...να σου πω οτι εγω το εβαλα απευθειας off!
...να σου πω οτι εγω το εβαλα απευθειας off!
epeksa xtes proti fora online uncharted ke enthusiastika, den to perimena toso kalo! ola ta modes ine apolafstika ke ta maps poli kala sxediasmena. anevika ke level 14 (mu fanike oti kapos apotoma vgika tosa level, ine ontos efkolo na kanis level up ?)
me xalase ligo to simadi mono ine kapos diskolo alla isos fteei ke to oti xrisimopio to ak47 pu klotsai arketa, an theli kapios na peksi coop as me kani add sto psn (id = mastr0s99)
Χαχα παιδιά το Chapter 2 στο Co-op Story είναι όλα τα λεφτά με τον Cutter. Παίζαμε με έναν φίλο μου και είχαμε σκάσει στα γέλια. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Δεν μπορούσαμε να σκοτωσουμε άνθρωπο.
Είναι σαν να παίζεις καινούργιο Story και έτσι είναι. Επίσης στο Chapter 5 εμφανίζεται ενα Boss απο το 1 και αλλα 2 Boss απο το 2 και λέει ο Drake. What is this? A Twisted Reunion?
Όπως να πω ότι παίζεις και σε περιοχές απο τα προηγούμενα. Χθες έπαιξα σε έναν φίλο μου το Uncharted 1 να του περάσω κάτι και ήμουν στην πίστα με το Μουσείο δεν θυμάμαι τι ήταν με κάτι καμπάνες που κατεβάζες 2 κλειδιά απο πάνω.
Ε την συναντήσαμε σήμερα αυτη και ήταν πολυ ωραία.
πολλα dlc θα σκασουν κοντα στα 11 ακουσα...γαμωτο πολλα λεφτα βλεπω να φευγουν
€25 κάνει το Fortune Hunter's Club και βγαίνει φθηνότερα αν πάρεις PSN card με έκπτωση.
π.χ. με αυτήν εδώ βγαίνει €22
11 dlc ως ποσοτητα εννοω...25 ευρο...το μισο παιχνιδι δλδ...μπααααα δεν θα παρω προς το παρον
μα dlc ειναι...σου δινει 3skin pack που εχει ηδη μεσα και οταν βγουν τα 4map pack.Εγω ομως ουτε skins θελω ουτε θα δωσω 25 ευρω...προς το παρον,θα περιμενω οταν βγουν ολοι οι χαρτες μαζι σε κανενα bundle,αν βγουνε
Ηρθε ο γαμπρός μου, pcας μεχρι αηδιας και λιγο πριν φυγουν μου λεει:
"Ανοιξε την 256 Ram σου να δω αυτο το uncharted"
"...."
Το ανοιγω και ξεκιναει το αρχικο Loading.
"Εχω και δουλειες, δε θα φαω την ωρα μου εδω, αργει?"
"..."
Του βάζω το lvlSpoiler!
και στο πολυ ευκολο γιατι δεν εχει την εμπειρια με το DS.
Μετα ξεκιναει ο μονολογος απ τη μερια του.
"Οοοο", " Τι λες τωρα ρε", "Σωπα ρε μεγαλε", "Τι κανει ρε?"
Επομενο lvl
Spoiler!
Εκει μπερδευτηκε για τα καλα. Παιξε ρε του ελεγα δεν ειναι βιντεο.
Spoiler!
Παιξε ρε 8g ram του ελεγα, παιξε να δεις τι κανει η 256xdr...
Τεσπα εγινε ενα ωραιο σοου μεταξυ μας και επειδη το πηρε εγωιστικα αρχισε να λεει διαφορα υποτιμητικα, αλλα να μη ξεκολαει με τιποτα. Πραγματικα δεν αφηνε το ds, η αδερφη μου ειχε αφηνιασει γιατι ηθελε να φυγει επειδη το παιδι νυσταζε και αυτος στη κοσμαρα του.
Την αλλη μερα τηλεφωνο νωρις το πρωι:
"Βρηκα ενα ps3 160g με 230 ευρω, να το χτυπησω? Βρηκα και μια προσφορα με τα 2 πρωτα uncharted σε καλη τιμη..."
Προσωπικη γνωμη για το U3:
Μου αρεσε περισοτερο απο το 2 σε ολα. Κλασικο uncharted: ξεκιναει καπως χαλαρα για να φτασει σε απιστευτο υψος στη συνεχεια! Απλα δεν κανει το αλμα οπως εκανε το 2 απο το 1, αλλα αυτο το ενα βημα παραπανω που κανει το 3 σε σχεση με το 2 εμενα μου αρκει. Δεν θα μπορουσε αλλωστε να κανει κατι περισοτερο, αφου το 2 ειχε θεσει τον πηχη πολυ, μα παρα πολυ ψηλα.
Το μονο που με χαλασε ειναι η δυσκολια του. Χαλαρα το πιο ευκολο απο τα τρια (το πρωτο για μενα ηταν το πιο δυσκολο και ετσι πρεπει να ηταν και το 3), οπως και
Spoiler!
Η στοχευση δεν με πειραξε ουτε και με δυσκολεψε καπου. Τι να πω, για να το λενε οι περισοτεροι πρεπει να υπαρχει θεμα, εμενα δε με χαλασε παντως...
Και τωρα μια ερωτηση για uncharted 4:
Με δεδομενο την γραμμη της ND, δηλαδη διαφορετικη τριλογια σε καθε γενια ps, αυτο ειναι το τελευταιο uncharted ή θα το συνεχισει και στο ps4?
Μιας το τελειωσα και εγω εχω να πω...
Ισως το πιο προσεγμενο Single player που εχω παιξει ποτε. Μαζι με το Gears Of War φετος με αφησανε αφωνο σε single player campaign.
Λιγο πριν το τελος σκεφτηκα...το κανανε οσο μεγαλο επρεπε...αλλα μολις τελειωσα ηθελα πιο πολλα chapters.
Μακαρι αυτη η εταιρεια να δημιουργησει και καποια αλλη σειρα...Εχει να δωσει πολλα.
Ferrari_Italia_458 3d model made in Lightwave_3D
Προσωπικα παντως θα ηθελα το uncharted να ειναι σαν σειρα ενα πραγμα. Να βγαζει η ND καθε εβδομαδα και απο ενα/δυο chapters να παιζουμε. Εμενα μου φανηκε μικρο... Ηθελα αλλα 300 chapters για πλακα.
Eπικο ποστ! +ρεπ!
Πραγματικα το παιχνιδι ειναι ενα benchmark οχι μονο για το PS3 οχι μονο για τις κονσολες γενικοτερα, αλλα για ολη την βιομηχανια και κυριως τους hardcor-αδες pcαδες.
Γιατι αυτο το παιχνιδι αποδεικνυει περιτρανα οτι δεν χρειαζονται 8GB ram.... χρειαζεται μερακι και αξιοποιηση ενος hardware στο φουλ. Οταν 256 RAM βγαζουν αυτα τα γραφικα, φανταστειτε τι θα γινοταν αν δουλευαν με τοση προσοχη με 8GB ram...
κοινως το παιχνιδι ειναι η αποδειξη του οτι programming>hardware.
το θεμα δεν ειναι μονο τα γραφικα για την 256ram που λεμε αλλα γενικα το ολο θεμα,εδω εξομειωσανε ολοκληρη θαλασσα οπως λενε στα βιντεακια μετα...ελεος.Εντωμεταξυ ο drake καθε φορα κ σε καθε πιστα εχει αλλο animation...ρε μιλαμε το παιχνιδι ειναι επος οτι κ να λεμε τωρα...πιο προσεγμενο δεν υπαρχει οχι σε θεμα γραφικων(που εκει για μενα τα σπαει ειδικα το antialiasing ειναι σουπερ) αλλα σε θεμα animation,εφε κτλ...Παντος ανετα προλαβαινει για ενα τελευταιο Uncharted σε 2 χρονια αλλα θα δουμε,μηπως θελουν να βγαλουν το 4 σε ps4?...
ΥΓ. Τα coop adventure τα σπανε...τρελο γελιο λεμε
μπα, δεν το κοβω για αλλο uncharted στο 3. μεσα στο 2012 θα εχουμε σιγουρα νεα για τις καινουργιες κονσολες. λογικα θα περιμενουν λιγο και θα το βγαλουν στο 4. και διαβαζα χτες οτι ενα "πολυ σημαντικο" studio της Sony (= first party developer) εχει ασχοληθει/ασχολειται με την αναπτυξη των γραφικων του PS4. αν δεν ειναι η naughty dog αυτο το studio δεν εχω ιδεα ποιο μπορει να ειναι..
Το θέμα όμως είναι θα συνεχίσει με uncharted ή θα παει σε αλλο παιχνιδι στο ps4.
Eγω πραγματικά δεν ξερω πως θα ηθελα να συνεχισει η ND*. Mε U4 ή να πιάσει νεο τιτλο. Αν παει σε αλλο τιτλο θα μου λειψει ο ND*, αλλά απ την αλλη οτι και να βγαλει αυτη η εταιρεια θα ειναι διαμαντι
*Ακομη και τα αρχικα της εταιρειας με του πρωταγωνιστη ειναι ιδια ρε σεις. Το ψαξανε πολυ μου φαινετε εκει οι τυπαδες...
παιδια η σειρα δεν θα σταματησει...εδω εχουν δεσει τους gamers με τον χαρακτηρα του drake(εγω παντος ετσι νιωθω που νομιζω οτι του χρονου θα βγει η καινουργια ταινια-παιχνιδι του)
Bookmarks