Page 37 of 58 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1143

Thread: Gran Turismo 5 |OT| - [3D]

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Η εσωτερικη καμερα ειναι ενα μαυρο χαρτονι.Οπως το ακουτε.Απλα φαινονται τα χερια να αγγιζουν ενα χαρτινο τιμονι.χαχα
    2 αγωνες εκανα.Τι να πω δεν ειδα διαφορά στα physics τουμπανο ειναι αυτα ουτως η αλλως. Εβαλα βροχη απο εσωτερικη γωνια σε ενα strd αμαξι και ειναι χαλια.Απλα βρεγμενο το τζαμι και υαλοκαθαριστηρες γιοκ. Σαν να μην εγινε το update με την εσωτερικη καμερα για εμενα. Καλα το ειχα πει, επρεπε να κανει κατι αλλο και οχι αυτη τη βλακεια να καταναλωνει ενεργεια σε μλκς που ζητανε 15χρονα, απο τη στιγμή που δεν προλαβαινε να το βαλει σαν feature ευθυς εξαρχης. Και τα παραπονα που ειπαμε πιο πανω για Top gear και drift ουτε καν....

ΑΝ εχει καποιο θετικό το νεο update ειναι οτι μπορεις να στησεις το αμαξι με 3 διαφορετικους τροπους και να σωσεις σε αντιστοιχα φυλλα.Αυτο μαλιστα. ΔΙοτι ειναι χρονοβορο καθε φορα να στηνεις σε καθε πιστα.Ενω ας πουμε μπορεις να εχεις ενα στησιμο για ανοιχτη πιστα, ενα για πιο κλειστη και ενα για ενδιαμεσες π.χ nurburgring. Και μπορεις να βαλεις και οτι ονομα θελεις στο setup σου.Εμενα αυτο μαρεσε πιο πολυ απο ολες τις αλλες τις μλκς. Αυτα για την ωρα απο εμενα.
    Ουτε ζεστη ουτε κρυο γενικά απλα με 2-3 πραγματακια (ξεχασα να πω και το save που ουτε το δοκιμασα και επισης μπορεις να ελεγχεις ποσο νερο εχει η πιστα όποτε να τρεχεις π.χ με λιακαδα αλλα κατω να ειναι βρεγμενα-πολυ καλο κιαυτό) εγινε ενα μικρο κλικ καλυτερο απο το "παλιο" GT5 αλλα οχι πολυ καλυτερο.Οσοι περιμενουν αλλαγες στα γραφικα δεν υπαρχουν ,οι σκιες εχουν πιξελς και οι καπνοι επισης.Αυτα στο επομενο GT. Επαναλαμβανω ουτε κρυο ουτε ζεστη για εμενα προσωπικά.Αλλα ειναι δωρεαν.Τωρα τρεχα γυρευε.

Το dlc ειναι η μεγαλη απογοητευση . Ιστορικο το Spa αλλα δεν....ισως αν το παρει κανεις ολο το dlc με 2-3 φιλους ετσι, ναι.Τραγικό το πακετακι αυτό.

Satan has left his killing floor
    PS4

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    1:24.4

με τα χίλια ζόρια. Καλά αυτός που έκανε 1:03 πόση ώρα έχει καεί για να φτάσει εκεί? Το Χ1 δεν οδηγήτε.

Ευτυχώς το όριο για το χρυσό δεν είναι τρελό και γίνεται με λίγη υπομονή στις στροφές. Εάν το βάζανε 1:18 με 1:2ο δεν νομίζω να το έφτανα. Δεν έχω την υπομονή να μάθα να οδηγώ το εξωπραγματικό Χ1.

Να υποθέσω ότι τα 5 μύρια τα δίνει μια φορά, έτσι?
    1.23.430 το τσίμπησα το χρυσό και πήγα αμέσως για ψώνια να ξοδέψω τα 5m σε διάφορα αμαξάκια.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Η εσωτερικη καμερα ειναι ενα μαυρο χαρτονι.Οπως το ακουτε.Απλα φαινονται τα χερια να αγγιζουν ενα χαρτινο τιμονι.χαχα
    2 αγωνες εκανα.Τι να πω δεν ειδα διαφορά στα physics τουμπανο ειναι αυτα ουτως η αλλως. Εβαλα βροχη απο εσωτερικη γωνια σε ενα strd αμαξι και ειναι χαλια.Απλα βρεγμενο το τζαμι και υαλοκαθαριστηρες γιοκ. Σαν να μην εγινε το update με την εσωτερικη καμερα για εμενα. Καλα το ειχα πει, επρεπε να κανει κατι αλλο και οχι αυτη τη βλακεια να καταναλωνει ενεργεια σε μλκς που ζητανε 15χρονα, απο τη στιγμή που δεν προλαβαινε να το βαλει σαν feature ευθυς εξαρχης. Και τα παραπονα που ειπαμε πιο πανω για Top gear και drift ουτε καν....

ΑΝ εχει καποιο θετικό το νεο update ειναι οτι μπορεις να στησεις το αμαξι με 3 διαφορετικους τροπους και να σωσεις σε αντιστοιχα φυλλα.Αυτο μαλιστα. ΔΙοτι ειναι χρονοβορο καθε φορα να στηνεις σε καθε πιστα.Ενω ας πουμε μπορεις να εχεις ενα στησιμο για ανοιχτη πιστα, ενα για πιο κλειστη και ενα για ενδιαμεσες π.χ nurburgring. Και μπορεις να βαλεις και οτι ονομα θελεις στο setup σου.Εμενα αυτο μαρεσε πιο πολυ απο ολες τις αλλες τις μλκς. Αυτα για την ωρα απο εμενα.
    Ουτε ζεστη ουτε κρυο γενικά απλα με 2-3 πραγματακια (ξεχασα να πω και το save που ουτε το δοκιμασα και επισης μπορεις να ελεγχεις ποσο νερο εχει η πιστα όποτε να τρεχεις π.χ με λιακαδα αλλα κατω να ειναι βρεγμενα-πολυ καλο κιαυτό) εγινε ενα μικρο κλικ καλυτερο απο το "παλιο" GT5 αλλα οχι πολυ καλυτερο.Οσοι περιμενουν αλλαγες στα γραφικα δεν υπαρχουν ,οι σκιες εχουν πιξελς και οι καπνοι επισης.Αυτα στο επομενο GT. Επαναλαμβανω ουτε κρυο ουτε ζεστη για εμενα προσωπικά.Αλλα ειναι δωρεαν.Τωρα τρεχα γυρευε.

Το dlc ειναι η μεγαλη απογοητευση . Ιστορικο το Spa αλλα δεν....ισως αν το παρει κανεις ολο το dlc με 2-3 φιλους ετσι, ναι.Τραγικό το πακετακι αυτό.
    Σταευρε θα πιασω τη δευτερη παραγραφο. Μεγαλο δικιο εκει. Οντως πρεπει - κι ετσι γινεται - να κρατειται αποθηκευμενο το setup. Το κανουν ολοι οι ερασιτεχνες οδηγοι και μαλιστα αυτοι που χρησιμοποιουν το ιδιο αμαξι κι εξω. Πχ εγω εβαζα διαφορετικα λαστιχα, και τακακια οταν εμπαινα σε πιστα και ρυθμιζα αναλογα τη σκληροτητα. Αν δε θυμομουν ή αν δεν ειχα ψαξει λιγο τη σωστη ρυθμιση, θα εκανα τον διπλο και τον τριπλο κοπο καθε φορα. Ετσι σου δινει και το παιχνιδι μια πιο... επαγγελματικη αισθηση οδηγησης.

Η πρωτη παραγραφος, αν και καπως "ρατσιστικη", δινει προβληματισμους. Οι ερευνες λενε οτι ο μεσος ορος ηλικιας του gamer ειναι 37. Παρ ολ αυτα το gaming το οριζουν οι επιλογες και η δραστηριοτητα των πιο νεων. Μαλλον επειδη ασχολουνται πιο σοβαρα με αυτο. Ειναι δεδομενο οτι την εικονα του σημερινου gaming τη φτιαχνουμε εμεις. Ειτε γενικα "Παιζουμε σαν τρελοι COD, θα βγαινουν παιχνιδια τυπου COD", ειτε ειδικα "ο λαος ζητησε εσωτερικη καμερα στα std, θα βαλουμε εσωτερικη καμερα στα std". Δεν τους αφηνουμε και πολλες επιλογες. Ο πελατης (τους) εχει παντα δικιο.

Relax, I'll get it...

PSN ID
    MajereMP44

Ναι ειναι φοβερο αυτο με τις ρυθμισεις και αφου τα ξερεις απο πρωτο χερι μαλλον και γω απο το σπιτακι μου πλεον εχω μια παρομοια virtual εμπειρία.Εντάξει καπνιζω και ταυτοχρονα.
    Επαιξα τωρα λιγο ενα endurance να δω τι γινεται με το save. Μολις μπεις στα πιτς σου λεει "ακυρωση"?Του μιλας και εσυ και του λες "ναι ρε μεγαλε".Σ λεει μετα "θα στο σωσω καθυστερημενε" (που βαριεσαι να παιξεις μονοκοπανια 4h GT5) ΑΛΛΑ "πρεπει να βγεις τελειως απο το παιχνιδι"....Με αλλα λογια κανεις save και αντιο GT παιξε κατι αλλο .Αυτο καταλαβα εγώ.Δεν ξανα εβαλα να το φορτωσω το παιχνιδι να δω τι θα μου πει. Πως σου φαινεται αυτο??

Για το αλλο που λες τωρα νταξει το ειπα λιγο ασχημα με τα 15χρονα.Οκ σορρυ παιδια που παιζετε GT και ειστε 15 ετων .Συνεχιστε να παιζετε και μην μασατε απο κακιασμενους σαν εμενα (αν και με γραφουν στα @@ τους, δεν εχουν τετοια θεματα). Παντως, υπαρχει εστω και μια μικρη περιπτωση με βαση το στατιστικο που δινεις να ειπε καποιος 37χρονος "βαλε μας εσωτερικη καμερα στα strd και ας ειναι και μουφα?" Mporei ti na sou pw!Thanatos poy eipe kai o Anastasiadis kapote!
    PS4

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    1.23.430 το τσίμπησα το χρυσό και πήγα αμέσως για ψώνια να ξοδέψω τα 5m σε διάφορα αμαξάκια.
    Μια χαλαρη προσπαθεια εκανα και ηρθε το 1.17.173, δεν σκοπευω να κανω εμετο για καποιον καλυτερο χρονο!
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

PSN ID
    Nek_Food

Να, κάτι τέτοιοι σαν και εσένα χαλάνε την απόλαυση των υπολοίπων από εμάς και μας ταλαιπωρούν με τέτοιους χρόνους.

Επειδή δεν την παλεύω να ψάχνω τα χιλιοστά στην άσφαλτο και τα κερμπ και να μου κλωτσάει σαν κακομαθημένη παρθένα σε κάθε ευκαιρία (λες και δεν τα θέλει), το παρατάω στο 1.23 ούτως ή άλλως η πρώτη θέση είπαμε... κάπου 86~87.000 είμαι τώρα και να κερδίσω μερικές χιλιάδες θέσεις δεν έχει διαφορά, άλλωστε ξέρω που είναι τα όρια μου δεν προσδοκώ να γίνω Vettel από την μια μέρα στην άλλη.
    Last edited by Nek_Food; 11-10-2011 at 12:42.

PSN ID
    MajereMP44

Λοιπον παιδια παιζει (σε εμενα ετυχε , δεν ξερω αν ειναι γενικοτερο) το εξης bug:
    Μετα το save που ειχα κανει σενα endurance βγηκα κλπ κανονικα .Ξαναφορτωσα το παιχνιδι.Αυτοματα μου πεταξε οτι εχω αφησει στη μεση αγωνα αντοχης να το ξαναπιασω απο το σημειο που ειχα σταματησει.Ωραια μεχρι εδω.Με το που αρχιζει ο αγωνας δειχνει ταμαξι μου να κανει rolling start, να κουτουλαει απο τοιχο σε τοιχο και τελικα οταν ηρθε στην ευθεια συνεχισε να το ελεγχει η CPU! Ευτυχως δεν το ειχα κανει στα σοβαρα το save απλα να το τεσταρω!Καποιου που θα το κανει αυτο παντως και εχει ριξει κανα 4ωρακι τον ηπιε...προτεινω να μην ασχοληθει κανεις μεχρι να δουμε αν ειναι γενικοτερο το κακο, οποτε να βγαλει update η PD.
    PS4

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Μέγεθος του patch έγραψε κανείς; Δεν είδα κάτι.

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

1.2 GB ειναι απο της 3 το μεσημερι κ ειναι στο 42% ακομα επισεις θα πεσουν πολλες φωτο με φλογες μετα το update
    Last edited by konstantinos; 11-10-2011 at 18:44.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

1.17 κ κατι ψιλα κ για μενα...τσιμπισα κ εγω χρυσο κ 5.000.000 αλλα ειχε κ κολπο... πηρα πρωτα το ασημενιο μου εδωσε 5.000.000 κ μετα με αλλη πρωσπαθια το χρυσο κ αλλα 5.000.000!!!σε ενα ξαδερφο μου εδωσε δωρο ΔΥΟ Χ1 2010 την κυριακη που πηρε το πρωταθλημα ο vettel...
    Last edited by Kkritikos; 12-10-2011 at 02:05.

επισης ακριβυναν πολυ τα online αυτοκινητα...η formula gt εκανε 2.500.000 κ τωρα κανει 5.000.000

PSN ID
    MajereMP44

Παιδια άλλαξαν κιάλλα πραγματα π.χ εγω απο το event πηρα 6.5 εκατμ (το οποιο τελικα ειναι πανευκολο)! Aν εχεις καθημερινες συνδεσεις ανεβαινει και το ποσοστο που σ δινει επειπλεον σε χρηματα και XP.Τωρα ας πουμε ειμαι στο 130%! Παρα πολυ καλό αυτό.
    Nek_Food διαβασε και για αλλο ενα bug που γραφω πιο πανω σε περιπτωση που ασχοληθεις και με endurance διοτι μου το εκανε 2 φορες!!....οπως σωστα ειπες παρε και ενα γενικοτερο backup.
    Last edited by MajereMP44; 12-10-2011 at 11:29.
    PS4

PSN ID
    Nek_Food

Ναι φίλε MajereMP το έχω δει το μήνυμα σου και επειδή μόνο τέτοιοι αγώνες μου έχουν μείνει στο "single campaign" δεν το ρίσκαρα... ΤhanX
    Πάντως ο Καζ. βρίσκει ευφυείς τρόπους να σε έχει μονίμως σε επαφή, από τα updates στα seasonal events, μια τα δωράκια ανά σύνδεση, τώρα αυτό με τον Vettel, αλλά και αυτό που λέει ο φίλος περί αύξησης των χρημάτων & XP με πριμοδότηση είναι ωραίες υλοποιήσεις για έναν τέτοιο τίτλο και επιβραβεύει και τους φανατικούς οπαδούς του. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει παράπονο υποστήριξης έτσι;

PSN ID
    MajereMP44

Ναι.Το dlc μας τα εκανε θαλασσα.Δλδ ελεος.Απο τη μια σου βαζει μεσα το premium αμαξακι GTR που ετρεξε προσφατα ο ιδιος στο 24h (το οποιο το συνιστω να το οδηγησει κανεις στη Nurburgring ειναι παρα πολυ καλό) και απο την αλλη κουκλακια στο dlc.Μου δινει την εντυπωση οτι αφηνει για άλλη ομαδα ορισμενα κομματια του παιχνιδιου και σε αυτα που καταπιανεται εκεινος προσωπικα τα κανει ολα στην εντελεια.
    PS4

Λοιπον παιδια παιζει (σε εμενα ετυχε , δεν ξερω αν ειναι γενικοτερο) το εξης bug:
    Μετα το save που ειχα κανει σενα endurance βγηκα κλπ κανονικα .Ξαναφορτωσα το παιχνιδι.Αυτοματα μου πεταξε οτι εχω αφησει στη μεση αγωνα αντοχης να το ξαναπιασω απο το σημειο που ειχα σταματησει.Ωραια μεχρι εδω.Με το που αρχιζει ο αγωνας δειχνει ταμαξι μου να κανει rolling start, να κουτουλαει απο τοιχο σε τοιχο και τελικα οταν ηρθε στην ευθεια συνεχισε να το ελεγχει η CPU! Ευτυχως δεν το ειχα κανει στα σοβαρα το save απλα να το τεσταρω!Καποιου που θα το κανει αυτο παντως και εχει ριξει κανα 4ωρακι τον ηπιε...προτεινω να μην ασχοληθει κανεις μεχρι να δουμε αν ειναι γενικοτερο το κακο, οποτε να βγαλει update η PD.
    Eίσαι τυχερός που δεν έβαλε αλκοτέστ με το update γιατί θα σου έπαιρνε το δισκάκι ο Καζομούρης......μια χαρά μου δούλεψε το save ρε c και τις 4 φορές που το έκανα μέχρι τώρα τι κουτουλιές μας λες;;;;

Να ζητήσω συγνώμη από τον φανταστικό, τρομερό, απίθανο και όλα τα σχετικά φίλοMajereMP44 καθώς μου το έκανε και εμένα.....το καλό ήταν ότι μετά τις στούκες έπαιζε κανονικά μόνο του σαν σε B-spec mode οπότε αν το άφηνα θα τερμάτιζε μόνο του το κακό ήταν ότι έπρεπε να το αφήσω για 1+ ώρα να παίζει αλλά σε μισή ώρα έπρεπε να φύγω.....τσάμπα οι 2 ώρες και 45 λεπτά παιχνιδιού.

PSN ID
    MajereMP44

Καλημερα Θωμά εεε Nikon.
    Πωπω ηττα...πραγματικά λυπαμαι...(καλα να παθεις).χαχαχ
    Παντως ακομα και να το αφηνες ρε συ να τρεξει οταν θα λιωνανε τα λαστιχα πιστευεις οτι η AI θα το εβαζε το αμαξι στα πιτς??Γιατι πολυ πιθανον να εχανες εντελως κιολας...τι να πω ρε γμτ.
    PS4

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

mia xrisimi prosthiki valan, episimi ipostiriksi tis g27. ala ke auto exi bugs. den perni ola ta kubia. eno ta sozi meta den dulevun

auto pu me xalase / paraksenepse ine oti pleon prin tin ekinisi tu agona kani ena san check sta amaksia pu trexun. arketi kathisterisi. to proseksate?!
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Καλημερα Θωμά εεε Nikon.
    Πωπω ηττα...πραγματικά λυπαμαι...(καλα να παθεις).χαχαχ
    Παντως ακομα και να το αφηνες ρε συ να τρεξει οταν θα λιωνανε τα λαστιχα πιστευεις οτι η AI θα το εβαζε το αμαξι στα πιτς??Γιατι πολυ πιθανον να εχανες εντελως κιολας...τι να πω ρε γμτ.

Έλα ντε τι θα έκανε τότε;;;;....από την στιγμή πάντως που μπαίνει σε B-spec mode (γιατί στην ουσία αυτό κάνει) μπορεί και να έμπαινε μόνο του ποιος ξέρει....κρίμα που δεν είχα ώρα να το δω γιατί έπρεπε για 1+ ώρα να το αφήσω μέχρι το απόγευμα ανοιχτό και είπα άστο καλύτερα.

Το θέμα είναι ότι εκεί που έλεγα να πιάσω τους endurance που είχα αφήσει τώρα θα του αφήσω πάλι καθώς ήδη έχασα 2+ ώρες παιχνιδιού......ακούς Καζομούρη;;;;.....δεν το έβαλες από την αρχή και τώρα μου κάνεις μπαλώματα ε;;;;
    Last edited by nikon; 14-10-2011 at 11:00.

PSN ID
    MajereMP44

Θα τα διορθωσει με ενα patch λογικά ολα αυτά το θέμα ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι πολυ γενικευμενο και νατοχουν γραψει στον Καζανακη. Εμενα με χαλαει οτι δεν μπορεις να παιξεις κατι άλλο ρε παιδι μου.Σου λεει αφου ετρεξες endurance εκει θα αφησεις τα κοκκαλα σου μεχρι να το τελειωσεις.Ειναι αυτο που λεμε οτι δεν ξερει ο τυπος να φτιαχνει παιχνιδια.Σαν να μην ασχολειται απο την πλευρα του gamer αλλα απο την πλευρα του οδηγου αγωνων και μονο.
    PS4

Bookmarks

Bookmarks