Page 94 of 117 FirstFirst ... 4484909192939495969798104 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 2331

Thread: FIFA 12

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

εγω παιδια τοσο καιρο επαιρνα ομαδες τυπου juve,dortmoynt,liverpool και γενικα δεν τα πηγαινα τοσο καλα!εδω και 2 μερες λεω κατσε να παρω για πρωτη φορα απο τοτε που πηρα το φιφα παναθηναικο(ομαδα μου) και πραγματικα εχω ανεβει παρα πολυ!πολλες περισσοτερες νικες απο πριν και πλεον ευχαριστιεμαι παιχνιδι!καμια φορα εκει που δεν το περιμενεις ε? δεν επαιρνα πιο πριν παναθηναικο γιατι εχει τον κοτσολη 66 rating και νομιζα οτι σουτ γινοτανε θα το ετρωγε αλλα τελικα δεν ειναι τοσο τραγικος!!

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Λοιπον δοκιμασα και εγω με ΠΑΟΚ και το σηκωσα στο κυπελακι,τελικα πιανει.Νομιζω οτι στα 3,5 αστερια ο ΠΑΟΚ συνανταει πιο "αδυναμες" ομαδες και εχεις το πλεονεκτημα...πχ με οσους επαιξα δεν ειχαν παικτη επιπεδου Vierihna.

Eνδιαφερεται κανείς να παίξει σε Ελληνικό pro club? Greek Era FC, θέλω καλούς πεχτες να κάνουμε μία δυνατή ομάδα, ελάτε να δοκιμάσετε οποίος δεν ξέρει.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Λοιπον δοκιμασα και εγω με ΠΑΟΚ και το σηκωσα στο κυπελακι,τελικα πιανει.Νομιζω οτι στα 3,5 αστερια ο ΠΑΟΚ συνανταει πιο "αδυναμες" ομαδες και εχεις το πλεονεκτημα...πχ με οσους επαιξα δεν ειχαν παικτη επιπεδου Vierihna.
    Με ομάδες στα 3,5 αστέρια παίζει ποιο μεγάλο ρόλο ο παίκτης. Είναι εύκολο με τον Κριστιάνο να σουτάρεις από τα 30 μέτρα αλλά με τον Λαζάρ θέλει λίγο κόπο.

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Με ομάδες στα 3,5 αστέρια παίζει ποιο μεγάλο ρόλο ο παίκτης. Είναι εύκολο με τον Κριστιάνο να σουτάρεις από τα 30 μέτρα αλλά με τον Λαζάρ θέλει λίγο κόπο.
    Βασικα δεν εχει μεγαλη διαφορα γιατι και ο αντιπαλος εχει χειροτερους παικτες και χειροτερους τερματοφυλακες.Ασε που ο Lazar στην δικια μου ενδεκαδα δεν παιζει μεσα εννοειται !

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

etsi na megaloni to fan club tu paok sto fifa 12 ego katevazo sistima 4-1-2-1-2

lino --- tsirilo -- kontreras -- leonardo
    ------------garcia-----------------
    ivic---- ------------------------vierinia
    ------------fotakis---------------------
    ------salpi ----- athanasiadis

gia doste ke oi ipolipoi kamia idea gia alla sistimata/11ades
    Last edited by dreamer; 23-10-2011 at 22:38.

PSN ID
    GiannisLazy

εγώ 4-3-3

CDM P. Garcia
    CM Fotakis Lazar

RW Salpi LW Vieirinha
    ST Klauss

Αλλαγή στο 60'
    Ivic for Lazar
    Georgiadis for Athanasiadis και με Σαλπι κορυφή...

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

δοκιμασα τον παοκ και πανε μια χαρα ολα. συνηθως τους εχω μονοτερμα και σκοραρω ευκολα αλλα.....
    ειμαι ημιτελικο, παιζω με τορινο. στατιστικα: εγω 31 σουτ, 29 στο τερμα, 0 γκολ. ο αντιπαλος 1 φαση, 1 σουτ, 1 γκολ στο 90 φευγα....
    αρχισαν τα μπινελικια στην ΕΑ...
    το τι εχανε ο αθανασιαδης, δεν λεγεται.

μηπως η ΕΑ πρεπει να κανει κατι με τους τερματοφυλακες; τα περισσοτερα τετ α τετ τα πιανουν και δεν ειναι φυσιολογικο. συνηθως τα τετ α τετ μπαινουν παντα στο αληθινο ποδοσφαιρο.

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

ine thema sinithias na vris ton tropo na skoraris sta tet a tet, to na kanis dinato shoot sinithos katalagi se apokrusi tu termatofilaka eno an valis ligi dinami sto shoot o pektis su tha kani plasedaki pu mpeni pio efkola

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

και μια καταπληκτικη ειδηση απο τα Golden Joystick Awards 2011:

Καλυτερο αθλητικο παιχνιδι της χρονιας το FIFA 11

Ολοκληρώθηκε και η φετινή ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων παιχνιδιών της χρονιάς, τα γνωστά Golden Joystick Awards που μετρούν σχεδόν 3 δεκαετίες ζωής και αναγνωρίζονται ως τα πλέον αξιόπιστα βραβεία για video games.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ελήφθησαν συνολικά 2.06 εκατομμύρια ψήφοι από όλο τον κόσμο.

Sports Game of the Year

• Νικητής: FIFA 11
    • Φιναλίστ: PES 2011, NHL 2011

http://www.techgear.gr/golden-joysti...ds-2011-32216/

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

an kerdise to 11 to 12 ti 8a kanei? den xriazete kan na kanoun psifoforia
    to fifa11 eitan katapliktiko mexri na vgei kai na ma8oume to 12 pou einai xronia brosta apo to 11... trelo kapsimo to 12 oti kalitero exw paiksi

ps. oi fan ths manchester united exoun pa8h plaka paizw me city kai opote mou tixi h united einai sigouri niki xaxaxa e re gelio

Senior Member ele80's Avatar
    PSN ID
    ele1980
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

PSN ID
    GiannisLazy

Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση του ΠΑΟΚ....

Για την Division 2

ΠΑΟΚ (3,5*) - ΒΕΡΝΤΕΡ (4*) 5-2

Άλλες 3 νίκες και πάμε DIvision 1.

PS3forLife's Avatar
    Name
    Fotis

Ερώτηξη γιατί δεν ξέρω τπτ για το 12

Έχει Ελληνικό πρωτάθλημα? (λέμε τώρα)
    Το goalkeeping έχει βελτιωθεί καθόλου ή είναι τα ίδια?
    (εννοώ πουχου... οτι αν σε διαλέξει η Man.Un. ας πούμε και μπαίνεις μέσα σε φιλικό με την ΑχΒαχ United και λογικά δεν σου κάνουν καμία επίθεση (άντε μια) τελειώνεις τον αγώνα με 5,9 - 6,2 και ο προπονηταράς δεν σε βάζει ξανά μέσα... γιατί ...είσαι άχρηστος...) και άλλα τέτοια θαυματουργά.
    -The Walking Dead-

εντάξει αυτοί οι τύποι στο Virtual Pro είναι απλά γελοίοι.. Ο άλλος έβγαινε τετ α τετ και πήγε ο συμπαίκτης και του έκανε τακλιν για να μην τ βάλει.. Πάσα δεν δίνουν ούτε με αίτηση και κοιτάνε μόνο το γκολ..

Quote Originally Posted by PS3forLife View Post
    Ερώτηξη γιατί δεν ξέρω τπτ για το 12

Έχει Ελληνικό πρωτάθλημα? (λέμε τώρα)
    Το goalkeeping έχει βελτιωθεί καθόλου ή είναι τα ίδια?
    (εννοώ πουχου... οτι αν σε διαλέξει η Man.Un. ας πούμε και μπαίνεις μέσα σε φιλικό με την ΑχΒαχ United και λογικά δεν σου κάνουν καμία επίθεση (άντε μια) τελειώνεις τον αγώνα με 5,9 - 6,2 και ο προπονηταράς δεν σε βάζει ξανά μέσα... γιατί ...είσαι άχρηστος...) και άλλα τέτοια θαυματουργά.
    Απο ελλάδα έχει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ αλλά μπορείς να κατεβάσεις και ολόκληρο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν κάνει κάποια παιδιά..

PS3forLife's Avatar
    Name
    Fotis

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Απο ελλάδα έχει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ αλλά μπορείς να κατεβάσεις και ολόκληρο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν κάνει κάποια παιδιά..
    Να κατεβάσω? σε PS3?????
    -The Walking Dead-

PS3forLife's Avatar
    Name
    Fotis

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    εντάξει αυτοί οι τύποι στο Virtual Pro είναι απλά γελοίοι.. Ο άλλος έβγαινε τετ α τετ και πήγε ο συμπαίκτης και του έκανε τακλιν για να μην τ βάλει.. Πάσα δεν δίνουν ούτε με αίτηση και κοιτάνε μόνο το γκολ..
    xaxaxaxaxaxa! όντως είναι τρομεροί... σε ομάδα που ήμουν συμπαίκτης πέρασε και τον τερματοφύλακα ΜΑΣ για να βάλει γκολ... είδε και απόειδε οτι δεν μπορεί να βάλει στον αντίπαλο και έκανε καφρίλα...
    -The Walking Dead-

Quote Originally Posted by PS3forLife View Post
    Να κατεβάσω? σε PS3?????
    Ναι σε PS3..

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Τo FIFA 12 συντρίβει σε πωλήσεις το PES 2012 στην Αγγλία!

Η κόντρα των δυο αιωνίων αντιπάλων FIFA 12 και Pro Evolution Soccer 2012 συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν η διαφορά στις πωλήσεις των δύο παιχνιδιών είναι χαοτική!

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της EA στην Ευρώπη, Keith Ramsdale, τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την πρώτη εβδομάδα διάθεσης των δύο παιχνιδιών στην Αγγλία δείχνουν τεράστια διαφορά 25 προς 1 υπέρ του FIFA, ενώ, όπως εξηγεί, βασική αιτία είναι η ποιοτική διαφορά των δύο παιχνιδιών:

“Δεν έχει καιρό που κυκλοφόρησε το FIFA 12 και ήδη έχουμε σημειώσει πρωτοφανείς πωλήσεις. Πριν από πέντε χρόνια, νικητής στη μάχη μεταξύ PES και FIFA στην Αγγλία ήταν το PES. Τώρα, κατά την πρώτη εβδομάδα διάθεσης των δύο παιχνιδιών, το FIFA έχει σημειώσει 25 φορές περισσότερες πωλήσεις από το PES. Ο λόγος; Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι!”

http://www.techgear.gr/fifa-12-outse...TechGear.gr%29

Bookmarks

Bookmarks