Results 1 to 20 of 1010

Thread: [OLD] Playstation®3 • Firmware Updates [CLOSED]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Barkoules na armenizoun ston gialo.....H kathe konsola exei pragmatiki zwi gia 5 xronia, to xbox apo tin prwti stigmi se kathilwse me ta paixnidia tou kai eidi metraei 2 xronina stin plati tou, to ps3 ekleise ena xrono o opoios einai tragikos apo apopsi online gaming, kai paixnidiwn 1is grammis....Loipon , o tragikos bill kala to paei ean mou bgalei to xboxaki se 3 xronakia apo twra eimai euxaristimenos, euxaristimenos den tha imouna ean mou to ebgaze se 1 xrono apo twra....Loipon to xbox tha paei se 5etia opou einai to logiko me tin texnologiki ekriksi pou zoume ...Loipon , ypostirizw tin sony san etairia giati goustarw oti einai dimiourgos kai prospathei na einai stin 1i grammi me dikes tis dimiourgies....alla exei kanei polla lathei ta teleutaia 2 xronia, opws exase pollous titlous pou itan exclusive .... kyriws logw tis alazonikis stasis pou edeikse kai opou panta katakta ton kyriarxo tou paixnidiou, makari sto telos na min to plirwsei giati i Sony den einai Microsoft se themata reustou....Eidwmen

Last edited by SPOWN; 11-11-2007 at 11:58.