δεν σε ειδα χθες ρε Νικο να παιξουμε στειλε κανενα μηνυμα κατι να οργανωθουμε! Δεν εχω παιξει ακομα αρενα!
δεν σε ειδα χθες ρε Νικο να παιξουμε στειλε κανενα μηνυμα κατι να οργανωθουμε! Δεν εχω παιξει ακομα αρενα!
Μέσα ήμουν και μάλιστα για αρκετή ώρα μάλλον θα μπήκες αργά εγώ συνήθως μπαίνω νωρίς το απόγευμα όπως και σήμερα κατά τις 5 θα είμαι μέσα.
ρε εγω συνηθως μετα τις 7-8 μπορω...
Τεσπα θα οργανωθουμε στο ΣΚ μεσα!
Στα του παιχνιδιου, οκ ειμαι noob-ας το ειπα ετσι (προς το τελος βεβαια τα πηγαινα πολυ καλυτερα) και δεν ξερω και τις πιστες, αλλα υπαρχουν τιποτα boosters που αυξανουν το health? Γιατι οκ ρε φιλε ειμαι ασχετιδης, αλλα οντως σε καποιες φασεις τον γαζωνω τον αλλο και δεν πεφτει κι εκεινος μου δινει 4-5 και με ξαπλωνει... wtf δηλαδη... (και οχι δεν ηταν σε φαση power play) τι σκατα το ping/lag φταιει (αν και δεν το ενιωσα εγω), το skill, καποια boosters, συνδυασμος ολων των απο πανω?
Μακραν διασκεδαστικοτερο ολων το objective play παντως. Αλλα θελω να παιξω και το Arena και το CO-OP ολοκληρο...
Xθες έκατσα μέχρι τις 9 παρά anyway για το άλλο που λες η μόνη λύση είναι να ανεβάσεις level απ'ότι έχω καταλάβει αν δεν είσαι μεγάλο level προκοπή δεν βλέπεις όσες γεμιστήρες και να αδειάσεις στον Mr.level500.
γιατι με το level αλλαζουν και οι αντοχες σου? δεν νομιζω, δεν ξερω τι σοι booster υπαρχουν βεβαια...
Βασικα εσεις οι εμπειροι για προτεινετε ενα booster combo για αρχαριους ωστε να αντεχουν περισσοτερο στους mr.level500 καμμενους out there!![]()
Από αυτήν την άποψη έχεις ένα δίκιο, επίσης και από θέμα lag ήταν καλύτερα τα πράγματα στην beta του Ιουλίου (1.5 εκατομμύριο κόσμος έπαιξε, χάρη στο free PS+ και τους Anonymous).
Ελπίζω όλες οι μελλοντικές beta του UC4 να έχουν ταυτόχρονο worldwide release...
Κάτι σχετικά με τα leaderboards: αν κάποιος παίξει πάνω από 24 ώρες, τότε γίνεται reset ο timer και μετράει πάλι από την αρχή... το ίδιο παρατήρησα και στα game saves του SP.
Δηλαδή το 4 ώρες που αναφέρει πιθανότατα σημαίνει 24 + 4 = 28.
Για δοκίμασε το Regeneration ή το Fleet Foot.
Κοίταξε, το MP μπορεί να έχει δανειστεί κάποια στοιχεία από COD, αλλά όσον αφορά το damage/health/recoil μόνο COD δεν είναι (και αυτό είναι πολύ καλό κατ' εμέ).
Δεν μπορείς να ρίχνεις κάτω κόσμο με 2 σφαίρες και χωρίς καλό aiming... θέλει εξάσκηση.
Boom: Uncharted 3 sells 3.8 million units on day one
http://www.vg247.com/2011/11/10/unch...ts-on-day-one/Sony’s confirmed this afternoon that Uncharted 3: Drake’s Deception sold 3.8 million units in its first day alone.
The numbers were dropped in a very short press release sent out by SCEE. The figure is as recent as early as midnight today (November 10), and is currently “on a clear course to be the biggest selling game in the trilogy.”
wat?
Last edited by PDS; 10-11-2011 at 16:00.
.
ερ.... καποιο λαθος πρεπει να εχει γινει εδω....ειπαμε
Aκομα και shipped να ειναι,μιλαμε για εντυπωσιακο νουμερο.
.
Διατηρήθηκε τελικά το Fleet Foot? Ρωτάω επειδή δεν το θυμάμαι στην πρώτη Beta.
Το FALάκι είναι ακόμα το χρησιμότερο όπλο ή το ξαναγύρισαν στο AK για να χαρούν οι απανταχού Bunnyhoppers?
Σε μία πρόωρη σύγκριση 2 με 3 σου φαίνεται ότι έχουν γίνει βήματα προόδου στο Multiplayer κομμάτι ή δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ακόμα?
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Τα boosters πλέον έχουν 3 levels (Bronze, Silver, Gold) και φυσικά το Gold κάνει το Fleet Foot ακόμα πιο γρήγορο.
Το G-MAL δεν είναι και τόσο δημοφιλές σε σχέση με το M9, αλλά υπάρχει και το FAL-SS που είναι πολύ καλό.
Βήματα προόδου ναι έχουν γίνει και θα γίνουν ακόμα περισσότερα μόλις βγει το 1.02 patch.
^^ Γιατι τι θα αλλαξει με το συγκεκριμενο patch φιλε μου?
Δες εδώ τι λέει ο EvangM:
http://forums.naughtydog.com/t5/Mult...ive/m-p/646513
Υπάρχουν κάποια θέματα ακόμα, τα οποία δεν λύνει το πρώτο patch.
Mα το μονο που λεει ρε συ ειναι για το 3D που το βαλαμε χθες, δεν βλεπω να λεει κατι αλλο ο Evan :S
Απο ότι καταλαβαίνω δηλαδή το level "ενισχύει" την ικανότητα του κάθε παίχτη.Κάτι που δεν συνέβαινε στο 2.Το Fleet Foot και το Down The Irons τα ξεκλείδωνες από τα αρχικά levels και αργότερα σου έδινε μόνο κάποια αρνητικά για περισσότερα χρήματα κλπ.
Αν και αυτό θα αποτρέψει πολλούς απ'το να φτιάχνουν δεύτερους και τρίτους λογαριασμούς, πιστεύω ότι θα μεγαλώσει επίσης και την ψαλίδα από όλους όσους δώσουν απλά απίστευτες ώρες.H πρώτη δεκάδα δηλαδή του 2 στα Leaderboads το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει ξανά 2.000.000 ώρες![]()
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Αυτά όμως δεν αυξάνουν το health που λέει ο Valkyre γι'αυτό λέω αν δεν ανεβάσεις level να ξεκλειδώσεις όσο πιο πολλά μπορείς και τρως ξύλο και δεν ρίχνεις εύκολα.Σίγουρα δεν είναι COD αλλά είναι εντελώς στην άλλη άκρη εντάξει είπαμε μην είναι μπαμ και κάτω αλλά όχι αυτό το πράγμα και δεν είναι θέμα aiming γιατί το να είμαι πίσω του να του ρίχνω 15 γεμιστήρες στην πλάτη του και αυτός να γυρίζει να μου ρίχνει μια μπουνιά και να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα δεν είναι θέμα aiming.
Bookmarks