Results 1 to 5 of 5

Thread: Χαλασμένο δισκάκι του Infamous

Junior Member Threshold's Avatar
    PSN ID
    ThKoul

Default Χαλασμένο δισκάκι του Infamous

Λοιπόν έχω αγοράσει το Infamous από το e-shop εδώ και 2 μήνες, το τερμάτισα και για κάμποσο καιρό δεν ασχολήθηκα μαζί του. Τώρα που αποφάσισα όμως να ασχοληθώ ξανά μαζί του ανακάλυψα ότι δεν παίζει. Για την ακρίβεια έχει μια γρατζουνιά από το κέντρο του δίσκου που φτάνει λίγο πιο μέσα καθώς και μια μικρότερη που δεν είναι τόσο μεγάλη. Όταν το βάζω στο ps3 ακούγονται περίεργοι ήχοι αλλά δεν παίζει. Προφανώς έχουν χαλάσει κάποιοι sectors που πρέπει να διαβαστούν για να ξεκινήσει. Δικαιούμαι εγγύηση από το e-shop; Αν ναι συμπληρώνω RMA και περιμένω να μου απαντήσουν; Προφανώς και δεν έκατσα να τις κάνω μόνος μου τις γρατζουνιές & ούτε έχω λιώσει τόσο πολύ με το Infamous.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Και πως έγιναν οι γρατζουνιές; Από το PS3; Όπως και να έχε δε νομίζω ότι σε καλυπτή κάποια εγγύηση. Από εκεί και πέρα μπορείς να πας αν είναι σε κανένα βιντεοκλάμπ να το βάλουν σε έναν "επιδιορθωτή" (αν λέγετε έτσι) το οποίο φτιάχνει τις γρατζουνιές.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    ThKoul

Μπορεί να έγιναν όπως το έβαζα στη θήκη του. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Λογικά για να μην παίζει θα έχεις βαθιές γρατζουνιές και δεν νομίζω ότι θα φτιάξουν από το μηχάνημα. Και εγγύηση αφού έχει πάθει ζημιά δεν παίζει να σε καλύψει. Μήπως το πίεσες πολύ όταν το έβαζες ή το έβγαζες από τη θήκη? Γιατί μάλλον έτσι πρέπει να έχει γίνει η ζημιά, για να λες ότι είναι και στο κέντρο του δίσκου. Ή από το ps3 αλλιώς, αλλά πιο δύσκολο μου ακούγεται, θα στο είχε κάνει και σε άλλα παιχνίδια.

PSN ID
    ThKoul

Ναι μάλλον είναι από δική μου γκάφα. Θενκς παιδιά!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks