Υπάρχει υποστήριξη 3D και στο Multi?
Θα το κανω, δεν μπορει 6+ ατομα απο το site να εχουν αδικο...
χαχα, τι να πω, ενοειται πως δεν παρεξηγω και ξερω και 'γω ο ιδιος οτι ακουγεται κουφο(ειδικα οταν εχω στη διαθεση μου μια 46αρα), αλλα εκει κυριως εχω συνιθισει και κατα δευτερον, μου φαινεται να εχει lag, και σε game mode, αλλα θα προσπαθησω να την συνιθησω, μετα τις συμβουλες σας... Για την ιστορια, εχω μια τετοια http://www.skroutz.gr/s/329501/Samsu...sung+ue46d8000
Εννοειται ρε συ θελω να γινω Ο ΤΟΠ online killer....
Φυσικα, δεν θελω και ελαχιστα(μην πω καθολου)ενδιαφερομαι για το online, κυριως θελω να δω την σχεση αναμεσα στους χαρακτηρες, πως ξετυλιγεται, αλλα και της περειπετειες του Drake all around the world.
Δυστηχως, δεν μπορω να το παιξω τωρα, εχω Skyrim να περιμενει(σε φανταζομαι -->) αλλα με την πρωτη ευκαρια, εννοειται το αρχιζω.
Τhanks dude για την συμβουλη, αν και ενεργοποιο το game mode, οταν ειναι να παιξω.
Εννοειται ευχαριστω ολους.Πραγματικα thakns παιδια!
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Καινούριος στο παιχνίδι, οπότε να ρωτήσω κάτι. Την στόχευση με αισθητήρα την έχετε ενεργοποιημένη ή όχι;
Τελείωσα και το crushing χθες , πήρα και την πλατίνα. Μπορώ να πω ότι είναι το ευκολότερο από τρία. Λίγο παιδεύτηκα στο chapter 21 με τους "special" εχθρούς αλλά πέραν τούτου τίποτα ιδιαίτερο. Έχω όμως ένσταση σε κάποια stealth σημεία του παιχνιδιού, ιδιαίτερα στο chapter 16 όπου
Spoiler!
Όχι ότι έγινε και τίποτα, για χάριν της γκρίνιας το αναφέρω. Κατά τα άλλα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει. Μπράβο και ξαναμπράβο στη ND.
Α μπήκα και online για ένα τρόπαιο. Βορά ορνέων όπως λέει και ο G.R.R.Martin. Δεν καταλάβαινα από που μου ερχόντουσαν.
Αν εννοείς το alternate aim, το είχα στο off. Δεν δοκίμασα καθόλου τον άλλο τρόπο.
Εβαλα λιγο το Uncharted 3 (οχι για να το παιξω μιας και ασχολουμαι ξερετε με τι τους τελευταιους 2 μηνες) σε μια 47 Led LG 3D cinema που πηρα τις γιορτες. Δεν ξερω αν θεωρειται καλο το 3D αυτης της TV(δεν την πηρα για το 3d), παντως μαζευα τα σαγονια μου με αυτο που ειδα.
Μας δουλευει η Naughty Dog, wtf δηλαδη.
Πολυ καλο το 3d του Uncharted,δοκιμασε killzone 3 και motorstorm apocalypse αν τα εχεις.
.
Οχι Val, εχω αυτη την αρρωστια να μην μπορω να ασχοληθω με κατι αλλο μεχρι να τελειωσω αυτο που εχω αρχισει. Απλα πρεπει να κατσω να κανω 3-4 καλα sessions στο skyrim μπας και ασχοληθω με τιποτε αλλο, στοιχειωμενος θα καταντησω με αυτο το παιχνιδι. Εχω το U3 να με περιμενει, το Assassins creed και εχω και το batman στη λιστα.
Βαγγελη κατεβασα ενα 3d demo του killzone, απιστευτο οπτικα αλλα με ξερεις, θα αρχισω να χασμουριεμαι μετα απο λιγο οποτε αν ασχοληθω με καποιο fps για να δω τι μου λεει ο συνδιασμος 3d και move controls αυτο μαλλον θα ειναι το resistance που με τραβαει λιγο περισσοτερο σαν setting.
Kαι το Resi παιζει καλα σε 3d αλλα δν τρεχει τοσο καλα οσο το killzone,αλλα ναι δοκιμασε το σε 3d αξιζει και το move παιζει καλα στο resi.
Αλλα αν θες την γνωμη μου killzone3 + 3d +move σαν εμπειρια ειναι 9.5/10,ενω το Resi3 με move+3d ειναι 8.5/10,μιλαω καθαρα για το move/3d μερος.
Δωσε μια ευκαρια στο move/3d killzone απο πλευρας gameplay.Ειναι πολυ διασκεδαστικο οσο και να μην σε ενδιαφερει το παιχνιδι απο θεμα story.
Οσο για το uncharted μπορεις να το ξεκινησεις σε 3d και να παιξεις την δευτερη φορα σε 2d.Η το αναποδο,εγω αυτο θα κανω![]()
Last edited by PDS; 13-01-2012 at 13:58.
.
Άμα δεν την θες στο κάτω κάτω χάρισέ την σε μένα να δεις πώς παίζουν uncharted![]()
Το input lag έχει να κάνει με την καθυστέρηση που έχει η TV σε σχέση με την πηγή που την τροφοδοτεί. Φαντάσου το σαν την ηχώ, όταν την ακούμε δεν είναι και η στιγμή που μας φώναξε ο άλλος.
Επειδή έχει να κάνει μόνο με την TV (και από το πόσο χρόνο χρειάζεται να απεικονίσει στο πανελ της το σήμα που της δώσαμε) καταλαβαίνεις πως έχει επιπτώσεις παντού, σε online gaming/offline gaming/DVD και γενικά σε ότι συνδέουμε στις εισόδους της.
Sorry, δεν το κατάλαβα.
Bookmarks