Οποιοι εχτε προβλημα στη πασα και σας φαινεται οτι δεν ανταποκρινεται καλα βαλτε ΦΟΥΛ τη μπαρα βοηθειας στη πασα....και εγω ειχα ξενερωσει...αλλα αν τη βαλεις γεματη....ειναι τελεια....ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!
Οποιοι εχτε προβλημα στη πασα και σας φαινεται οτι δεν ανταποκρινεται καλα βαλτε ΦΟΥΛ τη μπαρα βοηθειας στη πασα....και εγω ειχα ξενερωσει...αλλα αν τη βαλεις γεματη....ειναι τελεια....ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!
αρα 11 βγαινειJonMurphy_PES Jon Murphy
#PES2012DLC news will be announced in half an hour. Rosters, kit, players and items. Full details on Facebook and PES site. Release 11th
1 hour ago
Ξενέρωσα με το MLO που μπορείς να παίζεις με βοήθεια παίζουν όλοι έτσι και ή θα κάθεσαι να χάνεις αλλά θα ευχαριστιέσαι το παιχνίδι σου ή θα βάλεις και εσύ βοήθεια και θα παίζεις ένα τρομερό passing game αλλά δεν θα το ευχαριστιέσαι γιατί ξέρεις ότι το έκανες με βοήθεια.Πιστεύω η ΚΟΝΑΜΙ πρέπει να το αλλάξει αυτό δεν γίνεται εγώ που παίζω χωρίς να παίζω με έναν που παίζει με βοήθεια και τα τουρνουά χάνουν την αξία τους έτσι όσοι παίζουμε χωρίς βοήθεια έχουμε λιγότερες πιθανότητες να νικήσουμε....
ρε συ μιχαλη ντα3....οποιος παιζει με βοηθεια δεν σημαινει οτι δεν μπορει να παιξει μονος του και ειναι αμπαλος....μια χαρα παιζεις και με φουλ μπαρα βοηθειας και νομιζω αντοποκρινεται πολυ καλα.....για μενα κανεις λαθος που παιζεις χωρις βοηθεια....σιγα το πραγμα να σε βοηθαει λιγο στη πασα ρε συ....
παιδια update με μεταγραφες ποτε να περιμενω?
μη βαρας ρε!χαχα!απλα ειμαι στη δουλεια κ δεν το προσεξα!!
Συγχωρεμενος!!
Εμενα αυτο που μου τι σπαει πιο πολυ στο online ειναι οτι ειναι πολυ γρηγορο..Ενταξει περυσι ηταν αργο,για παραδειγμα τον messi τον προλαβαινε μεχρι και ο Δελλας εχοντας στην πλατη του την Μαστροκωστα,αλλα φετος το γαμησ@νε,στα πρωτα 4 μετρα σε εχει αφησει πισω 10μετρα!!Πιστευω οτι επρεπε να βρουν μια πιο καλη ισσοροπια περυσι με φετος..
Είναι πολύ διαφορετικό χωρίς τη βοήθεια πιο ρεαλιστικό..Εγώ έτσι το βλέπω απλώς λέω θα μπορούσε η ΚΟΝΑΜΙ να φρόντιζε να παίζουν αντίπαλοι αυτοί που παίζουν χωρίς βοήθεια μεταξύ τους..θα ήταν πιο δίκαιο.Έχω παίξει γύρω στα 200-250 ματς στο φετινό προ χωρίς βοήθεια(από το πρώτο ντέμο) και σήμερα έπαιξα 10 στο MLO με 2 μπάρες στη βοήθεια, ναι έκανα πολύ καλύτερο passing game αλλά η μπάλα δεν πήγαινε εκεί ακριβώς που ήθελα εγώ και ξενέρωσα...Θέλω το ποδοσφαιράκι που παίζω να έχει και κάποιο ρεαλισμό άλλοι όχι και καλά έκανε η ΚΟΝΑΜΙ και έχει δώσει την επιλογή για βοήθεια στην πάσα αλλά στο online κομμάτι πρέπει να είναι κάποια πράγματα ίδια.Μπορεί και να είμαι λάθος για τον περισσότερο κόσμο αλλά πρώτη φόρα ξένερωσα σε κάτι τόσο πολύ με την ΚΟΝΑΜΙ
kimeno antiprosopias:
Η KonamiDigitalEntertainmentGmbH θα ανανεώσει όλες τις ομάδες με μεταγραφές αλλά θα προσθέσει και πληθώρα νέων στοιχείων στο PES 2012 στις 11 Οκτωβρίου.
Το δωρεάν DLC για το PlaySTation®, Xbox 360® και WindowsPC θα περάσει όλες τις μεταγραφές όλων των ομάδων όπως είναι πλέον διαμορφωμένες. Με την ευκαιρία του DLC θα προστεθούν και θα αλλαχθούν skills στους παίκτες και θα ανανεωθούν όλες οι εμφανίσεις των ομάδων. Στο σύνολό τους θα γίνουν αλλαγές σε 160 συλλόγους και εκατοντάδες παίκτες θα έχουν πιο ρεαλιστικά στατιστικά και ικανότητες που αντικατοπτρίζουν περισσότερο αυτές που έχουν στην πραγματική ζωή.
Το DLC θα προσθέσει 13 νέα στυλ παπουτσιών στο παιχνίδι συμπεριλαμβανομένων των νέων ντιζάιν της adidas, Puma και Nike ενώ οι αλλαγές στις εμφανίσεις θα αφορούν 29 ομάδες, ανάμεσά τους η Ρεάλ Μαδρίτης, Σπόρτιγκ Λισαβόνας και Μπάγερ Λεβερκούζεν.
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
re pedia mia erotisi pws ginete sto mlo na einai o alos epipedo 510 kai na exei pextes 20 ekatomirion o kathenas.mporeis na pareis kai kanoniki omada me kanonikous pextes h oxi mono me tous asxetous?
Bookmarks