Page 46 of 76 FirstFirst ... 3642434445464748495056 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1517

Thread: Collectibles (Figures/Statues/Busts/Replicas)

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

^^Παυλο οπως παντα καμια απο τις photo που βλεπεις δεν ειναι στην τελικη τους μορφη!
    Οπως και να 'χει κερδισμενη ειναι η Enterbay γιατι εδωσε εναν Τ-800 που ζητουν οι fans εδω και παρα πολυ καιρο (battle damage),ενω η ΗΤ εβγαλε τις ιδιες φιγουρες που εχει ηδη με την διαφορα οτι ειναι 1/4 και εχουν μερικα οπλα παραπανω.

Cool Member lordelesar's Avatar
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by isildur83 View Post
    Οπως και να 'χει κερδισμενη ειναι η Enterbay γιατι εδωσε εναν Τ-800 που ζητουν οι fans εδω και παρα πολυ καιρο (battle damage),ενω η ΗΤ εβγαλε τις ιδιες φιγουρες που εχει ηδη με την διαφορα οτι ειναι 1/4 και εχουν μερικα οπλα παραπανω.
    Σημαντικότατη διαφορά Νίκο! Βρε λες να αρχίσω κιεγώ με HT? Ω ρε κακό που μας βρήκε...
    Αν βγάλουν 1/4 joker και predator με βλέπω να ψάχνω για φιγουροδάνειο...

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

^^Σιγουρα ειναι σημαντικοτατη διαφορα αλλα περα απ'αυτο ειναι οι ιδιες φιγουρες πανω κατω,ενω αντιστοιχα η Enterbay εφτιαξε και εναν battle damage!
    Joker 1/4 ετοιμαζει η Enterbay και Predator 1/4 θα βγαλει η Hot Toys απο ΟΛΕΣ τις ταινιες,Predator,Predator 2,AVP,AVPR και Predators!
    Κατι ελεγες για δανειο???

ΥΓ - Αν μπεις στον ''κοσμο'' της Hot Toys/Enterbay δεν υπαρχει γυρισμος μετα,FACT!!!

Μια ακομα photo του battle damage 1/4 T-800 της Enterbay (not final).
    Last edited by isildur83; 03-04-2012 at 20:26.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

^^Παυλο οπως παντα καμια απο τις photo που βλεπεις δεν ειναι στην τελικη τους μορφη!
    Γι'αυτο ειπα "αν ειναι αυτη η τελικη μορφη". Περιμενουμε...
    Εμενα το "προβλημα" μου ειναι οτι θεωρω τις 1/4 πολυ μεγαλες για τα γουστα μου!!!!!! Εκτος αυτου, θα ειναι ασυνεχεια στις, μεχρι τωρα, 6 ΗΤ (συμπεριλαμβανομενων Batman και Joker που ακομα δεν εχω παραλαβει) μια τοσο τεραστια φιγουρα. Πραγματικα, ελπιζω ο,τι βγαινει σε 1/4 να βγαινει και σε 1/6, αλλιως για εμενα μονο χασιμο θα ειναι. Και δε θα μου αρεσει τοσο μεγαλο μεγεθος και πολυ πιο ακριβες ειναι.

Quote Originally Posted by lordelesar View Post
    Σημαντικότατη διαφορά Νίκο! Βρε λες να αρχίσω κιεγώ με HT? Ω ρε κακό που μας βρήκε...
    Αν βγάλουν 1/4 joker και predator με βλέπω να ψάχνω για φιγουροδάνειο...
    Βασικα ο Νικος φταιει για το κακο που σε βρηκε... Θα πρεπει να τον κανουμε να πληρωσει γι'αυτο που μας εχει κανει με τις ΗΤ. Εγω ο ερμος με αγαλματα ειχα ξεκινησει....

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

^^Το θεμα με τις κλιμακες εκτος απο οικονομικο ειναι και καθαρα υποκειμενικο.Καποια κομματια οπως π.χ τον Battle Damage T-800 της Enterbay και σε 1/6 να εβγαινε εγω θα προτιμουσα τον 1/4 χαλαρα!Επισης θα παρω και τον 1/4 Joker της Enterbay και ας εχω ηδη τον 1/6 της ΗΤ.
    Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα ολη την συλλογη μου σε 1/4.

Δεν φταιω εγω,η ΗΤ φταιει με αυτα που φτιαχνει!Αν εκανε προχειροδουλειες δεν θα συνεχιζαμε να αγοραζουμε.Ισα ισα οσο παει βελτιωνεται και περισσοτερο.
    Τρανταχτο παραδειγμα ειναι ο παλιος Sparrow με τον καινουργιο...Γιγαντιαια διαφορα!
    Last edited by isildur83; 03-04-2012 at 21:54.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

^^Το θεμα με τις κλιμακες εκτος απο οικονομικο ειναι και καθαρα υποκειμενικο.Καποια κομματια οπως π.χ τον Battle Damage T-800 της Enterbay και σε 1/6 να εβγαινε εγω θα προτιμουσα τον 1/4 χαλαρα!Επισης θα παρω και τον 1/4 Joker της Enterbay και ας εχω ηδη τον 1/6 της ΗΤ.
    Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα ολη την συλλογη μου σε 1/4.

Δεν φταιω εγω,η ΗΤ φταιει με αυτα που φτιαχνει!Αν εκανε προχειροδουλειες δεν θα συνεχιζαμε να αγοραζουμε.Ισα ισα οσο παει βελτιωνεται και περισσοτερο.
    Τρανταχτο παραδειγμα ειναι ο παλιος Sparrow με τον καινουργιο...Γιγαντιαια διαφορα!
    Δε τιθεται, καν, συγκριση αναμεσα στις δυο JS φιγουρες. Καν!!!! Το κακο ειναι οτι ετσι οπως βελτιωνεται, θα λεμε το ιδιο για τον τωρινο JS (και τις αλλες φιγουρες, βεβαια) σε σχεση με μελλοντικους που θα κυκλοφορησουν. Και εγω εχω ενα θεμα με αυτο... Δε μπορω να εχω κατι, ενω ξερω οτι κυκλοφορει κατι καλυτερο.
    Για τη μονη φιγουρα που θα μπορουσα να κανω εξαιρεση Νικο, ειναι ο Joker, που εσυ ξερεις πολυ καλα οτι μου ειναι απωθημενο. Ωστοσο, αν τον εβρισκα τωρα σε λογικη τιμη -την 1/6 εννοω- και παλι δε θα σκεφτομουν την 1/4. Τουλαχιστον, ελπιζω η Enterbay να ξεπερασει την ΗΤ στη συγκεκριμενη φιγουρα. Ξερουμε ποτε κυκλοφορει στο περιπου;;;;;

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

^^Οχι Παυλο,ακομα δεν εχει ανακοινωσει η ΕΒ μηνα κυκλοφοριας αλλα θα ειναι μεσα στο 2012.
    Επισης να σου πω οτι η ΗΤ ετοιμαζει καινουργιο (Heath Ledger) Joker v.2 αλλα ακομα δεν εχει δειξει τιποτα.
    Και Cannibal Jack Sparrow!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ε, τοτε δεν τιθεται, καν, θεμα. Θα παρω αυτον της ΗΤ!!!!!!! Πολυ ωραια νεα Νικο!!!!! Α... εκτος αν ειναι ντυμενος περιεργα ή εχει περιεργα αξεσουαρ. Τοτε θα το σκεφτω...
    Για το JS δε με ενδιαφερει καθολου. Ειμαι υπερευχαριστημενος με αυτον που εχω.
    Ασχετο, αλλα μπηκα στο site της Enterbay και ειναι απαραδεκτο. Ασε που εχει μια τσοντομουσικη.

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

^^Ελπιζω να ειναι η κλασσικη μορφη του Joker και οχι καποια Nurse Joker version.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Κι εγω αυτο εννοουσα οταν σου ελεγα να μην ειναι κατι περιεργο. Αλλιως, θα υπαρχει παντα και η εκδοση της Enterbay και ας ειναι στο 1/4.

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

1:4th scale Endoskeleton Collectible

We are excited to present our long developed secret project - the 1:4th scale Endoskeleton Collectible from The Terminator movie!
    The prototype is ready now and will go to mass production soon!
    With past experience in the Endoskeleton development, this one is going to be more advanced, with electroplated armor and some metal parts!

Fans, more details will be unveiled very soon! Stay tuned!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Αν ειναι μεταλλικό, θα το τσιμπήσω εύκολα!!!!!!

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

^^Καποια parts θα ειναι απο μεταλλο.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ναι, το είδα μετα αυτο... Χμμμ... Ελπίζω να κάνουν καλη δουλειά.
    Δυο φιγούρες ήθελα πάντα Νίκο. Τον HL Joker και ένα καλο endoskeleton. Μου ήρθαν μαζεμένα φαίνεται.
    Απορω, βρε μπαγασα, όμως, ποτε προλαβαινεις και τα μαθαίνεις όλα!!!!!

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

^^Σιγουρα η ΗΤ θα κανει τρομερη δουλεια (ακομα μια φορα).
    Ανοιξα το facebook πριν και το νεο ηταν ηδη στον τοιχο της ΗΤ.

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Η πρωτη photo του 1/4 Endoskeleton της Enterbay!!!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Καλα... Πόσες θα βγούνε;;;;;;;; Της Enterbay φαίνεται μεταλλικό!!!!!!

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

^^Ξεκινησε ανοιχτος πολεμος Ηot Toys vs Enterbay,ειναι ξεκαθαρο πλεον απο τις τελευταιες ανακοινωσεις και των 2 εταιριων.Αν σκεφτεις οτι στον Τ-800 της ΕΒ τα οπλα και το Endo arm του ειναι μεταλλικα τοτε δεν μου κανει καθολου εντυπωση αν ο Endoskeleton της θα ειναι σχεδον full απο μεταλλο!
    Το σιγουρο ειναι οτι οσο πιο πολλα metal parts θα εχει τοσο πιο πολυ θα ανεβει και το κοστος!
    Last edited by isildur83; 04-04-2012 at 16:58.

Cool Member lordelesar's Avatar
    Name
    Χρήστος

Έχω αποφασίσει να κρατήσω την συλλογή μου στο 1:5 μίνιμουμ με έμφαση στο 1:4.
    Endo και Predator στο 1:4 και με ποιότητα ΗΤ τον τσιμπάω...χθες και χωρίς καν να περιμένω full reveal.
    Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι αν ανάγεις τα λεφτά που χρεώνει η ΗΤ για 1:6 σε 1:4 κλίμακα με μεταλλικά μέρη, πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει σχεδόν στα ίδια να πάρεις 3-4 φιγούρες και να πάρεις την LSF Predator.

Btw, δεν θυμάμαι να έχει ποσταριστεί αυτή η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ:

31" ύψος και σχεδόν 20 κιλά...

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ενταξει.... Απαικτο αγαλμα!!!!!!!

Bookmarks

Bookmarks