Page 5 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 81 to 100 of 168

Thread: DiRT Rally [+VR]

Εντάξει είμαι από τους πρώτους που το εκθείασαν γενικά. Το να χαίρομαι όμως μετά από άπειρες ώρες καψίματος και δοκιμών με ρυθμίσεις, χωρίς βοήθειες, και με Polo WRC, που έχασα ΜΟΝΟ με 30 δεύτερα την ειδική, ε καταντάει κουραστικό. Μπορεί να μεγάλωσα για να έχω το χρόνο και την υπομονή να κάτσω να μάθω απ' έξω την κάθε πίστα και το κάθε αυτοκίνητο και την κάθε στροφή και την κάθε ρύθμιση στο camber των τροχών. Δεν υπολείπεται σε κάτι το παιχνίδι, προφανώς, εγώ μάλλον υπολείπομαι, αλλά επειδή θεωρούσα ότι με τις άπειρες ώρες κάτι θα γίνει, απογοητεύομαι. Νομίζω ότι δυστυχώς δεν θα έχω πολλή υπομονή ακόμα.

(μιλάω για carrer, σε κατηγορία rally, με Polo WRC, σε επίπεδο professional, όπου αφού δεν το "πέρασα" την πρώτη φορά, το ξαναπαίζω..)

Υ.Γ. Όπως και οι περισσότεροι σε αυτό το thread, δεν είμαι άσχετος με rally, δόξα τω θεώ όλα τα έχω κάψει. Γι' αυτό εδώ όμως μάλλον παραείμαι λίγος.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Κοίτα, θεωρώ οτι το έχουν παρακάνει με τους χρόνους της AI. Νομίζω ότι είναι υπερβολικά γρήγοροι ανεξαρτήτως δυσκολίας και δεν ξέρω αν στο PS4 γίνονται βάση εξομοίωσης στο background ή βγαίνουν λίγο πολύ στην τύχη.
    Αλλά μη σκας. Άλλωστε όσο τερματίζεις στους τρείς πρώτους προβιβάζεσαι στην επόμενη κατηγορία με μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. Το θέμα για μένα είναι να ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητο και την ειδική και αυτό είναι που μετράει.

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Κοίτα, θεωρώ οτι το έχουν παρακάνει με τους χρόνους της AI. Νομίζω ότι είναι υπερβολικά γρήγοροι ανεξαρτήτως δυσκολίας και δεν ξέρω αν στο PS4 γίνονται βάση εξομοίωσης στο background ή βγαίνουν λίγο πολύ στην τύχη.
    Αλλά μη σκας. Άλλωστε όσο τερματίζεις στους τρείς πρώτους προβιβάζεσαι στην επόμενη κατηγορία με μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. Το θέμα για μένα είναι να ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητο και την ειδική και αυτό είναι που μετράει.
    Ναι τελικά αυτό είναι που μένει.
    Και σε αυτό οι άνθρωποι έχουν κάνει ΜΑΓΙΚΑ.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Θα μπορούσαν όντως οι χρόνοι να είναι πιο ρεαλιστικοί για να μπορέσουμε να παίξουμε σε event με 12 πίστες.
    Και μένα με βλέπω να παραμένω στις 8!
    Όποιος χρησιμοποιεί τιμόνι και παίζει χωρίς βοήθειες, μπορεί να συμμετάσχει σε πρωταθλήματα που φτιάχνουμε.
    Με πολλές πίστες...

¶ρχισαν τα όργανα. Πρώτη δοκιμή Masters Championship στα rally, πρώτη τεράστια ειδική Φινλανδία, χωρίς λάθη αλλά με πολλή προσοχή, σβέλτα αλλά όχι και "φλαταδούρα", 1μιση λεπτό πίσω από τον πρώτο..
    (στο επίπεδο Elite έχανα πάλι σε αντίστοιχη ειδική στη Φινλανδία αλλά με περίπου 20 δεύτερα χωρίς λάθη, 30 δεύτερα με λάθη)

Διάβασα ότι δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά στο Masters γενικώς (στο Elite πήρα προαγωγή ως 2ος στο πρωτάθλημα δηλαδή ΟΚ τσάμπα γκρίνιαζα), μπορεί να έτυχε τι να πω. Για την ώρα το έριξα στα Pikes Peak και Rallycross μέχρι να φτάσω κι εκεί Masters και βλέπουμε..

Πάντως, ενώ δεν είναι και απαραίτητο (ευτυχώς) θεωρώ ότι με (καλό) τιμόνι πρέπει να είναι πιο καλά τα αποτελέσματα, σε σχέση με Dualshock 4 τουλάχιστον που χρησιμοποιώ.
    Last edited by Papanick; 13-05-2016 at 15:46.

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Πάντως εγώ θέλω να πώ καλή τύχη για όποιον πάει για πλατίνα.Εγώ το παλεύω αλλά πολύ δύσκολα.Βλέπω να το βγάζω άν το βγάλω σε κάνα 2-3 μήνες καθώς τώρα με το ωράριο της δουλείας έχω λίγες ώρες για να παίξω.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο το νοίκιασα να δω τι λέει, εντυπωσιάστηκα... Το παιχνίδι είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό, λογικά το καλύτερο rally που έχει βγει ποτέ! Ειλικρινά δεν το περίμενα τόσο καλό ...

8. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

mj23 (25-07-2016),teras1 (17-07-2016)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο το νοίκιασα να δω τι λέει, εντυπωσιάστηκα... Το παιχνίδι είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό, λογικά το καλύτερο rally που έχει βγει ποτέ! Ειλικρινά δεν το περίμενα τόσο καλό ...
    Έχει έκπτωση στο PSN για το Σ/Κ.

10. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Giorgos78 (17-07-2016),gonzalez (17-07-2016)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Έχει έκπτωση στο PSN για το Σ/Κ.
    Όντως, μόλις τώρα έτυχε να το δω κι εγώ. Μάλλον θα το χτυπήσω είναι καλή η προσφορά.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Έχει ξεκλειδώσει κανείς το Master level;

Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Πέρα από τα φοβερά φωτορεαλιστικά γραφικά, πόσο ρόλο παίζει το οτι το παιχνίδι τρέχει τόσο ομαλά... Όσο πάει και με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο... Μόλις το μάθω λίγο καλύτερα θα μπω και στα πρωταθληματάκια που κάνετε...

Member assassin's Avatar
    PSN ID
    antxenopoulos
    Name
    Αντώνης

- - - Updated - - -

Το θέμα είναι να το ευχαριστηθείς! T 300 rs με shifter και custom handbrake στο ps4 φυσικά.

15. The Following User Says Thank You to assassin For This Useful Post:

gonzalez (25-08-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Λογικά θα έρθει σε PSVR.
    .

17. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

klark71 (06-10-2016),teras1 (05-10-2016)

Το τσιμπησα κι εγω μιας και ηταν σε προσφορα στο store! Μετα απο λίγες ωρες παιχνιδιού εχω να πω οτι ειναι οτι πιο ρεαλιστικό εχω παίξει σε ραλακι! Πανέμορφα γραφικά ποικιλία αυτοκινήτων (αν και θα μπορούσαν να εχουν αρκετες αυτοκινηταρες απο σεζόν 2000-2005). Αρκετα δυσκολο στην αρχη αλλα απο οτι καταλαβα καλα ειναι να παίζεις στην αρχη τα championships ώστε να οδηγας το ιδιο αμαξι να το συνηθίζεις! Ειδικα στη φιλανδια σου πιάνεται η καρδια λες κ ειναι δικο σου αμαξι οταν πας με 180 κ παει να σ φυγει και το μαζεύεις!! Τελεια αίσθηση αγωνίας/άγχους/συγκέντρωσης !
    δεν εψαξα καθολου τις ρυθμισεις και τα βοηθήματα παιζω ως εχει αρχικά..
    Επιβεβαιώνω οτι κερδίζει ο πιο προσεκτικός και οχι ο πιο γρήγορος!!

19. The Following 4 Users Say Thank You to thanasis7 For This Useful Post:

chronohill (03-12-2016),Conjure7 (04-12-2016),klark71 (04-12-2016),teras1 (03-12-2016)

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Σε Master ξεκλειδωσα εγώ αλλά σε ανάβαση όχι στο κανονικό rally για να βγάλω τα trophy και ευτυχώς έβγαλα και το platinum.Ενα απο τα καλύτερα rally πάντως που έχουν βγει. Ε πείσεις όλο το παιχνίδι το έπαιξα απο την εσωτερική κάμερα καθώς δεν με βόλευε καμία άλλη.Με πολλές βοήθειες off και ταχύτητες καθώς κερδίζεις χρόνο στο ανέβασμα και πάρα πολύ στο κατέβασμα όπως πχ και στα GT5 GT6.
    Last edited by konstantinos; 05-12-2016 at 15:34.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Για πρωτάθλημα, ενδιαφέρεται κανείς;

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Για πρωτάθλημα, ενδιαφέρεται κανείς;

Τι βαθμό δυσκολίας; δεν εχω παίξει ποτε ονλαιν μιας και το εχω λίγες μερες αλλα ψηνομαι εγω! Για πες λιγο πως θα ειναι; πόσες ειδικές τι αμαξια κτλπ..
    στο professional ειμαι αυτη τη στιγμη και εχω 3-4 αμαξια μονο

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Χρειάζεται να μαζευτούμε 3-4 άτομα τουλάχιστον. Επίπεδο δεν υπάρχει, τρέχουν μόνο users.

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Καλησπερα.
    Απ οτι βλεπω το ξαναβαλανε στα 20 ευρω και μαλλον θα το παρω.
    Διαβαζοντας ομως τα review και σχολια χρηστων,ολοι λενε για πολυ hardcore δυσκολια.
    Ισχυει?
    Θα παιξω με χειριστηριο μιας και εχω δωσει την τιμονιερα,απλα με σταματαει αυτο.Ειναι οντως τοσο δυσκολο σε βαθμο που σπαει νευρα?
    Τα wrc μου αρεσαν αν και πολυ πιο arcade.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Το πήρα και γω τωρα με την προσφορά και είναι μακραν το πιο ρεαλιστικο rally που εχει κυκλοφορησει. Δεν ειναι εκνευριστικο, αλλα θα πρεπει να ξεχασεις την φιλοσοφια των προηγουμενων παιχνιδιων και να οδηγεις προσεκτικα. Πρεπει να μαθεις καλα τις πιστες και το αυτοκινητο για να πατησεις λιγο παραπανω γκαζι. Το μοναδικο θεματακι που εχει ο τιτλος και το εχουν αναφερει και καποια παιδια λιγο πιο πανω ειναι οτι οι χρονοι της AI ειναι πολυ γρηγοροι για να τους φτασεις οσο καλα και να τρεξεις σε μια πιστα. Το χω κανα δυημερο και ηδη μου φαινονται απιαστοι με αποτελεσμα να στοχευω συνεχεια στην δευτερη και στην τριτη θεση.

26. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

mania (28-12-2016)

Bookmarks

Bookmarks