MLO να βλεπεις να παιρνει ο καθενας την ομαδα του κ οχι ολοι barca-real-milan κτλ,Ασε που μπορεις να βαλεις κ δικια σου ομαδα μεσα κ να την ονομασεις οπως θες!
MLO να βλεπεις να παιρνει ο καθενας την ομαδα του κ οχι ολοι barca-real-milan κτλ,Ασε που μπορεις να βαλεις κ δικια σου ομαδα μεσα κ να την ονομασεις οπως θες!
παιδες μια ερωτηση μιας και με το MLO δεν εχω ασχοληθει ποτε. ξεκινησα ετσι για χαβαλε και εβαλα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μιας και ειναι η ομαδα μου. αλλα βλεπω που λετε οτι μπορεις να κανεις και δικια σου. γινεται τωρα να αλλαξω η οχι
Πηγαινε στο edit παρε 1 ομαδα απο το pes league μετετρεψε την σε οποια θες(ονομα εμβλημα στολη τα παντα).Μετα μπες στο MLO πηγαινε η ομαδα μου κ πατα "Αντιγραφη σχεδιου ομαδας" επελεξε την ομαδα που δημιουργησες και θα αλλαξει απο ΠΑΟ σε αυτην!!
Ρε παιδια εχει σημασια στο online αν εχεις απενεργοποιημενες οι βοηθειες στο offline;Εννοω παραμενουν off και online;Ρωταω γιατι βλεπω και αλλαζουν ολοι πασσες με κλειστα ματια ενω εγω ζοριζομαι ασχημα!!Τις βοηθειες τις εχω off ομως γι αυτο ρωταω..
χθες παιξαμε με κατι φιλους πρωτη φορα,τον τερματοφυλακα τον περνας για πλακα η εχουμε κανει κατι λαθος?
Βρε παιδια πες τε καναενα ψευδονιμο να βρεθουμε online να παιξουμε
Volyros,πλεον στο MLO αγοραζεις παιχτη για 10 ματς μετα ναι μεν τον εχεις αλλα αν δεν κανεις ανανεωση συμβολαιου δεν μπορει να παιξει απλα το κανει αυτο για να μην δινεις συνεχεια πολλα λεφτα παρα μονο την ανανεωση.Μολις δεν τον θες αποδεσμευση και ειναι σαν να τον πουλας. Οι βοηθειες οπως και τι pass assist εχεις λειτουργει κανονικα στο online γιαυτο κ εγω εχω 3μπαρα βοηθεια πασας κ Πασα-διωξιμο ON
ενω εγω ειμαι μεσα,δεν παιζω γιατι θελω να φτιαξω τον γαυρο,περσυ δεν ειχα ασχοληθει με το MLO και τωρα το εχω λιωσει,βεβαια οποτε μαζευτειτε κ λοιπουν ατομα στειλε ενα pm στο psn κ ειμαι μεσα.Volyros κανε με add στο psn,γιατι εγω σιγουρα θα το ξεχασω
Ρε παιδια η πασες και κυριως το Δ δεν ανταποκρινονται και τοσο καλα....εχω μια μπαρα βοηθειας αλλα οι πασες πολλες φορες ειναι αλλα ντ'αλλων...και το Δ ειδικα ορισμενες φορες ειναι απογοητευτικο....εχουν πει τπτ για κανα patch?
@spirosial βαλε κι αλλη μπαρα βοηθειας..Οντως ειναι καπως αυτες οι πασες..
Στα θετικα του φετινου online ειναι και οτι μπορεις να κανεις skip στα replay του αντιπαλου..Γιατι περυσι ηταν κατι μλκσμενα που σου σπαγαν τ @@ με τα replay!!
Για το ρολοι κανεις;
τα replay τα σπανε πλεον! εγω τα καλα του αντιπαλου τα αφηνω
Μου έδωσες ιδέα για thread... Master Leagues Online Teams
Όπου ο καθένας θα ποστάρει το όνομα της ομάδας του, το μπάτζετ της, τους πόντους του, τα τρόπαια (αν έχει) και την βασική ενδεκάδα του.
Κοινότητα
Όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη μπείτε στην κοινότητα ps3foroums.gr - περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο thread στο online gaming -.
Για να ξεκινήσουμε και κανά πρωταθληματάκι σιγά σιγά.
Υπάρχει κανείς που θέλει να συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην οργάνωσή του;
παιδια μια ερωτηση. χθες επαιξα το γινε θρυλος online και μπορω να πω οτι με 4 ατομα εχει ενδιαφερον και χαβαλε. απλα θα ηθελα να μου πει κανεις αν ξερει πως γινεται και αν γινεται να απενεργοποιηθει ο μετρητης ποντων που βγαινει δεξια στην οθονη γιατι μου αποσπα την προσοχη.
Bookmarks