a ne? eytixos pu mu to pes giati tha diskolevomun na giriso stin arxi (me xilia zoria perasa ta mobs pu perasa gia na ftaso sto simio pu su ipa) sti sinexia mporo na proxoriso efkola xoris na kano grinding omos?
a ne? eytixos pu mu to pes giati tha diskolevomun na giriso stin arxi (me xilia zoria perasa ta mobs pu perasa gia na ftaso sto simio pu su ipa) sti sinexia mporo na proxoriso efkola xoris na kano grinding omos?
^^ θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.Αρκετα δυσκολα.Αλλα αν προσπερασεις αυτο το δυσκολο σημειο μετα μπορεις να επιστρεψεις για grinding.Βεβαια μπορεις να το κανεις και τωρα περνοντας την οπισθεν και αποφευγωντας οσους μπορους.Δεν ειναι και τοοοσο μακρια!![]()
^^Εγω λεω Δημητρη οτι αν ο dreamer τελικα καταφερε να νικησει το boss που περιεγραψε πιο πανω να συνεχισει, γιατι θα του δοθουν καλυτερες ευκαιριες για grinding.
apoti katalava sto simio pu ime tora to epomeno boss tha ineSpoiler!
mu etixe ke emena kapia boss na ta vgalo arketa pio efkola para sigkekrimena terata alla ok ine thema taktikis ke pius exis epileksi sto party pistevo
Δυστυχως εχασα την πλατινα.....
Εχω χασει ενα αντικειμενο του chapter 13 και δεν γινεται να το παρω πια.....
ΠΡΟΣΟΧΗ σε οποιον το παιζει ακομα και θελει την πλατινα, μην χασετε το adamant bungle που υπαρχει στο τελευταιο chapter,δεν υπαρχει τροπος να το βρειτε μετα.
Να λοιπον και ενα missable αντικειμενο που δεν μπορει να βρεθει μετα τον τερματισμο.
Τι να πω, ειδα βιντεο στο youtube και το σημειο που πρεπει να βρω το item το εχω περασει. Ακομη και σε διαφορους οδηγους για items μονο εκει λεει πως το βρισκεις.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μπορεις να το παρεις ξανα.Ολοκληρες τις περιοχες του chapter 13 μπορεις να τις επισκεφτεις αν δεν κανω λαθος.
Εγω το τσεκαρα και το εχω παρει, αλλα παιζει και να μπορεσεις να το κανεις create.
Σε αλλα νεα μολις καταφερα να κερδισω την αποστολη 55, η οποια ειναι αρκετα εκνευριστικη και ολιγον τι παλουκι...
Βεβαια ειμαι ακομα χαμηλο level γι αυτο μου φαινοταν τοσο δυσκολη , αλλα αξιζε ολη την προσπαθεια καθως η αποστολη αυτη σου δινει το growth egg, που στην ουσια διπλασιαζει τους cp μετα απο καθε μαχη.
Τωρα κανω λιγο levelling γιατι πρεπει να κανω grind τα ADAMANTOISE για trapezohodron (οπως σκατα λεγεται λολ)![]()
Τελικα παιδες οντως πανικοβληθηκα χωρις λογο, το πρωτο guide που διαβασα ειχε λαθος καταλυτη στο diamond bungle με συνεπεια να νομισω αλλα αντι αλλων. Προχωραω κανονικα. Επιτελους κερδισα τον long gui!!!! 22 λεπτα μαχη, και εκανα και 5 αστερια σε ολες τις αποστολες. Τωρα μου μενουν μονο τα accessories και finito.
Last edited by v-tidus; 25-03-2010 at 20:09.
με το gold watch επεκτεινεται πολυ λιγο ο χρονος. η καλυτερη στρατηγικη ειναι να εχεις εναν,το πολυ,χαρακτηρα με φουλ αναβαθμισμενο οπλο,και στους αλλους να βαλεις ενα first or second tier οπλο,ετσι το οριο θα ανεβει πολυ περισσοτερο. ακομη, προτεινω να εισαι επιπεδο 5 σε ολους τους ρολους!
Eγω βασικα εχω βρεθει στο -κλασσικο οπως παντα- σημειο "κωλυ-ματος" (ναι αυτην την λεξη) στο FFXIII.
Ειμαι στο σημειο που απλα δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω.Ολα αυτα που θελω να κανω δεν μπορω διοτι επι του παροντος δεν εχω ουτε αρκετα gil (μολις 600.000) , ουτε αρκετα components, δεν ειμαι αναβαθμισμενος αρκετα και δεν ξερω πως ακριβως πρεπει να κινηθω.
Εχω τελειωσει αρκετες αποστολες, μου μενουν μοναχα οι δυσκολες, πηρα εχθες μετα απο κοπο το CP X 2 και φαρμαρω το Ochu Pack (για οσους ξερουν) που δινει 23.000 περιπου CP με καθε kill.
Αλλα δεν ξερω εαν χανω τον χρονο μου εκει ή αν πραττω σωστα.Υπαρχει κατι καλυτερο που μπορω να κανω?
V-tiduw, εχεις καμμια συμβουλη να με δωσεις?![]()
^^ Αν και δεν εχω φτασει στο σημειο που εισαι, νομιζω οτι σου λειπει ενα τουλαχιστον σουπερ αναβαθμισμενο οπλο.
Η επιλογη σου λοιπον πρεπει να ειναι τα Adamantoise στην Pulse.
Το κακο ειναι οτι η πιθανοτητα να παρεις τον καταλυτη κυμαινεται στο ...κρατησου....1%.
Μπορεις να τα νικησεις και με το Death spell της vanille ,το εχω δει στο youtube, αλλα εγω που το δοκιμασα 5 φορες δεν το καταφερα.
Βασικα, με τον εναν η τον αλλο τροπο, θα πρεπει να νικησεις και να παρεις τον καταλυτη απο τα adamantoise.Αυτο πιστευω.
Bookmarks