Page 83 of 109 FirstFirst ... 337379808182838485868793 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν μπορω ακομα να τα βαλω με τα Adamantoise το καθε τους stomp κανει 10.000 ζημια.Οποτε ουτε αυτο μπορω να το κανω τωρα...

Πραγματικα εχψω κολλησει σε αυτο το σημειο και δεν ξερω εαν αυτο που κανω εχει νοημα ή χανω τον χρονο μου και μπορω να κανω κατι πιο ουσιαστικο και παραλληλα πιο διασκεδαστικο γιατι να φαρμαρω συνεχεια το ιδιο mob κατανταει κουραστικο.

Δοκιμασε αυτο.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=_tKhgcO8KRI"]YouTube- Final Fantasy 13 Adamantoise Guide (Vanille)[/ame]

Ειναι αυτο που σου ελεγα με το Death spell. Οπως βλεπεις μονο ενας εχει HP πανω απο 10000.

Name
    Δημήτρης

χμμμ ενδιαφερον!Θα το δοκιμασω! σε ευχαριστω Agent

Advanced Member v-tidus's Avatar
    PSN ID
    v-tidus

Υπαρχει ενα καλο κολπο που πιανει στα adamantoise και τα σκοτωνεις σε 2-2μιση λεπτα (με αρκετα αναβαθμισμενα οπλα).
    Με το που αρχιζει η μαχη καλεις ενα summon και αυτοματα η adamantoise πεφτει κατω.
    Mετα πετατε debuffs μεχρι να γινει staggered και μπαινετε σε gestalt mode. Ριχνουμε ξυλο μεχρι να φυγει το eidolon και μετα μας δινει το κανονικο team μας για τη μαχη.
    Επιλεξτε συστημα com/rav/rav με com τον πιο δυνατο παιχτη (fang) μολις το stagger παει στο 800% γυριστε σε com/com/com και βουρ!!!!

Name
    Δημήτρης

^^ Αυτο πιανει και χωρις να εχεις αναβαθμισμενα οπλα ?
    (εστω να σου παιρνει περισσοτερο χρονο να το ριξεις)

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Βασικά το εν λόγω το χρησιμοποιούν σε συνδιασμό με το death spell, μην περιμένετε έτσι να πάτε χαλαρά να πετάξετε τα death spell σας και να πιάσουν. Εγώ λέω να φαρμάρω λίγο την 21 αποστολή αφού είμαι στον πύργο, 6κ CP χωρίς το αυγό πολύ γρήγορα, αν δω ότι το πάρτυ μου κάνει πάρτυ με τα σαπιομελισάκια θα το κάνω για καμια ωρίτσα, να πάω κατά adamantoise λίγο μπαφιασμένος.

Name
    Δημήτρης

^^Aν θες να φαρμαρεις πηγαινε στην μεγαλη περιοχη (Archetype stepe ή πως στο καλο λεγεται) και πηγαινε στην βορειοδυτικη γωνια του χαρτη.Εκει θα βρεις ενα King behemoth που τσακωνετε με ενα τεραστιο beast.Η μαχη καθε φορα ξεκιναει με pre-emptive strike και τα mobs εχουν το μισο health. Το fight τελειωνε μεσα σε λιγα δευτερολεπτα και σου δινει 6.600 CP χωρις το αυγο

Το καλυτερο farming CP point οταν εισαι στις αρχες της αναβαθμισης

PSN ID
    ModusAm

Μπα, το ίδιο είναι και εκεί που είμαι. Μήπως παίρνεις καλύτερα αντικείμενα για πώληση?
    Με το Μεγιστοθήριο λες τη μάχη στην είσοδο της σπηλιάς, έτσι?

Name
    Δημήτρης

Nαι αυτην λεω εκει κοντα στο σημειο που αλλαζεις περιοχη και πας στις σπηλιες.

Το καλο στο σημειο εκεινο ειναι οτι αφου φας αυτο το γκρουπακι μετα εκει κοντα υπαρχει και αλλο ενα (10 δευτερα αποσταση με τα ποδαρακια) που εχει παλι ενα μεγιστοθηριο με 4 μικρα γατακια και το οποιο και παλι το ξεκινας σχεδον παντα με premptive strike και τελειωνει κι αυτο μεσα σε δευτερολεπτα.Δινει 4.600 CP αυτο.ετσι οπως τα υπολογισα σε εκεινο το σημειο βγαζεις 11.000+ CP μεσα σε ενα λεπτο.

τα αντικειμενα δεν εχω τσεκαρει να δω ποσο πουλανε, παντως δινει αρκετα αντικειμενα που χρησιμευουν ως ζωικα components για 3Χ ΕΧΡ σε οπλα και accessories.

Το Ochu pack παντως που φαρμαρω τωρα μαζι με το growth egg ειναι καλυτερο μιας και δινει 26Κ CP , αλλα περνει σχεδον ενα ολοκληρο λεπτο για να το βγαλεις.Δινει ομως μακραν καλυτερα αντικειμενα.

PSN ID
    ModusAm

Θα προσπαθήσω να πάω τώρα για αυγό και τσόκομπα. Μετά για αδαμαντοχέλωνα.

Άλλα να μην πολεμάς και τον υπερτιτάνα τον αδαμαντοχελωνοφάγο...κρίμα, κρίμα...

Name
    Δημήτρης

Ναι ξενερωσα κι εγω οταν το διαπιστωσα αυτο...αλλα οντως θα ηταν too much να σε δειχνει να νικας κατι τετοιο!Εδω βλεπεις τα adamantoise και ηδη δειχνει λολ που τα κερδιζεις.

Θα γουσταρα ομως κι εγω

PSN ID
    ModusAm

UPDATE:To καλό με αυτό που σου λέω (αποστολή 21) είναι ότι σου δίνει ένα αντικειμενάκι που πωλείται 6000 τζίλια οπότε ταυτόχρονα μαζεύεις και χρήμα. Σε 3 ωρίτσες έχεις αγοράσει το πρώτο σου Τραπ, αναβαθμίζεις το κατάλληλο οπλάκι, κάνεις λίγο ακόμα φαρμ να το αστεριάσεις και μετά το ντισμαντλάρεις για 3 επιπλέον τραπάκια. Απλά εγώ ακόμα δεν έχω ενεργοποιημένο το μισιόνι 55 (τζάμπα πήγα μέχρι το κωλοχώρι) οπότε κάνω με τη σειρά 5 αστεράκια στα μισιόνια.

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Να ρωτήσω, είναι χρήσιμο να αναβαθμίζουμε accessories ή είναι πιο καλό να επικεντρωνόμαστε στα όπλα;

Εγώ σαν ανυπόμονο κακομαθημένο που είμαι, πέρα του ότι δεν αποφεύγω μάχη ποτέ για να μπορώ να τους προχωρήσω όσο γίνεται στο Crystarium, έχω πλακωθεί στο upgrading όπλων και είμαι ακόμα στο Ch. 5. Εφόσον λέτε ότι δεν πειράζει τόσο (και τα αναλώσιμα που χρησιμοποιώ τώρα δεν είναι και τόσο σπάνια) αναρωτιέμαι αν κάνω κακό που κάνω Upgrading σχεδόν μόνο τα όπλα. Any tips?

Τέλος να πω ότι η Lightning και ο Hope είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες και πραγματικά χαίρομαι να παίζω μαζί τους, σε αντίθεση με τους άλλους 3 που και λαλούν και χορεύουν και είναι να τους βαράς στον τοίχο.

Elite Quaro's Avatar
    PSN ID
    Quaro1987

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Να ρωτήσω, είναι χρήσιμο να αναβαθμίζουμε accessories ή είναι πιο καλό να επικεντρωνόμαστε στα όπλα;

Εγώ σαν ανυπόμονο κακομαθημένο που είμαι, πέρα του ότι δεν αποφεύγω μάχη ποτέ για να μπορώ να τους προχωρήσω όσο γίνεται στο Crystarium, έχω πλακωθεί στο upgrading όπλων και είμαι ακόμα στο Ch. 5. Εφόσον λέτε ότι δεν πειράζει τόσο (και τα αναλώσιμα που χρησιμοποιώ τώρα δεν είναι και τόσο σπάνια) αναρωτιέμαι αν κάνω κακό που κάνω Upgrading σχεδόν μόνο τα όπλα. Any tips?

Τέλος να πω ότι η Lightning και ο Hope είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες και πραγματικά χαίρομαι να παίζω μαζί τους, σε αντίθεση με τους άλλους 3 που και λαλούν και χορεύουν και είναι να τους βαράς στον τοίχο.
    λίγο που πειραματίστηκα ναι αξίζει πολύ.

έφτασα και εγώ επιτέλους στην gran pulse. βασικά έχω χάσει λίγο το δρόμο μου. κυνηγάω συνέχεια τα missions και έχω ξεφύγει πολύ από το objective του story
    ignore list. Κάνει την πλοήγηση στο forum 1000 φορές καλύτερη.

Name
    Δημήτρης

Εγω εκανα σημαντικοτατη προοδο το ΣΚ!

Πλεον εχω σχεδον ολοκληρωσει ολο το crystarium, εφαγα αρκετα adamtoise και adamantortoise και εχω αποκτησει 2 trapezohedron.Ακομα βεβαια εχω παρα πολυ ψωμι για max stats που θελω σε ολα, αλλα παμε καλα!

PSN ID
    ModusAm

Εγώ πάλι είχα τον πωπό μου σερβιρισμένο σε πιατέλα από τον Νεότσου. Κωλοαυγό. 500 φορές τον death-ιασα, τίποτα δεν κατάλαβε. Και η Βανιλίτσα μου έχει κάπου 2400 μαγεία! Έχω επιστρέψει στον πύργο και ρίχνω αναβαθμίσεις. Είμαι σε καλό δρόμο με τα accessοries, έκατσα έκανα αναβάθμιση στα περισσότερα, μου μένει να κάνω αναβάθμιση σε καμιά 10αριά (βέβαια τα δύο θέλουν dark matter μαμώτο) και επίσης μου λείπουν 5-6 από αποστολές (αυγό, ρολόι κλπ). Τώρα είμαι κοντά στο δεύτερο 5άρη ρόλο στους περισσότερους (όλοι έχουν έναν τουλάχιστον ρόλο στο 5). Η αποστολή 24 είναι φοβερή αν δεν έχεις ευχαίρεια για αδαμαντοχέλωνα.

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

sto telos tu chapter 11 to waystone pos energopiite? otan kerdia to boss fight piga sto waystone patisa X ida to video ke meta soriastike kato. Etsi meni i iparxi tropos na energopiithi?

Advanced Member grosso7's Avatar
    PSN ID
    kaktos1983

Ξερεται π θα βρω την collectors?

Cool Member sakoulias's Avatar
    PSN ID
    sakoulias
    Name
    Σακης

Με μια προχειρη αναζητηση στο skroutz απο οτι ειδα φαινεται να εχει τελειωσει στα ελληνικα καταστηματα απο εξωτερικο την βρηκα στα
    play.com
    hmv.com
    amazon.co.uk

1.GTA IV | 2.Metal Gear Solid 4 | 3.Resident Evil 5 | 4.Killzone 2 | 5.inFAMOUS | 6.God of war collection |
    7. Uncharted Drake's fortune | 8. Uncharted 2 | 9. Gran turismo 5 Prologue | 10. God of war III | 11. Red Dead Redemption

Advanced Member v-tidus's Avatar
    PSN ID
    v-tidus

Εχω ολα τα accessories και τα οπλα της lightning!!!
    Επισης εχω μαζεψει ολους τους καταλυτες και 3 trapezohedrons που μου ελειπαν.
    Μια μερα ακομα και θα το πλατιναρω!!!!