Page 39 of 61 FirstFirst ... 2935363738394041424349 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1211

Thread: Dark Souls

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

[QUOTE=RVL;372754]Εγω παντως σε PC δεν θα το παιξω.
    Ναι μπορει να κερδισω frames και quality (ειδκα AA που με σκοτωνει στο PS3) αλλα το μεγαλειο του να βλεπεις μεταξυ αλλων Anor Londo σε 50αρα και 5.1 με το 10" να χοροπηδαει ενω ταυτοχρονα προσπαθεις να αποφυγεις την παντοφλα που πεταει η γυναικα επειδη δεν το χαμηλωνεις δεν συγκρινεται ;P[/QUOte

χαχααχχααχχα σωστος
    ]

εχω μια ερωτηση: αφου ανοιξει η πυλη και μπω στο sen's fortress ποσες ωρες για να τελιωσω το 1ο playthrough μου μενουν

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Πολλες, πιστεψε με! Αυτο ειναι μονο η αρχη!! Απολαυσε το και μην σκεφτεσαι τις ωρες!

A οκ ευχαριστω με εχει απορροφησει για τα καλα !!
    εχω να ρωτισω και κατι αλλο η μουγκη που μου κανει upgrade τα flask στο firelink shrine πεθαναι (δεν ξερω πως ) και πειρα τα item της και ενα ματι . τι πρεπει να κανω για να ξανα εμφανιστει αν γινετε βεβαια ?

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by nephian View Post
    εχω να ρωτισω και κατι αλλο η μουγκη που μου κανει upgrade τα flask στο firelink shrine πεθαναι (δεν ξερω πως ) και πειρα τα item της και ενα ματι . τι πρεπει να κανω για να ξανα εμφανιστει αν γινετε βεβαια ?
    Θα εμφανιστεί πιο μετά στο παιχνίδι, αφού κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, αφού θα σου εμφανιστεί ένα μήνυμα σχετικά με το item που αναφέρεις.

Quote Originally Posted by nephian View Post
    Spoiler!

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by RVL View Post
    Spoiler!
    Spoiler!

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    Spoiler!
    Spoiler!

PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by RVL View Post
    Spoiler!
    Δεν είσαι ο μονος πολλοί την πάτησαν... το κακό είναι νομιζω ότι δεν έχει κάποια περιγραφη από κάτω το συγκεκριμένο για να ξέρεις... και εγώ αν δεν έβλεπα το wiki συνεχεια το ίδιο θα έκανα..

ευχαριστω για τις απαντήσεις σας ! τωρα αμα δεν ξαναβγει αυτη δεν πειραζει γιατι βρηκα μια αλλη μες στο anor londo που μου κανει + τα flask οποτε οκ

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Yeap,απο οτι φαινεται η pc version ειναι γεγονος

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=469409

So bought!
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

[youtube]jzSqBfPQIEk[/youtube]
    Quote Originally Posted by Rob Bricken
    And then there's Hope -- oh, Hope, shown below, the 13-year-old boy who could give Evangelion's Shinji a run for mopiness.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Εκπληκτικό, απλά.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Βασικά μόλις το ξεκίνησα. Κ έχω πολυ διάβασμα για το game. Με έχει ξενερωσει το frame drop έχει σε πολλά σημεία παίδες; Γιατί με κουράζει αυτή η φάση

PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by Zatara View Post
    Βασικά μόλις το ξεκίνησα. Κ έχω πολυ διάβασμα για το game. Με έχει ξενερωσει το frame drop έχει σε πολλά σημεία παίδες; Γιατί με κουράζει αυτή η φάση
    frame drop υπάρχει αλλα δεν είναι τόσο ενοχλητικό... στο μονο σημείο που βαράει κόκκινο είναι στην blighttown μια περιοχή αργότερα... αλλα και πάλι πίστεψε με αν αφιερώσεις λίγες ώρες στο παιχνίδι είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι trust με όταν περάσεις την φάση κριτικής που βρίσκεσαι τώρα (που είναι λογικό γιατί τώρα το ξεκίνησες) θα είσαι ok

Member Mithrantir's Avatar
    PSN ID
    Mithrantir
    Name
    Αντώνης

Παιχνιδάρα απο τις λίγες.Το αίσθημα της ικανοποίησης που γεμίζεις, κάθε φορά, που ξεπερνάς ένα από τα εμπόδια που σου βάζει ο τίτλος, δε περιγράφεται.Όπως λέει και ο φίλος Aparadektos,έχει ένα θεματάκι με frame drop στη Blightown,και κάποια θεματάκια με την κάμερα που χάνει την μπάλα σε κλειστούς χώρους,αλλά είναι πταίσματα για το μεγαλείο του τίτλου.
    Last edited by Mithrantir; 23-04-2012 at 07:18.

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

to dark souls einai kalitero tou demon souls? apo aposi grafikon gameplay ktl ktl... ?
    exw to demons souls alla den borw na pw pws mou arese idietera, exei ligo oti nanai menus kai katantai ypervolika dyskolo se kapies fasis... an kai mou aresoun ta dyskola paixnidia pou exoun challenge auto katantai vareto otan prepei na kaneis ta idia kai ta idia gia na ta kataferis.
    rwtao giati exw diavasi polla giato dark souls oti einai apo ta kalitera paixnidia gia to ps3.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Aν δεν σου αρεσε το Demon's Souls, μην περιμενεις να σ' αρεσει το Dark Souls. Παρολα αυτα να σου πω:

Τα γραφικα ειναι ιδια πανω - κατω, ελαχιστες διαφορες.
    Στο gameplay δεν εχει τερασιτες / ριζικες το ιδιο - εκπληκτικο - combat system, το ιδιο δυσκολο, εχει καποιες μικρες αλλαγες π.χ. αντι για moon grasses, τωρα υπαρχουν τα estus flasks, υπαρχουν τα bornfires που κανουν λιγο πιο ευκολο το παιχνιδι, αλλα η μεγαλητερη διαφορα του ειναι οτι δεν ειναι οπως το Demon's Souls που υπαρχει ενα κεντρικο hub και διαλεγεις πιστες κ.τ.λ., αλλα πας μονο σου απο κοσμο σε κοσμο, ενω μπορεις να βρεις και εκπληκτικα short - cuts, που ποτε δεν πιστευες οτι μπορουσαν να υπηρχαν.

Στο ο,τι ναι ναι menus, δεν σε κατλαβαινω...

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Μόλις το τερματισα. Πολυ καλο game δεν το περίμενα τόσο καλο. Σίγουρα ένα απο τα καλύτερα games που έχω παίξει

Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

ειμαι στο δευτερο playthrought.μολις σκοτωσα τον stray demon την ωρα που τον σκοτωνα με σκοτωσε και αυτος.εχασα το titanite slab.καμια ιδεα αν ειναι καπου?fuck fuck fuck

Bookmarks

Bookmarks