@Spiros20: Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Άκου εκέι πίτσι πίτσι τρία.... Αχαχαχαχαχαχαχα +rep στους φίλους σου
@psx3: Ρίχνε ρε συ ένα warning μην τους δίνουμε hits άδικα
Παιδια μια ερωτηση και ελπιζω να μην χαλαω το thread.
Η explorers edition υπαρχει πουθενα στην ελλαδα η δεν ηρθε καν?
Μην ψαχνω αδικα.
Ευχαριστω.
Ή να κάνεις υπομονή και σε κάνα εξάμηνο μπορεί λίγο παραπάνω να το ξεστοκάρουν τα γνωστά μαγαζιά σε χαμηλότερη τιμή, όπως έκαναν και με το GOWIII - Killzone 3. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί το συγκεκριμένο να εμπίπτει σε διαφορετική κατηγορία (και καλά καρασυλλεκτικό) και να μην γίνει κάτι τέτοιο, κάποια λίγα λογικά θα σκάσουν μύτη μελλοντικά.
Μαλιστα εχετε ιδεα ποσο κανει και που υπαρχει περιπτωση να την βρω?
Εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις σε κανά Πλαίσιο ή Public αυτές τις μέρες, όλο και κάποια προπαραγγελία θα έχει ακυρωθεί. Το ίδιο πρότεινα σε μέλος από άλλο φόρουμ, και στάθηκε τυχερός, πράγματι βρήκε κομμάτι από ακύρωση!
Γενικά πάντως, πανευρωπαϊκά πρέπει να βγήκαν λίγα κομμάτια (συγκρικτικά πάντα με περιπτώσεις Killzone 3 πχ).
Ειμαι τελικα γκαντεμης 2 "ακριβες" collectors που εκανα προπαραγγελια ...επεσαν χωμα οι τιμες μετα απο καμποσο καιρο (gt5+killzone3) και τωρα που επρεπε να κανω δεν εκανα (οπως και με το assasins creed black).
Λετε να παρω κανα τηλ η να περασω απο το πλαισιο να δουν αν εχουν stock σε κανα μαγαζι.?
Thats me... Εγώ πάλι με το ζόρι κρατιέμαι και δεν το έβαλα ακόμα να το παίξω ειδικά αυτό το διάστημα που είμαι τέρμα hyped για το συγκεκριμένο...θα το αφήσω να περιμένει καιρό ακόμα και θα παίξω κανένα άλλο πρώτα γιατι είμαι σίγουρος αν το παίξω τώρα δεν θα θέλω να παίξω άλλο παιχνίδι μετά... είναι αυτό που σου κολλάει στο μυαλό μετά από τέτοια παιχνίδια που σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει καλύτερο και ξενερωνεις με τα παντατο είχα πάθει με το uncharted 2 και κάποτε με το mgs3 snake eater..θα με ζηλεύετε όταν θα εχω για πρώτη φορα αυτήν την εμπειρία...
![]()
Οταν βγει το 4!πλακα κάνω![]()
Λοιπόν ας πω και εγώ με την σειρά μου τι με χάλασε στην σειρά uncharted.. βασικά όχι τι με χάλασε αλλα τι θα ήθελα να προσθέσουν να το θέσω καλύτερα... ένα μικρό upgrade system στα όπλα! όχι το κάτι το πολύπλοκο απλά τυπικά πράγματα όπως βλέπουμε και στα περισσότερα video games σήμερα (enslaved το καλύτερο παράδειγμα στην προκειμενη περίπτωση) που είναι στην μόδα πλέον τα rpg elements.. χωρίς orbs και τσίρκο φάση βεβαια... απλά points που εννοείτε default setting display off στα options και στην κρίση του καθενός... θα έκανε τις μάχες πολύ πιο εθιστικές γιατί η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι κουράζουν σε μερικά σημεία...τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι το κατά ποσο θα χαλούσε την ροη του παιχνιδιού και του σεναρίου αυτό το setting γιατί θα θέλει pause για upgrate η ακόμα και στο τέλος του chapter αν και στο enslaved δεν νομίζω να δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα και τρέχει και αυτό στους ιδιους ρυθμούς με το uncharted gameplay/ιστορία... για μένα αυτό θα ήταν μεγάλο +..
Μόλις τελείωσα και εγώ το παιχνίδι (πρώτο playthrough), ακολουθούν οι εντυπώσεις μου...
Spoiler!
Φωτογράφηση Uncharted stuff... στην παραλία!
Spoiler!
Bookmarks