Page 32 of 138 FirstFirst ... 222829303132333435364282132 ... LastLast
Results 621 to 640 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

the “high-end PS4” would be more expensive than the current $350 version.

“It is intended to sit alongside and complement the standard PS4,” he said. “We will be selling both [versions] through the life cycle.”
    Ωραία! Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί το καλύτερο hardware, εκτός από την ίδια τη Sony. Επίσης θα αποτύχει στις πωλήσεις big time γιατί απλά ο κόσμος θα προτιμήσει την φθηνή έκδοση. Αν νομίζουν ότι οι hardcore gamers είναι τόσοι πολλοί ώστε να στηρίξουν ένα ολόκληρο SKU, είναι γελασμένοι.

Sony would not be unveiling its new console next week and refused to say when or at what price the unit would go on sale.
    Κάποιος να τσεκάρει αν ο Odytsak είναι καλά..

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι περιμένουν το neo είτε για λόγους αγοράς του είτε για να μάθουν περισσότερα γι' αυτό, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι. Όσο πιο πολύ αργήσει το αναβαθμισμένο μοντέλο, τόσο περισσότερο θα υποστηριχθεί το υπάρχον ps4, καθώς αν το neo βγει στο τέλος του '17 για παράδειγμα, η Guerilla θα φτιάξει απλά ένα patch για να το μεταφέρει στο neo με 60 fps, δεν θα κάτσει να προσπαθήσει να υποστηρίξει και τα δύο μηχανήματα.
    Επίσης, αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος για τα παιχνίδια, συν του ότι το trailer του horizon που βλέπουμε έτρεχε στο απλό ps4 μάλλον. Αν έτρεχε στο neo, το λογικό θα ήταν να έβγαζαν το neo σύντομα, έτσι ώστε να γίνει με αυτά τα γραφικά προώθηση και του παιχνιδιού και του neo.

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Κάποιος να τσεκάρει αν ο Odytsak είναι καλά..
    Εγω μια χαρα ειμαι, εχω PS4, για τον Λεωνιδα δεν ξερω.

4. The Following 3 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Axilleas_GR (10-06-2016),Leon_DiZ (10-06-2016),teras1 (10-06-2016)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Συμφωνώ μαζί σου γενικά γι το ότι ειναι καλό που δεν θα ανακοινώσει κάτι στην E3 αλλά σχετικά με το παρακάτω...

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    συν του ότι το trailer του horizon που βλέπουμε έτρεχε στο απλό ps4 μάλλον. Αν έτρεχε στο neo, το λογικό θα ήταν να έβγαζαν το neo σύντομα, έτσι ώστε να γίνει με αυτά τα γραφικά προώθηση και του παιχνιδιού και του neo.
    Θα μπορούσε κάλλιστα να τρέχει σε Dev kit του NEO ή ακόμα και υπερχρονησμενο dev kit του απλού κλπ. Θεωρώ σχεδον αδύνατο να παιζει ετσι στο απλό ps4 και μάλιστα από τώρα.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Εγω μια χαρα ειμαι, εχω PS4, για τον Λεωνιδα δεν ξερω.

LOOOOOL

Αν δεν βγει μέσα στο '16 ρωτήστε με το Δεκέμβριο που θα πρέπει να αποφασίσω ανάμεσα σε απλό PS4 και καινούργιο Kingdom Hearts ή PS4 Neo μετά από μερικούς μήνες και media blackout.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Συμφωνώ μαζί σου γενικά γι το ότι ειναι καλό που δεν θα ανακοινώσει κάτι στην E3 αλλά σχετικά με το παρακάτω...

Θα μπορούσε κάλλιστα να τρέχει σε Dev kit του NEO ή ακόμα και υπερχρονησμενο dev kit του απλού κλπ. Θεωρώ σχεδον αδύνατο να παιζει ετσι στο απλό ps4 και μάλιστα από τώρα.
    Αν έτρεχε στο neo, η Sony θα μπορούσε να ανακοινώσει το neo στην E3 και να το διαφημίσει με τις γραφικάρες του παιχνιδιού. Σε αυτό το στάδιο δεν νομίζω να ήθελε η Sony να δείξει την neo έκδοση του παιχνιδιού. Για ποιο λόγο να την δείξει, χωρίς να πει αν είναι από το neo ή αν αυτό θα αργήσει, με αποτέλεσμα η παρουσίαση των γραφικών να μην έχει νόημα;

8. The Following User Says Thank You to Ezio For This Useful Post:

spartan (10-06-2016)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Αν έτρεχε στο neo, η Sony θα μπορούσε να ανακοινώσει το neo στην E3 και να το διαφημίσει με τις γραφικάρες του παιχνιδιού. Σε αυτό το στάδιο δεν νομίζω να ήθελε η Sony να δείξει την neo έκδοση του παιχνιδιού. Για ποιο λόγο να την δείξει, χωρίς να πει αν είναι από το neo ή αν αυτό θα αργήσει, με αποτέλεσμα η παρουσίαση των γραφικών να μην έχει νόημα;
    Μακαρι να ειναι γραφικά απλού PS4 και όταν και αν βγει το NEO να έχουμε ακόμα καλύτερα. Από την άλλη δεν ειναι η πρώτη φορά που βλέπουμε καλύτερα γραφικά από ότι παίρνουμε στο τέλος. Και εγώ θα κρατάω κάπως μικρότερο καλάθι από ότι βλέπω. Εδω η naughty dog στο uncharted 4 και σε κάποια levels όπου θα επακολουθούσε μάχη, η ποιότητα έπεφτε αρκετά (κυρίως textures, και γεωμετρία φυτών, τοίχων κλπ) για να παίξουν καλα.

Πιο πολυ νομιζω ότι η Sony άλλαξε γνώμη για το ποτε θα παρουσιάσει το NEO, ίσως να θέλει να δει και τι θα κάνει η MS πρώτα. Μην ανακοινώσει κανά αρκετά πιο δυνατό Xbox και βρεθεί η Sony δεύτερη στις επιδόσεις.

Ο μονος λογος της αναβολής ανακοίνωσης στην Ε3 ειναι γιατι φοβούνται οτι θα την φάνε απο τη ms κατοπιν.

Πλεον μπήκαμε σε Cold War era με τον ενα να προσπαθεί να ψαρέψει τον αλλο για να μη βρεθει σε μειονεκτική θέση.

Παρεπιπτόντως οταν η ms έλεγε για drm κ λοιπές παπάντζες ειχε γεμίσει το φορούμ με ήρωες αγωνιστές του 21 που σήκωναν το λάβαρο της επανάστασης για την προστασία του gaming οπως το αγαπήσαμε τη σωτηρία του κλπ κλπ και έλεγαν φέρτε και 2 συνδρομές plus σερι να αγοράσουμε για την καλη Sony που κοιτάει το καλο του gaming επισης κλπ κλπ..

Που ειναι τωρα ολοι αυτοι οι εθνοσωτήρες;

Μαζεύουν λεφτα για να αγοράζουν κονσολα καθε 3 χρονια και με μηδαμινές πιθανότητες να τη δουν να αποδίδει στα ορια της;

Αντιβίωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

mihalis13 (10-06-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Παρεπιπτόντως οταν η ms έλεγε για drm κ λοιπές παπάντζες ειχε γεμίσει το φορούμ με ήρωες αγωνιστές του 21 που σήκωναν το λάβαρο της επανάστασης για την προστασία του gaming οπως το αγαπήσαμε τη σωτηρία του κλπ κλπ και έλεγαν φέρτε και 2 συνδρομές plus σερι να αγοράσουμε για την καλη Sony που κοιτάει το καλο του gaming επισης κλπ κλπ..

Που ειναι τωρα ολοι αυτοι οι εθνοσωτήρες;

Μαζεύουν λεφτα για να αγοράζουν κονσολα καθε 3 χρονια και με μηδαμινές πιθανότητες να τη δουν να αποδίδει στα ορια της;
    Καλα βρε δεν παρακολουθουσες το thread?:/

YΓ. Aσε που επεσε τρελο κραξιμο χωρις να γνωριζουμε καν το πλανο της εταιριας. Αν αυτο δεν επηρεαζει τελικα καθολου το ps4 , το ps5 κτλ, τοτε λιγο ή λιγοτερο το κακο.
    ΥΓ2.Ασε που πρωτα(μηνες ισως πριν) βγηκε για την MS η φημη για upgrade και μετα για το ps4.
    .

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Καλα βρε δεν παρακολουθουσες το thread?:/
    Φυσικα το παρακολουθώ.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ε τοτε θα ειδες κραξιμο
    .

Default Φήμη: Playstation 4.5 στα σκαριά?

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ε τοτε θα ειδες κραξιμο
    Στην αρχη...Αλλα ως επι το πλείστον απο ατομα που ουτως η αλλως το περιμενα οτι θα έκραζαν.

Last edited by Giannis1979; 10-06-2016 at 22:38.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Στην αρχη...Αλλα ως επι το πλείστον απο ατομα που ουτως η αλλως το περιμενα οτι θα έκραζαν.

Βασικά οι μόνοι που νομίζω που είμαστε υπέρ είμαστε εγώ και ο Οδυσσέας - εγώ είμαι σκεπτικός για το μακροπρόθεσμο, αλλά με συμφέρει τώρα γιατί δεν έχω κονσόλα, ενώ ο Οδυσσέας είναι ένας άπιστος προδότης της κοινότητας, μπορείτε να τον κάψετε

Είναι κανείς άλλος;

- - - Updated - - -

Α ναι, ο Λευτέρης
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Βασικά οι μόνοι που νομίζω που είμαστε υπέρ είμαστε εγώ και ο Οδυσσέας - εγώ είμαι σκεπτικός για το μακροπρόθεσμο, αλλά με συμφέρει τώρα γιατί δεν έχω κονσόλα, ενώ ο Οδυσσέας είναι ένας άπιστος προδότης της κοινότητας, μπορείτε να τον κάψετε

Είναι κανείς άλλος;

- - - Updated - - -

Α ναι, ο Λευτέρης
    Και ενα άλλο παιδί που μου διαφεύγει τώρα το nick του, ο οποίος περίμενε το NEO γιατι επιτέλους θα μπορούσε να παίξει games σε 4Κ ανάλυση στην τηλεόραση του.

Spoiler!

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Και ενα άλλο παιδί που μου διαφεύγει τώρα το nick του, ο οποίος περίμενε το NEO γιατι επιτέλους θα μπορούσε να παίξει games σε 4Κ ανάλυση στην τηλεόραση του.

Ζουν ανάμεσά μας.

19. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

mihalis13 (11-06-2016)

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post

Για το παλικαρι που την κερδισε σε διαγωνισμο λες και μας ειχε ζαλισει ή 4Κ ή τιποτα?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Ζουν ανάμεσά μας.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

22. The Following 3 Users Say Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

AgentPrinny007 (11-06-2016),jk_blue_tiger (15-06-2016),teras1 (11-06-2016)

http://www.ps4forums.gr/vb/poll.php?...do=showresults

Aν βάλουμε και αυτούς που διαφωνούν αλλά θα το πάρουν δεν είναι μόνο αυτοί που λέτε απλά αυτοί έγραψαν και την γνώμη τους.

Εγώ ήμουν με τη 4Κ, όχι από διαγωνισμό όμως. Εγώ δεν έχω καν 4Κ και δεν είπα και ότι ανυπομονώ επιτέλους να παίξω και σε 4Κ! Εντάξει ωραία θα είναι, ε, όταν έρθει η ώρα του ΝΕΟ θα το συνδυάσω! Ξέρω πάω για μπαν!

Πάντως νομίζω εφόσον είμαστε ήδη 4 "δηλωμένοι" πρέπει να ετοιμάζουμε σιγά σιγά το PS4NEOforums.gr με έμφαση στα δικαιώματα του ανθρώπου υπέρ του ΝΕΟ. Εκεί φυσικά θα μπορεί ελεύθερα να "βγαίνει από τη ντουλάπα" όποιος τυχόν είναι κρυφο-υπέρ

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Για μενα δεν ειναι θεμα υπερ η κατα της νεας κονσολας,το προβλημα ειναι με την πολιτικη που προσπαθει να επιβαλλει η Sony, τα revisions δλδ λες και προκειται για το νεο iphone. Προσωπικα δεν τους αδικω και τοσο, απο τη στιγμη που τοσος κοσμος ειναι διατεθειμενος να σκαει πολυ περισσοτερα χρηματα για revisions αλλων συσκευων γιατι να μην το κανει και με την κονσολα του?
    Αλλη αγορα μεν αλλα προκειται για τους ιδιους καταναλωτες οποτε η λογικη δεν ειναι και τοσο εξωγηινη, μαλλον λογικη εξελιξη απο τη στιγμη που μιλαμε για εταιρειες που θελουν να βγαζουν απο τη μυγα ξυγκι. Θελουν να πουλανε hardware πιο συχνα με unified software οποτε δεν χανουν χρηστες και παραλληλα πουλανε πιο πολυ harware.
    Εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα τα revisions εν γενει, δεν εχω καμια καουρα να ανανεωνω το κινητο μου η τον υπολογιστη μου για παραδειγμα καθε τρεις και λιγο, οποτε το ιδιο ισχυει και για την κονσολα μου. Ακυρο λοιπον, τουλαχιστον απο μενα. Θα περιμενω για το ps5 η μεχρι τα παιχνιδια να μην υποστηριζονται απο το μοντελο ps4 που εχω ηδη.
    Επισης συμφωνω απολυτα με το σχολιο καποιων παιδιων οτι δεν βλεπω πως θα επωφεληθουν τοσο οι χρηστες απο αυτο το revision, τα παιχνιδια θα ειναι ιδια (δεν υπαρχει περιπτωση για καποιο exclusive στο neo), οι μεν κατοχοι του παλιου ps4 θα χασουν απο αποδοση μιας και οι devs δεν θα καθονται να σκασουν κιολας για optimization, οι δε κατοχοι του NEO θα βλεπουν πιθανοτατα εκδοσεις που θα μπορουσαν να ειχαν παρει ουτως η αλλως με περισσοτερη δουλεια. Στο δικο μου το μυαλο κερδισμενοι ειναι η Sony και οι developers, οχι τοσο οι καταναλωτες.
    Τεσπα, το θετικο ειναι οτι απ οτι διαβασαμε το NEO δεν θα ειναι στην Ε3, το πεδιο λοιπον ειναι ελευθερο για ανακοινωσεις παιχνιδιων και οχι για βαρετα προμο ενος αδιαφορου revision (για μενα παντα).

edit: Αλλαξα και τον τιτλο, δεν ειναι πια φημη.

26. The Following 5 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

AgentPrinny007 (11-06-2016),Axilleas_GR (11-06-2016),mihalis13 (11-06-2016),PDS (11-06-2016),teras1 (11-06-2016)

Bookmarks

Bookmarks