Page 100 of 145 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Παντως μου φαινεται απιστευτο που τελικα το ειπαν και το εκαναν και εφεραν παιδι στο στουντιο να δουλεψουν τα "θεματα" στοχευσης. Εγω και παλι δεν βρισκω τον λογο να αλλαξει η στοχευση, νομιζω οτι ο κοσμος εχει καταντησει λιγο υπερβολικος με αυτα τα θεματα, αλλα ας εχει.

Χωρις να εχω παιξει το παιχνιδι ακομα, μολις το διαβασα αυτη ηταν η πρωτη μου αντιδραση. Υπερβολικα πραγματα, αδυνατω να πστεψω οτι ειναι πια τοοοοοοσο broken το aiming system. Υπερβολες επι υπερβολων απο ορισμενους χρηστες, καθως επισης και η γραμμη μεταξυ "δινω constructive feedback" και "παρεμβαινω στην δουλεια καποιου" ειναι αρκετα λεπτη μερικες φορες. Και δεν λεω να μην το πουν, για να το λενε μαζικα κατι θα βλεπουν. Αλλα ειναι ο τροπος ρε παιδι μου, πολυ επιτακτικα και επικριτικα ορισμενοι το θετουν, λες και ειναι υποχρεωση της ND να το φτιαξει asap ξερω γω.
    Το οτι ακουνε και το εχουν αποδειξει δεν σημαινει οτι μπορουν να παριστανουν τον προσωπικο dev του καθενος.

Σε αυτο το θεμα φταει παλι το cod !τα codboys θεωρουν οτι τα μονo σωστo aiming system ειναι του cod εχει καταντησει τραγικο πια

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Παρατηρησα λιγο μια υπερ ευαισθησια στην στοχευση στην αρχη, αλλα αυτο ειναι κατι που ρυθμιζεται... Δεν ειναι θεμα cod, τοσα αλλα παιχνιδια υπαρχουν που στοχευεις. Σιγουρα μερικοι ειναι υπερβολικοι, δεν τιθεται καποιο ιδιαιτερο θεμα με τη στοχευση.

Το τερματισα και το ευχαριστηθηκα παρα πολυ. Το καλυτερο Uncharted σιγουρα και με διαφορα. Σε ολους τους τομεις το παιχνιδι ειναι αριστο και σε κραταει. Το περιβαλλον ειναι τοσο καλοσχεδιασμενο μεχρι και οι λεπτομερειες που δεν εχω ξαναδει σε τετοιο βαθμο τετοια πραγματα, συνολικα σε ενα παιχνιδι. Δεν λεω για cutscenes αλλα για στιγμες οπου συμετεχεις κανονικα στις σκηνες σαν παιχτης. Μπραβο στην Naughty Dog.

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

re paidia kaneis de sigrinei to targeting me ayto tou cod! kamia sxesh. proswpika to sygrino me to uncharted 2! kaka ta psemata, k oute eimai ypervolikos, diagwnia o stoxos den paei me thn kamia !!!! k aporw gt to allaksane. pio to skeptiko tous?!?!!?

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To 2o καλυτερο μακραν? Ουτε καν! Χεχε πλακα κανω οπως ειπα προτιμησεις ειναι αυτες αλλα πραγματικα με τιποτα δεν θα ελεγα οτι το δευτερο ειναι καλυτερο απο το τριτο ακομα και chapter προς chapter να τα παρεις.

Spoiler!

Παντως μου φαινεται απιστευτο που τελικα το ειπαν και το εκαναν και εφεραν παιδι στο στουντιο να δουλεψουν τα "θεματα" στοχευσης. Εγω και παλι δεν βρισκω τον λογο να αλλαξει η στοχευση, νομιζω οτι ο κοσμος εχει καταντησει λιγο υπερβολικος με αυτα τα θεματα, αλλα ας εχει. Δειχνουν για μια ακομη φορα οτι ειναι ευκολα το καλυτερο στουντιο παραγωγης παιχνιδιων. Ρησπεκτ
    Εγώ διαφώνησα για το μακράν καλύτερο. Απλά τώρα πλέον που τερμάτισα το U3 μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το U2 το είχα διασκεδάσει περισσότερο και στο σύνολο του το θεωρώ καλύτερο παιχνίδι από το 3ο μέρος.

Για να το θέσω πιο απλά ακόμα, ναι το U3 είχε πιο πολλές στιγμές που έλεγες "wow" αλλά από την άλλη για μένα έκανε κάποια βήματα πίσω ή έμεινε στάσιμο σε άλλα σημεία σε σχέση με το 2. Δηλαδή θα έλεγα ότι είχε, higher highs και lower lows.

Αυτό που με χάλασε πιο πολύ στο U3 είναι ότι οι μάχες έμοιαζαν με αγγαρεία. Ήταν εκεί για να σου θυμίσουν πως παίζεις shooting game πέραν όλων των άλλων. Ήταν λες και ξαφνικά ξέχασαν όλες τις βελτιώσεις που είχαν κάνει στο U2 σε αυτόν τον τομέα και γύρισαν πίσω στην εποχή του 1.

Στο 3 το παιχνίδι σου πετάει το ένα κύμα εχθρών μετά το άλλο και κάθε φορά έχεις 2 snipers, έναν shotgun armored τύπο να έρχεται κατά πάνω σου no matter what, έναν με RPG και ένα κάρο άλλους να σου πετάνε grenades κάθε 2 λεπτά. Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο η AI αγνοεί τις σφαίρες που τρώει και μπαμ φέρνει τους εχθρούς ακριβώς δίπλα σου! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μάχες να μετατρέπονται σε έναν αχταρμά για μένα και να μην μπορώ να παίξω μεθοδικά όπως γινόταν στο 2.

Αν προσθέσω σε όλα αυτά και ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την στόχευση, εύκολα κατατάσσω το U3 κάτω από το U2 σε αυτό το κομμάτι.

Κάποια άλλα παράπονα μου που έχουν να κάνουν περισσότερο με το story και το pacing:

Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Spoiler!

Spoiler!

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Spoiler!
    Μάλιστα.

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

to oti den eimaste k toooso happy me to game k mas "ftaine" polla pragmata einai oti eixame sto myalo mas to idio terastio vhma metaksi 1 k 2. E den ginete na exei kanei tetoio alma k to 3 apo to 2. h diafora htan terastia tou 2 apo to 1. Apla ok , pistevw tha mporousan na exoun kratisei arketa kala stoixeia tou 2. Pantws ayto me tous exthrous pou proanefere o filos, oti k kala einai sa na kaneis agaria, k oti den yparxei h methodikotita pou tous antimetopizes sto 2 isxyei. Erxonte apo pantou, ginete ena panigiri me liga logia. de mporeis na paikseis stealth. den pavei nanai super to game omws etsi? Dil an mas plasarane auto meta to uncharted 1 tha pathename egefaliko. Pistevw to epomeno uncharted pou tha mas kathilwsei thanai sthn epomenh konsola ths sony. Ekei pou tha doume tis terasties diafores. gt kaka ta psemata ti diafora na deis otan sto 2 ksepsirisane to mhxanima k dwsane to 100% twn dynatotitwn tou.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Ο Richard Lemarchand είχε πει σε κάποια συνέντευξη ότι έχουν αλλάξει τελείως το σύστημα των εχθρών... δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, ψαχ' τε για το video του Eurogamer που έδειξαν το Desert Demo με τον Nolan North.

Quote Originally Posted by NIKOS View Post
    to oti den eimaste k toooso happy me to game k mas "ftaine" polla pragmata einai oti eixame sto myalo mas to idio terastio vhma metaksi 1 k 2. E den ginete na exei kanei tetoio alma k to 3 apo to 2. h diafora htan terastia tou 2 apo to 1. Apla ok , pistevw tha mporousan na exoun kratisei arketa kala stoixeia tou 2. Pantws ayto me tous exthrous pou proanefere o filos, oti k kala einai sa na kaneis agaria, k oti den yparxei h methodikotita pou tous antimetopizes sto 2 isxyei. Erxonte apo pantou, ginete ena panigiri me liga logia. de mporeis na paikseis stealth. den pavei nanai super to game omws etsi? Dil an mas plasarane auto meta to uncharted 1 tha pathename egefaliko. Pistevw to epomeno uncharted pou tha mas kathilwsei thanai sthn epomenh konsola ths sony. Ekei pou tha doume tis terasties diafores. gt kaka ta psemata ti diafora na deis otan sto 2 ksepsirisane to mhxanima k dwsane to 100% twn dynatotitwn tou.
    Μα δεν είμαι αφελής, δεν περίμενα το άλμα που είδαμε από το πρώτο παιχνίδι στο δεύτερο. Ίσα ίσα δεν παραπονέθηκα καθόλου για τον τεχνικό τομέα, εκεί είμαι υπερευχαριστημένος (αν δεν έβγαζαν και το motion blur ) και το ξανά είπα νομίζω σε προηγούμενο post μου ότι δεν περιμένω καλύτερα γραφικά από αυτά του U3 από το PS3.

Όλες μου οι ενστάσεις έχουν να κάνουν με κάποιες αλλαγές που έκανε ή δεν έκανε η NaughtyDog σε σχέση με το U2.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

ειπα να μην τσιμπησω αλλα δεν αντεξα...εχουν γραφτει απειρες π@π@ριες για τη στοχευση, τη ναυτια, τα πουλια που δεν κελαηδανε σωστα στην συρια, τα ψαρια που δεν ειναι 3d στην αγορα της υεμενης και αλλα πολλα..

γιαυτο οι πιο πολλοι δεν ευχαριστιουνται τα παιχνιδια στις μερες μας γιατι βλεποντας 10 βιντεο στο youtube εχουν γινει παραγωγοι , σχεδιαστες, beta testers κ οτι αλλο χρειαζεται για να βγει ενα παιχνιδι .

το U3 ειναι σταθμος στην ιστορια του gaming . Kαι δεν μιλαμε για την μοναδικη κινηματογραφικοτητα που σε καθηλωνει αλλα και για το αψογο art direction τον απιστευτο σχεδιασμο των επιπεδων που σε χαζευει ωρες ωρες κλπ. δεν μιλαω για τεχνικα θεματα γιατι δεν ξερω και ας παιζω παιχνιδια απο τα 14 και ειμαι τωρα 35. ξερω ομως οτι το παιχνιδι το καταευχαριστηθηκα , θελω να το τελειωσω 2 και 3 φορες και οποιος μπαινει στο σαλονι μου και το βλεπει να τρεχει στην 46αρα μαζευει το σαγονι απο το πατωμα και μετα καθεται διπλα μου με αγωνια τι θα δει στη συνεχεια.

στεναχωριεμαι μονο που πηρα την απλξ εκδοση και δεν πηρα την ακριβη για να επιβραβευσω κατα καποιο τροπο τους δημιουργους.αυτα τα ολιγα και οποιος διαφωνει βγαιενι cod την αλλη ενδομαδα goty και καψιμο κλπ κλπ.

Spoiler!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

james συφωνω εκτος απο αυτο με την ναυτια. Το να προκαλει ναυτια ή ζαλαδα σε μερικες φασεις μπορει να ειναι προβλημα και πρεπει να το σεβαστουμε, δεν ειναι θεμα γουστου. Υπαρχουν μερικες σκηνες οπου
    Spoiler!
    προσπαθει και μεταφερει στον παιχτη την αισθηση εντονα και μπορει να μην "κατσει" το ιδιο στα ματια του καθενος.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

@james9

εσύ τσίμπησες, εγώ αντέχω ακόμα, να δώ όμως πόσο θα αντέξω.

τα μάτια μου, σαν του τερμινέητορ 1, κάθε δευτερόλεπτο που βλέπουν την οθόνη, γεμίζουν με αναλύσεις/κατεβατά των διάφορων τεχνικών που χρησιμοποιούνται...τόσο καλή δουλειά έχουν κάνει τα παιδιά της Νaughty Dog.

αλλά........ακόμα αντέχω και δεν θα υποκύψω στον πειρασμό να καταθέσω άποψη......γιατί θα είναι στο γνωστό καυστικό και ξεχεστήριο ύφος που με διακατέχει όταν έχω "σηκώσει" νεύρα.

Δεν πειράζει.

Θα προτιμήσω να ασχοληθώ με τον τίτλο, τον οποίο έχω ξεκοκαλίσει στην ανάλυση........τόσες μέρες το έχω και μόλις έφτασα στο 7 chapter.....κοιτάζω τα πάντα, ελέγχω κώδικα, σημεία interaction, ροή εφφέ και συντονισμούς, ηχητική επένδυση περιβάλλοντος (δεν εννοώ μουσική).

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

εσβησα το ποστ και ζηταω συγνωμη απο τον φιλο γιατι παρεξηγησα. απλα δεν διαβασα κανενα ποστ παρα τα 2-3 τελευταια και σε συνδυασμο με το διμπαλο που τρωω απο το γαβρο θολωσα. ταπεινα συγνωμη για την μαλακια μου φιλε..

Spoiler!

PSN ID
    Lefteris_X

δεν τρέχει τίποτα, αλλά να σε βράσω ρε γμτ....μόλις έμαθα απο εσένα ότι χάνουμε 2-0........και μάλλον θα είναι σε κανά ΝΟΒΑ γιατί έψαχνα να το βρω που παίζει κ @@ βρήκα........οπότε χαλάρωσα αφού δεν μπορούσα να το δω....

και τώρα τσίτωσα σχετικώς.

καλά τα γκολ τουλάχιστον ή φάγαμε φόλες (σόρρυ για το οφφτοπικ);

ΥΓ: αφού λύθηκε η παρεξήγηση θα σβήσω κ εγώ το προηγούμενο ποστ μου

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Kι εσυ αλλα αντί αλλα κατάλαβες. Εμείς κερδίζουμε 1-3
    Χα χα...

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Με όλο το θάρρος αν η στόχευση ειναι λάθος, γιατί να μην το γράψεις; Όλα τα αλλά ειναι οκ. Για μένα πάντα.

Όπα άκυρο. Μιλάω με Λευτέρη τηλ και νόμιζα ότι λέτε για το multi player. Τώρα μου εξήγησε τώρα απαντάω.

Sent from my xperia mini pro using Tapatalk
    Last edited by ps4; 05-11-2011 at 21:16.

PSN ID
    Lefteris_X

"ναι; με ακούτε;"

"ναι βεβαίως, εδώ Κέντρο Άλλα Αντί Άλλων, τι θα θέλατε;"

"πιάσε μισό κιλό συνεννόηση μπουζούκι και 3 μπυρότουβλα"

απο αυτό το μαγαζί παραγγέλνω, δοκιμάστε κ εσείς. Εξυπηρετεί πολύ αρκετές φορές.

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Φακ γιου ρε.

Delete post.

Sent from my SK17i using Tapatalk

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    "ναι; με ακούτε;"

"ναι βεβαίως, εδώ Κέντρο Άλλα Αντί Άλλων, τι θα θέλατε;"

"πιάσε μισό κιλό συνεννόηση μπουζούκι και 3 μπυρότουβλα"

απο αυτό το μαγαζί παραγγέλνω, δοκιμάστε κ εσείς. Εξυπηρετεί πολύ αρκετές φορές.
    LOLOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!
    Πάντως ρε γμτ, περιμένω πως και πως να αρχίσω το παιχνίδι. Πως κρατιέμαι δεν ξέρω....

Bookmarks

Bookmarks