Page 67 of 86 FirstFirst ... 175763646566676869707177 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

1 παιχνιδι με cpu εχω κανει κ εχει βγει 5-4 ολα τα αλλα βγαινουν νορμαλ...τι να πω ρε παιδια αν θελετε σας ποσταρω απο το mypes αποτελεσματα
    Spoiler!

τα εβαλα δεν εμφανιζονται ολα αλλα βλεπετε οτι τα αποτελεσματα ειναι ΟΚ κ αν δειτε τι παιχτες εχω!
    Last edited by djpar; 10-10-2011 at 12:44.

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

@majere προτεινω να παιζεις σε -2 ταχυτητα,ειναι πολυ πιο πιστευτο..Αλλα στο online run,forest,run!!
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Θα το βάλω και -2.Τι να κανω? Θα το βαλω και να μπορω να μπαινω ο ιδιος μεσα στην τηλεοραση.Το επομενο βημα ειναι να πω στον αλεφαντο ναρθει να παιζουμε να μου μαθει μπαλιτσα.Ολα θα τα δοκιμασω. (γιατι ο βιασμος παει συννεφο) Σταματαω να κλαιγομαι και οπου βγει το παιχνιδι.Οτι ειχα να δηλωσω το δηλωσα, ειμαι δηλωμενος κανονικά κλπ και εχει ο θεος.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Θα το βάλω και -2.Τι να κανω? Θα το βαλω και να μπορω να μπαινω ο ιδιος μεσα στην τηλεοραση.Το επομενο βημα ειναι να πω στον αλεφαντο ναρθει να παιζουμε να μου μαθει μπαλιτσα.Ολα θα τα δοκιμασω. (γιατι ο βιασμος παει συννεφο) Σταματαω να κλαιγομαι και οπου βγει το παιχνιδι.Οτι ειχα να δηλωσω το δηλωσα, ειμαι δηλωμενος κανονικά κλπ και εχει ο θεος.
    Ρε συ παιζεις με R2 στην αμυνα;
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Με τα παντα ολα παιζω.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

παιδια σορρυ για το offtopic αλλα μιας και αναφερατε παραπανω για DMZ οσων αφορα την συνδεση εχω μια απορια. οταν ενεργοποιω το dmz στο ps3 τοτε στο internet connection test μου βγαζει το upnplug not available. γιατι;
    και κατι τελευταιο. στο primary dns και secondary dns στις ρυθμισεις τι βαζουμε;
    Last edited by cocous; 10-10-2011 at 14:28.

Ρε παιδες ολοι δοκιμαζουμε και R2 και τα παντα....το προ μας φετος εχει δυστυχως τεραστια προβληματα ...ελπίζω καποιος να μας ακουει(εχω γραψει και σε ξενα σαιτ)
    1)τραγικοι τερματοφυλακες ...ειδικα οι εξοδοι τους ειναι απαραδεκτοι!! με μιας απλη αλλαγη πορειας ερχονται σαν τα βοδια πανω σου και με ενα σουτακι το εβαλες επισης σε πολλες σεντρες δεν βγαινουν να καθαρισουν και αν τη παρει ο επιθετικος παει....τελειωσες...ολα μεσα.
    2)αμυνα οτι και να κανεις...ειναι προβληματικη οσο δεν παει ...το R2 δουλευει πολυ μετρια και οι αμυντικοι τρεχουν σαν τρελοι και δεν 3ερουν που παει η μπαλα
    3)γινονται συνεχεια κοντρες και μαλιστα η μπαλα εχει μια περιεργη φυσικη στις κοντρες...δηλαδη παει πολυ δυνατα λες και χτυπαει σε τοιχο
    4)ΟΛΟΙ οι παιχτες εχουν πολυ καλο διασκελισμο και κοφτη τριπλα...αν παρεις Σαριεγκι μπορεις να περασεις για πλακα πικε πουγιολ και ντανι αλβες μαζι
    5)Οι πασες εχουν τρελο προβλημα....σε οποιαδηποτε μπαρα βοηθειας και να βαλεις με το ιδιο ποσοστο δυναμης παει τη μια δυνατα και την αλλη παναργα....ενω το L1+Δ τη μια πιανει και αλλες η μπαλα με το ζορι 3επερναει το εδαφος.
    6)τα σουτ στην επιθεση και οι φασεις ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ scripted παιζω μια ζωη προ....το να βαραω γωνια και να πηγαινει αουτ οκκκκ....αλλα το να βαραω πεντε σουτ στη γωνια με ψυχραιμια και τα 3 -4 να πανε πανω στο τερμα ακολοθωντας ευθεια πορεια...ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!! και αυτο πραγματικα με ξενερωνει ...
    7)POTE!!????? θα σταματηουν να κανουν πασα συνεχεια!! με το εξωτερικο??...ποιος τους ειπε οτι στη μπαλα δινουμε ολη την ωρα με το εξωτερικο??
    8)Το training mode ποσο τσοντα πρεπει να το βαλανε....λιγες επιλογες ...μικρο βαθος....μπηκε μονο για να λεμε..Γενικα και το μενου και τα modes δειχνουν οτι η κοναμι δεν το κουρασε πολυ φετος....ίσως πραγματικα δεν εχει τη ορεξη που ειχε....ουτε καν χρωματα λιγο στο μενου δεν αλλαξαν ή στον χαρτη των ομαδων...τι να πω...
    Πραγματικα εκτος απο τη κινηση των παικτων και το πιο βελτιωμενο animation....αυτο το προ ,θα το γραψω και σε μειλ, είναι μακραν οτι χειροτερο εχω παιξει.. Εξηγουμε καποια ματς μπορει να κυλησουν καλα και να μην γινουν πολλες μαμακιες....ΑΝ ομως σου κατσει ματς κακο μπορει να γινουν ολα μαζι και να λες....Πραγματικα εχω παιξει χειροτερο ποδοσφαιρικο παιχνιδι στη ζωή μου???
    ...Για φιφα δεν θα μιλησω οπως εχω πει πιο παλια εχουν διαφορετικη φιλοσοφια ...Αλλα για το προ που μια ζωη το λατρευω πραγματικα δεν το περιμενα αυτο...Ελπιζω να βγαλουν πατσακι αλλα εγω βλεπω ενα γενικο προβλημα στο τιτλο ...δεν μπορει να φτιαξει με ενα πατσακι... Μπορει να το κραζω παρα πολυ αλλα το να ειμαι τοσο πιστος φαν και να τους δινω ευσημα καθε φορα που κανουν καλα πραγματα νομιζω μου δινει το δικαιωμα να πω οτι φετος ειναι για τρελες κλοτσιες....Αυτο το προ δεν ειναι προιον σκληρης δουλειας και αγαπης...Φτιαχτηκε ΠΡΟΧΕΙΡΑ...και αυτοι που το εφτιαξαν πρεπει να σεβονται την ιστορια ενος τιτλου....και οχι να μου το καταντησουν this is football....Ευτυχως τα λενε και αλλα παιδια σε ξενα σαιτς...Τελικα φαινετια οτι οποια βαθμολογια ειναι πανω απο 7 πραγματικα κατ'εμε ειναι χαριστικη....Το προ 2011 μπορει να μην αρεσε σε πολλους αλλα ωστοσο και σε γραφικα και σε Gameplay και σε μενου ειχε ριζικες αλλαγες από το 10....τωρα το φετινο ειναι σαν να μου λεει η Κοναμι...Σπυρο κοιταξε το κανουμε ΤΟΣΟ παπαρια....ελπιζουμε να μην το ξαναπαρεις....

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

μεγαλε διαφωνω απολυτα μαζι σου μιας και το προ φετος ειναι κορυφαιο,πολυ καλυτερο απολα τις παρουσας γενιας και προσωπικη μου αποψη καλυτερο απο fifa. ειναι εντυπωσιακο γρηγορο και το gameplay σε γενικες γραμμες πιανει κοκκινα. τωρα ολοι λενε για την τεχνητη νοημοσυνη τα καλυτερα και εσυ μας λες τα δικα σου. αν δεν σου αρεσει τραβα παιξε φιφα.

Quote Originally Posted by cocous View Post
    μεγαλε διαφωνω απολυτα μαζι σου μιας και το προ φετος ειναι κορυφαιο,πολυ καλυτερο απολα τις παρουσας γενιας και προσωπικη μου αποψη καλυτερο απο fifa. ειναι εντυπωσιακο γρηγορο και το gameplay σε γενικες γραμμες πιανει κοκκινα. τωρα ολοι λενε για την τεχνητη νοημοσυνη τα καλυτερα και εσυ μας λες τα δικα σου. αν δεν σου αρεσει τραβα παιξε φιφα.

να πω οτι δεν περιμενα τετοια απαντηση......

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

Quote Originally Posted by spiroslal View Post
    Εξηγουμε καποια ματς μπορει να κυλησουν καλα και να μην γινουν πολλες μαμακιες....ΑΝ ομως σου κατσει ματς κακο μπορει να γινουν ολα μαζι και να λες....Πραγματικα εχω παιξει χειροτερο ποδοσφαιρικο παιχνιδι στη ζωή μου???
    +1000
    ειναι μερικα ματς που κυλουν ομαλα και λες επιτελους να ενα καλο προ και μερικα αλλα που αρχιζεις τ καντηλια και λες δν προκειται να ξανασχοληθω με αυτο τ γα**παιχνιδο....δεν λεω παντα υπηρχαν κ τ στραβα απλα
    στις καλες εποχες του προ,η αναλογια αυτων των ματς ηταν 85 (καλα ματς)-15 (κουλά ματς)
    ενω τωρα ειναι 40 -60....

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα να πω οτι διαφωνω κ εγω...δεν πειραζει οποιος θελει κοιταει τα αποτελεσματα μου στο mypes και βλεπει τωρα για τους τερματοφυλακες τις κοντρες κ τα αλλα...τπ αφησε το.Παιδια υπαρχει κ το φιφα οποιος δεν θελει προ παει εκει που ολα ειναι ΣΟΥΠΕΡ

ΥΓ...θελω να παιξω ματσ μαζι σου να δω πως θα με περασει ο sarriegi
    ΥΓ2. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ Χ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο SARIEGI

Quote Originally Posted by johnlit7 View Post
    +1000
    ειναι μερικα ματς που κυλουν ομαλα και λες επιτελους να ενα καλο προ και μερικα αλλα που αρχιζεις τ καντηλια και λες δν προκειται να ξανασχοληθω με αυτο τ γα**παιχνιδο....δεν λεω παντα υπηρχαν κ τ στραβα απλα
    στις καλες εποχες του προ,η αναλογια αυτων των ματς ηταν 85 (καλα ματς)-15 (κουλά ματς)
    ενω τωρα ειναι 40 -60....
    aυτο λεω ρε φιλε και ο απο πανω επεσε να με φαει...ειπα οτι το φιφα δεν το αναφερω καν και μου λεει τραβα παιξε φιφα....καθιστε ρε σεις δεν ειμαστε 10 χρονων να μην μπορουμε να κρινουμε....τεσπα εγω δεν θελω να προκαλεσω...συγνωμη αν το εκανα...

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by spiroslal View Post
    να πω οτι δεν περιμενα τετοια απαντηση......
    δεν το λεω επιθετικα και μην το παιρνεις σραβα. απλα μου φενεται περιεργο να κρινεις ετσι ενα προ που πραγματικα φετος ανεβηκε πολα σκαλοπατια προς το καλυτερο.

Quote Originally Posted by djpar View Post
    καλα να πω οτι διαφωνω κ εγω...δεν πειραζει οποιος θελει κοιταει τα αποτελεσματα μου στο mypes και βλεπει τωρα για τους τερματοφυλακες τις κοντρες κ τα αλλα...τπ αφησε το.Παιδια υπαρχει κ το φιφα οποιος δεν θελει προ παει εκει που ολα ειναι ΣΟΥΠΕΡ

ΥΓ...θελω να παιξω ματσ μαζι σου να δω πως θα με περασει ο sarriegi
    ΥΓ2. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ Χ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο SARIEGI

ρε συ Παρη αυτα που λεω τα παρατηρησε ολη η παρεα μου προχτες ...τοσα ατομα παιξαμε τουρνουα...μπηκανε 50 γκολ και το 80% ηταν μετρια απο μαλακιες του τερματα και απο κοντρες.....ισως απο τα 130+ ματς που εχω παιξει να μην μπορω να κρινω ακομα...τι να πω...μια ζωη λιωνουμε το προ και ολοι συμφωνουσαμε στα παραπανω...δεν ειναι μονο δικοι μου αποψη...τωρα τι να πω μπορει ξαφνικα ολοι στη παρεα να τρελαθηκαμε...δεν ασχολουμε με το φιφα και πραγματικα!!! δεν μπορω να καταλβω γιατι το αναφερετε.....θελω καλυτερο προ...ΟΧΙ ΦΙΦΑ!!..χεστηκα για το φιφα....
    Last edited by spiroslal; 10-10-2011 at 16:11.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αυτο που λεει ο cocous δλδ λες κατι πραγματα που μου βγαζουν αισθηση οτι το μισεις δλδ οκ κ ο majere ειπε καποια αλλα αλλα του απαντησα κ εδω κ στο ps3 εσυ τα παραλες

ΜΑ ΜΕ SARRIEGI...ελεος ακομα γελαω,εδω ο georgios με τον messi με δυσκολια με περναγε κ σε επιπεδο κανονικο οπως ειναι το online

ΥΓ. Για τσεκαρε την αμυνα ρε φιλε σοβαρα...ρε μηπως κανεις κατι λαθος μηπως πατας συνεχεια Χ κτλ...θελει υπομονη αν πας ντουγρου ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.Τα τερματα δεν θα πω κατι γιατι οντως καποια ειναι ηλιθια και καποια αλλα ποιανουν τα απιαστα

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by djpar View Post
    αυτο που λεει ο cocous δλδ λες κατι πραγματα που μου βγαζουν αισθηση οτι το μισεις δλδ οκ κ ο majere ειπε καποια αλλα αλλα του απαντησα κ εδω κ στο ps3 εσυ τα παραλες

ΜΑ ΜΕ SARRIEGI...ελεος ακομα γελαω,εδω ο georgios με τον messi με δυσκολια με περναγε κ σε επιπεδο κανονικο οπως ειναι το online

ΥΓ. Για τσεκαρε την αμυνα ρε φιλε σοβαρα...ρε μηπως κανεις κατι λαθος μηπως πατας συνεχεια Χ κτλ...θελει υπομονη αν πας ντουγρου ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.Τα τερματα δεν θα πω κατι γιατι οντως καποια ειναι ηλιθια και καποια αλλα ποιανουν τα απιαστα
    ακριβως για αυτον τον λογο παραφερθηκα και μιλησα ετσι και ζηταω απο τον φιλο συγνωμη αν το πηρε στραβα γιατι πραγματικα εδω μεσα ειμαστε μια καλη παρεουλα και δεν αξιζει να την χαλασουμε για κανενα παιχνιδι

ρε παιδια οταν πιστευω οτι δεν γινεται καλη δουλεια ....αλλα προχειροδουλεια τους τα χωνω ....εταιρεια ειναι και το πληρωνω το παιχνιδι ..δεν ειναι freesoftware να μιλαμε για τη προσπαθεια....τεσπα οντως ισως να τα ειπα εντονα....αλλα ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν πιστυω οτι υπερεβαλλα...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

spiro eime online twra an thes kane me add na paixoume na se dw re paidi...pare sarriegi na parw barca!xaxa

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

εγω έχω να πω οτι φέτος είναι φανταστικό το PRO, απο τα καλύτερα της τελευταίας γενιάς, φανταστικές τρίπλες, πάσες, animation κλπ. Απ ότι βλέπω πρόβλημα έχουν οι "καινούριοι" εγώ δεν έχω συναντήσει κάποιο σοβαρό θέμα και παίζω με παρέα που παίζουμε απο το ISS 98.. δηλαδή το επίπεδο είναι δυνατό. ίσως οι φίλοι να θέλουν λίγο παραπάνω προπόνηση για να μην τρώνε 5-9 goal...δεν φταίει το ποδοσφαιράκι αυτό θέλω να πώ

PS4forums Addict gtakis's Avatar
    PSN ID
    Takis_7

Παιδιά δώστε του λίγο χρόνο του παιχνιδιού.....πριν ένα χρόνο ακριβώς τα ίδια !@#$#$!@ έριχνα και εγώ όταν έπιασα στα χέρια μου το Pes 2011,έτρωγα τρελές φάπες στο online και στο Master League σε σημείο που είπα να τα παρατήσω αλλά λέω δεν μπορεί ρε φούστη μου κάτι δεν κάνω καλά,δεν μπορεί να ξέχασα να παίζω.....ε μετά από 3-4 σαιζόν στο Master League δεν μπορούσα να αφήσω το χειριστήριο από το χέρι και το ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο,ε λοιπόν ακριβώς το ίδιο έπαθα και φέτος αλλά όσο παίζω μου λύνονται τα χέρια,ναι η άμυνα είναι πιο δύσκολη,ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος,κάποια πράγματα θέλουν διόρθωση (π.χ άκυρες κόντρες που σου βγάζουν τον αντίπαλο τετ-α-τετ από το πουθενά,τερματοφύλακες,τρελός ρυθμός στο online) αλλά σε γενικές γραμμές είναι απίστευτα διασκεδαστικό με παρέα ειδικά στο 2vs2 απλά δεν παίζεται,χθες βράδυ και προχθές είχαμε μαζευτεί με την παρέα και δεν λέγαμε να ξεκολήσουμε και όλοι έλεγαν στο τέλος το πόσο πολύ τους άρεσε σε σχέση με πέρσι!!!
    Αυτά από εμένα και ελπίζω όλοι να δώσετε στο game το χρόνο που χρειάζεται (όπως θα κάνω κι εγώ) και στο τέλος θα μας αποζημιώσει.....περιμένω friend request's για να παόιζουμε online (εξάλλου από εβδομάδα βάζω 24 conn-x και δεν θα έχω θέμα με lag...)

Καλο λιώσιμο και μην ξεχνάτε

[youtube]xhxlqkmJ7gY[/youtube]

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks