Page 38 of 76 FirstFirst ... 2834353637383940414248 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1517

Thread: Collectibles (Figures/Statues/Busts/Replicas)

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    γιαννη καταρχην ευχαριστω για τον κοπο σου.
    απο αυτες που ποσταρες, κανεις δεν στελνει ελλαδα.
    Eχω αγορασει απο το ebay διαφορα προιοντα ακομα και απο πωλητες που στελνουν μονο Αγγλια.
    Αν ενδιαφερεσαι να μαθεις λεπτομερειες στειλε μου pm.

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    αυτη που ποσταρα, μαρεσει περισσοτερο επειδη εχει περισσοτερα σημεια του σωματος ελευθερα (αυτο το κοκκινο μαυρο τα σπαει)
    Ok, γουστα ειναι αυτα.
    Η συγκεκριμενη εκδοση που σου αρεσει ειναι "γυμνη" και δεν παρουσιαζει τον Darth Maul οπως ακριβως τον ξερουμε.
    Για αυτον ακριβως το λογο σε μενα δεν εκανε "κλικ".
    Απο την αλλη αναβει ομως τo lightsaber.

Εγω οπως ανεφερα πριν, θα προτιμουσα αυτην της Sideshow που εχει articulation και εχει και τον μανδυα με την κουκουλα.
    Αλλα εβγαινε ακριβα.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Cool Member Slackie_XL's Avatar
    PSN ID
    Slackie_XL

Παιδιά υπάρχει κάποιο site που να έχει την σπανιότητα που έχουν κάποιες φιγούρες;
    Πρόσφατα αγόρασα δυο από το 2o Silent Hill (περιμένω να μου έρθουν) και θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα περισσότερα.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Οι φιγουρες που διατιθενται σε περιορισμενα κομματια, εχουν απο κατω (στη βαση τους δηλαδη) ενας αριθμο. Πχ, 424/1500. Τωρα, φανταζομαι, οτι στα site των εταιρειων θα αναγραφεται κατι τετοιο. Να, δες εδω για παραδειγμα. Το 450 ειναι ο αριθμος των αγαλματων που θα κυκλοφορησουν. Ωστοσο, δεν ισχυει για ολες τις εταιριες αυτο.

PSN ID
    Slackie_XL

Ναι Dragonpaul, καταλαβαίνω τι λες αλλά επειδή οι φιγούρες είναι σχετικά παλιές δεν μπόρεσα να βρω κάποιες πληροφορίες. Μόνο από ένα site φαν του Silent Hill επίσης που τις έχει και γράφει κάποια πράγματα. Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφει αλλά έτσι κι αλιώς επειδή κάνω συλλογή από Silent Hill γενικά τις τσίμπησα με τη μια από ebay με το που τις βρήκα. Είναι η 2η και 3η φιγούρα που έχει από πάνω πρός τα κάτω (Pyramid Head και Bubble head Nurse). Η εταιρία είναι η Night Mare Models. Δίνω και ένα link για όποιον τον ενδιαφέρει να τις δει ή μπορεί να γνωρίζει κάτι περισσότερο.

http://silenthillcollection.com/stat...res-and-dolls/

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Tι να πω... Διπλα εχει καποιες πληροφοριες, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεις.
    Οπως και να χει, καλοριζικες.

PSN ID
    Slackie_XL

Ναι αυτό λέω και γω. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν. Ξέρω στα σίγουρα πως έχουν βγεί πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με τον κόσμο του Silent Hill. Τέλος πάντων, ευχαριστώ και όταν παραλλάβω θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία.

Cool Member lordelesar's Avatar
    Name
    Χρήστος

Νέα παραλαβή:
    Skyrim Collector's Edition

Alduin

Ίσως το καλύτερο Collector's από παιχνίδι που έχει περάσει από τα χέρια μου. Επίσης φοβερό το τεράστιο δερματόδετο Artbook.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

^^Πανεμορφα,μπραβο φιλε μου.
    Cannondale trail sl5 2013...

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Τον παρελαβα εχθες!
    Ειναι ο πραγματικος (Keaton) Batman που περιμεναν ολοι οι fan του εδω και πολλα χρονια!
    Εχει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ accessories που ακομα δεν ξερω τι ποζα να του δωσω!Χασιμο!

Sorry για τις αθλιες photo,δεν εχω την ψηφιακη στο σπιτι.

Βαζω ενα video review ενος συλλεκτη που φαινεται καλυτερα η φιγουρα απ'οτι στις photo μου.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=j1nso_F09f8&feature=related"]Hot Toys DX09 Batman 89 (Michael Keaton).wmv - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wYSAuQLvFIo&feature=related"]Hot Toys DX09 Batman 89 (Michael Keaton) Part2.wmv - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=urFqjrQLGL0&feature=related"]Hot Toys DX09 Batman 89 (Michael Keaton) Part3.wmv - YouTube[/ame]

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Γεια σου Νίκο!!!!!!
    Καλοριζικος!!!!!! Ποιοτικά τι λέει η φιγούρα;;;; Το υλικό εννοώ.

PSN ID
    Slackie_XL

φίλε isildur83, η ποιότητα της φιγούρας δείχνει "τρομακτικά" ζωντανή και καλή. Να τη χαρείς όσο δε πάει.

Μέχρι να μου έρθουν οι φιγούρες από το Silent Hill μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω τον χαρακτήρα του Robbie the Rabbit που προτοεμφανίστηκε στο Silent Hill 3. Είναι η πρώτη μου επαφή με πηλό και γενικά με γλυπτική. Το ύψος της είναι στα 21 εκαστοστά. Οι γνώμες/εντυπώσεις σας;

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Αν το έφτιαξες εσυ, μου φαίνεται εκπληκτικό και μπράβο σου!!!!!!!
    Δεν έχω και πολυ επαφή με SH για να ξέρω πως είναι αυτός ο χαρακτήρας, αλλα εμένα μου φαινεται πολυ καλο. Θα προχωρησεις και στο βάψιμο να υποθέσω;

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by lordelesar View Post
    Νέα παραλαβή:
    Skyrim Collector's Edition

Alduin

Ίσως το καλύτερο Collector's από παιχνίδι που έχει περάσει από τα χέρια μου. Επίσης φοβερό το τεράστιο δερματόδετο Artbook.
    Χρηστο, ο δρακος απο τι υλικο ειναι;

PSN ID
    Slackie_XL

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Αν το έφτιαξες εσυ, μου φαίνεται εκπληκτικό και μπράβο σου!!!!!!!
    Δεν έχω και πολυ επαφή με SH για να ξέρω πως είναι αυτός ο χαρακτήρας, αλλα εμένα μου φαινεται πολυ καλο. Θα προχωρησεις και στο βάψιμο να υποθέσω;
    Φίλε Παύλο σε ευχαριστώ! Ναι εγω το φτιάχνω. Σε λίγο θα συνεχίσω. Μου μένουν τα χέρια καθώς και μια επιγραφή που θέλω να βάλω πάνω στη βάση. Μόλις στεγνώσει για τα καλά θα ξεκινήσω το βάψιμο.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Tωρα βγαινουμε λιγο off topic, αλλα πως καταφερες και το σμιλεψες;;;;;; Εγω δε θα μπορουσα να κανω ουτε το ενα ποδι. Ρωτω, κυριως επειδη ειπες δεν εχεις ασχοληθει παλι με sculpting. +ρεπ!!!!!

PSN ID
    Slackie_XL

Tωρα βγαινουμε λιγο off topic, αλλα πως καταφερες και το σμιλεψες;;;;;; Εγω δε θα μπορουσα να κανω ουτε το ενα ποδι. Ρωτω, κυριως επειδη ειπες δεν εχεις ασχοληθει παλι με sculpting. +ρεπ!!!!!
    Ευχαριστώ και πάλι... Ο πηλός είναι αρκετά εύπλαστος σαν υλικό. Μη φανταστείς σαν πλαστελίνη. Λίγο πιο σκληρός. Τον δουλεύεις με τα χέρια ώστε να γίνει πιο μαλακός καθώς και με λίγο νερό. Σιγά σιγά δίνεις τη φόρμα που θες να δώσεις ζουλώντας από δω και από κει. Έφτιαξα από διαφορετικό κομμάτι το κυρίως σώμα, άλλο κομμάτι το κεφάλι και τα αυτιά και άλλο τις πατούσες. Όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες στο ύψος των όμων έχω μπήξει μέσα στο σώμα σύρματα για να πάω να βάλω αργότερα τα χέρια. Πρός το παρόν ψάχνω να βρώ από τι θα είναι ο σιδερολοστός που θα κρατάει ο Robbie. Δε θέλων να είναι επίσης από πηλό. Ίσως από κάνα κλειδί τύπου άλλεν... τεσπά... να έχεις δίκιο έχουμε βγεί λίγο offtopic. Μόλις θα έχω κάνει πρόοδο θα επανέλθω...

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Γεια σου Νίκο!!!!!!
    Καλοριζικος!!!!!! Ποιοτικά τι λέει η φιγούρα;;;; Το υλικό εννοώ.
    Ποιοτικα ειναι WOW!Ακομα και τα accessories που ειναι μικροσκοπικα ειναι απιστευτης λεπτομερειας!
    Η στολη ειναι λαστιχενια (υψηλης ποιοτητας) και η μπερτα δερματινη εξωτερικα,εσωτερικα εχει υφασμα.
    Με λιγα λογια ειναι η στολη που εχουμε δει στην ταινια αλλα σε μικρογραφια.

Quote Originally Posted by Slackie_XL View Post
    φίλε isildur83, η ποιότητα της φιγούρας δείχνει "τρομακτικά" ζωντανή και καλή. Να τη χαρείς όσο δε πάει.

Μέχρι να μου έρθουν οι φιγούρες από το Silent Hill μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω τον χαρακτήρα του Robbie the Rabbit που προτοεμφανίστηκε στο Silent Hill 3. Είναι η πρώτη μου επαφή με πηλό και γενικά με γλυπτική. Το ύψος της είναι στα 21 εκαστοστά. Οι γνώμες/εντυπώσεις σας;
    Thanks φιλε Slackie_XL.
    Μπραβο σου για αυτο που εφτιαξες και ειδικα απο τη στιγμη που λες οτι ειναι η πρωτη φορα που κανεις κατι τετοιο!
    +rep δεν με αφηνει αλλα στο χρωσταω!

Απο διαφορα reviews που εχω δει ολοι μιλουσαν για πολυ 'φτηνιαρικη' φιγουρα,αλλα τουλαχιστον δειχνει ομορφη.

Cool Member lordelesar's Avatar
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by isildur83 View Post
    Απο διαφορα reviews που εχω δει ολοι μιλουσαν για πολυ 'φτηνιαρικη' φιγουρα,αλλα τουλαχιστον δειχνει ομορφη.
    Νίκο αρχικά συγχαρητήρια για το απόκτημα, εξαιρετική φιγούρα!

Όσο για το δράκο δεν είναι καθόλου φτηνιάρικος, είναι από ένα τύπου polyresin υλικό. Δεν είναι polystone βέβαια αλλά είναι καλύτερη ποιότητα και από το gears of war και από το reach. Η βάση είναι μόνο φτηνιάρικη όπως σε όλα, hollow και από σκληρό πλαστικό.

PSN ID
    Slackie_XL

φίλε isildur83, χαίρομαι που σου αρέσει η προσπάθειά μου. Οι φιγούρες είναι κόλλημα μεγάλο. Τέλη του 80 με αρχές του 90 ασχολιόμουν αρκετά (δεν είμαι και πιτσιρικάς όπως θα έχεις καταλάβει). Οι καλύτερές μου ήταν δυο που είχα βάψει η μια o Pinhead από το Hellraiser και η άλλη ο Jason από το Friday the 13th. Και τις δυο τις έχω χαρίσει από καιρό. Έκτοτε δεν συλλέγω φιγούρες παρά μόνο video games. Παρακολουθώ το thread αυτό εδω και πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν είχα γράψει κάτι. Τώρα με την ευκαιρία του εμπλουτισμού της συλλογής μου από Silent Hill υλικό βρέθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω και γω ενεργά.

Να και κάτι πολύ δελεαστικό μιας και είμαι μεγάλος φαν της παλιάς ταινίας αλλα και της καινούριας.

ΤRON από την HOT TOYS.

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by lordelesar View Post
    Όσο για το δράκο δεν είναι καθόλου φτηνιάρικος, είναι από ένα τύπου polyresin υλικό. Δεν είναι polystone βέβαια αλλά είναι καλύτερη ποιότητα και από το gears of war και από το reach. Η βάση είναι μόνο φτηνιάρικη όπως σε όλα, hollow και από σκληρό πλαστικό.
    Μαλλον αυτοι που εκαναν τα unboxing/review δεν ειχαν ιδεα απο collectibles.

Quote Originally Posted by Slackie_XL View Post
    φίλε isildur83, χαίρομαι που σου αρέσει η προσπάθειά μου. Οι φιγούρες είναι κόλλημα μεγάλο. Τέλη του 80 με αρχές του 90 ασχολιόμουν αρκετά (δεν είμαι και πιτσιρικάς όπως θα έχεις καταλάβει). Οι καλύτερές μου ήταν δυο που είχα βάψει η μια o Pinhead από το Hellraiser και η άλλη ο Jason από το Friday the 13th. Και τις δυο τις έχω χαρίσει από καιρό. Έκτοτε δεν συλλέγω φιγούρες παρά μόνο video games. Παρακολουθώ το thread αυτό εδω και πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν είχα γράψει κάτι. Τώρα με την ευκαιρία του εμπλουτισμού της συλλογής μου από Silent Hill υλικό βρέθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω και γω ενεργά.
    Ελπιζω να δουμε και αλλα custom απο εσενα και οπως βλεπω 'το κατεχεις'.
    Αν δεν το παρατησεις με τον καιρο θα βελτιωθεις.
    Περιμενουμε photos μολις το ολοκληρωσεις και το βαψεις!
    Last edited by isildur83; 28-01-2012 at 20:37.

Bookmarks

Bookmarks