Page 16 of 51 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1010

Thread: [OLD] Playstation®3 • Firmware Updates [CLOSED]

Advanced Member tlg's Avatar
    PSN ID
    TLGEX_GR

http://www.homebetatrial.com/

Kατι δεν θα εγραφε εδω αν ηταν να βγει Νοεμβριο ??

Toulaxiston TLG exei sikwthei site gia to HOME, ok opou na nai bgainei...Allwste giati na sta pernei ekbiastika i microsoft afou mporeis na anebeis stin taratsa kai na kaneis simata kapnou etsi wste na exeis tin apolyti online empeiria sto ps3...chat in game den einai kai auto??? Loipon oso gia ta themes auta einai last year gia to xbox...

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Quote Originally Posted by tlg View Post
    Ωπα τωρα το προσεξα αυτο .....που ξεπερασε τον ανταγωνισμο η Sony ??? στα themes ??? Μαλλον επειδη δεν εχεις επαφη με το 360(δεν ειναι κ υποχρεωτικο..) δεν γνωριζεις οτι themes στο xbox υπαρχουν εδω και ....χρονια ;-)
    Δεν μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου, και πρέπει να πληρώσεις άκουσα
    Μην τα συγκρίνεις καν... το "desctop" του ps3 είναι και λειτουργικό , αλλά με τις επιλογές που πρόσθεσαν μπορείς να το κάνεις πανέμορφο πλέον.

PSN ID
    TLGEX_GR

Και για να μην λεμε ολα τα κακα , ενα καλο ειναι το Ελληνικο PS3 Store...Μπραβο στη Sony για αυτη της την κινηση και μακαρι να παραδειγματιστει η MS σε αυτο ....και να δουμε επιτελους ελληνικο Xbox Live ..

Kala ontws to elliniko store isws einai to neo tou mina..Mprabo stin sony pou toulaxiston gia auto den perimename, alla egine tsak mpam...

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Οντος... τα xbot πρέπει να πληρώσουν για να τους επιτραπεί να παίξουν έστω λίγο p2p online , δεν μπορούν να το κάνουν με τους πραγματικούς φίλους τους αν δεν πληρώσουν και αυτοί, δεν υποστηρίζουν την Ελλάδα για κάτι τόσο βασικό , και μετά έχουν το θράσος να προσκυνάνε το live τις MS !!!!

ΥΓ
    Τεσπα, θα καταλάβουν και αυτοί μόλις μπει το chat στο ps3 ...
    (εκτός αν τότε δουν ότι δεν βολεύει το χρώμα της γραμματοσειράς)
    Last edited by blizard; 11-11-2007 at 13:57.

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Εγώ έχω μείνει άναυδος από τα τελευταία post του SPOWN όπου τα λέει πολύ καλά.Τόσο που,αν τα έβλεπαν οι πρώην μονομάχοι του στο insomnia,θα κοίταγαν την οθόνη του pc αποσβολωμένοι...

Όσον αφορά την σύγκριση μεταξύ xbl και psn...και τα 2 έχουν τα πλεονεκτήματά τους απλά νομίζω πως αυτά του 360 είναι πιο κατάλληλα τοποθετημένα.
    Τέλος άλλοι δίνουν 50¤ για μια (σχεδόν) απροβλημάτιστη υπηρεσία και άλλοι 500¤ σε κινητό για να έχουν μισή ντουζίνα mpixels και internet.Ότι γουστάρει ο καθένας...

PSN ID
    TLGEX_GR

Quote Originally Posted by blizard View Post
    Οντος... τα xbot πρέπει να πληρώσουν για να τους επιτραπεί να παίξουν έστω λίγο p2p online , ΥΓ
    Φιλε blizard ,καλο θα ειναι να αποφευγουμε τους χαρακτηρισμους...
    Στο κατω κατω καλα κανει οποιος πληρωνει και περνει ομως τις υπηρεσιες για τις οποιες πληρωνει , και δεν τον ενδιαφερει καθολου αν ειναι p2p (που ΔΕΝ ειναι ακριβως ..)....

Aλλα στην τελικη δεν μπορουμε να κανουμε και συγκριση σε κατι που η μια εταιρια το προσφερει εδω κ δυο χρονια ενω στην αλλη δεν υφισταται...
    Οταν ΘΑ το προσφερει ,τοτε να κανουμε τις συγκρισεις ....μονο με φημες δεν γινεται κουβεντα...
    Last edited by tlg; 11-11-2007 at 14:19.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Εγώ έχω μείνει άναυδος από τα τελευταία post του SPOWN όπου τα λέει πολύ καλά.Τόσο που,αν τα έβλεπαν οι πρώην μονομάχοι του στο insomnia,θα κοίταγαν την οθόνη του pc αποσβολωμένοι...
    Ο SPOWN ειναι των ακρων.Ή θα ειναι πατατα και ανυπαρκτο κατι ή τελειο και εξωπραγματικο.Mεση κατασταση δεν υπαρχει...
    Ουτε τοτε συμφωνουσα(υπαρχουν και ποστ μου εκει) με αυτα που ελεγε στο ινσομνια εναντια του 360 ουτε και τωρα με που λεει για το ps3.

Το θεμα ειναι οτι αν τα πει τωρα αυτα στο ινσομνια,αυτοι που διαφωνουσαν,θα τον βρουν ολοσωστο ξαφνικα,εχεις δικιο σε αυτο:frog:
    .

PSN ID
    TLGEX_GR

Quote Originally Posted by PDS13 View Post
    Ο SPOWN ειναι των ακρων.Ή θα ειναι πατατα και ανυπαρκτο κατι ή τελειο και εξωπραγματικο.Mεση κατασταση δεν υπαρχει...
    Ουτε τοτε συμφωνουσα(υπαρχουν και ποστ μου εκει) με αυτα που ελεγε στο ινσομνια εναντια του 360 ουτε και τωρα με που λεει για το ps3.

Το θεμα ειναι οτι αν τα πει τωρα αυτα στο ινσομνια,αυτοι που διαφωνουσαν,θα τον βρουν ολοσωστο ξαφνικα,εχεις δικιο σε αυτο:frog:
    Οτι εναι λιγο απολυτως σε μερικα συμφωνω , αλλα συμφωνω επισης και στην ουσια αυτων που λεει ...
    Τωρα το τι θα πει ο ενας και ο αλλος δεν πρεπει να μας ενδιαφερει οταν λεμε πραγματικα αυτο που πιστευουμε ..

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Τέλος άλλοι δίνουν 50¤ για μια (σχεδόν) απροβλημάτιστη υπηρεσία και άλλοι 500¤ σε κινητό για να έχουν μισή ντουζίνα mpixels και internet.Ότι γουστάρει ο καθένας...
    Εχει ingame chat να λες , γιατί ΕΧΕΙ πολλά και διάφορα προβλήματα.

Πχ έμεις σε λίγο θα πάρουμε και δεύτερο ps3 στην οικογένεια, ενώ όλο και περισσότεροι φίλοι θα αποκτάνε ps3... είναι βασικό ότι μπορείς να παίξεις με όλους φτάνει να αγοράσουμε ένα top παιχνίδι, χωρίς να πρέπει να έχουν όλοι και συνδρομές.
    (ασε που μερικά dowloadable τα μοιράζεις)

Επίσης έχουν servers για καλύτερη εμπειρία σε μερικά games , δίνουν ελευθερίες σαν αυτές που θα κάνουν το LBP ανεπανάληπτο, έρχεται το HOME , και αυτά κάνουν μια πραγματικά αξιόλογη online υπηρεσία που δεν θα αποκτήσει ποτέ η MS.[/B]
    Last edited by blizard; 11-11-2007 at 14:26.

E auto einai re Blizard, den diafwnw se polla pou les, alla koita min asprisoun ta mallia mou gia dw tin apisteuti online empeiria tis sony.

PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by PDS13 View Post
    Μα και εδώ,μερικά post παραπάνω,ένα παλικάρι του θύμισε (?) πως εδώ είναι ps3 forum και να μην του τα πρήζει ... Τα ίδια έχουν "πάθει" κατά καιρούς και οι polakis,tlg.
    Αυτό μου θυμίζει το "ρητό" που λέει "σέβομαι την άποψή σου αρκεί να μην είναι αντίθετη με την δική μου" :confused:

blizard,μου αναφέρεις τα + του ps3 και δεν κάνω πως δεν τα βλέπω.Το xbox όμως δεν έχει;Δεν πιστεύω να είναι μόνο το ingame chat...
    ¶λλωστε είπα πως και οι 2 έχουν τα + τους.

PSN ID
    TLGEX_GR

Quote Originally Posted by terrorzone View Post
    δε καταδικαζω το χβοχ ισα ισα το γουσταρω αλλα χανει σε σημεια(τεκμηριωση).
    που σημαινει ??

PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by TERRORZONE View Post
    απλα εγω πουλαω πιο πολοι πσ3 γιατι θα δωσο και μια ελ σι ντι τηλεοραση γιατι εχουν βομβαρδιστει με τα high defination kai blue-ray.
    Μάλλον εδώ είναι η απάντηση.Ας με διορθώσει ο φίλος αν κάνω λάθος.

PSN ID
    TLGEX_GR

Ειναι φυσιολογικο ο κοσμος να ξερει ποιο πολυ το PS2 και να θελει τωρα το PS3 ....αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με τις online δυνατοτητες του καθε μηχανηματος...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Παρακαλώ να μείνουμε ΟΝ topic.

Ευχαριστώ
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Ρε παιδιά πρόσεξα ότι μετά το τελευταίο update το ps3 μου κολλάει κυρίως στα demos.Λέτε να μου γ....σε το δίσκο?Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό?
    XBOX LIVE ID:iraklis or her
    PSN ID:iraklis

EOJ Member Elite ALEO's Avatar
    PSN ID
    Mr_Aleo
    Name
    Θοδωρης

emena pados ohi irakli den iha prob meta to update

PS3forums Fanatic klepidas's Avatar
    PSN ID
    klepidas7

Quote Originally Posted by iraklis View Post
    Ρε παιδιά πρόσεξα ότι μετά το τελευταίο update το ps3 μου κολλάει κυρίως στα demos.Λέτε να μου γ....σε το δίσκο?Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό?
    Ego to exo pathei....ti na simvainei??