Page 65 of 90 FirstFirst ... 155561626364656667686975 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Done η μεταφορά...
    Πάρτε και ένα on topic comic

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο.Και τι να σου πω τωρα εσενα να με καταλαβεις?? εχεις λιωσει οτι παιχνιδι υπαρχει.Δεν εχω να σου πω κατι να σε πεισω χαχα επεσα στην περιπτωση!

Θα προσπαθησω οτι και να δω να γραφεται να μην ξαναπεταχτω.Τοχω κανει αρκετες φορες και πηρε τον κατηφορο το thread.Τα σβηνω κιολας αυτα που ειπα τα ασχετα αν ειναι ή οποιος modθελει τα διαγραφει (ξερω το λογο που θα τα σβησει, οποτε δεν με πειραζει ) δεν παρεξηγω. Last offtopic ηταν αυτο.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^χαχα, πολυ καλο!!

Οσον αφορα το παιχνιδι, να πω κι εγω καποια λογια που επαιξα ενα 4ωρο χτες. Η πρωτη μιση ωρα ηταν...ΚΑΚΙΣΤΗ. Μετα τα 35 λεπτα, ολα ''εστρωσαν'' καπως, και το παιχνιδι ξαναεγινε μαγικο. Ακομα κι αν χρειαστηκε να παω με τα ποδια απο τα συνορα του riverwood, μεχρι το Whiterun(για να παρω, επιτελους, σπιτι - και αρα το θυμηθηκα) και επειδη δεν ηθελα να κανω τιποτα drop , περπατα σαν χ*σμενος ολη τη διαδρομη. Περιττω να πω πως εκανα πανω απο μιση ωρα και για αυτο(ευτηχως δεν λες που εκτος απο κατι λυκους δεν βρηκα τπτ αλλο στη διαδρομη) αλλα τελικα αξιζε το κοπο, καθως τωρα θα προχοραω ''ελευθερος''(btw, δεν πηρα τπτ απο τα προσθετα εκει, αλλα σκεφτομαι alchemy lab). Εμαθα και κατι spells, shouts και μετα αρχισα ενα ταξιδακι απο το whiterun για ενα quest μακρια. Αλλη μια μαγειου του παιχνιδιου ειναι οτι με ενα μικρο ταξιδακι, ανακαλυπτεις τρομερα πραγματα...ηδη στην διαδρομη ''καθαρησα'' 2 dungeons, σκοτωσα 1 δρακο, ανακαλυψα περιοχες , και καθισα σε μια καρεκλα πανω σε ενα βουνο του οποιου η θεα , ηταν τουλαχιστον πανοραμικη.

Οταν ενα παιχνιδι σε κανει να περπατησεις μιλια μακρια, να ανεβεις ενα τεραστιο βουνο μονο και μονο για να δεις την θεα, τοτε νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα.

Αν δεν υπηρχαν κι αυτα τα τεχνικα προβληματα, ΑΝΕΤΑ Game of the generation, μην πω τιποτα περισσοτερο...
    Last edited by messi10; 05-12-2011 at 19:04.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Χανεις καποια δικαιωματα της εγγυησης και επιστροφης μεσα σε 90 μερες απο οτι καταλαβα.
    Μάλιστα...+rep για την προειδοποίηση..

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο.Και τι να σου πω τωρα εσενα να με καταλαβεις?? εχεις λιωσει οτι παιχνιδι υπαρχει.Δεν εχω να σου πω κατι να σε πεισω χαχα επεσα στην περιπτωση!

Θα προσπαθησω οτι και να δω να γραφεται να μην ξαναπεταχτω.Τοχω κανει αρκετες φορες και πηρε τον κατηφορο το thread.Τα σβηνω κιολας αυτα που ειπα τα ασχετα αν ειναι ή οποιος modθελει τα διαγραφει (ξερω το λογο που θα τα σβησει, οποτε δεν με πειραζει ) δεν παρεξηγω. Last offtopic ηταν αυτο.
    majere καθε αλλο τα ποστ σου ειναι πολυ ευστοχα οπως και ολη η κουβεντα, αλλα για το offtopic και γιατι ειπωθησαν και καποιες αλλες πληροφοριες ωστε να υπαρχουν και καπου αλλου που να μπορει πιο ευκολα να τις δει καποιος, γιαυτο πεταχτηκα και προτεινα να μεταφερθουν.

Οι δρακοι ειναι ολα τα λεφτα στο παιχνιδι. Μεγαλο μερος της ιστοριας αφορουν αυτους και εκτος απο τις μαχες οπου τους συναντησεις, στηνεται ενα ολοκληρο σχεδιο στο Skyrim με πρωταγονιστη τον Dragonborn χαρακτηρα σου ωστε να καταπολεμηθουν οριστικα, αφου εχουν την ιδιοτητα να ξαναζωντανευουν, εκτος εαν τους σκοτωσει ο Dragonborn χαρακτηρας σου και τους παρει τις ψυχες. Παιζοντας πιο πολυ main quests, εχουν εμφανιστει δρακοι απο το παρελθον και γενικα καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου ειναι οτι καλυτερο για μενα, δενεσε μαζι τους. Παρολο που δεν τους βλεπεις συνεχεια, τους ακους, ξερεις οτι υπαρχουν και τους ψαχνεις, ενω ταυτοχρονα προσπαθεις να εξερευνησεις τον κοσμο και βρισκεις ολο και περισσοτερα να κανεις και τροπους να ανεβαζεις τα διαφορα skills. Δεν εχω δυνατο χαρακτηρα ομως ακομα και ηδη εχω βρει εχθρους που δεν μπορω να τους ξεπερασω καθολου και δεν ξερω τι μπορει να συμβει αργοτερα οσο το προχωραω με τα main quest. Πρεπει να παρω και κανενα side quest μου φαινεται να με ανταμοιψουν και με κατι καλο λογικα και μετα να προχωρησω πιο πολυ με τις main.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Παιδια γρηγορη απαντηση!!

Βρηκα ενα horse καθως εξερευνουσα, του οποιου ο ιδιωκτητης του ειχε σκοτωθει. Τωρα που το βρηκα, και θελω να μπω σε πολη, που μπορω να το αφησω ή τι μπορω να κανω, για να ΜΗΝ φυγει, και να το ξαναβρω εκει;

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    criter

^^ Δεστο με ενα σχοινι! lοοol
    Αστειευομαι messi δεν ξερω. Λογικα το χανεις το αλογο αν δεν ειναι δικο σου.

ΥΓ. Καλυτερα για ερωτησεις/απαντησεις στο αλλο thread.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

ok,. ... γμτ, εχω αφησει το παιχνιδι εδω και 20 επτα να περιμενει...χελπ παιδια...

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

^^Στο skyrim υπάρχει burden spell όπως στο oblivion? Ρίξτου ρε μλκ ένα burden 100 να μην μπορεί να κουνηθεί χαχαχαχαχα!!!! Ή και αν μπορεί θα πάει τόσο αργά που δεν φτάσει πολύ μακρυά!!

EDIT: Στην τελική ρίξε ένα paralysis να μείνει στον τόπο
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

riverwood whiterun με τα ποδια ειναι ουτε πεντε λεπτα ρε συ πως καταφερες να το κανεις μιση ωρα εσυ;; ακομα και περπατωντας αργα να το κανεις δεκα λεπτα δεν θα σου παρει... μαλλον αλλη διαδρομη εννοουσες!

Name
    Δημήτρης

Το IGN με εκπλησσει με την σοβαροτητα που αντιμετωπιζει το θεμα. Οφειλω να τους βγαλω το καπελο και αυτο εχω καθε δικαιωμα να το λεω γιατι τοσες μερες στα φορουμ της Bethesda εγω και αρκετα παιδια προσπαθουσαμε γι αυτο ακριβως το πραγμα με δεκαδες μηνυματα απαιτωντας απαντησεις. Νιωθω λοιπον μια μικρη δικαιωση.

Ναι ξερω οτι θα πειτε πολλοι οτι θα επρεπε να ειχαν αναλογα βαθμολογησει το παιχνιδι. Οταν ομως η κυρια λαμογιο-Bethesda επιτηδες περιμενε την τελευταια στιγμη να τους δωσει τις κοπιες και αυτοι ηρθαν σε δυσκολη θεση. Δεν εχει σημασια αυτο τωρα πολυ. Σημασια εχει οτι το IGN πιο πολυ απο καθε αλλο ΜΜΕ μας ακουει και προσπαθει να μας βοηθησει. Τους εχω κραξει ουκ ολιγες φορες εκει στο IGN ομως εδω θα τους παραδεχθω και θα τους ευχαριστησω. Γιατι ειναι ενα μεγαλο site με μεγαλη δυναμη και η πιεση που ασκει με τετοιο κειμενο ειναι ΜΕΓΑΛΗ. Και μου αρεσει γιατι το κειμενο δεν ειναι γλυκαναλατο, αλλα ξεμπροστιαζει ΕΥΘΕΩΣ την Bethesda.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ BROKEN. τελεια και παυλα.

Αν καποιοι εχουν την μεγαλη δυναμη της υπερβολικης υπομονης και ανεχειας, αυτο δεν καθιστα το παιχνιδι "ανεκτο" για ολους τους υπολοιπους. Σταματηστε επιτελους να υποστηριζετε τετοιες καφριλες.

Το αρθρο το βαζω σε quote και παροτρυνω για μια ακομη φορα επιδοξους αγοραστες να μην αγγιξουν καν με το χερι τους το κουτακι του Skyrim σε οποιοδηποτε καταστημα. Αν εχετε PC ή 360 παρτε το. Στο PS3 ΟΧΙ.

Προτιμω μετα απο ολη αυτη την ιστορια να μην ξαναδω ουτε ενα παιχνιδι της Bethesda να ερχεται στο PS3 παρα αυτο το πραγμα.

Skyrim Lag: How The Hell Did This Happen? Bethesda must explain how and why the company shipped a game that is broken.
    In the weeks since the PlayStation 3 version of The Elder Scrolls V: Skyrim was released, it has become clear that something is badly wrong. Now the game's publisher Bethesda faces some tough questions, which it must face without delay, and with absolute clarity and frankness. Serious accusations from frustrated fans are growing in volume; that the company knew there was a problem before it released the game.

Trust in the Bethesda brand, one of the most beloved in the business, has been damaged by the company's release of a sub-par product. Doubts must now be raised as to Skyrim's status as the game most likely to scoop all those lucrative 'Game of the Year' awards. This erosion in trust can only be rectified by a full disclosure on what has happened, how it happened, and what plans the company has in place to correct the situation.

Here's what's been going on. PlayStation 3 players with larger save files of Skyrim - for example, those who have played the game in excess of 60 hours - have reported significant slow-down, almost to the point of unplayability. Media sites have visually demonstrated the problem of large saved games set against much faster virgin games. Experts who understand the PlayStation 3's architecture have weighed in on why the problem exists and why it may ultimately be unfixable in such a huge, open world. Players on Xbox 360 and PC versions have also experienced some problems, though not at the scale being reported for PS3.

Corpse at a Wedding: One of Skyrim's Many Glitches

Bethesda released Patch 1.2, which the company says "improves occasional performance issues resulting from long term play." More fixes are promised, but details are thin.

But the clue to the firm's nervousness about this crisis is in its official response. The word "occasionally" is in stark contrast to the ubiquity of complaints online, and various polls that suggest problem-rates as high as 36 percent. Of course, we can't know how many people are experiencing problems, another opportunity for Bethesda to add clarity to a confused situation.

IGN has reached out to Bethesda for comment. We want to know how this happened, how it can be fixed and, most crucially, if the company knew about the problem before it released the game to a public eager to drop $60 on what was arguably the most eagerly anticipated title of 2011. As of Noon, Monday (Pacific) we have received no response.

We have also reached to out to Sony Computer Entertainment America. We want to know how long the Quality Assurance guys spent playing the game, if they came across the problem, and what correspondence they shared with Bethesda on any lag issues on large game saves. We have received no reply, as yet.

When IGN reviewed Skyrim, it's surely significant that we were given free access to the Xbox 360 and PC versions prior to launch, but had to buy a PS3 copy from retail after it was released to the world. We are currently playing large-save files across a variety of PlayStation 3 models and will be publishing a follow up story.

It took us a while to get a copy of Skyrim on PS3 for review.

The most important issue for Bethesda's many fans is whether or not the company knew there might be a problem. We cannot say for sure, but it seems inconceivable to us that no-one at the company came across these problems while play-testing the PS3 version.

There is no doubt whatsoever that the pressure to release across all platforms at the same time would have been immense, and that a delay to fix specific problems with one version would have been extremely damaging to the game's retail performance. Therefore, for Bethesda, Sony and their powerful retailer partners, there was a clear and significant motive in getting the game out on November 11.

We all understand that big games like Skyrim, or Bethesda's own previous hits like Fallout 3 or Oblivion, can come with quirks and bugs. It's part of the reason why we find these worlds so charming. We also understand that the talent that goes into creating these worlds is immense. But there is a big difference between a backwards flying dragon, and a game that is running so slowly that it's just no fun to play.

And it's even more damaging that the very people who are most affected by this problem are those who have invested the most time into the game.

This is why Bethesda owes the world a full explanation, the sooner, the better.
    http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1214016p1.html

Δεν ξερω τι αλλο χρειαζεται για να καταλαβουμε πως μας μεταχειριζονται... εχετε ξαναδει να γινεται τετοιο πραγμα στα 6 χρονια ζωης του PS3? Αναρωτηθειτε απλα αυτο... και μετα το γιατι...
    Last edited by Valkyre; 06-12-2011 at 01:08.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

^^Το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο και αυτό που μου προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι το έγραψε ο Colin Campbell is (Head of News & Features) και όχι ο Greg Miller ή ο Colin Mortiarty (BEYOND!), οι κλασικοί PS3-ό-φιλοι του IGN.

Όσο για το review της ps3 έκδοσης, ναι δεν τους ήρθε review copy όπως για 360 και PC αλλά το έπαιξαν on launch day και φυσικά δεν κάθισαν να παίξουν μέχρι το save file τους να γίνει 12MB στις 80 ώρες παιχνιδιού! Και δεν τους αδικώ κιόλας, έπρεπε να βγει το review και λογικά δεν έπαιξαν πάνω από 20 ώρες (και πολύ λέω), ίσα-ίσα να εντοπίσουν διαφορές με τις άλλες εκδόσεις. Που να 'ξεραν ότι κάθε παιχνίδι που ξεκινάς έχει ημερομηνία λήξης.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Eλα ντε... και εκει πονταραν και οι "εξυπνοπουλοι" απατεωνες της Βethesda...

PSN ID
    criter

Το προβλημα θεωρειτε περιστασιακο, occasional. Το αρθρο του IGN λεει οτι υστερα απο poll, ενα 36% απαντησε πως εχει το προβλημα σε μεγαλο βαθμο. Σιγουρα οι υπευθνοι πρεπει να δωσουν εξηγησεις, που τι εξηγησεις να δωσουν δηλαδη αφου ετσι που ειναι σχεδιασμενο το παιχνιδι, δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν θα εχει και ποτε προβλημα, αλλα μονο δικαιολογιες θα ακουμε, σε καμια περιπτωση δεν προκειτε να παραδεχτουν οτι ειναι ενα προιον χειροτερης ποιοτητας, η εκδοση του PS3.

Βλεπουμε ομως οτι ειναι και αρκετοι αυτοι οι οποιοι δεν εχουν προβληματα, δεν τους νοιαζει ισως, εγω ειμαι ενας απο αυτους. Δεν θα πρεπει να ισοπεδωνουμε τον τιτλο με το να λεμε οτι κανεις δεν θα καταφερει να παιξει καθολου, οπως μπορει να νομιζουν μερικοι.

Ειναι στην κριση και στο μετρο ευχαριστησης και στις απαιτησεις του καθενα για την εμπειρια που εχει με το παιχνιδι και απο οτι φαινεται, ο μεγαλυτερος αριθμος των παιχτων το ευχαριστιεται το παιχνιδι και στο PS3, παρολα τα προβληματα που παρουσιαζονται.

H αλήθεια είναι ότι και σε μένα μετά το πρώτο κόλλημα που έφαγε λίγο μετά την έναρξη και τρόμαξα δεν μου έχει ξανακάνει τίποτα και η πλάκα είναι ότι εκεί που δεν μου άρεσαν τα rpg έχω κολλήσει και θέλω να παίζω κάθε μέρα.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by criter View Post
    Το προβλημα θεωρειτε περιστασιακο, occasional. Το αρθρο του IGN λεει οτι υστερα απο poll, ενα 36% απαντησε πως εχει το προβλημα σε μεγαλο βαθμο. Σιγουρα οι υπευθνοι πρεπει να δωσουν εξηγησεις, που τι εξηγησεις να δωσουν δηλαδη αφου ετσι που ειναι σχεδιασμενο το παιχνιδι, δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν θα εχει και ποτε προβλημα, αλλα μονο δικαιολογιες θα ακουμε, σε καμια περιπτωση δεν προκειτε να παραδεχτουν οτι ειναι ενα προιον χειροτερης ποιοτητας, η εκδοση του PS3.

Βλεπουμε ομως οτι ειναι και αρκετοι αυτοι οι οποιοι δεν εχουν προβληματα, δεν τους νοιαζει ισως, εγω ειμαι ενας απο αυτους. Δεν θα πρεπει να ισοπεδωνουμε τον τιτλο με το να λεμε οτι κανεις δεν θα καταφερει να παιξει καθολου, οπως μπορει να νομιζουν μερικοι.

Ειναι στην κριση και στο μετρο ευχαριστησης και στις απαιτησεις του καθενα για την εμπειρια που εχει με το παιχνιδι και απο οτι φαινεται, ο μεγαλυτερος αριθμος των παιχτων το ευχαριστιεται το παιχνιδι και στο PS3, παρολα τα προβληματα που παρουσιαζονται.

ωχ.....καιιιιιι ξεκιναει η λουπα "το παιχνιδι παιζει-οχι δεν παιζει-δε μας σεβονται-φταιει το ps3-καποιοι ομως παιζουν" και ξανα μεχρι το τελος των παντων......

no offence αλλα το thread δε μπορει να παει παρακατω...οτι ηταν να ειπωθει ειπωθηκε ας αλλαξει ο τιτλος γιατι ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ το παιχνιδι οπως υποδηλωνει ,αλλα τεχνικα προβληματα . γνωμη μου και μη βαρατε.

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Νικο τα προβληματα οπως ειδες ξεκινανε μετα τις 50-60 ωρες. Freezαρισματα ουτε εγω εχω ιδιαιτερα πολλα. Αλλα ειναι τα βασικα προβληματα.

Επισης criter το προβληματα μονο περιστασιακο occasional δεν ειναι....δεν ξερω τι διαβασες στο αρθρο, γιατι λεει το ακριβως αντιθετο.
    The word "occasionally" is in stark contrast to the ubiquity of complaints online, and various polls that suggest problem-rates as high as 36 percent.
    Επισης quote απο το digital foundry
    The outcry that has followed on forums is very much justified. These prolonged bouts of stuttering render the game almost completely unplayable, even during non-intensive walks down pathways, with some freezes lasting long enough to drag the frame-rate down to zero in places - the first time we've seen this in years of performance analysis here at Digital Foundry."
    Tωρα αν εσυ θεωρεις το ποσοστο του 1 στις 3 κοπιες ειναι προβληματικη (χωρις να διευκρινιζεται αν οι υπολοιπες κοπιες εχουν φτασει στο σημειο των 50-60ωρων και του τι ειδους ανεχειες εχει ο καθενας) περιστασιακο, ε δεν ξερω πραγματικα...

ΥΓ: Εγω ειπα οτι προσωπικα ως mod δεν μεταφερω κανενα μηνυμα σε κανενα αλλο θρεντ. Ειπα αν θελει αλλος mod να το κανει ας το κανει. Αυτο που συζηταμε ειναι ΒΑΣΙΚΟ προβλημα τεχνικο του παιχνιδιου και θα επρεπε να βρισκεται στο θρεντ του παιχνιδιου να γνωριζουν ολοι τι παιζει, και οχι να παει σε μια γωνια ακυρη ωστε να ξεχαστει. Και επιτελους δειξτε και λιγη ευγνωμοσυνη που καποιοι καθονται και προσπαθουν να εξασφαλισουν λιγη καλυτερη ποιοτητα και μεταχειριση για εσας.... γιατι αν βελτιωθουν τα πραγματα, εστω κι αν δεν βελτιωθει το Skyrim , αλλα αν μετα απο ολα αυτα η Bethesda παρει το PS3 στα σοβαρα, σιγουρα δεν θα ειναι επειδη εσεις "ενοχληθηκατε" απο τα ποστ μου και οποιων αλλων που ξεμπροσταζαν την Bethesda. Το λιγοτερο που μπορειτε να κανετε εφοσον επιλεγετε να μην μας στηριζετε, ειναι να δειξετε λιγη κατανοηση και αντε να το πω ετσι "ανεχεια".

Αφου εχετε την ικανοτητα να ανεχεστε τον τροπο που σας φερεται μια ανωνυμη εταιρεια οπως η Bethesda γιατι ξαφνικα δεν εχετε τον τροπο να ανεχτειτε και τον οποιον Valkyre που τουλαχιστον εχετε πει και 2 κουβεντες μαζι του??

ΥΓ: Και το metacritic στην προσπαθεια μαζι με αλλα site. Πολλοι reviewers αποσυρουν την βαθμολογια που εδωσαν στο παιχνιδι. Το Metacritic αφαιρεσε τις μισες κριτικες του παιχνιδιου και το user metascore εχει πεσει στο 7.2

Επισης πολλα παιδια απο την κοινοτητα του PC και του 360 μας στηριζουν στα φορουμ της Bethesda, πραγμα πολυ ωραιο μιας και δειχνει οτι στις δυσκολες στιγμες τα φανμποιστικα πανε περιπατο.
    Last edited by Valkyre; 06-12-2011 at 11:48.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

μαλλον δεν διαβασες το no offence . για να μην επαναλμβανομαι διαβασε παλιοτερα ποστ για το αν διαφωνω με τα λεγομενα σου-σας. σε καμια περιπτωση και εχετε απολυτο δικιο και και και και οσα εχεις πει πολλες φορες. αυτο ομως δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να "σεβεστε" και εσεις το υπολοιπο 65% που παιζει το παιχνιδι κανονικα . δεν υπονοω οτι δεν το σεβεστε χρησιμοποιω τη λεξη ως υπερβολη γιαυτο και τα " ".
    απλα εισαι χολωμενος -και με το δικιο σου- και σε ενα βαθμο δεν θες να υπαρχουν ατομα που εκθειαζουν το παιχνιδι γιατι στο κατω κατω ειναι δικαιωμα τους. ουτε ποσοστα παιρνω ουτε τιποτα, τυχαινει να παιζω απροβληματιστα -ως τωρα στις 160 ωρες - το παιχνιδι και δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια σου. πολυ ενδιαφεροντα ποστ που αναφερονται σε καθαρα στοιχεια του παιχνιδιου εχουν χαθει γιατι η κουβεντα παει και ερχεται στην εταιρια στη σονυ στο QA κλπ κλπ. δεν γινεται να υπαρχουν και τα δυο? δεν θα ειμαι παραφωνια μεσα σε ολα αυτα να γραφω τη γνωμη μου για το game ή οτιδηποτε πανω σε αυτο αναμεσα στα δικα σας ποστ?

και δεν τιθεται θεμα αν στηριζουμε αυτα που λετε στα φορουμ κλπ , που ξερεις αν εχω γραψει κ εγω? αλλα συγχωρεσε με δεν μπορω να το αφησω το παιχνιδι γιατι το εχω αγαπησει και το ιδιο θα εκανες και εσυ πιστευω.

No offence και τελος απο μενα .

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ H διαφορα ειναι οτι εγω δεν ζητησα την αποψη σου και τα ποστς σου να πας να τα γραψεις σε αλλο θρεντ.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παιδια ολοι εχουμε δικιο, εγω μπορω να καταλαβω και αυτους που θελουν να συζητησουν για το παιχνιδι και βαρεθηκαν τα τεχνικα, το εχω πει ηδη.
    Αλλα εδω ειμαστε φορουμ για ps3, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην ασχοληθουμε με το θεμα. Ουτε γινεται να σταματησουν να ποσταρονται πληροφοριες για το θεμα και να γινεται συζητηση. Θελετε να πουμε οτι μοιραια ανακυκλωνεται? Οκ, να συμφωνησω. Ομως ειναι αναποφευκτο απο τη στιγμη που δεν δινεται καποια λυση στο θεμα. Δεν υφισταται νομιζω σπαμαρισμα οταν διεκδικεις τα δικαιωματα σου.
    Δυστυχως αποδειχθηκε τεραστιο θεμα και ειναι κατι που ουτε στο ντουκου μπορει να περασει, ουτε να ξεφουσκωσει τοσο ευκολα ανεξαρτητα απο το αν εχουμε ολοι προβληματα η οχι. Νομιζω οτι δεν ειναι θεμα αριθμων και ποσοστων, να σεβαστει δλδ το 35% το 65% και τετοια. Πρεπει ολοι νομιζω να σεβαστουμε την ιδιοτητα μας ως καταναλωτες πρωτα απ' ολα.
    Απο τη στιγμη που υπαρχει το αλλο τοπικ του Majere νομιζω τα χερια μας ειναι λυμενα, γινεται κι εκει μια χαρα συζητηση για το καθαρα gaming κομματι. Ηδη δλδ εχουν αρχισει και ποσταρουν εκει τα περισσοτερα μελη που παιζουν το παιχνιδι...
    Οποτε δεν νομιζω να υπαρχει καποιο πραγματικο προβλημα η παραπονο για καποιον που βαρεθηκε τα τεχνικα, τις συζητησεις κτλ
    Ενα κλικ πιο κατω ειναι το αλλο τοπικ.

Bookmarks

Bookmarks