Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    946
    Views
    405,406

Exclusive Κάλλιο αργά......

Κάλλιο αργά... https://www.gran-turismo.com/gr/gtsport/top/

(Η 1.9 είναι η "επιτέλους έφτασε", η 1.10 απλά "βελτιώσεις" είναι όπως θα δείτε).
  2. Replies
    396
    Views
    145,572

Sticky: Όχι ότι ασχολείται κανείς μας, αλλά λέμε τώρα: ...

Όχι ότι ασχολείται κανείς μας, αλλά λέμε τώρα:

Προσφορά #11:

Horizon Zero Dawn: €24.99
  3. Sticky: Εξαιρετικό το BH με πραγματικές προσφορές και...

Εξαιρετικό το BH με πραγματικές προσφορές και άμεσο delivery, όταν μένεις Αμερική όμως.

Έβαλα από περιέργεια shipping για Ελλάδα, άλλα 100 USD minimum, συν ό,τι καπέλο αποφασίσουν να σου ρίξουν...
  4. Replies
    167
    Views
    51,160

Χαχα εδώ είμαι, το πήρα το μήνυμά σου, έπαιξα...

Χαχα εδώ είμαι, το πήρα το μήνυμά σου, έπαιξα χθες μετά από μήνες κι εγώ, ξεσκούριασα λίγο αλλά έχουμε τρελά ταλέντα, άπιαστοι χρόνοι, τουλάχιστον με controller και με μηδαμινό χρόνο "εξάσκησης". Δεν...
  5. Replies
    8,700
    Views
    3,010,368

Sticky: Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, απλά έπεσε το μάτι...

Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, απλά έπεσε το μάτι μου στον τίτλο, είναι ακόμα στο Μάιο..
  6. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Εγώ έχω ήδη ένα request. Θα ήθελα την επόμενη...

Εγώ έχω ήδη ένα request. Θα ήθελα την επόμενη φορά, εμάς με Group B 4WD και Conjure7 σε περιορισμό μόνο με Mini Cooper.. α και αν γίνεται, με κλειδωμένη μόνο 1η στο κιβώτιο.. όχι όχι.. με όπισθεν...
  7. Replies
    2,277
    Views
    4,994,975

Sticky: Χαχα πραγματικά όμως. Και το χειρότερο κάψιμο...

Χαχα πραγματικά όμως. Και το χειρότερο κάψιμο (για 32 ετών γομάρι) είναι ότι ανυπομονώ!
  8. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Άντε μπράβο γιατί στο retro εγώ σας άφησα νωρίς.....

Άντε μπράβο γιατί στο retro εγώ σας άφησα νωρίς.. Πολύ άβολο και υποστροφικό το Renault (λόγω μηχανής στο κέντρο ίσως?), γιωτάς κι εγώ, κλατάρισμα στην αρχή αρχή ειδικής, επισκευή, κακή ψυχολογία σε...
  9. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Εγώ προσπαθώ όλη την ώρα να είμαι στο πάτα -...

Εγώ προσπαθώ όλη την ώρα να είμαι στο πάτα - άσε, δε μου βγαίνει πάντα. Ο Conjure τι χωρίς γκάζι, ΜΟΝΟ YOLO πάει! :p
  10. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Μαζί σου, είναι πραγματικά θηρία ανήμερα. Έχει...

Μαζί σου, είναι πραγματικά θηρία ανήμερα. Έχει βάλει και long stages o klark, τρέλα! Εγώ ακόμα να διαλέξω με ποιό θα τρέξω! Ακόμα και στο φρενάρισμα πχ, το Sierra με ελάχιστη παραπάνω πίεση του...
  11. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Thanks, μου πήγε σχετικά καλά. Με τα 80's δεν...

Thanks, μου πήγε σχετικά καλά. Με τα 80's δεν ξέρω τι να κάνω, για την ακρίβεια ποιό αυτοκίνητο να επιλέξω! Συνειδητοποίησα ότι έχω μικρή εμπειρία μόνο με το Sierra, δοκίμασα λίγο και τα υπόλοιπα,...
  12. Replies
    2,743
    Views
    1,900,498

Sticky: Εγώ ήμουν με τη 4Κ, όχι από διαγωνισμό όμως. Εγώ...

Εγώ ήμουν με τη 4Κ, όχι από διαγωνισμό όμως. Εγώ δεν έχω καν 4Κ και δεν είπα και ότι ανυπομονώ επιτέλους να παίξω και σε 4Κ! Εντάξει ωραία θα είναι, ε, όταν έρθει η ώρα του ΝΕΟ θα το συνδυάσω! Ξέρω...
  13. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Εγώ θα τα συνεχίσω και τα 2 λίαν συντόμως. Αν και...

Εγώ θα τα συνεχίσω και τα 2 λίαν συντόμως. Αν και μας έχεις αφήσει μ@λ@κες!

Monte Carlo στα "2010s" θεωρούσα ότι τα έχω δώσει όλα σε κάποια ειδική, δε θυμάμαι τώρα, μου "πήρες" 13 δεύτερα, χωρίς...
  14. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

@Conjure7, χωρίς να έχω προλάβει ακόμη να παίξω...

@Conjure7, χωρίς να έχω προλάβει ακόμη να παίξω (σήμερα λογικά) είδα λίγο τους χρόνους σου μέχρι την 8η ειδική... πού να μη σε "δυσκόλευε" το χωρίς save δηλαδή!

Έλα τώρα, πες την αλήθεια, ΠΡΕΠΕΙ...
  15. Replies
    1,152
    Views
    614,686

Sticky: Φίλε μου ειλικρινά μόλις με έσωσες από μια 50άρα...

Φίλε μου ειλικρινά μόλις με έσωσες από μια 50άρα που θα έφευγε έτσι και χωρίς λόγο, επειδή απλά είχα χάσει την υπομονή μου να διαβάζω ό,τι forum έβρισκα για βλάβες DS4 και να προσπαθώ διάφορα....
  16. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Μιας και το ανέφερες, ήθελα να το γράψω πριν,...

Μιας και το ανέφερες, ήθελα να το γράψω πριν, έβγαλα κάποια στιγμή ένα πρωτάθλημα με Audi Quattro, πραγματικός τρόμος.. Απίστευτη αίσθηση, χωρίς βοήθειες κλπ.

Συμφωνώ για ένα "σύγχρονο" και ένα...
  17. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Επειδή όμως δεν μπορώ να περιμένω, έφτιαξα στα...

Επειδή όμως δεν μπορώ να περιμένω, έφτιαξα στα γρήγορα στη δουλειά κι εγώ ένα με 2010s. Επειδή έγινε λίγο γρήγορα, αρχικά βρείτε το στο γνωστό link ως "Greek Fans 3" (με το 2 να εκκρεμεί δε μου ήρθε...
  18. Thread: DiRT RALLY

by Papanick
    Replies
    175
    Views
    48,206

Καλά τα πήγα, με πολλή πολλή προσοχή, αλλά στο...

Καλά τα πήγα, με πολλή πολλή προσοχή, αλλά στο τέλος μάλλον είχα φοβηθεί με τη βροχή και έψαχνα μόνο τερματισμό. :p

Κοίταξα από περιέργεια, μου πήρες 15 seconds μέσα σε μια ειδική! (την...
  19. Replies
    167
    Views
    51,160

Εντάξει είμαι από τους πρώτους που το εκθείασαν...

Εντάξει είμαι από τους πρώτους που το εκθείασαν γενικά. Το να χαίρομαι όμως μετά από άπειρες ώρες καψίματος και δοκιμών με ρυθμίσεις, χωρίς βοήθειες, και με Polo WRC, που έχασα ΜΟΝΟ με 30 δεύτερα την...
  20. Replies
    2,743
    Views
    1,900,498

Sticky: Διευκρίνιση: δεν είπα ότι κάθε σπίτι χρειάζεται...

Διευκρίνιση: δεν είπα ότι κάθε σπίτι χρειάζεται 4Κ, αν το θεωρούσα τόσο απαραίτητο σε βαθμό ηλιθιότητας όπως το λέτε, θα είχα ήδη πάρει. Ποιά δηλαδή είναι αυτά που "μόνο στην Ελλάδα γίνονται και...
Results 1 to 20 of 20