30 Σεπτέμβρη βγαίνει το FIFA 12? Πόσο πάει το μανίκι περίπου? 70?
30 Σεπτέμβρη βγαίνει το FIFA 12? Πόσο πάει το μανίκι περίπου? 70?
paidia uparxei periptosh na uparxei gia pc?
φιλε αμα εισαι απιστος Θωμας δεν σου φταιω εγω!Δεν μπορεις να πετας μια φραση "δεν ισχυουν αυτα" χωρης καν να μας πεις αν εχεις παιξει την full εκδοση οπως εγω!Εγω τουλαχιστον απο το Σαββατο που εχω κατεβασει το παιχνιδι μεχρι και πριν μια ωρα το εχω "λιωσει" τουλαχιστον 15 ωρες εχω αφιερωσει!Δεν μπορεις να ερχεσαι εσυ και να με βγαζεις ψευτη!
Τωρα οσο αφορα την Impact engine που διαβασα απο ενα παιδι οτι ειναι χειροτερη απο το demo στο ps3 που παιζω την full εκδοση ολα καλα μεχρι στιγμης καλυτερα απο το demo..
www.theconsoleclub.gr
το εχω προπαραγγειλει θα το εχει τουλαχιστον 28 παιζει και νωρητερα και θα μου το αφησει 50 ευρω γιατι εχω παραγγειλει πολλα κομματια(εχουμε μαζευτει πολλα φιλαρακια).οποτε αν πας να το παρεις ετσι χωρης προπαραγγελια κανενα 55..
μιλαω για ps3-xbox360
Prwta dialegeis omada kai emfanish kai meta sou vriskei antipalo sto online - auto isxyei sigoura,toulaxiston se osous exun to early release
ετσι γινεται αλλα επειδη δεν βλεπεις τον αντιπαλο στο fifa 12 στον βγαζει λιγο πριν την σεντρα,και ειχα παρει bayern και ο αντιπαλος βραζιλια!δεν ειναι μαλακια?και αφου συμβαινει αυτο γιατι να μην βγαζει και ιδια χρωματα στης εμφανισεις(εφοσον δεν βλεπεις τι διαλεγει ο αντιπαλος)?
head to head season λογικα γι'αυτο. επειδη αυτο το παιχνιδι που παιζεις εσυ μπορει να ειναι το 10το και τελευταιο σου για τον υποβιβασμο σου ή την ανοδο στην επομενη κατηγορια λογικα δεν μπορεις να παιξεις με τον ιδιο αντιπαλο γιατι για αυτον μπορει να ειναι το 2ο ή το 9ο και μαλλον σε βαζει παντα με αντιπαλο ιδιας κατηγοριας. Αυτο πιστευω θα γινεται, δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο.
χαχα εχουμε εναν πελατη στο λογιστικο γραφειο που εχει ενα μαγαζι με videogames θα παω αυριο να δω αν το εχει φερει γιατι ειπε θα το εχει πολυ πιο γρηγορα απο ολους τους αλλους για να δουμε.... Ν.Ηρακλειο ειναι η αισχατη λυση. χωρις να θελω να προσβαλω το μαγαζι αλλα ειναι πολυ μακρια... για μενα που μενω καλλιθεα.
sto link pou edose o mitsos post 1157 an den kano lathos deixnei kapoia mats live an mpeite tha deite, ego 2 matsakia pou eida mou fanhke polu veltiomenh h fusiki ths mpalas!!
το καλυτερο link που βρηκα με καλους players http://el.twitch.tv/rockergazza
mou fainetai polu megalh diafora apo to demo mitso!!!!!!
pio fast kai poli kalo online. an den to pareis gia ps3 esi tha xaseis. alla xbox kalitera grafika ksereis esi...
popo se vlepw na kaigese pali. den tha asxolithw me ultimate team fetos katholou, to head to head season mou fenetai arketa diaskedastiko kai den psinomai na ftiaksw omada apo to 0 oute na dwsw lefta gia fakelakia pali... vgainei kai to uncharted 3 se ligo tha protimiso na xalaso ekei to 50ariko
mou xalase kai to psigio simera eimai gia new. krisi...
na rotiso kati gia autous pou exoun pexei early ekdosi, to xortari exei mono auto to sxima pou exei sto demo? kai oso gia to xrwma ? mono auto ? persi to fifa11 eixe diaforous xlootapites
Bookmarks