O JOKER!!!!!!!!!
![]()
O JOKER!!!!!!!!!
![]()
O BATMAN
O Joker είναι πραγματικά απίστευτος... Εκπληκτική πραγματικά φιγούρα. Ο Batman από την άλλη δεν μου αρέσει μόνο και μόνο γιατί δεν πάω τον Keaton με τίιιιποτα όμως...
Καλορίζικες και στους δύο!
Ούτε εμένα μου αρέσει ο Keaton, αλλα αυτές οι δυο πανε μαζι. Οποτε... Τι να έκανα... Χα χα!!!
Σε ευχαριστω πολυ Χρήστο!!!!
Ηλία, είναι προαγορασμενες και οι δυο μαζι. Κάπου στα 480 μου βγήκαν.
Άσχετο, αλλα τέλος του 12 θα κυκλοφορήσει και ο Penguin απο το Batman Returns.
Ηλία, δεν έχω ΚΑΜΊΑ οικονομική άνεση. Πίστεψέ με... Αλλα ευχαριστω που μου εύχεσαι να την έχω.![]()
Kαι επειδη βλεπω οτι δε σας συγκινησε ιδιαιτερα ο Joker και ο Batman, να και ο...
Naruto!!!!! (ok ok, μη βαρατε... Μια φθηνη φιγουρα ειναι, αλλα μου αρεσει)
Χμμμ... Βγηκαν λιγο rotated, αλλα you got the picture.
Γαματος και o Narutos!!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Ναι, καλός είναι!!!!
Καλός ο Ναρούτος...
Επιτέλους στόλισα και τον Σόνικ και τον Σάσουκε!
Πόσο τον αγόρασες τον Ναρούτο Παύλο; Γιατί έχουν βγεί κατι ωραίες (σαν αυτή με τον Σασουκε) που είναι και φθηνές και ποζέρικες!
Spoiler!
Ωραίοι οι Sonic και Sasuke. Τον πήρα 22 ευρω. Αν το δεις και πιάσεις, μοιάζει για πιο ακριβή φιγούρα.
Είναι, πράγματι, εντυπωσιακός. Καθότι εγώ είμαι υπερευχαριστημενος απο τον Falconer, δε θα αποτολμήσω άλλη αγορά Predator.
Υ.Γ. Είχες δίκιο για τα 200 ευρω και ζητω συγγνώμη επειδη βιάστηκα να απαντήσω.
Γι' αυτο σε πάω, ρε Νίκο!!!!!
Καλα ο Predator ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δει!!!Πραγματικο αριστουργημα.Αν θελεις pm me απο που εχει γινει η αγορα γιατι σκεφτομαι να παρω το αδερφακι του![]()
Bookmarks