGearFan; 22-01-2012 at 22:45.
^ Πολυ ωραιος. Ειχα γραψει παλιοτερα οτι αν καποιος θελει να νοιωσει λιγο καλυτερα το σεναριο, θα πρεπει να ασχοληθει με το dark ending. Ειναι οντως ενδιαφερον. Σε συνδυασμο με τις ιστοριες του Siegmeier Of Catarina και της Quelana, δενει ακομα καλυτερα.
Relax, I'll get it...
^ Aφισα για το δωματιο κατευθειαν!![]()
Relax, I'll get it...
τι οπλα συστηνετε σε εχθρους που τα οπλα φωτιας δεν τους κανουν πολυ ζημια?
Tα καλυτερα οπλα του παιχνιδιου ειναι τα Black Knight Sword/GreatSword/GreatAxe/Halberd.
Eιναι ομως λιγο σπανια, οποτε αν εχεις το drake sword μπορεις να προχωρησεις αρκετα χωρις προβλημα. Εναλλακτικα τσεκαρεις το lightning spear που ειναι πολυ καλο και το crystal halberd που ειναι ακομα πιο καλο, αλλα σπαζει και μετα δεν φτιαχνεται. (Φτιαχνεται μονο αν το αναβαθμισεις)
Relax, I'll get it...
Kι ομως στο Dark Souls δυστυχως ισχυει... Απο πλευρας Damage το Black Knight set ειναι το δυνατοτερο. Σ αυτο φταιει και το γεγονος οτι δεν υπαρχουν S-modded οπλα. Δηλαδη να αυξανεται το damage με συντελεστη S.
Το μονο που υπαρχει ειναι το MoonLight GreatSword το οποιο απ το επιπεδο +1 και πανω, ανεβαινει με συντελεστη S στο Intelligence. Αν ανεβαζεις Intelligence θα φτασεις το damage του Black Knight Great Axe μετα το 50 intelligence. Αν ο αλλος εχει και στοιχειωδες dexterity (που θα εχει) ισως να το φτασεις λιγο πριν το τελος, δηλαδη κοντα στο 90 intelligence. Κανει ομως negate ολες τις armour εκτος απο τις magical.
Relax, I'll get it...
ισχύει αυτό που λες... και γενικά το strength build είναι πολύ πιο δυνατό από το dexterity στο dark souls ενώ στο demons souls γινόταν το αντίθετο... κρίμα γιατί κάνω dex χαρακτήρα.. και το lag στο pvp συνεχίζεται ταμάλα!!! τρώω κάτι backstub από την άλλην μεριά τις πίστας την ώρα που κάνω ninja flip...απίστευτα πράγματα λέμε..κάτι τέτοιες στιγμές παρακαλάω να είχε γραφτεί σε video να το έβαζα στο youtube...για τρελα γέλια... και επίσης και τα δικά μου backstub πιστεύω και ο αντίπαλος έτσι τα βλέπει..απότι διαβάζω σε ξένα forums το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι και δεν είναι θέμα σύνδεσης...
να τονίσω πως το backstub για μένα χαλάει όλην την εμπειρία pvp... ειδικά με το κωλοlag... το backstub έπρεπε να το περιορίσουν μονο σε κάποιο ring όπως στο ring of fog για παράδειγμα η μονο στα daggers... χαλάει την εμπειρία πραγματικά γιατί είναι και εύκολο να το κανεις...
Last edited by Aparadektos; 25-01-2012 at 18:21.
Κανενα καλο build για melee pyromancer εχουμε? Κατα προτιμηση με winged spear (συνηθεια απο το demons) Απο δικα σας εννοειται, δοκιμασμενα και Ελληνικα
...Ενα trophy μου μενει στο demons στο 4ο playthrough (μενει το foe's ring), ξεκινησα το dark και παλι βρωμοξυλο τρωω... Hardcore old school μαζοχισμος ftw !!!
Ετσι ρε παιδι μου, για να παιζεις 2-3 ωρες το βραδυ να "χαλαρωνεις"![]()
μολις τελειωσα και τον centipede στο 1ο walkthrough τωρα μαλλον ειμαι κοντα στο τελος τι να κανω να σκοτωσω ολους τους npc ?τι αλλο ειναι απαραιτητο με το τελος του 1ου play?
α καλα τωρα ειδα το lost isalith εχουμε δουλιτσα ακομη
To pyromancy δεν εξαρταται απ τα stats, κοινως μπορει να το εχει ο καθενας. Αυξανεται μονο με το humanity. Οποτε για melee ανεβασε τα κλασικα: strength,endurance,vitality,dexterity.
O,τι κανεις στο παιχνιδι εχει αντικτυπο. Ειτε αφησεις τους NPCs να παιζουν την ιστορια τους, ειτε τους σκοτωσεις. Καποιοι μαλιστα εχουν εναλλακτικες εκδοχες στις δικες τους ιστοριες (!) αναλογα με τις αποφασεις τις δικες σου.
Relax, I'll get it...
Bookmarks