Page 15 of 90 FirstFirst ... 51112131415161718192565 ... LastLast
Results 281 to 300 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

sorry για το offtopic again, αλλα να ρωτήσω κάτι, χρειάζεται το oblivion σε κάτι το ONLINE? Ρωτάω επειδή το παίζω σε xbox και δε ξέρω μήπως χάνω κάτι για να το πάρω στο ps3 αν είναι, διότι στο xbox δεν έχω δηνατότητα για online.

thank you

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Oχι το Oblivion -ευτηχως- δεν εχει online οποτε και να μην εχεις internet no prob!

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Που μπορω να το βρω για αγορα το oblivion...Ψαχνω ψαχνω αλλα πουθενα στο διαδικτυο

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Απο ελληνικα καταστηματα εδω:

http://www.skroutz.gr/s/33962/The-El...r-Edition.html

Eιναι η GOTY εκδοση φιλε.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Να πω κατι που -τελικα- μετα απο σκεψη διαπιστωνω οτι με χαλαει στο παιχνιδι?

Θα με βρισετε γιατι ειναι απο τα πιο "ουαου" σκηνικα που ειδαμε στην Ε3... ειναι το ολο dragonslaying της υποθεσης...

Εντυπωσιακοτατες πωρωτικες οι μαχες με τους δρακους! Δεν διαφωνω! Αλλα... μετα απο σκεψη...δεν μου αρεσει απο RP αποψης αυτο το πραγμα (ναι ξερω οτι ειμαι dragonborn).

Kαι λεω δεν μου αρεσει γιατι στα RPG (μιλαω για τα κανονικα RPG τωρα) οι δρακοι ειναι οτι πιο δυνατο κυκλοφορει μετα τις θεοτητες... και το να βλεπω εναν τυπο να τους κανει solo ε...με χαλαει ασχημα... οι δρακοι ειναι οντα που με το που τα βλεπεις υποτιθεται το σκ@το φτανει στην καλτσα που λεμε και τρεχεις να σωθεις...

το να τους σφαζεις μονος σου αφαιρει ενα μεγαλο κομματι της μαγειας τους και του δεους που σου προκαλουν. Δεν θα ειχα προβλημα αν στο παιχνιδι εκανες μαχη με εναν ορισμενο αριθμο δρακων (4-5 ξερω γω) αλλα να τους εχουν και σε random encounters παει να πει οτι οι Δρακοι εχουν γινει κατι σαν... Big Daddies απο το Bioshock. Απο την αποψη οτι απο ενα σημειο και μετα απλα τα θεωρεις ενα mob και τιποτα παραπανω...

την πρωτη φορα σιγουρα πωρωνεσαι, μετα απο 3-4 kill θα φανταζει ρουτινα. Και ενας δρακος δεν αξιζει ποτε να βρισκεται στην ιδια προταση ή στο ιδιο συναισθηματικο ευρος με την ρουτινα...

Just my opinion. Ελπιζω απλα να ειναι λιγα τα encounters και ελπιζω να το σκεφτουν αυτο στην Bethesda.

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

^ Κοίτα, και να κάνεις encounter με έναν δράκο, που μπορεί να γίνει και στις πρώτες 2 ώρες παιχνιδιού, δεν νομίζω να πας να του επιτεθεις... Ο todd howard είπε ότι πολλές φορές θα προτιμάς απλά να φύγεις μακριά απο τον δράκο, ή να μπεις σε σπηλιά για να τον αποφύγεις. Μη ξεχνάμε ότι στο ντέμο ο χαρακτήρας είναι αναπτυγμένος εως ένα βαθμό.

Επίσης, είχε πει, ότι κάποιοι δράκοι είναι πολύ πιο δυνατοι από άλλους (ice dragon), οπότε σίγουρα δεν θα είναι ρουτίνα, καθώς ο καθένας θα έχει κάποια διαφορετική ιδιότητα που θα τον κάνει πιο δύσκολο
    Spoiler!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by geodlord7 View Post

Επίσης, είχε πει, ότι κάποιοι δράκοι είναι πολύ πιο δυνατοι από άλλους (ice dragon), οπότε σίγουρα δεν θα είναι ρουτίνα, καθώς ο καθένας θα έχει κάποια διαφορετική ιδιότητα που θα τον κάνει πιο δύσκολο
    Ακριβως!!!!
    Καπιοι δρακοι θα ειναι πιο δυνατοι απο αλλους,οποτε ποτε δεν θα μπορεις να πεις επειδη σκοτωσα εναν τους εχω ολους.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Cool Member apos1210's Avatar
    PSN ID
    rtmsss
    Name
    αποστολης

Γεια σε ολουσ χθεσ βρηκα στο public το oblivion 9 euro και το πηρα. μια συμβουλη αρχισα με dark elf. να συνεχισω ? η μου προτεινεται καποιο καλυτερο clasS?

Name
    Δημήτρης

^^ To θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να υπαρχουν δυνατοι και αδυναμοι δρακοι. Οσο ανεπτυγμενος και να εισαι ενας δρακος δεν πρεπει να σκαει απο το πουθενα και να ειναι ευκολος. Αν τηρησουν το leveling (δηλαδη να ανεβαινουν και οι δρακοι μαζι με εσενα level) στους συγκεκριμενους παω πασο και μακαρι να το κανουν αυτο.

Δεν θελω με τιποτα ετσι οπως παιζω το παιχνιδι και ξαφνικα μου σκασει ενας δρκαος να λεω "μφφ αυτος? σιγα τον εχω για πλακα" οσο μεγαλο level και να ειμαι. Απο την στιγμη που θα με κανει να σκεφτω ετσι για ενα δρακο το θεωρω fail!

Φτιαχτε μονο δυνατους δρακους!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Quote Originally Posted by apos1210 View Post
    Γεια σε ολουσ χθεσ βρηκα στο public το oblivion 9 euro και το πηρα. μια συμβουλη αρχισα με dark elf. να συνεχισω ? η μου προτεινεται καποιο καλυτερο clasS?
    Συνέχισε το με dark elf.Πολυ καλο class ουτως η αλλως αλλά περα από αυτό, απο καποιο σημειο κ μετα θα μπορεις να εχεις οτι ικανοτητα θες.Μονο τη φατσα του δεν θα μπορεις να αλλαξεις.Και γω με dark elf το επαιξα.Μην κολλας στα παραδοσιακά action rpg .Παιξε ελευθερα κ οτι χρησιμοποιεις θα εχει αντικτυπο (από δυναμεις κλπ).
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ To θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να υπαρχουν δυνατοι και αδυναμοι δρακοι. Οσο ανεπτυγμενος και να εισαι ενας δρακος δεν πρεπει να σκαει απο το πουθενα και να ειναι ευκολος. Αν τηρησουν το leveling (δηλαδη να ανεβαινουν και οι δρακοι μαζι με εσενα level) στους συγκεκριμενους παω πασο και μακαρι να το κανουν αυτο.

Δεν θελω με τιποτα ετσι οπως παιζω το παιχνιδι και ξαφνικα μου σκασει ενας δρκαος να λεω "μφφ αυτος? σιγα τον εχω για πλακα" οσο μεγαλο level και να ειμαι. Απο την στιγμη που θα με κανει να σκεφτω ετσι για ενα δρακο το θεωρω fail!

Φτιαχτε μονο δυνατους δρακους!
    Πολυ δυσκολο αυτο γιατι ο Todd Howard δηλωσε οτι σε ολο το παιχνιδι θα υπαρχουν και εχθροι μεγαλυτερης αλλα και μικροτερης δυναμικοτητας.

Και να ειχε υλοπιηθει ομως δεν μου αρεσει ως ιδεα αφου θα ξερεις οτι αυτος ο δρακος ειναι στο ιδιο level με εσενα και οτι εισαστε ιση.Το σημαντικοτερο ειναι να υπαρχουν δυνατοτεροι απο εσενα δρακοι αλλα και καθως ανεβενεις levels να φτανεις στην δυναμικοτητα καποιους απο αυτους τους δρακους και ουτο καθεξις.

Εξαλλου,οπως ειπε και ο φιλος geodlord,δεν θα μπορεις μετα απο 7-8 ωρες παιχνιδιου να πας και να σκοτωνεις δρακους.

Στο Mπλε bold συμφωνω κι εγω εν μερει αλλα το να ανεβενεις συνεχεια levels και οι δρακοι να ειναι το ιδιο δυσκολοι(για παραδειγμα να εισαι level 2 και να σε δυσκολευει ο δρακος,και να πας level 11 και να σε δυσκολευει το ιδιο παλι)σε καθε level,ε δεν ειναι και οτι πιο ρεαλιστικο.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Το παιχνιδι μου θυμιζει λιγο Bioshock και ειναι ενας απο τους λογους που γουσταρω το concept!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by apos1210 View Post

Μια χαρα ειναι η dark elf class,συνεχισε με αυτην.
    Εγω αρχισα με Redguard.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    Psilosf

Νομίζω ότι είναι αρκετά ρεαλιστικό το γεγονός ότι υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι καθώς έτσι θα ήταν και στην φύση! Και είναι επίσης καλο το γεγονός ότι μπορεί να αποφύγεις την μάχη μέχρι να ανεβει λεβελ ο χαρακτήρας! Γενικά πρέπει να είναι κορυφαίο το παιχνίδι! Σήμερα περιμένω το oblivion (μέσα στην εξεταστική, γκαντεμια).

Name
    Δημήτρης

Οταν λεω να κανουν level και οι δρακοι με εσενα, θεωρω δεδομενο οτι οι δρακοι ειναι εξαρχης και ηδη πολυ μεγαλυτερο level απο εσενα. Για πχ πες οτι εισαι level 15 και στην πεφτει ενας δρακος. Θεωρω οτι ο δρακος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5 (για να μην πω 10 παραπανω...) lvl πανω απο εσενα. Οταν λοιπον εσυ γινεις level 16 θα πρεπει και ο δρακος να γινει αντιστοιχα level 21.

Ετσι και δω δρακο με ιδιο ή μικροτερο lvl απο εμενα στο παιχνιδι, ε τοτε ειναι που θα τραβαω τα μαλλια μου...!!

ΥΓ: Γιωργο στην φυση δεν υπαρχουν αδυναμοι δρακοι... ξαναλεω...μιλαμε για δρακους...μιλαμε για ΔΡΑΚΟΥΣ. Στο fantasy world οι δρακοι ειναι οτι πιο ισχυρο υπαρχει μετα απο τους θεους. Δηλαδη και ο πιο αχρηστος δρακος του κοσμου να σου κατσει, ο Δρακος-Παγκαλος για παραδειγμα, εισαι με την ουρα στα σκελια, ενα τιποτα μπροστα του....ουτε να το σκεφτεσαι δεν θελεις τι θα γινει αν βρεθει μπροστα σου ενας απο τους ισχυροτερους δρακους, βλεπε Δρακος-Ομπαμα.

Ετσι υποτιθεται οτι ειναι και ετσι πρεπει να ειναι!
    Last edited by Valkyre; 23-06-2011 at 12:47.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

O Γιαγκος δράκος?
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ Αυτον αστον.... ειναι elite δρακος...!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Φουκαραδες.... Δε ξερετε τι σας περιμενει ετσι και σκασει ο.... ΔΡΑΚΟΠΑΥΛΟΣ (a.k.a. Dragonpaul)!!!!!!

PSN ID
    Psilosf

Απλά πάντα κάποιος είναι έστω και λίγο πιο αδύναμος απο τους άλλους δρακους, όχι απο τον χαρακτήρα! Αυτο εννοώ! Απλά απο ότι έχω καταλάβει ο ήρωας μας θα έχει και κάποια υπερδύναμη ενεκα του ότι είναι και Γέννημα δρακων!

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Φουκαραδες.... Δε ξερετε τι σας περιμενει ετσι και σκασει ο.... ΔΡΑΚΟΠΑΥΛΟΣ (a.k.a. Dragonpaul)!!!!!!
    DLC θα εισαι εσυ και θα κανεις 10 ευρω.. Φαρμακειο ρε Παυλε.. Κανε κανα σκοντο για μας τουλαχιστον!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Bookmarks

Bookmarks