Page 96 of 117 FirstFirst ... 46869293949596979899100106 ... LastLast
Results 1,901 to 1,920 of 2331

Thread: FIFA 12

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Έχει γίνει edit player Γιώργο. Δεν έχει τέτοια στατιστικά ο Κουίνσι...
    Oxi den exei ginei. Ton exei top form. Ta statistika einai gia to UT

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

aaaaa. sorry mitsos

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ρε παιδια εχω νοικιασει το φιφα με εφτιαξα σαν τερματοφυλακα και οταν παω Be a pro με βγαζει να διαλεξω ομαδες για φιλικο...Δεν εχει mode οπου κανεις καριερα σαν τερματοφυλακας(μεταγραφες κλπ) αν ναι που το βρισκω???
    βάζεις τον παίκτη σου στην ομάδα που θέλεις και πας στο career mode όπου επιλέγεις καριέρα με τον VP.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

παιδια help

παιζω με τον virtual pro μου career στη norwich κ βλεπω αλλους να ζητανε μεταγραφες να αισθανονται ασχημα
    εγω μπορω να κανω καμια τετοια επιλογη ή απλως παιζω?

simera epaiza h2h season.....lille-galatasaray....kapoia stigmi ftanei i mpala ston barros kai akouw...."he has his birthday today".....anarwtiemai akousa kala?....kai nai....ontws simera exei genethlia....wtf!!!!!!!!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

...τοσο μπροστα ειναι σε σχολιασμο...μπραβο!

Quote Originally Posted by manos_tav View Post
    simera epaiza h2h season.....lille-galatasaray....kapoia stigmi ftanei i mpala ston barros kai akouw...."he has his birthday today".....anarwtiemai akousa kala?....kai nai....ontws simera exei genethlia....wtf!!!!!!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Εγώ προχθές έπαιζα με Ελληνικές ομάδες και ακούω απο τα μεγάφωνα του γηπέδου να λέει κατι σαν " παρακαλειστε να έχετε τα αντικείμενα κοντά σας. Ευχαριστώ πολύ" Το πρώτο κομμάτι το άκουσα κατα προσέγγιση αλλά το ευχαριστώ πολύ ήταν πεντακάθαρο.. Πολύ μπροστά η ΕΑ..

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ltlVlxStMrU"]FIFA 12 Detailed Commentary About Mirko Vucinic's Birthday 1st Of October - YouTube[/ame]
    Last edited by FotisGRC; 29-10-2011 at 00:34.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

ναι αυτο με τα γενεθλια το εχω ακουσει και γω. και εψαχνα σαν τρελος να δω αν οντως αυτος που ειπε εχει γενεθλια και οντως ειχε! επιστημη εχουν κανει τον σχολιασμο στην εα.

για οποιον ενδιαφερεται. το παγκοσμιο πρωταθλημα FIWC 12 ξεκιναει στις 1 Δεκεμβριου

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    ναι αυτο με τα γενεθλια το εχω ακουσει και γω. και εψαχνα σαν τρελος να δω αν οντως αυτος που ειπε εχει γενεθλια και οντως ειχε! επιστημη εχουν κανει τον σχολιασμο στην εα.

για οποιον ενδιαφερεται. το παγκοσμιο πρωταθλημα FIWC 12 ξεκιναει στις 1 Δεκεμβριου
    τι ακριβος ειναι αυτο ρε παναθα για εξηγησε μου αν θες..

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

ayto me tis anakinosis tu gipedou sta ellinika otan pezis me elliniki omada gipeduxo to ekane ke sto fifa11 (isos ke sto 10 akoma alla den thimame) stin ousia ine i idies anakinosis ke tis metaferun kathe xrono opos ine sti nea ekdosi alla ine orea leptomeria ke ayth

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

κατεκτησα με τον προ μου την premier league με εναν βαθμο διαφορα απο τη united εχοντας city
    και αποκλειστηκα στα ημιτελικα του champions league vs barcha στα πεναλτι!

τωρα πηγα στην μπαρτσα lol...

world class difficulty

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by spyros13 View Post
    τι ακριβος ειναι αυτο ρε παναθα για εξηγησε μου αν θες..
    ειναι το παγκοσμιο πρωταθλημα FIFA που γινεται καθε χρονο. FIWC (FIFA INTERACTIVE WORLD CUP). Συνδιοργανωση της FIFA, EA Sports και SONY. μονο στο PS3 γινεται.
    Γινονται ονλαιν προκριματικα μεσω του ps3. 6 γυροι απο τους οποιους ο καθενας εχει διαρκεια 1 μηνα. οι 2 πρωτοι του καθε γυρου περνανε στα τελικα. υπαρχουν και καποια τουρνουα σε 10 χωρες που δινουν προκριση στα τελικα αμεσως.
    Εντελει, προκρινονται οι 32 καλυτεροι παικτες του κοσμου στα τελικα. Οπως γινεται και στο αληθινο μουντιαλ. Χωριζονται σε 8 ομιλους των 4 ατομων.
    Τα τελικα γινονται καθε χρονο σε διαφορετικη πολη. Περσι Λος Αντζελες, προπερσι Βαρκελωνη.
    Τα παντα ειναι πληρωμενα απο την FIFA(ξενοδοχεια, αεροπορικα, κτλ.).

Ο νικητης παιρνει 20.000 δολλαρια επαθλο και επισης προσκληση στο Gala της Ζυριχης οπου γινεται βραβευση του καλυτερου ποδοσφαιριστη στο κοσμο. Εκει βραβευουν και τον νικητη του FIWC και εχει και την δυνανοτητα να συνομιλησει με τους ποδοσφαιριστες (Μεσι, Ροναλντο κτλ) και αν ειναι τυχερος να παιξει και ενα ματς FIFA μαζι τους. Ο περσινος νικητης επαιξει με τον Πικε και τον κερδισε.

Απιστευτη διοργανωση. Μεχρι στιγμης εχω φτασει στο νουμερο 40 της παγκοσμιας καταταξης και παμε δυνατα και φετος.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Μου συμβαίνει το εξής κουφό, παίζω Liga BBVA με την Barcelona και δε μου επιτρέπει στα settings-camera να μειώσω το zoom λιγότερο από 10 (για να βλέπω γήπεδο), παρά μόνο να το αυξήσω! Με την Real Madrid, μπορώ να το μεταβάλλω όπως θέλω!!! Το έχει και άλλος αυτό;

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Μου συμβαίνει το εξής κουφό, παίζω Liga BBVA με την Barcelona και δε μου επιτρέπει στα settings-camera να μειώσω το zoom λιγότερο από 10 (για να βλέπω γήπεδο), παρά μόνο να το αυξήσω! Με την Real Madrid, μπορώ να το μεταβάλλω όπως θέλω!!! Το έχει και άλλος αυτό;
    ο μουρινιο το κανει....

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Δηλ. σε κανέναν δε συμβαίνει; Ρωτάω, μήπως πάω να μου το αλλάξει; Αν γίνεται... Δοκιμάστε το ρε παιδιά και πείτε μου.

Γιατί μπορείς να βάλεις όποιον παίχτη γουστάρεις σε όποια ομάδα γουστάρεις?? Είναι δυνατόν ρε γαμώτο?? Έπαιζα με ένα @@ και είχε τη City και μου είχε τερματοφύλακα έναν 2.10 created player που έβγαζε τα άβγαλτα και CF ένα created player2 που ήταν ο messi... Ε χέσε με..

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αυτο ρυθμιζεται φιλε

Quote Originally Posted by the master View Post
    αυτο ρυθμιζεται φιλε
    Ναι? Για πες...

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αντι για custom teams επιλεγεις online

Quote Originally Posted by the master View Post
    αντι για custom teams επιλεγεις online
    Μιλάω όμως για unranked Ηead to head.. Υπάρχει τέτοια επιλογή?

Bookmarks

Bookmarks