Page 116 of 145 FirstFirst ... 1666106112113114115116117118119120126 ... LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Η μονη μου διαφωνια μαζι σου στο θεμα ειναι οτι θεωρεις τις σκιες του Uncharted 3 low res, ενω εγω δεν τις θεωρω και δεν ειναι low res, γιατι το φαινομενο που περιγραφουμε και αναλυουμε εδω, εμφανιζεται 1 στις 10 φορες.
    Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Don't get me wrong, ο φωτισμός στο παιχνίδι είναι ΑΨΟΓΟΣ... τα lightning effects είναι mindblowing αλλά... οι ίδιες οι σκιές είναι τόοοοσο πολύ low res σε κάποια σημεία...
    Και το GT5 και το Skyrim και το MGS4 και ολα τα αλλα παιχνιδια τα αναφερουμε σαν αποδεικτικο στοιχειο/επιχειρημα πανω στην συζητηση που κανουμε.

Τουτεστην αν ειναι low res οι σκιες του uncharted, τοτε τι ειναι οι σκιες των παραπνω παιχνιδιων?
    Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Εδώ μιλάμε για το uncharted...ΦΥΣΙΚΑ και είναι 1923972 φορές ανώτερο από τα υπόλοιπα[...] Κατ' αρχάς δεν είπα ότι οι σκιές είναι 'άσχημες', είπα ότι είναι low res....αλλά με τον εκπληκτικό φωτισμό σπάνια ΔΕΝ περνάει απαρατήρητο...
    Τώρα για αυτό που λες:
    Παντως εαν μου βρεις ενα παιχνιδι (σε κονσολα παντα) με καλυτερες σκιες απο το Uncharted 3 ή ενα δειγμα ωστε να καταλαβω τι ειναι high res σκιες ωστε να συμφωνησω οτι οντως ειναι low res οι σκιες του Uncharted 3, δεν θα εχω κανενα προβλημα να αλλαξω αποψη
    Δεν είμαι σε θέση να το κάνω γιατί πολύ απλά δεν μου έρχεται κανένα game στο νου όταν σκέφτομαι 'hi-res σκιές'. Πολύ απλά γιατί ποτέ δεν ασχολούμαι με το αν είναι ωραίες οι σκιές σε ένα παιχνίδι και δεν τις παρατηρώ καν... Ο φωτισμός είναι που does the trick για μένα... Απλά είδα κάτι περίεργο και με αφορμή τον avenger που λογικά μιλούσε για το ίδιο πράγμα, μπήκα στη συζήτηση και το ανέφερα. Τώρα για άλλα games με πολύ low res σκιές μερικά που μου έρχονται κατευθείαν είναι το gta iv, assassin's creed, just cause 2. Ναι φυσικά αν συγκρίνεις τις low res σκιές του uncharted με τις σκιές αυτών των παιχνιδιών, ε είναι όντως 1923972 φορές ανώτερο το uncharted.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Για τα παιδια που απαντησαν αυτο συμβαινει και σε φιλο με slim που εχει ote συνδεση.

Τεσπα μην γαμ....ω το thread, αυτο μονο εγω το παθαινω. Οκ.

Γκαντ ντεμ ιτ. :/

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Η μονη μου διαφωνια μαζι σου στο θεμα ειναι οτι θεωρεις τις σκιες του Uncharted 3 low res

Προφανως και ειναι low res οι σκιες του Uncharted.

Spoiler!

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Προφανως και ειναι low res οι σκιες του Uncharted.

Spoiler!
    Α ρε frost-troll!

*casts huge fireball*
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

για οποιον τον ενδιαφερει, το Drake's Journal θα βγει και για iPhone/iPad πολυ συντομα. απλα περιμενουν το approval απο την apple
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Μπορούμε να βρούμε το Beatάκι που παίζει στο Multiplayer στα PowerPlay με ηλεκτρική κιθάρα κάτι τέτοιο. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό.
    Edit: Στο 11:34
    Last edited by Spiros20; 06-12-2011 at 11:00.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Μπορούμε να βρούμε το Beatάκι που παίζει στο Multiplayer στα PowerPlay με ηλεκτρική κιθάρα κάτι τέτοιο. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό.
    Edit: Στο 11:34
    μονο αν το κατεβασεις και το κανεις convert. τα κομματια του powerplay αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχουν στο soundtrack. εγω ηθελα αυτο που ξεκιναει 8:27
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Ρε παιδια θελω την βοηθεια σας,εχω κολησει καπου στο chapter 12

Spoiler!

lol ειπαμε ο drake ειναι φανταστικος αλλα οχι και να περπαταει και στο νερο...

προσπαθησε να ξεκινησεις το chapter απο την αρχη μπας και ξεκολλησει
    Last edited by spyros arianara; 06-12-2011 at 12:04.

ελεος ρε τι ξενερα εφαγα τωρα...εκανα παλι απ την αρχη το chapter και παλι τα ιδια μου κανει.περπαταω και ακουγετε ο ηχος του νερου και νερο δεν βλεπω...

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Μάλλον έχει γίνει corrupt η system cache.

Δοκίμασε να φορτώσεις ένα άλλο παιχνίδι (να είναι σε δισκάκι, όχι του PSN), αυτό θα καθαρίσει την cache και μετά φόρτωσε πάλι το UC3.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Μπορει να καθαρισει και την cache μεσα απο τον browser δεν μπορει? Browser tools delete cache

Banned Forum GOD psx3's Avatar

^^ Μπορει να καθαρισει και την cache μεσα απο τον browser δεν μπορει? Browser tools delete cache
    Δεν εννοούσα την browser cache.

Όλα τα PS3 (ακόμα και τα μοντέλα με 20GB HDD) έχουν μια HDD cache (2GB) για χρήση από τα παιχνίδια. Γι' αυτό ακόμα κι αν κάνεις format δεν μπορείς να έχεις όλη την χωρητικότητα ελεύθερη, γιατί πάντα 2GB είναι ρεζερβέ.

Ειδικά τα exclusives (Uncharted, GOW3) την αξιοποιούν στο έπακρο για να έχουν μηδενικά load times (πλην της αρχικής εκκίνησης), χωρίς να χρειάζεται κάποιο install... μεταφέρουν συνέχεια δεδομένα (textures κλπ.) από το Blu-Ray στον HDD.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Το τελείωσα και γω με την σειρά μου.Οι διθύραμβοι δικαιολογημένοι και χιλιοειπώμένοι οπότε πάμε στα "αρνητικά".
    -Stealth σχεδόν ανύπαρκτο.Ουσιαστικά δεν έχεις επιλογή προσέγγισης.
    -Νομίζω οτι η άκρως πετυχημένη συνταγή του franchise, αρχίζει κάπως να κουράζει, εμένα τουλάχιστον.Χρειάζεται πιστεύω μια κάποια ανανέωση του gameplay.Κάτι να μας εκπλήξει πέρα από το τεχνικό μέρος και τα ασυναγώνιστα cinematics.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    -Νομίζω οτι η άκρως πετυχημένη συνταγή του franchise, αρχίζει κάπως να κουράζει, εμένα τουλάχιστον.Χρειάζεται πιστεύω μια κάποια ανανέωση του gameplay.Κάτι να μας εκπλήξει πέρα από το τεχνικό μέρος και τα ασυναγώνιστα cinematics.
    Θα συμφωνησω.
    Μεχρι 3 παιχνιδια στο ιδιο στυλ ειναι οκ.Το πρωτο uncharted εδινε κατι πολυ φρεσκο στο συνολο του.Το δευτερο uncharted τελειοποιησε την συνταγη και το 3ο ηταν ενα καπως βελτιωμενο uncharted2.

Για μενα δεν χωραει 4ο μερος με την ιδια συνταγη,εφοσον θελουν να κρατησουν την ποιοτητα της σειρας σε υψηλα επιπεδα.
    .

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Μάλλον έχει γίνει corrupt η system cache.

Δοκίμασε να φορτώσεις ένα άλλο παιχνίδι (να είναι σε δισκάκι, όχι του PSN), αυτό θα καθαρίσει την cache και μετά φόρτωσε πάλι το UC3.
    σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε εκανα οτι μου ειπες και ολα ειναι οκ!
    + Rep

Name
    Δημήτρης

Kι εγω συμφωνω (και νομιζω και οι ιδιοι το γνωριζουν) οτι το επομενο Uncharted πρεπει να εχει και καποια καινουργια στοιχεια. Αλλα σημαντικο, να μην χαθει ποτε αυτο το υφος και το στυλ που εχουμε συνηθισει. Δηλαδη να μην χαθει το pacing και η κινηματογραφικοτητα.

Το stealth στο 3ο μερος της σειρας ειναι οντως... περιεργο. Δεν ειναι ομως ανυπαρκτο, ισα ισα μπορεις να αποφυγεις πολυ περισσοτερες μαχες απο οτι μπορουσες στο 2. (το εχω τσεκαρει φουλ).

Απλα ειναι περιεργο και -κακως ειναι- κανει την ζωη του παικτη δυσκολη. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι απαξ και κανεις ενα λαθος, ολοι γινονται alert και παει τελειωσε οτι προσπαθεια ειχες να κανεις. Το κουφο ειναι οτι γινονται αλερτ ΟΛΟΙ, δεν πα να ειναι ο αλλος στον θεο μακρια. Αυτο οντως ειναι βλακεια, θα επρεπε με καποιο τροπο να πεφτει το αλερτ και να μπορει ο παιχτης να συνεχισει την προσπαθεια του για stealth. Τωρα αναγκαστικα, αν κανεις καποιο λαθος το μονο που μπορεις να κανεις ειναι restart το checkpoint πραγμα που ειναι βλακεια φυσικα. Αυτο ισχυε και στο Uncharted 2, απλα εκει η διαφορα ηταν οτι ηταν πιο δυσκολο να κανεις λαθος. Δηλαδη το stealth εβγαινε πιο ευκολα.

Ομως συνολικα εχει περισσοτερο stealth το 3 απο το 2.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Αυτο με το stealth θυμάμαι σε ενα σημείο
    Spoiler!
    ότι την πρώτη φορα κανονικά με έκαναν spot και ήρθαν καμία 30αριά εχθροί και αυτοί οι δύσκολοι που χρειάζονται όλο τον γεμιστηρα και την άλλη που το πέρασα το ίδιο σημείο πιο πολυ για να πάρω ενα trophy αργότερα έκανα stealth σιγά σιγά και ήταν πολυ ωραίο. Έκανα stealth σε 9-10 και αυτο ήταν. Δεν πήγαινα για stealth αλλα σκότωσα 2-3 έτσι και λέω ας συνεχίσω προσεχτικά να δω.
    Last edited by Spiros20; 07-12-2011 at 09:19.

Name
    Δημήτρης

^^ ετσι ειναι, βασικα σχεδον ολο το chapter της Συριας μπορεις να το κανεις stealth και αποφευγεις μεγαλες μαχες. Το κακο ειναι οπως ειπα οτι το παιχνιδι δεν συγχωρει το παραμικρο λαθος στο stealth.

Bookmarks

Bookmarks