αντε να βγει !
αντε να βγει !
sorry αν εχει ξαναποσταριστει.
The sounds of Skyrim:
http://www.gameinformer.com/b/news/a...of-skyrim.aspx
Στο 4ο βιντεο εχουμε και το main theme(αν τελικα δεν ειναι αλλο) του που ουσιαστικα ειναι το επικο morrowind theme με περισσοτερο viking/North αισθηση και ....στοιχους!Ανατριχιασα XD.
The Technology behind Skyrim:
http://www.gameinformer.com/games/th...-v-skyrim.aspx
^^ 1 φωτο = ολα τα λεφτα... awesome art is awesome...![]()
Δεν μου λεει πολλα η συγκεκριμενη εικονα παντως, τεχνικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα και το artwork δεν θα ελεγα οτι ειναι οτι πιο οriginal εχω δει. Μαλλον προκειται για μετρια επιλογη εικονας μιας και τα scans του GI σε πολυ χειροτερη ποιοτητα ειναι πιο εντυπωσιακα. Για πρωτη hi res εικονα του skyrim περιμενα κατι καλυτερο.
Το αρθρο που ποσταρε ο Νικολας περιεχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα για τη νεα μηχανη και διαφορες τεχνολογιες που βρισκονται πισω απο τον τιτλο.
Very interesting read!
Last edited by hakoo; 19-01-2011 at 02:26.
ligo asxeto to post mou alla den vrika to topic gia to analogo pexnidi, ida kapia videos tu two worlds 2 ke mu fenete na exi kapia kina simia me to elder scrolls. Se osus kserun ti sira two worlds ti leei? Miazi katholou me elder scrolls i den aksizi to kopo?
*offtopic on*
Επειδη το εχω τερματισει το συγκεκριμενο,μοιαζουν με την εννοια του οτι ειναι open world παιχνιδια και τα 2.Απο εκει και περα διαφερουν παρα πολυ στα mechanics τους(leveling,character creation κτλ) .Το βρηκα αρκετα διασκεδαστικο παντως σαν παιχνιδι αν και κουραστικα που το μεγαλυτερο μερος το παιχνιδιου διαδραματιζεται σε Σαβανα.
Αν κατι το εκανε να ξεχωριζει ειναι το sailing του,να ταξιδευεις στην θαλασσα του με την βαρκα σου και να βλεπεις τα μικρα κυμματα της θαλλασας(α,best looking water in an RPG ever,σε κανει να θες να το πιεις) ενω να ελεγχεις την ταχυτητα με βαση την κατευθυνση του ανεμου και την θεση του πανιου σου.
*offtopic off*
Νεο αρθρο απο το gameinformer περι dragonshouts,ενα νεο ειδος power που θα κανει την εμφανιση του στο skyrim.Περιεχει και καποιες ακομα εικονες
http://www.gameinformer.com/b/featur...on-shouts.aspx
Many aspects of The Elder Scrolls V: Skyrim will feel familiar to longtime fans. The exploration of a vast open world, first-person combat, and interacting systems of melee, magic, and stealth are all tent pole ideas within the franchise. However, Skyrim introduces something new into the gameplay mix: dragon shouts. This special new set of powers stand apart from the existing magic system, offering a broad range of powerful effects. The ability to attain these abilities is unique to your hero in the world, and the path to attaining them is a quest in itself within the larger tale that unfolds over the course of the game. Dragon shouts give the player the same overwhelming might that drives the resurgent dragon population, and the same source of power that launched the last line of emperors....
Artworks ειναι και πολυ ομορφα μαλιστα.
Spoiler!
Διαβασα ολο το αρθρο χθες, πολυ καλο για ακομη μια φορα (παρεπιπτοντως το GI ειναι ενα παρα πολυ ωραιο site). New entry λοιπον στη σειρα τα dragon shouts, εκτος απο τα abilities που ουτως η αλλως εχουμε. Θα ειναι 20 στον αριθμο και upgradable σε 3 level το καθενα. Καθε φορα που σκοτωνουμε καποιο δρακο θα παιρνουμε το ability του, just awesome για μενα. Στο αρθρο μιλαει για καποια, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι καποιο απο αυτα slows down time, οποτε σιγουρα μιλαμε για effects που δεν εχουμε ξαναδει σε ES (οι παλιοτεροι στη σειρα διορθωστε).
Οποτε δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι σε μορφη Guild μαζι με τα υπολοιπα. Just awesome.To be trained in the art of the dragon shouts, also called the Voice, dragonborn individuals travel to Skyrim in order to climb a great mountain called the Throat of the World. At its peak they reach High Hrothgar, where an ancient sect of powerful Voice users named the Greybeards train them in their art.
Το φοβερο ειναι αυτο που επεται στο αρθρο, οι ανθρωποι εχουν κατσει και εχουν φτιαξει δρακο-γλωσσα (λολ)
Αttention to detail, anyone?
Επισης (ασχετο), σε μια προηγουμενη συνεντευξη ο Howard ειχε ερωτηθει για το τι θα ειναι rideable στο παιχνιδι και δεν απαντησε. Μονο εγω ελπιζω σε dragon flying η πιστευετε οτι δεν μπορει ακομα να αποδωθει σωστα στην current gen?
Anyway, πολυ καλα μου ακουγονται ολα, εν αναμονη για proper trailer.
Για ό,τι ποστ έχει γίνει μέχρι τώρα με artwork και πληροφορίες --->
---------------------------------------------
Πριν λίγο βγήκαν και 2 HQ wallpapers για το skyrim
http://www.gameinformer.com/b/featur...allpapers.aspx
Spoiler!
Tην εχουμε ξαναδει, αλλα αυτη τη φορα hi res
(looks at dragon)
Last edited by hakoo; 22-01-2011 at 04:17.
Αυτο ειναι απο κονσολα η απο PC;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
^^ Με λιγα λογια αυτο που λενε οι παραπανω πληροφοριες για το συστημα μαχης ειναι Oblivion + Bioshock. Και δεν ακουγεται κακο.![]()
Kαλα σε first person η προσεγγιση αλα Bioshock θα τα σπαει, θελω βεβαια να δω και μετα τις δηλωσεις τους οτι εχει πεσει αρκετο βαρος στο 3rd person πως θα ειναι το παιχνιδι και απο αυτη την προοπτικη.
Γενικα πολλα καλουδια και σε αυτο το article του GI, στην ουσια θα μπορουμε να εχουμε equipped μεχρι 2 πραγματα (συμπεριλαμβανομενης της μαγειας), ταυτοχρονα, κατι που θα κανει το παιχνιδι πιο challenging και στρατηγικο. Τερμα δλδ ο συνδιασμος ασπιδα-σπαθι-spells και ειμαι ο γ@μαω.
Επισης finishing moves για πρωτη φορα στη σειρα, nice!
Bookmarks