Page 102 of 145 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112 ... LastLast
Results 2,021 to 2,040 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

@Spiros20: Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Άκου εκέι πίτσι πίτσι τρία.... Αχαχαχαχαχαχαχα +rep στους φίλους σου
    @psx3: Ρίχνε ρε συ ένα warning μην τους δίνουμε hits άδικα

Last edited by enstikto; 07-11-2011 at 09:36.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Α ναι μόνο Πιτσι Πιτσι 3 το λέει το Playstation συνέχεια. Α και επίσης μου λέει θα σου κάνω ενα Spoil για το τέλος αλλα δεν νομίζω να είναι Spoil αλλα καλού κακού
    Spoiler!

Εξού και η βελόνα που του έκανε στο εξώφυλλο
    Αλλα μάλλον θα μιλούσε για όλα αυτα που κάνει και ζει ακόμα.

Cool Member Et3rn1tyGR's Avatar
    PSN ID
    Et3rn1tyGR

Παιδια μια ερωτηση και ελπιζω να μην χαλαω το thread.

Η explorers edition υπαρχει πουθενα στην ελλαδα η δεν ηρθε καν?

Μην ψαχνω αδικα.

Ευχαριστω.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^Κυκλοφόρησαν λίγα κομμάτια που έφυγαν σε αυτούς που είχαν κάνει pre-order. Υπάρχει βέβαια μια μικρή πιθανότητα αν το ψάξεις να βρεις κάτι...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Ή να κάνεις υπομονή και σε κάνα εξάμηνο μπορεί λίγο παραπάνω να το ξεστοκάρουν τα γνωστά μαγαζιά σε χαμηλότερη τιμή, όπως έκαναν και με το GOWIII - Killzone 3. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί το συγκεκριμένο να εμπίπτει σε διαφορετική κατηγορία (και καλά καρασυλλεκτικό) και να μην γίνει κάτι τέτοιο, κάποια λίγα λογικά θα σκάσουν μύτη μελλοντικά.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Νεκτάριε στο gow3 και στο KZ3 δεν υπήρχε έλλειψη όπως σε αυτό...
    Θα έλεγα ότι η περίπτωση του explorers edition είναι παρόμοια με την Black edition του AC2 αν και σε αρκετά πιο χαμηλή μορφή...

PSN ID
    Et3rn1tyGR

Μαλιστα εχετε ιδεα ποσο κανει και που υπαρχει περιπτωση να την βρω?

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις σε κανά Πλαίσιο ή Public αυτές τις μέρες, όλο και κάποια προπαραγγελία θα έχει ακυρωθεί. Το ίδιο πρότεινα σε μέλος από άλλο φόρουμ, και στάθηκε τυχερός, πράγματι βρήκε κομμάτι από ακύρωση!

Γενικά πάντως, πανευρωπαϊκά πρέπει να βγήκαν λίγα κομμάτια (συγκρικτικά πάντα με περιπτώσεις Killzone 3 πχ).

PSN ID
    Et3rn1tyGR

Ειμαι τελικα γκαντεμης 2 "ακριβες" collectors που εκανα προπαραγγελια ...επεσαν χωμα οι τιμες μετα απο καμποσο καιρο (gt5+killzone3) και τωρα που επρεπε να κανω δεν εκανα (οπως και με το assasins creed black).

Λετε να παρω κανα τηλ η να περασω απο το πλαισιο να δουν αν εχουν stock σε κανα μαγαζι.?

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Πάρε τηλέφωνο στο Πλαίσιο και ρώτα αν υπάρχει stock σε κάποιο κατάστημα, και αν δεν βρεις πήγαινε μια βόλτα στο public Συντάγματος...
    Α. Η τιμή είναι 150 ευρώ btw...

PSN ID
    tonybsg

Μπορείς και με τηλέφωνο στο κάθε μαγαζί ξεχωριστά. Πάντως αν τελικά μείνουν κομμάτια στα καταστήματα, μπορεί μετά να τα βγάλουν για λίγο και στο site.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Ημαρτον ρε συ... εισαι απαραδεκτος! Δηλαδη οχι μονο τρολαρουν οι τυποι για να τους δωσουμε hits, εσυ τους βοηθας και απο πανω?? Απαραδεκτος!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Χαχα, sorry παίδες, έχετε δίκιο! Btw, χτες το πλατίναρα το παιχνίδι.

Quote Originally Posted by Et3rn1tyGR View Post
    Μαλιστα εχετε ιδεα ποσο κανει και που υπαρχει περιπτωση να την βρω?
    Δες και στο ebay, αν και οι τιμές είναι τσουχτερές...

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Ή να κάνεις υπομονή και σε κάνα εξάμηνο μπορεί λίγο παραπάνω να το ξεστοκάρουν τα γνωστά μαγαζιά σε χαμηλότερη τιμή, όπως έκαναν και με το GOWIII - Killzone 3. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί το συγκεκριμένο να εμπίπτει σε διαφορετική κατηγορία (και καλά καρασυλλεκτικό) και να μην γίνει κάτι τέτοιο, κάποια λίγα λογικά θα σκάσουν μύτη μελλοντικά.
    Μόνο και μόνο λόγω της ξύλινης θήκης (πραγματικό ξύλο, όχι MDF) πιστεύω ότι είναι πραγματικά συλλεκτική...

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ημαρτον ρε συ... εισαι απαραδεκτος! Απαραδεκτος!
    Thats me... Εγώ πάλι με το ζόρι κρατιέμαι και δεν το έβαλα ακόμα να το παίξω ειδικά αυτό το διάστημα που είμαι τέρμα hyped για το συγκεκριμένο...θα το αφήσω να περιμένει καιρό ακόμα και θα παίξω κανένα άλλο πρώτα γιατι είμαι σίγουρος αν το παίξω τώρα δεν θα θέλω να παίξω άλλο παιχνίδι μετά... είναι αυτό που σου κολλάει στο μυαλό μετά από τέτοια παιχνίδια που σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει καλύτερο και ξενερωνεις με τα παντα το είχα πάθει με το uncharted 2 και κάποτε με το mgs3 snake eater..θα με ζηλεύετε όταν θα εχω για πρώτη φορα αυτήν την εμπειρία...

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Βαλτω να το παίξεις!!!! Με αυτη τη λογική δεν πρέπει να το παίξεις ποτέ!

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Βαλτω να το παίξεις!!!! Με αυτη τη λογική δεν πρέπει να το παίξεις ποτέ!
    Οταν βγει το 4!πλακα κάνω

Λοιπόν ας πω και εγώ με την σειρά μου τι με χάλασε στην σειρά uncharted.. βασικά όχι τι με χάλασε αλλα τι θα ήθελα να προσθέσουν να το θέσω καλύτερα... ένα μικρό upgrade system στα όπλα! όχι το κάτι το πολύπλοκο απλά τυπικά πράγματα όπως βλέπουμε και στα περισσότερα video games σήμερα (enslaved το καλύτερο παράδειγμα στην προκειμενη περίπτωση) που είναι στην μόδα πλέον τα rpg elements.. χωρίς orbs και τσίρκο φάση βεβαια... απλά points που εννοείτε default setting display off στα options και στην κρίση του καθενός... θα έκανε τις μάχες πολύ πιο εθιστικές γιατί η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι κουράζουν σε μερικά σημεία...τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι το κατά ποσο θα χαλούσε την ροη του παιχνιδιού και του σεναρίου αυτό το setting γιατί θα θέλει pause για upgrate η ακόμα και στο τέλος του chapter αν και στο enslaved δεν νομίζω να δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα και τρέχει και αυτό στους ιδιους ρυθμούς με το uncharted gameplay/ιστορία... για μένα αυτό θα ήταν μεγάλο +..

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Μόλις τελείωσα και εγώ το παιχνίδι (πρώτο playthrough), ακολουθούν οι εντυπώσεις μου...

Spoiler!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Τρίτος τερματισμός και για μένα και μόλις πήρα και πλατίνα !
    αν και το 3ο playthrough δεν χρειαζότανε για την πλατίνα παρα μόνο κάποια chapters για ξεσκαρτάρισμα στα trophies , δεν άντεξα να μην το τελειώσω ξανά !

απλά το game !

Υ.Γ. πότε είπαμε βγαίνει το 4ο ??

PSN ID
    tonybsg

Φωτογράφηση Uncharted stuff... στην παραλία!
    Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Aparadektos View Post
    Οταν βγει το 4!πλακα κάνω

Λοιπόν ας πω και εγώ με την σειρά μου τι με χάλασε στην σειρά uncharted.. βασικά όχι τι με χάλασε αλλα τι θα ήθελα να προσθέσουν να το θέσω καλύτερα... ένα μικρό upgrade system στα όπλα! όχι το κάτι το πολύπλοκο απλά τυπικά πράγματα όπως βλέπουμε και στα περισσότερα video games σήμερα (enslaved το καλύτερο παράδειγμα στην προκειμενη περίπτωση) που είναι στην μόδα πλέον τα rpg elements.. χωρίς orbs και τσίρκο φάση βεβαια... απλά points που εννοείτε default setting display off στα options και στην κρίση του καθενός... θα έκανε τις μάχες πολύ πιο εθιστικές γιατί η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι κουράζουν σε μερικά σημεία...τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι το κατά ποσο θα χαλούσε την ροη του παιχνιδιού και του σεναρίου αυτό το setting γιατί θα θέλει pause για upgrate η ακόμα και στο τέλος του chapter αν και στο enslaved δεν νομίζω να δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα και τρέχει και αυτό στους ιδιους ρυθμούς με το uncharted gameplay/ιστορία... για μένα αυτό θα ήταν μεγάλο +..
    Αυτό που ζητάς υπάρχει ήδη στο MP (Co-op & Competitive)...

Bookmarks

Bookmarks