Page 39 of 58 FirstFirst ... 2935363738394041424349 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1143

Thread: Gran Turismo 5 |OT| - [3D]

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Καλά που έχω βάλει έναν 500άρι σκληρό στο μηχάνημα και δεν νιώθει από GB. Τρία-τέσσερα χρόνια που το έχω, μάζεψα περί τα 300GB προς το παρόν. Αν με καταφέρει η Sony να τον γεμίσω, ε τι να πω.. Με τον 40αρι, 60αρι, 80αρι δεν παίζει να σου φτάσει με τα σημερινά δεδομένα μερικών μεγάλων παιχνιδιών.. Και μαμώ τους προγραμματισμούς έκανε η Sony. Τώρα μικρότερος που δίνουν είναι 160..

Last edited by dimitrisasp; 14-10-2011 at 13:57.

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

βρε σε έχω καταλάβει ότι έχεις απηυδήσει (καλά το έγραψες ) και απλώς εκφράζεις την αγανάκτηση.

Σε αυτό μαζί σου.

Αλλά, τα παραπάνω τα είπα, μπας και μετριαστεί κάπως η αγανάκτηση, γιατί κάποιο πράματα προγραμματιστικά απλώς δεν γίνονται.

Όποιος έχει διαβάσει white papers του CELL, δομής του CELL FS (file system) και το πως (όχι εις βάθος) δουλεύει το GameOS του PS3.................δεν αγανακτεί τόσο, γιατί ήδη γνωρίζει.

Και βρε συ, γιατί έχει κολλήσει το μυαλό σου με τα 4GB;

Σου είπε και ο Νίκος, ότι το μέγεθος αυτό ήταν επειδή είχες να κάνεις update απο την εποχή της ΥΕΝΝΕΔ

Αν είχες παίξει καθόλου (που νομίζω πως όχι, δεν σε έχω δει ποτέ) το ModNation Racers, θα έβλεπες πως έχει 4GB υποχρεωτικό install (ή μήπως 2; μπορεί και 2 καθώς απο πέρυσι έχω να παίξω)....................

..........και κάθε update του ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ....εκατοντάδες ΜΒ......και ήταν και σχετικά συχνά τα update και πάνω απο όλα αυτά, κατέβαιναν σχετικά αργά.

Συνέπεια: όταν πήγα να παίξω μετά απο απουσία περί των 3 μηνών......έπρεπε να κατεβάσω πάνω-κάτω γύρω στα 2GB update!!!

Ξέρεις τι είπα στον εαυτό μου; "καλά να πάθω, δεν φταίει η ομάδα ανάπτυξης, εγώ φταίω που είχα την απαίτηση, μετά απο 3 μήνες να παίξω αμέσως με το που έβαλα το Blu-ray, αφού ξέρω ότι γίνονται συχνά update στο ModNation.........αν ήθελα τέτοια αμεσότητα, ας συνδέσω το PS2 ή PS1 ή Megadrive ή την Amiga και θα είμαι τζέτ".

Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα: και σύγχρονες κονσόλες και κάθε χρόνο υπερ-παραγωγές και ενημερώσεις (update) μικρά σε μέγεθος και τίτλους χωρίς bugs/glitches και και και και........

ε, τότε ας αγοράσουμε ένα μηχάνημα Cray XMP ή κανά Blue Gene της ΙΒΜ, να γίνουμε και προγραμματιστές του ΜΙΤ και τότε, θα έχουμε αυτό που γουστάρουμε εμείς, αφού οι ίδιοι θα το προγραμματίζουμε σε μηχάνημα τέρας.

Θυμήθηκα τώρα αγγελία σε Γερμανικό περιοδικό τεχνολογίας του 1988: "έχω έναν Cray και ψάχνω για παιχνίδια. Ξέρει κανείς που και πως θα βρώ;"

είχαμε λιώσει λέμε όλοι οι κομπιουτεράδες τότε στα γέλια...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Επιπλέον των patch download (demos/DLC/Themes/κλπ) θέλουν και install για να δουλέψουν, κάτι που στο 360 απλά ξέρουμε ότι δεν υπάρχει έτσι; Τα patches γενικά είναι μικρά, κατεβαίνουν σε χρόνο DT και επιτόπου παίζεις. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό με το PS3 είναι ένα μικρό μυστήριο και δεν φταίει ο Καζ με το GT5, θα μου πεις όταν σχεδίαζαν την κονσόλα και το λειτουργικό της το έκαναν έτσι, οπότε απόλαυσε το και μην μιλάς.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

@ lefteris

Φαντασου ομως καποιον που αγοραζει τωρα το GT5...και πρεπει να κανει οοοολα αυτα μεχρι να καταφερει να δει τι πληρωσε? Ε ειναι απαραδεκτο για εμενα αυτο. Σιγουρα μπορουσε να το φροντισει καλυτερα ο Καζουνορης. Μιλαμε παντα για τον αδαη κυριως, οχι εσενα που ξερεις 10 πραγματα ή εμενα που ξερω 2. Μιλαμε γι αυτον που ξερει 0. Γιατι σε αυτους απευθυνονταν οι κονσολες μεχρι προτινως. Δεν ξερω....τι να πω.... σπαστικα ασχημα...

ΥΓ: Εγω πιστευω πως αν ειχε ασχοληθει αλλο studio (βλεπε Naughty Dog για πχ), παρολο που ειναι τελειως διαφορετικα παιχνιδια, αυτο το χαλι με τα install και τα patches δεν θα υπηρχε σε αυτον τον βαθμο. Ειμαι σιγουρος βασικα...

PSN ID
    Lefteris_X

υπάρχει και παραυπάρχει install στο 360, απλά δεν το βλέπεις.

ίδια διαδικασία με το PS3 ακολουθείται, απλά η MS επέλεξε να κάνει τρυκ: δεν το βλέπουν οι χρήστες και νομίζουν ότι δεν γίνεται.

Στην πραγματικότητα, γίνεται κανονικότατα, απλά ταυτόχρονα με το κατέβασμα (για αυτό και δεν κατεβάζεις ΠΟΤΕ με την φουλ ταχύτητα της γραμμής, άσχετα αν στο "μάτι" φαίνεται γρήγορα).

Τώρα απο εκεί και πέρα....περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εμένα δεν με ενοχλούν καθόλου τα όποια patch. Μάλλον λόγω δεινοσαυρίλας.... = παλιά οι όποιες ενημερώσεις / μεγάλα download γίνονταν μέσω Internet (παλιά = πριν το 2000), τις κάναμε το βράδυ, όταν πέφταμε για ύπνο ή όταν θα φεύγαμε απο το σπίτι ή τέλος πάντων όταν ΔΕΝ θα ασχολούμασταν με το εκάστοτε μηχάνημα. Ε, η ίδια νοοτροπία μου έχει παραμείνει...οπότε ποτέ μου δεν έφαγα "πακέτο" να θέλω να παίξω έναν τίτλο τώρα ντε και καλά και να μου βγεί μήνυμα "υπάρχει νέο update", αφού το update το είχα ήδη κάνει σε άσχετη στιγμή.

EDIT: οι κονσόλες ΠΟΤΕ δεν απευθύνονταν στον άσχετο που ξέρει μηδέν (0) απο τεχνολογία. Μόνο η τελευταία γενιά προσπάθησε να το κάνει αυτό, με τα 360 και PS3. Ειλικρινά το λέω, παλιά όσοι είχαν κονσόλες, σίγουρα ήταν κολλημένοι με την τεχνολογία (μα όλοι όμως, και δεν εννοώ την άσχετη γενιά του PS1)............απο το PS1 και μετά σιγάάάάάάάάάάά σιγά άρχισε να "ασχετοποιείται" ο κόσμος........και να μην καταλαβαίνει γιατί χαλάει το λέηζερ, πως το χάλασε μόνος του γιατί συμπεριφέρεται στην κονσόλα λες και είναι ξύστρα γραβιέρας..........στο PS2 που σήκωνε και θερμοκρασία και παράλληλα η ασχετίλα μεγάλωνε είχαμε περισσότερα κρούσματα "αποριών" και τέλος, με τα 360 / PS3 έχουν γίνει ΤΟΣΑ ευτράπελα, ακριβώς γιατί ο κόσμος νομίζει ότι κονσόλα = μπαγκαζιέρα ψυχαγωγίας. ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μόνο που δεν είναι έτσι. Ξέρεις μηδέν; Πλέρω τα κέρατά σου (στις ζημιές που εσύ θα κάνεις)....το ίδιο ισχύει για όλα...αυτοκίνητα, μηχανές.....(έχω κάτι γνωστούς που πετάνε ΚΑΤΙ μαλακίες περί αυτοκινήτων και απορούν κιόλας γιατί κόστισε τόσο το συνεργείο....ε, μάθε μαλάκα μου 5 πραματάκια να μην έχεις ούτε απορίες, ούτε απαιτήσεις άκυρες - Δημητρό ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα ούτε πλάγια ούτε έμμεσα, απλά ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις, ότι τα μάρκετινγκ τμήματα προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα η κονσόλα είναι για τον άσχετο, ενώ μέσα στα εργαστήρια λένε ακριβώς το αντίθετο)
    EDIT2: τράβηξε μια update-άρα το Uncharted 3 προ ημερών, τι να σου πώ.....μούρλια............περίμενα 20 λεπτά μέχρι να κατέβει με αποτέλεσμα να αντέξω (λόγω περασμένης ώρας) να παίξω 1-2 ματσάκια και μετά να κλείσω το PS3. Ούτε όμως τσαντίστηκα, ούτε αγανάκτησα...γιατί μου είναι γνωστά τα τερτίπια του hardware και του software εν γένει.
    Last edited by Lefteris_X; 14-10-2011 at 14:19.

Cool Member Multy-Gamer's Avatar
    PSN ID
    ORIGINAL-AEKAPA-

παιδια δεν εχουν καμια σχεση τα install-downloads στο ps3 με το 360.μην λεμε κ οτι θελουμε.

PSN ID
    Lefteris_X

προσωπικά τουλάχιστον δεν είπα ότι έχουν ή δεν έχουν σχέση.

Απλά διευκρίνισα πως και στο 360 υπάρχει install, για να μην έχει κανείς την εντύπωση ότι δεν έχει καθόλου. Απλά είναι "κρυμμένο".

PSN ID
    Nek_Food

Βασικά αμφιβάλω για το αν υπάρχει install με την γνωστή (ή οποιαδήποτε) έννοια... έχω την δυνατότητα να το ελέγξω και τα TU (title updates aka patches) απλά είναι ένα αρχείο μικρού σχετικά μεγέθους που βρίσκεται σε έναν συγκεκριμένο κατάλογο και μπορείς να το περάσεις εκεί με απλό copy. Αν μάλιστα δεν παίζεις το παιχνίδι για αρκετό καιρό, διαγράφεται μόνο του από το σύστημα, εκτός και εάν το έχεις πάρει "back-up". Μάλιστα σε κάποια από τα πρόσφατα παιχνίδι αυτό το TU το βρίσκεις στον κατάλογο του παιχνιδιού σαν απλό DLC που και αυτά δεν γίνονται install όπως στο PS3, ούτε φυσικά και τα demos ή τα arcade games (νομίζω τέτοιο ήταν η beta του Gears 3). Χώρια φυσικά που τα TU του 360 ακόμη και για το ίδιο παιχνίδι είναι είτε μικρότερα - είτε πάντα γίνονται σε χρόνο DT και δεν περιμένεις στον αιώνα τον άπαντα.

Μιλώντας για τον αιώνα κλπ να πω ότι επιτέλους έκανα και το update του GT5. Ξεκινώντας έγραφε 83~90 λεπτά, το έβαλα και έπαιξα λίγο multi στο Gears 3, φανταστείτε κατέβαζε τόσο αργά που δεν είχα καν lag στο multi (με 15άρα γραμμή). Μετά το παράτησα και έφυγα από το σπίτι, έλειπα για κάνα δίωρο και όταν γύρισα το βρήκα να περιμένει απάντηση για το αν θέλω να συνδεθεί στο PSN ή όχι. Ε, συνδέσου λοιπόν, τσάμπα έκανα τέτοιο update; Ένας φίλος μου έστειλε και δωράκια - προφανώς για να το γιορτάσω. Παίζει ακόμη το duplicate που κάναμε παλιά με τα δωράκια και το save?

Moderator odytsak's Avatar

Mέσα στα 1.2 GB του update spec 2.0 βρίσκεται και το DLC
    οπότε μεθαύριο την Τρίτη 18 Οκτωβρίου από το PS store θ'αγοράσουμε απλά το ξεκλείδωμα για τις πίστες, τα αυτοκίνητα, τα κράνη, τις στολές και τα χρώματα.

Δείτε εδώ αναλυτική παρουσίαση του DLC με screenshots και video.

[youtube]2tHi3oHbu3c&feature=player_embedded#![/youtube]

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Ξεκίνησα τον μαραθώνιο download. 1/4 είμαι οπότε έχω μέλλον...

Spoiler!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Δεν εχω παρει ποτε στη ζωη μου DLC αλλα το Spa δεν το χάνω.Και επειδη δεν αξιζει να παρει κανεις μονο το Spa 5 euro θα σκασω 12 ευρωπουλα και αντε γεια.Ενα παιχνιδι μεχει συναρπασει στο PS3 τοσο πολυ (και εχω ασχοληθει τοσο πολυ) ε θα τα δωσω.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    Nek_Food

Πάντως πολύ lame να το κατεβάζουμε όλοι υποχρεωτικά το DLC pack, είτε το αγοράσουμε - είτε όχι (τις ίδιες βλακείες είχαν κάνει νομίζω και στο BC2), χώρια που αν ήταν χωριστά PSN DLC πακέτα, θα μπορούσαμε να τα κατεβάσουμε μόνο όσα θέλουμε και στο background download. ΒΕΒΑΙΩΣ, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι εφόσον θα το έχει π.χ.: ο φίλος MajereMP, τότε ΟΛΟΙ μας θα μπορούμε να παίζουμε σε δικό του lobby την πίστα του Spa και ας μην την έχουμε αγοράσει, το καλό του να είναι τα DLC στο Update. Δεν ψήνομαι να αγοράσω τίποτα ακόμη, περιμένω να δω αύριο αν θα σπάσουν τα νεύρα μου στο save που έκανα σε championship, αν θα συνεχίσει κανονικά ή θα μου κάνει νερά. Υπόψη, εγώ τρέχω ακόμα αγώνες μικρής σχετικά διάρκειας, οπότε τελείωσα τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος και στο ενδιάμεσο μενού (πριν πάω στον δεύτερο αγώνα) έκανα χρήση της νέας λειτουργίας save που έχει προστεθεί. Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα γιατί δεν θα βρίσκεται το όχημα μου στην πίστα όπως των φίλων MajereMP/Nikon που είχαν θέμα. Θα δείξει...

PSN ID
    MajereMP44

Α μαλιστα, δλδ αν το αγορασει ενας παιζουν ολοι στο online απο αυτον!Καθολου ασχημο τελικά! Το περιεχομενο ειναι φίλε Νεκ το lame , μεγαλη ξενερα..Αν και τα αμαξακια φαινεται να ειναι πολυ special αλλα δεν προσθετουν σε αυτο που θα λεγαμε "ποικιλια".
    Τελικα καταφερα να ολοκληρωσω ενα endurance με 2-3 φορες save xωρις κανενα προβλημα...ο Θεος βοηθός ομως για καποιον που θα παει να παιξει 24h....και θα του εμφανιστει το bug...αρχιζει να μασαει το δισκακι , μετα πιανει σιγα σιγα και βαζει φωτια σε ολο το PS3 και τελος το ανεβαζει ολο το σκηνικο στο youtube και εχει 13 views χαχα FAIL
    PS4

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Ρε παιδιά τρώει σκαλώματα ο κέρσορας σε σας? Μετά το update έκανα το έπαθα δύο φορές. Δηλαδή πάτησα μια επιλογή στα διάφορα μενού και κόλλησε εκεί χωρίς να μου ξαναδώσει τον έλεγχο. Και δεν είναι ότι κόλλησε η κονσόλα γιατί η μουσική παίζει κανονικά και αν πατησω το PS κουμπί με βγάζει κανονικά στο menu της κονσόλας..

Spoiler!

PSN ID
    MajereMP44

Το εχεις στο ιντερνετ το Ps3? αν για καποιο λογο κατεβαζεις ταυτοχρονα ή τελοσπαντων ειναι αργη η συνδεση σου επηρεαζεται το loading...πολλες φορες το κανει αυτο με τον κερσορα αλλα επανερχεται.Για να μην περιμενεις παντως αν δεν θες online απλα μην εισαι signed in .
    PS4

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Το φαντάστηκα ότι μπορεί να φταίει κι αυτό! Το είχα μέσα αλλά δεν κατέβαζε κάτι εκείνη τη στιγμή.. Thanks!

Spoiler!

PSN ID
    MajereMP44

Και αν παρατηρησεις οταν πατας στο GT life παλι αργει με τη συνδεση.Πως τα καταφεραν να τα κανουν αχταρμά ....τι σχεση εχει ρε Καζανακη το loading με τη συνδεση αφου δεν εχεις βαλει leaderboards....? εε??
    (Τπτ φιλε dimitrisasp.)
    PS4

PSN ID
    Lefteris_X

δυστυχώς έχει μεγάλη σχέση η μόνιμη επικοινωνία του GT5 με τους servers του, για δεδομένα που "ρουφάει" η Polyphony σχετικά με το τι κάνουμε μέσα στο παιχνίδι, πως παίζουμε, πως συμπεριφέρεται η ΑΙ, στατιστικά, συγχρονισμός ημερομηνίας μεταξύ παικτών και regions και η λίστα δεν έχει τελειωμό.......

αυτός μας αρέσει ή δεν μας αρέσει είναι ο κώδικας του GT5...

(προσωπικά δεν μου αρέσει, το πως δομήθηκε, καθώς θα μπορούσε να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα με ένα massive upload, όχι πριν/μετά κάθε αγώνα ή επιλογή στα μενού, αλλά σε κάποιο άλλο σημείο, όπου ναι μεν θα περίμενες κανά λεπτό ή δίλεπτο το upload, αλλά θα ήταν η μοναδική φορά).

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Ρε παιδιά τρώει σκαλώματα ο κέρσορας σε σας? Μετά το update έκανα το έπαθα δύο φορές. Δηλαδή πάτησα μια επιλογή στα διάφορα μενού και κόλλησε εκεί χωρίς να μου ξαναδώσει τον έλεγχο. Και δεν είναι ότι κόλλησε η κονσόλα γιατί η μουσική παίζει κανονικά και αν πατησω το PS κουμπί με βγάζει κανονικά στο menu της κονσόλας..
    Μου το έκανε και εμένα στο πρώτο load μετά το update... μετά ξεκόλλησε και δεν μου το έκανε ξανά αλλά δεν έχω αφιερώσει και πάρα πολλές ώρες. Γενικά στο πρώτο μενού είναι λίγο αργό μετά πάει λίγο πιο normal η όλη κατάσταση.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Aπ την αλλη ομως, καλυτερα να δινει πατς δωρεαν παρα να εβγαζε τωρα-κοντα καινουριο παιχνιδι με ιδιες πιστες, ιδια αμαξια και διορθωμενα τα προβληματα. Εκει που ισως μπορει να γινει κατι, ειναι καποιο patch να απεκαθιστα καποιο παλιοτερο για εξοικονομηση χωρου.

Relax, I'll get it...

Bookmarks

Bookmarks