-
Κι εγώ παιδιά μόνο όποιο θέμα χρόνου με πάει πίσω (πχ έχασα ένα rally). Αλλιώς σε γενικές γραμμές είμαι μέσα.
-
-
Ωραία! Στο 3 τί έχετε κάνει; Ισχύει ή μπα; Έχω την εντύπωση ότι ξανατρέχει το ίδιο.
-
-
Εγώ το τρέχω. Ίδιο δεν είναι γιατί έχει αλλά αμάξια. Μήπως απλά την ανανέωσε ο teras;
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Να φτιάξω και κάποια άλλη με δεκαετίας '80 πχ; Ή μπορείτε και 'σεις να το κάνετε;
-
-
Ποιά άλλα αμάξια; Αφού group B 4WD είναι.
Δεν έχω αντίρρηση για 80s. Απλώς νομίζω 2 είναι αρκετά. Εδώ δεν προλαβαίνουμε/τε τα 2, όπως λέτε. Όπως τα έχουμε. Ένα σύγχρονο κι ένα ρετρό. Το ρετρό είναι στο 3.
-
-
Μάλλον μπερδεύομαι. Ποια είναι τα league μας; 3 fans και τι άλλο;
-
-
Greek fans 3 και Greek Dirt;
-
-
Το πρώτο ρετρό και το δεύτερο σύγχρονο, σωστά;
-
-
Μόλις τελείωνε το ρετρό (αύριο νομίζω) να φτιάχναμε '80...
-
-
Θέλετε να φτιάξουμε group στο PSN και να ποστάρουμε εκεί, για μεγαλύτερη ευκολία; Προϋποθέτει να είμαστε "φίλοι" μεταξύ μας.
-
-
Όντως κι εγώ δεν νομίζω να προλαβαίνω και για 3ο πρωτάθλημα. 2 είναι αυτά που ήδη έχουμε, retro και "σύγχρονο", το σύγχρονο είναι το "Greek Dirt Fans" και το retro είναι το "Dirt Fans 3" (βλακωδώς το ονόμασα εγώ νούμερο 3, δεν υπάρχει κάποιο άλλο αλλά δεν μπορώ και να το αλλάξω τώρα, αν θέλετε όταν τελειώσει φτιάχνουμε άλλο, το διαγράφουμε, και το καινούργιο το ονομάζουμε "Greek Dirt Fans 2" όπως θα έπρεπε να είναι).
-
-
-
-
Εγώ θα τα συνεχίσω και τα 2 λίαν συντόμως. Αν και μας έχεις αφήσει μ@λ@κες!
Monte Carlo στα "2010s" θεωρούσα ότι τα έχω δώσει όλα σε κάποια ειδική, δε θυμάμαι τώρα, μου "πήρες" 13 δεύτερα, χωρίς να έχω έξοδο ή πρόωρη εκκίνηση κλπ., και μάλιστα ήταν και μικρή!
Φινλανδία στα 'retro" στην 6η ειδική (μικρή νυχτερινή) χωρίς να πω ότι τα έδωσα όλα, το πήρα από φόβο, μου "πήρες" 21,50 δεύτερα!! Σε ΜΙΚΡΗ ειδική! (πάλι χωρίς λάθος ή κάτι)
Έλα τώρα πες το hack να το βάλω!
Αστειεύομαι. Δυνατός!
Last edited by Papanick; 09-06-2016 at 15:00.
-
Εγώ βλέπω άλλα. Μόντε Κάρλο, στην ειδική με την ομίχλη μου "έριξες" 10 δεύτερα. Κι αμέσως μετά, στο χιόνι ❄ άλλα 3. Για πάμε!
-
The Following 2 Users Say Thank You to Conjure7 For This Useful Post:
-
Τι να πω και 'γω που σας βλέπω με τα κιάλια... Anyway , ποιος θα φτιάξει '80; Υπάρχει και η επιλογή να το αναλάβει ο CPU .
-
-
Έλεος τι βλάκας είμαι, δεν είχα δει ότι τελειώνει σήμερα το retro, έλεγα να τρέξω σήμερα.. κρίμα έστω για το γαμώτο.. μισό το άφησα. Μηδέν βαθμοί σύνολο. 
Ό,τι θέλετε εγώ να είμαι ειλικρινής δεν τρελαίνομαι και δεν το έχω και πολύ όπως φάνηκε, με τη δημιουργία event κλπ. Προτείνω ή κάποιος που μπορεί καλύτερα ή ακόμα και CPU.
-
-
Θα φτιάξω τότε εγώ και θ' αφήσω τον CPU να διαλέξει πίστες. Από διορία χρόνου, να βάλω μια μέρα παραπάνω ή το ίδιο; Επίσης, θα βάλω owned car και engineer on να διαπιστώσουμε τι ακριβώς σημαίνει. Agree?
-
-
Κανένα πρόβλημα από μένα. Ναι σε όλα. Και ναι παιδιά. Μην ασχολείστε. Βάλτε cpu να διαλέξει random. Μόνο save να έχουμε, αν είναι δυνατόν και μετά από κάθε ειδική.
-
-
Κι εγώ μέσα. Κανένα πρόβλημα. Συμφωνώ για τα saves.
-
-
OK, saves σε κάθε πίστα και repairs σε κάθε 2η.
-