Page 101 of 145 FirstFirst ... 5191979899100101102103104105111 ... LastLast
Results 2,001 to 2,020 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Το τέλειωσα και εγώ! No comment!!!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    και εγώ το τελειωσα χτες τώρα για το No comment δεν ξέρω αν θέλω να εκφράσω τυχόν παράπονα η αρέσκειες - θα πέσουν και θα με φάνε!

edit Υ.Γ κάτσε μη με ακούσει ο val και μου βάλει τις φωνές!!!!!!!!!!!!!

edit Υ.Γ έλα val μη βαράς ένταξη το ξέρω ότι μαμάει το game αλλα θα το ήθελα πιο stealth αυτό είναι το παράπονο μου!

edit Υ.Γ τι έγινε δεν βάρεσε κανεις περίεργο!!!!!!!!!!!
    Last edited by ParanoidGR; 05-11-2011 at 23:56.

................

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Κανένα;
    Άκου αυτό τότε μπας και σου έρθει τίποτα να γράψεις.
    [YOUTUBE]nkPF5UiDi4g[/YOUTUBE]

Quote Originally Posted by ParanoidGR View Post
    και εγώ το τελειωσα χτες τώρα για το No comment δεν ξέρω αν θέλω να εκφράσω τυχόν παράπονα η αρέσκειες - θα πέσουν και θα με φάνε!
    Well, ξέρω πως αστειεύεσαι αλλά κανείς δεν θα πέσει να σε φάει αν πεις την άποψή σου. Στο κάτω κάτω σε forum είμαστε, συζήτηση κάνουμε και συζήτηση δεν γίνετε αν όλοι λέμε μόνο: "Καταπληκτικό!", "Game of the year", "Παιχνιδάρα!".

PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Κανένα;

Well, ξέρω πως αστειεύεσαι αλλά κανείς δεν θα πέσει να σε φάει αν πεις την άποψή σου. Στο κάτω κάτω σε forum είμαστε, συζήτηση κάνουμε και συζήτηση δεν γίνετε αν όλοι λέμε μόνο: "Καταπληκτικό!", "Game of the year", "Παιχνιδάρα!".

καλά εννοείτε πως αστειεύομαι!!!!!!!!!! κοίτα από παράπονο δεν έχω κάτι ακραίο λίγο πιο stealth θα το ήθελα όχι ότι με χάλασε, το game το κατατάσσω no 2 μετά από το MGS4

................

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by criter View Post
    james συφωνω εκτος απο αυτο με την ναυτια. Το να προκαλει ναυτια ή ζαλαδα σε μερικες φασεις μπορει να ειναι προβλημα και πρεπει να το σεβαστουμε, δεν ειναι θεμα γουστου. Υπαρχουν μερικες σκηνες οπου
    Spoiler!
    προσπαθει και μεταφερει στον παιχτη την αισθηση εντονα και μπορει να μην "κατσει" το ιδιο στα ματια του καθενος.
    Για να διευκρινίσω... Αυτο με την ναυτία (αν και όντως μου συνέβη) στο ...

Spoiler!

Δεν το έγραψα όμως με τίποτε ως παράπονο... Αντίθετα πιστεύω ότι τα chapters αυτά ήταν απο τα καλύτερα που έχω παίξει ποτε σε παιχνίδι.

Το ΜΕΓΑΛΟ παράπονο είναι ότι μερικά απο τα πιο σημαντικά chapters μας τα είχε κάνει spoil η naughty dog με τα gameplay videos που έβγαζε στο net.

Στο επόμενό της παιχνίδι, οποίο και αν είναι, θα προσέχω να μην δω τίποτε...

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Α ενταξει, ωραια panos74gr, νομισα και εγω οτι δεν μπορεσες να παιξεις καθολου καποια chapters λογω των πολυ δυνατων εφε σε καποιες σκηνες. Μια χαρα, ωραιος Συμφωνω, απο τα καλυτερα chapters σε παιχνιδι

Εγω παντως δεν εχω κανενα παραπονο απο το παιχνιδι. Ολα μια χαρα, γραφικα, gameplay, οι εχθροι και η ΑΙ και τα οπλα και η στοχευση και το stealth και το σεναριο και η μουσικη, ολα ηταν παρα πολυ καλα και με το παραπανω.

Λοιπόν το τερμάτισα κι εγώ χθες το βράδυ και θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα.
    Spoiler!
    Last edited by enstikto; 06-11-2011 at 13:55.

Loool, μα καλά δεν έχει edit?Ti σκ@τ@?
    Δεν μπορώ να προσθεσω το spoiler...
    Παιδιά προσοχη, καποιος mod να βαλει spoiler tag στο σημείο που αναφέρομαι στο ending asap.
    Χιλια συγνωμη, νομιζα, πως μπορεις να κάνεις edit το post σου :/

PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

edit μπορείς να κανεις μετά από κάποια post (20 νομίζω) και παραμονή στο φόρουμ 2 εβδομάδες

................

Quote Originally Posted by ParanoidGR View Post
    edit μπορείς να κανεις μετά από κάποια post (20 νομίζω) και παραμονή στο φόρουμ 2 εβδομάδες
    Οκ ευχαριστώ .Αν και θα ήθελα το spoiler tag να εμπαινε μονο στο κομματι που μιλαω για το ending, όχι στα άλλα

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Έχω και εγώ το παιχνίδι στα χέρια μου. Μου το πήραν δώρο χθες αφού πρώτα μου κάνανε πλάκα ότι είναι αυτό κρύβοντας μου το.
    Spoiler!

Μετά όμως το βρήκα

Το άρχισα και έχω να πω ότι είναι απλά φανταστικό. Έχω σταματήσει στο Chapter 9. Την πίστα που έδειξαν πριν περίπου ένα χρόνο την πρώτη πρώτη την έπαιξα με ανοιχτό το στόμα όλη την ώρα και σε πολλά σημεία ανατρίχιασα.
    Τώρα όσο αναφορά τους ελληνικούς υπότιτλους όπως έχουν πει όλοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά σε μερικά σημεία και συγκεκριμένα σε ατάκες μόνο το μυαλό σου μπορεί να καταλάβει 100% αυτό που λέει κάποιος και δεν μεταφράζεται ακριβώς έτσι όπως το σκέφτεσαι αλλά βγάζει νόημα. Ελπίζω να καταλαβαίνεται τι εννοώ.
    Επίσης ένα Fail που συνάντησα είναι ότι στην αρχή σε ένα σημείο μην κάνω και Spoil λέγανε κανονικά στο παιχνίδι 20 Χρόνια και το μετάφραζε 25 Χρόνια από κάτω στα Ελληνικά. Το παίζω με Ελληνικούς υπότιτλους στο Hard και θα βάλω όλα Αγγλικά όταν το παίξω στο Εξουθενωτικό

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Τι γελιο....!!!!!!! Xα χα χα!!!!! +rep

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

LOOOOL! Ποιοi στο έκαναν αυτό;
    Πολύ γέλιο όντως.
    Last edited by DarkUSS; 06-11-2011 at 21:41.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Ένας φίλος μου το έκανε

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Το τέλειωσα και γω, σε δύο ρουφηξιές ουσιαστικά.

Απολαυστικό, πραγματικά δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω.. εντυπωσιακότατο με πολλές σκηνές που φυσικά μένουν αξέχαστες, ανεπανάληπτη gaming εμπειρία. Δεν έχω να γκρινιάξω για κάτι ουσιαστικό, εντάξει και για το σενάριο τα είπατε, εμένα δεν με ενόχλησε κάτι, o σκοπός του παιχνιδιού είναι να σου πετάξει τα μάτια έξω και το κατάφερε ουκ ολίγες φορές!

Πάντως ρε παιδιά πως στο καλό φτάσατε 13+ ώρες σε αυτό το παιχνίδι; Στο Hard χωρίς να ψάχνω για θησαυρούς (καμιά 30αριά βρήκα) με πήρε λίγο κάτω από 9 ώρες (οπότε σε αυτόν τον τομέα θα ήθελα να είναι παραπάνω). Εντάξει σε κάποια chapters που θα μπορούσα να παίξω με stealth προσέγγιση, μετά από τα πρώτα kills με καταλάβαιναν, οπότε επιστρέφαμε στα όπλα. Αλλά εν τέλει δεν υπήρχε λόγος για stealth γιατί έβγαινε κανονικά χωρίς stealth... Και δεν κόλλησα και πουθενά, σε δυο-τρία σημεία, και σε ίσως σε έναν γρίφο (αυτόν που είχαμε την μισή λύση στο journal). Θα δοκιμάσω στο Crushing περισσότερο stealth να δω αν θα με πάρει παραπάνω (απλά δεν ένιωσα ότι το παιχνίδι σε οδηγούσε στο να χρησιμοποιήσεις stealth, δεν το ένιωσα δουλεμένο εκεί δηλαδή - δεν το λέω αρνητικά πάντως).

Όπως και να έχει, τίτλος διαμάντι για την κονσόλα μας!
    Last edited by tonybsg; 06-11-2011 at 23:11.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

το τελειωσα με γυναικα, κορη(15 μηνων να χαζευει) γαμπρο αδερφο να βαρανε παλαμακια στον καναπε λες και ειδαμε μια καταπληκτικη ταινια...πικρα μου αφησε στο τελος γιατι ειμαι ανικανοποιητος και ηθελα να κρατησει 30 ωρες αν γινοταν. οτι και να πω θα ειναι υποκειμενικο γιατι εχω δεθει με τους χαρακτηρες ,τον drake και δεν βλεπω ψεγαδια πουθενα. δεν με κουρασε , δεν εβρισα σε κανενα σημειο, δεν ειπα "αυτο θα το εκανα αλλιως"...

ενα μεγαλο ευχαριστω στη naughty dog γιατι παιχνιδια σαν το uncharted κανουν αυτο για το οποιο προοριζοταν καποτε η βιομηχανια του gaming..με ταξιδευουν σε μερη που δεν θα μπορουσα να βρεθω ποτε , με κανουν να "βγω" απο το καθημερινο μου σωμα και να ζησω απο μεσα μια πολυ ωραια ιστορια , να γινω ο "ηρωας που σωζει την ημερα και παιρνει το κοριτσι" ,προτου ξυπνησω και επιστρεψω στην σκληρη καθημερινοτητα..

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Xαιρομαι που απολαμβανετε το παιχνιδι παιδια πραγματικα εγω το παιζω για τριτη φορα και ακομα το ευχαριστιεμαι. Paranoid φιλε μου, εννοειται οτι παραπονα θα εχουμε και φυσικα οταν ειναι καλοπροεραιτη κριτικη αξιζει να την κανουμε για να δουμε καλυτερο το επομενο παιχνιδι της Naughty Dog!

Κι εγω ειχα παραπονα και το πιο σπουδαιο αναφερθηκε και απο εμενα αρκετες φορες και λιγα ποστ πιο πανω. Η ND εκανε σποιλ ενα πολυ μεγαλο κομματι του παιχνιδιου... ευτυχως εγω κατι ηξερα και απειχα απο τα περισσοτερα βιντεο και τρεηλερ οποτε δεν ηξερα τιποτα σχεδον. Αλλα καταλαβαινω απολυτα την ξενερα καποιων που ειδαν οτι εβγαζε η εταιρεια. Σας το ελεγα παιδες τα τρεηλερ σε αυτα τα παιχνιδια που κρατανε "λιγο" δεν αξιζει να τα βλεπεις.

Επισης θα συμφωνησω εν μερει για το stealth , αν και ειχε πολυ πολυ περισσοτερο απο το Uncharted 2! Θα ηθελα κι αλλο ομως, αλλα καταλαβαινω απολυτα οτι οι developers σκοπιμα δεν θελουν να κανουν το Uncharted strealth game, καθως ειναι καθαρα και πανω απο ολα action τιτλος.

Παντως υπηρχαν αρκετα κομματια με stealth που μπορουσες να αποφυγεις ολοκληρες μαχες. Απλα ηταν δυσκολο αρκετα!

Παντως βλεπω οτι το χαιρεστε το παιχνιδι κι αυτο μετραει πανω απο ολα!
    Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Μα δεν είμαι αφελής, δεν περίμενα το άλμα που είδαμε από το πρώτο παιχνίδι στο δεύτερο. Ίσα ίσα δεν παραπονέθηκα καθόλου για τον τεχνικό τομέα, εκεί είμαι υπερευχαριστημένος (αν δεν έβγαζαν και το motion blur ) και το ξανά είπα νομίζω σε προηγούμενο post μου ότι δεν περιμένω καλύτερα γραφικά από αυτά του U3 από το PS3.

Όλες μου οι ενστάσεις έχουν να κάνουν με κάποιες αλλαγές που έκανε ή δεν έκανε η NaughtyDog σε σχέση με το U2.
    Δεν νομιζω να τιθεται θεμα αφελειας. Ειναι θεμα γουστου. Πολλοι εχουν παραπονα, αλλοι ειναι υπερhype-ριασμενοι και ουτω καθε εξης. Το Uncharted παντα ειχε κυματα εχθρων. Ειδικα στο πρωτο μερος ειχαμε κυματα εχθρων που οντως καταντουσαν υπερβολικα. Στο 2 βελτιωθηκε πολυ η κατασταση σε αυτο. Στο 3 εγω θεωρω οτι και παλι βελτιωθηκε το pacing και τα κυματα των εχθρων ηταν πολυ λιγοτερα και εντονα σε σχεση ακομα και με το 2. Ο λογος που το λεω? Το οτι ακρετες φορες επιασα τον εαυτο μου να λεει: "μονο τοσοι? δεν εχει αλλο?"

Θεωρω οτι το pacing ηταν υποδειγματικο στο 3. Βελτιωμενο μεν σιγουρα ομως οχι στην ιδια αναλογια του 2 σε σχεση με το 1. Αλλα οκ ρε παιδια, σιγα... το 2 ηταν ηδη λες και επαιζες κατευθειαν uncharted 3 οποτε οκ, τωρα ειναι σαν να παιζεις απλα Uncharted 4. Λογικο υπαρχουν τεχνικοι περιορισμοι.

Τωρα για το action κομματι δεν νομιζω οτι χρειαζοταν ή επρεπε να αλλαξουν κατι. Το βασικο μερος και υφος του παιχνιδιου παραμενει απαραμιλλο απο το 1ο παιχνιδι και καλα κανει γιατι αυτο ειναι στην ουσια το uncharted. Ενας action τιτλος που δεχεται βελτιωσεις. Το συστημα μαχης σωμα με σωμα ειναι εξολοκληρου αλλαγμενο και πιο διασκεδαστικο στο 3ο μερος και πολυ γουσταρω που το περιβαλλον παιζει ρολο στο παιχνιδι σε αυτο το κομματι. Εχουν συμβει πολυ τρελα σκηνικα. Επισης πολυ γουσταρω τα καινουργια σκηνικα με τα disarm και τις νεες επιλογες stealth. Η στοχευση, οκ καποιους τους χαλαει (και γι αυτο θα το "φτιαξουν") εγω που δεν ειμαι τρελαμενος με input lag μετρησεις και τετοια σκηνικα το βρηκα μια χαρα.

Γενικα νομιζω οτι εκαναν πολυ καλη δουλεια και σιγουρα ευχαρηστηθηκα το campaign του 3 περισσοτερο απο το 2. Ειχε περισσοτερους και καλυτερους γριφους, καλυτερο pacing, μακραν καλυτερα wow moments (και πλακα πλακα γιατι ειναι ασχημο να ειναι over the top το uncharted? Νομιζω γι αυτο το αγαπησαμε, οχι επειδη θελουμε να ειναι ρεαλιστικο! Ελπιζω να μην ακουσουμε και τετοια παραπονα και στο τελος κανουμε το παιχνιδι εξομειωτη πολεμου! ) και σαφως πιο πολυπλοκα και καλοσχεδιασμενα levels.

Τα προβληματα που βρηκα τα ειπα.

α) Δεν αφαιρεις features που υπηρχαν στα προηγουμενα παιχνιδια (bonus stuff απο το campaign)

β) Δεν αποκαλυπτεις τοοοσα πολλα πριν την κυκλοφορια (ελεος δηλαδη)

γ) Επρεπε καποια σημεια του παιχνιδιου να ηταν λιγο μεγαλυτερα (αεροπλανο κλπ)

δ) Χρειαζοταν λιγο περισσοτερη επιλογη στο stealth

ε) Λιγο περισσοτερο δουλεμα σε καποιους αξιολογους χαρακτηρες που τους αφησαν ανεκμεταλλευτους αρκετα (που και παλι σε σχεση με το 2 ειναι πολυ καλυτερα). Μιλαω για τον Ραμση τον Ταλμποτ και λιγο την Μαρλοου.

στ) Ακομα πιο δυσκολο το crushing απο οτι ειναι. Φανηκε πιο ευκολο απο το 2 εκτος και αν ειμαι εγω τρελα εξικοιωμενος με το παιχνιδι λογω λιωσιματος των προηγουμενων!

Αυτα κατα τα αλλα κι επειδη επαιξα λιγο πριν πιασω στα χερια μου ολοκληρο το Uncharted 2 ετσι να το φρεσκαρω, το 3ο μερος ηταν πολυ καλυτερο. Δεν εχουμε αναλογη βελτιωση οπως με το 2, αλλα ειναι αρκετα μεγαλη και παλι. Κατα την γνωμη μου παντα.
    Last edited by Valkyre; 07-11-2011 at 02:58.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    στ) Ακομα πιο δυσκολο το crushing απο οτι ειναι. Φανηκε πιο ευκολο απο το 2 εκτος και αν ειμαι εγω τρελα εξικοιωμενος με το παιχνιδι λογω λιωσιματος των προηγουμενων!
    Ισχύει ότι είναι πιο εύκολο....το 2 το έπαιξα στο normal και τώρα που παίζω το 3 στο hard η δυσκολία μου φαίνεται αν όχι η ίδια πολύ λίγο πιο μεγάλη.

Άσχετο αλλά το co-op arena λέει πολλά για όσους δεν θέλουν να παίζουν vs με "καμένους".
    Last edited by nikon; 07-11-2011 at 08:28.

Bookmarks

Bookmarks