κασσετόφωνο; ρε μην μαρτυράτε ηλικίες λολ.....(έμμεσα)
κασσετόφωνο; ρε μην μαρτυράτε ηλικίες λολ.....(έμμεσα)
Ε τι να κανουμε?? Στην αγορα του αυτοκινητου (τοτε που το πηρε ο πατερας μου δλδ) σου ελεγε ο πωλητης.Με κασετοφωνο ή με σκετο ραδιοφωνο? και που ρε θα ακουω εγω την 90αρα? οχι οτι ακουγα 90αρα γιατι τελικα τη μασαγε στο τελος , οποτε επαιζες μπαλα με 60αρες. (χαρτοπετσετα στις εγκοπες για να κανεις rec κλπ)
Satan has left his killing floor
PS4
Οχι χαρτοπετσετα ρε συ! Σελοτεηπ!! Μακραν πιο καλο!![]()
Σημερα θα τσεκαρω αν βελτιωθηκε και το 3D σε σχεση με πριν. Δυσκολο να ξεκολλησω απ το Space Marine ομως...
Relax, I'll get it...
Από επιδόσεις πως πάει φίλε; Γιατί η προηγούμενη δεν ξέρω, απλά δεν τραβούσε βρε αδελφέ...![]()
![]()
Χαχαχα, όντως δεν πήγαινε βήμα.
Σύμφωνα με το time trial η X2010 κάνει τη Suzuka σε 1.03
Οπως την είδα την Χ2011 στα χέρια καλών οδηγών σε κάποιο μελλοντικό time trial ίσως να δούμε τη Suzuka να βγαίνει οριακά κάτω από λεπτό.
Να αναφέρω πως ο επίσημος χρόνος της Red Bull F1 στη Suzuka είναι 1μιση λεπτό!!!
edit: Νεκτάριε την έχω κοινοποιήσει την Χ2011,
όποτε θέλεις την δανείζεσαι από το προφίλ μου και την βολτάρεις.
Κατι τετοια λες και μου σπας τα νευρα...ακου 3D....προσπαθω να κανω το κολπο με το αλληθωρισμα αλλα δεν βλεπω παλι καλο 3D...α περιμενε ....εσυ εχεις τηλεοραση να κανει το κολπο για εσενα.
on topic τωρα:
παρτε κιαλλο Spa σε καλη ποιοτητα να γουσταρετε:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=b3RyN8UlxNc&feature=related"]Gran Turismo 5 Spec 2.0 DLC β’ Ferrari F10 at Spa Francorchamps Race - YouTube[/ame]
που θα φτασει αυτο το παιχνιδι ρε φουστη μου!!![]()
PS4
Α μαλιστα!Μακαρι να το εφτιαξαν και αυτό, μην εχεις πολλες ελπιδες ομως.
Σχετικα με το gt academy περασε στο ντουκου διοτι το ποσταρα σε λαθος thread.
http://www.gtplanet.net/gt-academy-w...rs-of-le-mans/
Ποσο μακρια εχει φτασει καποιος παιζοντας GT. Τα λογια ειναι περιττα.
http://eu.gran-turismo.com/gb/academy/2011/
<<former Formula One team boss, Eddie Jordan, who commented at the Silverstone event: “This has been extraordinary, I have been absolutely blown away. I could not believe that these gamers, with no experience of racing cars, could do this. They really are great drivers, all of them, and they can be rightly proud of what they have achieved. I know that they have all had an amazing experience that will stay with them forever.”>>
PS4
A ναι, αυτο που μου πες χθες.
Δεν ξερω τι λενε για το παιχνιδι. Αν επεσε, αν ανεβηκε, αν ειναι χαλια ο ηχος, αν ειναι αυτοκολλητα τα γραφικα (!!), αν ειναι ο γιος του σατανα και πρεπει να χαθει απ το προσωπο της gaming Γης, σε ενα πραγμα ειναι πρωταθλητης αδιαφιλονικητος:
Στην υποστηριξη.
Δωρεαν events σχεδον καθε εβδομαδα, δωρεαν υλικο μεσω patch κλπ κλπ και τωρα αυτο; Aκαδημια οδηγων;
Ακαδημια οδηγων;
Εχουμε ξεφυγει απ τα ορια του απλου gaming. Ο τυπας λατρευει τ αυτοκινητα και καλει οσους αλλους τα λατρευουν να ζησουν αυτοκινητιστικη εμπειρια ολκης. Εφυγα για lap times![]()
Relax, I'll get it...
Βασικά έχει και συνέχεια, δεν ξέρω αν μπέρδεψες τα links, αλλά ΕΔΩ λέει ότι τερμάτισε στον συγκεκριμένο αγώνα με την ομάδα του στην 2η θέση της κατηγορίας του. Τρομερό...
σίγουρα πάντως ο υπεύθυνος της ακαδημίας δεν μιλάει για μένα![]()
Οχι φιλε Νεκ δεν τα μπερδεψα δεν τα ποσταρα ολα οσα ειχα βρει.Απλα να το πω σαν "ειδηση" ηθελα.Σιγουρα δεν λεει για εμενα και για εσενα αλλα για ανθρωπους που ουτως η αλλως εχουν εφεση στον συγκεκριμενο τομεα "αγωνες αυτοκινητου".Το σπουδαιο ομως ειναι οτι το παιδι που τρεχει πλεον σε αγωνες σιγουρα επαιζε GT με εναν διαφορετικο τροπο απο εμενα και απο εσενα.Και το παιχνιδι του εδωσε την ευκαιρια.Αδιανοητα πραγματα. (υπαρχει και δευτερος που οδευει σε επαγγελματικους αγωνες)
Να αναφερω επισης οτι το GT Αcademy ειναι απο το GT4 (διορθωστε με αν κατι δεν λεω σωστα και ειναι ακομα πιο π αλιο ας πουμε LOL)...λιγα χρονια δλδ πιο πρν απο την εποχη μας...αλλα στην ουσια πολυ πιο μπροστα απο την εποχη μας.
PS4
Θα το βρω και θα το ποσταρω ποτε ξεκινησε το GT Academy ετσι για το γαμωτο που λεμε. edit: 2008 ξεκινησε το event αυτο αρα λογικα στο GT4 εγιναν οι πρωτοι αγωνες ενα GT4 cup ελαβε μερος (τα βρηκα σε διασπαρτα Links γιαυτο δεν τα βαζω) και μετεπειτα στο gt5 prologue και φυσικα τωρα στο GT5.
Λογικα η τηλεοραση σου εχει και πολυ καλο ηχο.Πες μου αν θα εβαζες 2,5/5 στον ηχο στο παιχνιδι αν εγραφες review..Διοτι εγω με τα ηχειακια που εχω απανω στο pc για την κιθαρα (δεν τα παρατηρησες γιατι ειναι μικρα και ομως τοσο δυνατα lol) ειναι μονιτορ ηχεια 16Watt αλλα εχουν απιστευτη ευκρινεια στον ηχο (μονιτορ ηχεια ειναι ειδικα για να ακους λεπτομερειες συνηθως σε προγραμματα οπως το cubase ,μουσικα, studio εφαρμογες δλδ και βοηθανε τον μαστορα να ακουει κατι πολυ πιο σωστα απο αυτο που ακουει καποιος σε ενα απλο ηχοσυστημα, χωρις παρεμβολες).Τα εβαλα για δοκιμη στο play και παγωσα...ακους αλλαγες στις ταχυτητες και στην τουρμπινα σαν αληθινα!Μαλιστα Πετρουπολη εδω , σαυρες αμαξια ολα τιγκα, μπλα μπλα και περασε αμαξι απεξω και προς στιγμην μπερδευτηκα με το παιχνιδι. χαχα
Last edited by MajereMP44; 19-10-2011 at 16:44.
PS4
με ρύθμιση 7 και 0,8 παίζει άψογα...είμαι σε εντουρανς σουζουκα 1000χλμ με τους πρώτους 25 γύρους που έχω κάνει με ασταμάτητη βροχή κάμερα απο μέσα και με όλα τα βοηθήματα οφ!!Απλά σε 3δ η εμπειρια ειναι να πρωτόγνωρη.Ξέχασα...όχημα έχω το καινούργιο που κατέβασα nissan r35.Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα σχόλια απλά είμαι της άποψης πως μόνο εάν δεις κάτι τέτοιο μπορείς να το καταλάβεις...
Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...
Το μονο παραπονο που εχω απ τον ηχο, ειναι οτι οταν τρακαρεις ακουγεται ενα κουφιο ντουπ. Απ την αλλη δε μου χει συμβει και ποτε (φτου φτου) και δεν ξερω πως ειναι. Βεβαια δεν ξερω πως ειναι κι οταν ενα αμαξι πολλων ιππων γκαζωνει ασταματητα. Το δικο μου τωρα τελευταια κανει σαν κατσαρολα που βραζει φακες οποτε...
Relax, I'll get it...
Bookmarks