Page 106 of 145 FirstFirst ... 65696102103104105106107108109110116 ... LastLast
Results 2,101 to 2,120 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

δεν σε ειδα χθες ρε Νικο να παιξουμε στειλε κανενα μηνυμα κατι να οργανωθουμε! Δεν εχω παιξει ακομα αρενα!

Μέσα ήμουν και μάλιστα για αρκετή ώρα μάλλον θα μπήκες αργά εγώ συνήθως μπαίνω νωρίς το απόγευμα όπως και σήμερα κατά τις 5 θα είμαι μέσα.

Name
    Δημήτρης

ρε εγω συνηθως μετα τις 7-8 μπορω...

Τεσπα θα οργανωθουμε στο ΣΚ μεσα!

Στα του παιχνιδιου, οκ ειμαι noob-ας το ειπα ετσι (προς το τελος βεβαια τα πηγαινα πολυ καλυτερα) και δεν ξερω και τις πιστες, αλλα υπαρχουν τιποτα boosters που αυξανουν το health? Γιατι οκ ρε φιλε ειμαι ασχετιδης, αλλα οντως σε καποιες φασεις τον γαζωνω τον αλλο και δεν πεφτει κι εκεινος μου δινει 4-5 και με ξαπλωνει... wtf δηλαδη... (και οχι δεν ηταν σε φαση power play) τι σκατα το ping/lag φταιει (αν και δεν το ενιωσα εγω), το skill, καποια boosters, συνδυασμος ολων των απο πανω?

Μακραν διασκεδαστικοτερο ολων το objective play παντως. Αλλα θελω να παιξω και το Arena και το CO-OP ολοκληρο...

Xθες έκατσα μέχρι τις 9 παρά anyway για το άλλο που λες η μόνη λύση είναι να ανεβάσεις level απ'ότι έχω καταλάβει αν δεν είσαι μεγάλο level προκοπή δεν βλέπεις όσες γεμιστήρες και να αδειάσεις στον Mr.level500.

Name
    Δημήτρης

γιατι με το level αλλαζουν και οι αντοχες σου? δεν νομιζω, δεν ξερω τι σοι booster υπαρχουν βεβαια...

Βασικα εσεις οι εμπειροι για προτεινετε ενα booster combo για αρχαριους ωστε να αντεχουν περισσοτερο στους mr.level500 καμμενους out there!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Οσο για την αδικια που λεω, οταν η beta δεν ειναι σε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα μαγαζια του κοσμου να το κατεβασει ΟΛΟΣ ο κοσμος πανευκολα και με την καμια, τοτε για μενα ειναι αδικια. Γνωμη μου βεβαια και πολυ φιλικα.
    Από αυτήν την άποψη έχεις ένα δίκιο, επίσης και από θέμα lag ήταν καλύτερα τα πράγματα στην beta του Ιουλίου (1.5 εκατομμύριο κόσμος έπαιξε, χάρη στο free PS+ και τους Anonymous ).

Ελπίζω όλες οι μελλοντικές beta του UC4 να έχουν ταυτόχρονο worldwide release...

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Κάτσε ρε! 4 ώρες;;; Είσαι σίγουρος; Στην beta δεν ήταν έτσι.
    Κάτι σχετικά με τα leaderboards: αν κάποιος παίξει πάνω από 24 ώρες, τότε γίνεται reset ο timer και μετράει πάλι από την αρχή... το ίδιο παρατήρησα και στα game saves του SP.

Δηλαδή το 4 ώρες που αναφέρει πιθανότατα σημαίνει 24 + 4 = 28.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Στα του παιχνιδιου, οκ ειμαι noob-ας το ειπα ετσι (προς το τελος βεβαια τα πηγαινα πολυ καλυτερα) και δεν ξερω και τις πιστες, αλλα υπαρχουν τιποτα boosters που αυξανουν το health? Γιατι οκ ρε φιλε ειμαι ασχετιδης, αλλα οντως σε καποιες φασεις τον γαζωνω τον αλλο και δεν πεφτει κι εκεινος μου δινει 4-5 και με ξαπλωνει... wtf δηλαδη... (και οχι δεν ηταν σε φαση power play) τι σκατα το ping/lag φταιει (αν και δεν το ενιωσα εγω), το skill, καποια boosters, συνδυασμος ολων των απο πανω?
    Για δοκίμασε το Regeneration ή το Fleet Foot.

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Xθες έκατσα μέχρι τις 9 παρά anyway για το άλλο που λες η μόνη λύση είναι να ανεβάσεις level απ'ότι έχω καταλάβει αν δεν είσαι μεγάλο level προκοπή δεν βλέπεις όσες γεμιστήρες και να αδειάσεις στον Mr.level500.
    Κοίταξε, το MP μπορεί να έχει δανειστεί κάποια στοιχεία από COD, αλλά όσον αφορά το damage/health/recoil μόνο COD δεν είναι (και αυτό είναι πολύ καλό κατ' εμέ).

Δεν μπορείς να ρίχνεις κάτω κόσμο με 2 σφαίρες και χωρίς καλό aiming... θέλει εξάσκηση.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Boom: Uncharted 3 sells 3.8 million units on day one
    Sony’s confirmed this afternoon that Uncharted 3: Drake’s Deception sold 3.8 million units in its first day alone.

The numbers were dropped in a very short press release sent out by SCEE. The figure is as recent as early as midnight today (November 10), and is currently “on a clear course to be the biggest selling game in the trilogy.”
    http://www.vg247.com/2011/11/10/unch...ts-on-day-one/
    wat?
    Last edited by PDS; 10-11-2011 at 16:00.
    .

Name
    Δημήτρης

ερ.... καποιο λαθος πρεπει να εχει γινει εδω....ειπαμε

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Boom: Uncharted 3 sells 3.8 million units on day one

http://www.vg247.com/2011/11/10/unch...ts-on-day-one/
    wat?
    :S (<-----Edit: Confused smiley, γιατί δεν έχουμε;;;;; )
    Πηγή;

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Προσθεσα πηγη.
    .

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Στα comments λένε ότι μάλλον εννοούν "Shipped". Δηλαδή όχι actual αγορές απο καταναλωτές...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Aκομα και shipped να ειναι,μιλαμε για εντυπωσιακο νουμερο.
    .

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Διατηρήθηκε τελικά το Fleet Foot? Ρωτάω επειδή δεν το θυμάμαι στην πρώτη Beta.
    Το FALάκι είναι ακόμα το χρησιμότερο όπλο ή το ξαναγύρισαν στο AK για να χαρούν οι απανταχού Bunnyhoppers?
    Σε μία πρόωρη σύγκριση 2 με 3 σου φαίνεται ότι έχουν γίνει βήματα προόδου στο Multiplayer κομμάτι ή δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ακόμα?
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Διατηρήθηκε τελικά το Fleet Foot? Ρωτάω επειδή δεν το θυμάμαι στην πρώτη Beta.
    Το FALάκι είναι ακόμα το χρησιμότερο όπλο ή το ξαναγύρισαν στο AK για να χαρούν οι απανταχού Bunnyhoppers?
    Σε μία πρόωρη σύγκριση 2 με 3 σου φαίνεται ότι έχουν γίνει βήματα προόδου στο Multiplayer κομμάτι ή δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ακόμα?
    Τα boosters πλέον έχουν 3 levels (Bronze, Silver, Gold) και φυσικά το Gold κάνει το Fleet Foot ακόμα πιο γρήγορο.

Το G-MAL δεν είναι και τόσο δημοφιλές σε σχέση με το M9, αλλά υπάρχει και το FAL-SS που είναι πολύ καλό.

Βήματα προόδου ναι έχουν γίνει και θα γίνουν ακόμα περισσότερα μόλις βγει το 1.02 patch.

Name
    Δημήτρης

^^ Γιατι τι θα αλλαξει με το συγκεκριμενο patch φιλε μου?

^^ Γιατι τι θα αλλαξει με το συγκεκριμενο patch φιλε μου?
    Δες εδώ τι λέει ο EvangM:

http://forums.naughtydog.com/t5/Mult...ive/m-p/646513

Υπάρχουν κάποια θέματα ακόμα, τα οποία δεν λύνει το πρώτο patch.

Name
    Δημήτρης

Mα το μονο που λεει ρε συ ειναι για το 3D που το βαλαμε χθες, δεν βλεπω να λεει κατι αλλο ο Evan :S

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Τα boosters πλέον έχουν 3 levels (Bronze, Silver, Gold) και φυσικά το Gold κάνει το Fleet Foot ακόμα πιο γρήγορο.

Το G-MAL δεν είναι και τόσο δημοφιλές σε σχέση με το M9, αλλά υπάρχει και το FAL-SS που είναι πολύ καλό.

Βήματα προόδου ναι έχουν γίνει και θα γίνουν ακόμα περισσότερα μόλις βγει το 1.02 patch.
    Απο ότι καταλαβαίνω δηλαδή το level "ενισχύει" την ικανότητα του κάθε παίχτη.Κάτι που δεν συνέβαινε στο 2.Το Fleet Foot και το Down The Irons τα ξεκλείδωνες από τα αρχικά levels και αργότερα σου έδινε μόνο κάποια αρνητικά για περισσότερα χρήματα κλπ.
    Αν και αυτό θα αποτρέψει πολλούς απ'το να φτιάχνουν δεύτερους και τρίτους λογαριασμούς, πιστεύω ότι θα μεγαλώσει επίσης και την ψαλίδα από όλους όσους δώσουν απλά απίστευτες ώρες.H πρώτη δεκάδα δηλαδή του 2 στα Leaderboads το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει ξανά 2.000.000 ώρες
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Mα το μονο που λεει ρε συ ειναι για το 3D που το βαλαμε χθες, δεν βλεπω να λεει κατι αλλο ο Evan :S
    Εννοούσα αυτό το κομμάτι:

Quote Originally Posted by EvangM
    And don't worry, we are still hard at work on a full featured patch with lots of changes and fixes to various issues. We hope to have more info on the next patch by the end of this week or the weekend.
    Το πρώτο patch ήταν απογοήτευση (το SimulView monitor δεν έχει καν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά)...

Αυτά όμως δεν αυξάνουν το health που λέει ο Valkyre γι'αυτό λέω αν δεν ανεβάσεις level να ξεκλειδώσεις όσο πιο πολλά μπορείς και τρως ξύλο και δεν ρίχνεις εύκολα.
    Κοίταξε, το MP μπορεί να έχει δανειστεί κάποια στοιχεία από COD, αλλά όσον αφορά το damage/health/recoil μόνο COD δεν είναι (και αυτό είναι πολύ καλό κατ' εμέ).

Δεν μπορείς να ρίχνεις κάτω κόσμο με 2 σφαίρες και χωρίς καλό aiming... θέλει εξάσκηση.
    Σίγουρα δεν είναι COD αλλά είναι εντελώς στην άλλη άκρη εντάξει είπαμε μην είναι μπαμ και κάτω αλλά όχι αυτό το πράγμα και δεν είναι θέμα aiming γιατί το να είμαι πίσω του να του ρίχνω 15 γεμιστήρες στην πλάτη του και αυτός να γυρίζει να μου ρίχνει μια μπουνιά και να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα δεν είναι θέμα aiming.

Bookmarks

Bookmarks