Φιλε δυστυχως δεν ξερω να σου πω αμα θα ξαναερθει ελλαδα μπορεις ομως να στειλεις ενα Mail στο καταστημα που αγοραζεις συνηθως και να ρωτησεις. Αν και θα σου προτεινα να πας να βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα(prepaid) για να αγοραζεις απο εξωτερικο κατι το οποιο εκανα μολις σημερα και ειναι πολυ βολικο (και γλυτωνεις και αρκετα χρηματα γιατι τελικα στο εξωτερικο υπαρχουν τρελλες προσφορες)
ημουν κι εγω εκει σημερα...
δινει 6000cp και 6000gil για 30sec. αν δεν χρειαζεσαι τα λεφτα, καλυτερα ειναι στην pulse σε μια κατηφορα που ειναι ενας megatherion και ενας behemoth γιατι δινει 6600cp για 6sec.
φαρμαρα λιγο εκει και τους εφτασα ολους στο πρωτο lvl 5. δοκιμασα κι εγω για το αυγο, οπως και για τραπεζ.. αλλα τιποτα. με κομματιαζουν για πλακα.
Πλέον έχω το αυγό! Μετά από αρκετό grinding δούλεψε η βλακεία με το Θανατόξορκο, είχε η Βανιλίτσα 2400 mag, Marlboro Wand *, Faith (από shroud) και του έκανα και ένα imperil να έχει να γουστάρει η τριχόμπαλα. 19 λεπτά σχεδόν target time, σε 2 το έκανα
Τώρα έχω πάει στον πύργο και γουστάρω με τα 12άρια k CP, έχει πέσει και ο χρόνος γύρω στα 25 δεύτερα, μια χαρά.
Λοιπον το τερματισα και εγω στο χαλαρο. Στο τελευταιο boss πεθανα μια φορα μονο και αυτη απο death απο την δευτερη μορφη...Με εκνευρισε και μετα τον εκανα με 4 αστερια....
Τωρα παω για να τελειωσω τα missions και για grinding...
@ Τοπγκαν
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου αρεσουν τα 13.200 cp σε 10 δευτερα!
Θα μου πεις για τα 6.000 γκιλια, οκ καταλαβαινω , αλλα μολις αρχισεις να φαρμαρεις τα αδαμαντοχελωνα σε 2 λεπτα το καθενα, τα γκιλια θα πεφτουν βροχη!Και αφου ουτως η αλλως θα αναγκαστεις να φαρμαρεις τα αδαμαντοχελωνα (μην μου πεις οτι θα μαζεψεις κοντα 6εκατ γκιλια απο την αποστολη 21 θα φρικαρω!) γιατι παιδευεσαι εκει χαμω?
Επισης κοντα εκει που εκανες την αποστολη για το ρολοι, υπαρχει απο την απεναντι πλευρα και ενα αλλο Ochu το οποιο σου δινει 24000 cp και καλυτερα αντικειμενα και για πωληση και για αναβαθμισεις.Βεβαια αυτο θα σου παρει κανα 2λεπτο ετσι οπως εισαι τωρα για να το βγαλεις οποτε δεν συμφερει.
Εγω πηρα και το δευτερο trapezohodron , εσφαξα και το σπαστικο Neochu (αποστολη 45) απο τα trials του Τιτανα και οδευω προς ολικες αναβαθμισεις.Ο μονος λογος που δεν το κανω ακομα , ειναι γιατι αν αναβαθμισεις πολυ τους χαρακτηρες σου γινεται πολυ δυσκολο να κανεις 5 αστερια σε καποιες αποστολες.Οποτε κανω λιγο κραττει μεχρι να καθαρησω μερικες συγκεκριμενες αποστολες και παμε παρακατω.
Γιατί επενδύω σε ταυτόχρονη αναβάθμιση αντικειμένων. Έχω 3 weirding glyphs* με 250MAG. Νομίζω ότι έχω μαζέψει ήδη αρκετά χρήματα, για ότι ήθελα να κάνω και θα πάω κατά κείθε που λες. Αυτά ξαναεμφανίζονται αν πας μέχρι που? Γιατί στο Μαρκ 24 πήγαινες δυο βήματα και τσουπ ξαναενεργοποιούσες την αποστολή.
^^Δεν ειναι αποστολη , ειναι απλα Mobs και ξαναεμφανιζονται αν περπατησεις 10 βηματα μακρια τους αφου τα σκοτωσεις.
Και σου ξαναλεω , οτι στο σημειο που σου λεω θα περνεις τα διπλασια και παραπανω cp στον ιδιο χρονο απο το σημειο που grindarεις.Αυτο σημαινει οτι 2 φορες πιο γρηγορα θα ανεβεις στο crystarium και αρα θα εισαι ετοιμος για τα adamantoise που ουτως ή αλλως θα φαρμαρεις.Απο αυτα θα παρεις τοσα γκιλς που πραγματικα θα αγορασεις ολες τις αναβαθμισεις για πλακα.
Πετανε παρα πολυ συχνα Platinum Ignots που τα πουλας προς 150.000 γκιλς το ενα.Καταλαβαινεις οτι με 150.000 γκιλς αναβαθμιζεις για πλακα δαχτυλιδακια οπλακια κλπ κλλπ
A και οπως ειπα με το καταλληλο setup θα ριχνεις τα adamntoise σε 2 λεπτα.
Σημαντικοτατο αντικειμενο να εχει καποιος πριν ξεκινησει για τα adamantoise ειναι το genji gloves το οποιο κατα προτιμηση πρεπει να το παρει η κουκλαρα Fang.Τα genji gloves τα ριχνει η παλουκοαποστολη 62 , αλλα νομιζω οτι μπορεις να τα φτιαξεις λή να τα παρεις και απο αλλου.Τι κανουν αυτα?Επιτρεπουν να κανεις break το damage limit.Χωρις τα genji gloves το μαξιμουμ της ζημιας που μπορει να προκληθει ειναι 99.999 . Κανοντας τα equip ομως ο χαρακτηρας ειναι ελευθερος να κανει τρελη ζημια.... ενδεικτικα αναφερω οτι η Fang με genji gloves και χρησιμοποιωντας την ability Highwind σε stagger mode κανει 1.500.000+ ζημια...!!!! oh yea bitches!![]()
έχω παρατηρήσει ότι η χελώνα αν την ρίξεις με summon μένει αρκετή ώρα κάτω ώστε να πετάξεις τα debuffs κτλ κτλ και να την σκοτώσεις
αν την ρημάδα την ρίξω κανονικά δεν προλαβαίνω να την αποτελειώσω και σηκώνεται...ξέρεις κανείς κανα δοκιμασμένο setup να προτείνει;..μην μου πείτε όμως για τελίκιασμα όπλου αφού στο 3ο trier θέλει 1,5 μύριο...εννοείται όλοι MAX STATS και έχω και τα 3 genji gloves
^^ Kοιτα δεν υπαρχει συγκεκριμενο setup, υπαρχουν πολλοι τροποι.
Εγω για παραδειγμα χρησιμοποιω tier 2 οπλα oυτε καν max stats και μονο 1 genji glove εχω στην Fang.Φυσικα εχω full επιθεση σεταρισμενους τους χαρακτηρες μου και στην lighting χρησιμοποιω το οπλο που κανει quick stagger (δεν θυμαμαι ακριβως).Πρωτο πραγμα που κανω εγω με το που ξεκιναει η μαχη ειναι να ριξω debuffs (deprotect, defaith και το σημαντικοτατο imperill) και buffs με 2 synergists για να γινει σε 2 turns full buffed το party.και μετα αρχιζω να το δερνω ανελεητα ηδη με τα buffs/debuffs το stagger εχει ανεβει... σκαω λοιπον 3 ravagers και χρησιμοποιω το quick stagger. ε μολις γινει stagger απλα το βιαζω και προς το τελος του stagger χρησιμοποιω το Highwind της Fang και του κανω 1.500.000 εκατ ζημια.
Σημειωση, τα adamantoise ειναι πιο δυσκολα απο τα adamantortoise παρολο που εχουν ακριβως τα ιδια drop rates.To πρωτο εχει κοντα 5 μυρρια HP αν θυμαμαι καλα ενω το αλλο εχει 3,5 κατι τετοιο.
Tα adamantoise ειναι τα μεγαλα που σο κελυφος τους ομως εχουν κατι σαν ασπιδες και επισης οι χαυλιοδοντες τους ειναι πολυ μεγαλοι.Συνηθως κυκλοφορουν στον κεντρικο χαρτη.
Τα adamantortoise ειναι στο βορειοδυτικο κομματι του χαρτη , εκει κοντα που κανεις την αποστολη του cactuar.Εναι ακινητα και καθονται εκει.Καλυτερα φαρμαρε αυτα μιας και τα σκοτωνεις πιο γρηγορα και εχουν ακριβως τα ιδια drops και με ακριβως τα ιδια ποσοστα.Κανουν οτι και τα αdamantoise αλλα εχουν λιγοτερο hp.![]()
Το πεθάνατε στα spoiler.. Κάντε ενα διαχωρισμό σε άλλο thread εαν είναι δυνατόν.![]()
Kαλα δεν λεμε κατι για στορυ ουτε καν, αλλα ναι ενα δικιο το εχεις.
Κουκου! Να'μαι και εγω!!
Πιστευω να με βοηθησεται παιδια σε οτι χρειαστω γιατι ειμαι και ολιγον αμπαλος με το αθλημα
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Bookmarks