Page 119 of 169 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129 ... LastLast
Results 2,361 to 2,380 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Για κάποιο λόγο οι περισσότεροι νομίζουν ότι το Medium είναι exclusive του Xbox. Είναι timed exclusive, το θυμάμαι που σκεφτόμουν να ανοίξω το thread όταν είχε βγει.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

2. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

psx3 (29-01-2021)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Για κάποιο λόγο οι περισσότεροι νομίζουν ότι το Medium είναι exclusive του Xbox. Είναι timed exclusive, το θυμάμαι που σκεφτόμουν να ανοίξω το thread όταν είχε βγει.
    Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν έχουν ανακοινώσει, προς τον παρόν έχουν πει ότι ασχολούνται μόνο για xbox κ pc.
    Edit
    Εκτός κ αν άλλαξε κάτι τελευταία, πάντως σαν παιχνίδι φαίνεται κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, τώρα αν είναι καλό είναι στα γούστα του καθενός ενός.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 28-01-2021 at 19:38.

xbox:Christoforo7s

4. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

hakoo (28-01-2021)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Nαι εχει δικιο ο Λεωνιδας, το εχουμε ξαναπει. Λογικα θα εχει μεγαλο σε διαρκεια exclusivity deal, κανα χρονο τουλαχιστον.
    Σε καθε περιπτωση και σαν παιχνιδι δεν φαινεται κατι ιδιαιτερο, το ολο dual world φαινεται αρκετα βαρετο και distracting για τα δικα μου γουστα.

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Το ειδα ολο χθες, τα next gen features (raytracing/ rendering 2 κοσμων ταυτοχρονα) στο τελος της ημερας δεν εχουν καμια σημασια αν αυτο που βλεπεις ως τελικο αποτελεσμα δεν πειθει για next gen. Ειδα ολη την αναλυση, εχω δει και το gameplay demo, ενα γυαλισμενο current gen game και τιποτα παραπανω.
    Ναι μεν το ακουω οτι η ομαδα ειναι μικρη, σαφεστατα. Δεν περιμενει κανεις απο την Blooper ξαφνικα να κανει τεχνικη επιδειξη.
    Αλλα νομιζω οτι οσοι περιμενουν απο τα exclusives του xbox να κανουν τη διαφορα στον οπτικο τομεα ακομα και απο triple A studios αδικα περιμενουν. Oι ομαδες ειναι εγκλωβισμενες σε μια cross gen κατασταση εξ αρχης με την υπαρξη του series s.
    Αν δεν κανουν drop το s δεν προκειται να δουν τι μπορει να κανει το x.
    Απο τη μια βλεπεις αυτο απο την αλλη βλεπεις το Demon's Souls που παρεπιπτοντως ΔΕΝ εχει raytracing και οι διαφορες ειναι ψιλοχαοτικες.

Στο s σε dual screen τρέχει στα 650p,ενώ το στο X στα 900p

Πουλάω Panasonic 42 plasma 1080p native
    Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Kkritikos; 30-01-2021 at 14:40.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Unoptimized παντου φαινεται......

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Sales of The Medium have already covered production and marketing costs

https://www.resetera.com/threads/sal...-costs.370248/

Λογικότατο το βρίσκω για low budget παραγωγή, αλλά το θέμα είναι να μην εδραιωθεί τέτοια «πχιότητα» ελέω συνδρομητικού μοντέλου με το στανιό...

9. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

Kkritikos (31-01-2021)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Σπάστε πλάκα να βιώσουμε καταστάσεις όπου τα 1στ παρτυ θα παράγουν ΑΑ τίτλους (ώστε να κοστίζει λίγα χρήματα η παραγωγή) και το μάρκετινγκ τμήμα θα το βαφτίζει "ΑΑΑ" (ώστε να δικαιολογηθεί η υψηλή τιμή λιανικής).

11. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

djpar (31-01-2021),psx3 (31-01-2021)

Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση της παντελώς αβασιμης άποψης ότι η microsoft μπαίνει μέσα από το xbox division.

https://unboxholics.com/news/gaming/...a-ti-microsoft

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση της παντελώς αβασιμης άποψης ότι η microsoft μπαίνει μέσα από το xbox division.

https://unboxholics.com/news/gaming/...a-ti-microsoft
    Γνωρίζουμε τι ποσοστό από τα 18 εκατομμύρια συνδρομητές Game Pass πληρώνουν full price και όχι με προσφορές του €1* και διάφορα loopholes (VPN + Gold από Βραζιλίες και φτηνές επεκτάσεις με EA Access);
    *
    Spoiler!

Εγώ από αυτά που βλέπω εδώ κι εκεί δεν πείθομαι ότι είναι τόσο κερδοφόρο (όσο π.χ. τα Azure/Office, που μάλλον αυτά επιδοτούν την χασούρα)...

14. The Following 3 Users Say Thank You to psx3 For This Useful Post:

jk_blue_tiger (01-02-2021),Leon_DiZ (31-01-2021),Slay (01-02-2021)

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Γνωρίζουμε τι ποσοστό από τα 18 εκατομμύρια συνδρομητές Game Pass πληρώνουν full price και όχι με προσφορές του €1* και διάφορα loopholes (VPN + Gold από Βραζιλίες και φτηνές επεκτάσεις με EA Access);
    *
    Spoiler!

Εγώ από αυτά που βλέπω εδώ κι εκεί δεν πείθομαι ότι είναι τόσο κερδοφόρο (όσο π.χ. τα Azure/Office, που μάλλον αυτά επιδοτούν την χασούρα)...
    Νομίζω αυτά είναι πιο πολύ εικασίες .
    Τα οικονομικά των εταιρειών ελέγχονται δεν μπορείς έτσι εύκολα να ανακοινώνεις ψέματα.
    Φτηνές συνδρομές γενικά ψάχνουν όλοι σε οποιαδήποτε εταιρεία είτε λέγεται nintendo είτε ms είτε sony.

Για κάποιον που παίζει online και χρησιμοποιεί plus η gold τα οποία επίσης είναι επί πληρωμή το game pass είναι + 6-ευρω περίπου το μήνα.

Είναι απλή αναλογική , αυξάνονται οι χρήστες αυξάνονται τα έσοδα αυξάνεται και η εισροή ρευστού προς τις εταιρείες που βάζουν τα παιχνίδια τους στο game pass.

Και φυσικά τα περισσότερα παιχνίδια θα τα παίξουν gamers που δεν θα τα πληρωναν ποτέ full price.

Και η αύξηση είναι πραγματικά εντυπωσιακή μιλάμε για διπλασιασμό σχεδόν σε λίγους μόνο μήνες.

16. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Leon_DiZ (31-01-2021)

Junior Member Lobo10's Avatar

Τα οικονομικά των εταιρειών ελέγχονται δεν μπορείς έτσι εύκολα να ανακοινώνεις ψέματα.
    Φτηνές συνδρομές γενικά ψάχνουν όλοι σε οποιαδήποτε εταιρεία είτε λέγεται nintendo είτε ms είτε sony.

Για κάποιον που παίζει online και χρησιμοποιεί plus η gold τα οποία επίσης είναι επί πληρωμή το game pass είναι + 6-ευρω περίπου το μήνα.

Είναι απλή αναλογική , αυξάνονται οι χρήστες αυξάνονται τα έσοδα αυξάνεται και η εισροή ρευστού προς τις εταιρείες που βάζουν τα παιχνίδια τους στο game pass.

Και φυσικά τα περισσότερα παιχνίδια θα τα παίξουν gamers που δεν θα τα πληρωναν ποτέ full price.

Και η αύξηση είναι πραγματικά εντυπωσιακή μιλάμε για διπλασιασμό σχεδόν σε λίγους μόνο μήνες.

Το Game Pass Ultimate είναι deal breaker..

Επιπλέον η δυνατότητα να αγοράζεις φθηνά digital games με vpn είναι απίστευτη.

Βασική μου κονσόλα για όλα τα multiplatform games είναι το Series X που έχω από day one.

To PS5 μόνο για κάποια exclusives και το PES που μπορείς μόνο σε αυτό να βάλεις patch.

Ενδεικτικά μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της κονσόλας αγόρασα:

Dirt5 :15 €
    Valhalla: 30 €
    Cyberpunk: 32 € προπαραγγελία
    ΝBA2K21 NEXTGEN: 27€
    WRC9:30 €
    COD COLD WAR: 22€

Επιπλέον το GAME PASS με το EA PLAY που συμπεριλαμβάνεται στην ULTIMATE,το σύνολο των δωρεάν GAMES είναι 200+.

Μακάρι η Sony να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο.

7 μήνες μετά την κυκλοφορία και το Tsusima έχει 70 € στο store, τραγικό..

Έχω PS5 DIGITAL και κάνω share φυσικά.
    Last edited by Lobo10; 31-01-2021 at 13:58.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Ναι νομίζω ότι θέλει αρκετό context για να καταλάβουμε πως ακριβώς τα πάει το Xbox τμήμα.

Λανσάρισμα, φτηνές συνδρομές, είναι και ο COVID που τα επηρεάζει όλα αυτά θετικά.. έχει λεπτομέρεια από πίσω.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

19. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

jk_blue_tiger (01-02-2021),mihalis13 (31-01-2021),psx3 (31-01-2021)

Μην το λες. Το μαγείρεμα βιβλίων είναι πολύ παλιά τακτική. Οι καλοί λογιστές (bean counters) ξέρουν από αυτά.

Κάπως πρέπει να δείξουν στους μετόχους ότι δεν είναι μαύρη τρύπα το XBOX division εδώ και 2 δεκαετίες (είναι γνωστό ότι ο cloudάκιας Nadella ήθελε να το «κουρέψει» και με νύχια και με δόντια πάλεψε να το κρατήσει ο Φιλήμων, μην βρεθεί ταμείο ανεργίας).

Να σου θυμίσω πως μπήκε η φτωχή Ελλαδίτσα στο "club των ισχυρών" της Ευρωζώνης επί Σημίτη με τα περίφημα Goldman Sachs swaps;

Αυτό ισχύει, απλά ιστορικά δεν έχει ξαναυπάρξει συνδρομή με €1 (δηλαδή κάτω, έως πολύ κάτω του κόστους).

Είχε και η Sony παλιότερα πιο φτηνή PS+, αλλά όχι τόσο φτηνή... και ρέφαρε ό,τι μπορούσε με τα DLC.

Εγώ να σου πω την αλήθεια πιστεύω ποντάρουν στα microtransactions, δηλαδή εμπορικό μοντέλο Fortnite.

Αν π.χ. το Gears 5 (AAA παραγωγή με τα όλα του) είχε έστω και το 10-20% της δημοφιλίας του Fortnite, θα έφερνε χρήμα με την σέσουλα στο XBOX division.

Εγώ από αυτά που είδα όσο έπαιξα, είδα ένα εντελώς άδειο online MP. Πιο αποτυχημένο και από το UC4 MP (που βρίσκεις ακόμα κόσμο και δεν βάζει bots στα matches να γεμίσει τις θέσεις των human players).

Quote Originally Posted by Lobo10 View Post
    Επιπλέον η δυνατότητα να αγοράζεις φθηνά digital games με vpn είναι απίστευτη.
    Πιστεύω θα κοπούν τα VPN κόλπα μόλις πάρει το πάνω χέρι η MS.

Για τους παλιούς (που ζήσανε εποχές 360) να υπενθυμίσω πόσο βαρύ κι ασήκωτο ήταν το banhammer κάποτε:

https://www.trueachievements.com/n85...soft-banhammer
    https://www.destructoid.com/stories/...ve-42745.phtml

Τώρα προφανώς θέλουν να μαζέψουν πελατεία, οπότε είναι λίγο λάσκα οι κανονισμοί (ToS) του XBOX Live.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

αν δημιουργησει κατι αναλογο η Sony τοτε σημαινει οτι το μπατζετ για την δημιουργια των games θα πεσει. Εχω ξαναγραψει οτι για μενα(και οχι μονο φανταζομαι γιατι το θεωρω fact), το gaming πλεον χρειαζεται περισσοτερα χρηματα οχι λιγοτερα. Αν υπηρεσιες σαν το gamepass στεριωσουν και πετυχουν(σε επιπεδο που αναγκασουν και τους αλλους να πανε προς τα εκει) , θα θυμομαστε με νοσταλγια εποχες RDR2, TLOUS κ.α

κοιτα να δεις που η MS θα με κανει να βγαλω τα windows στο τελος
    Μια χαρα τα πηγαινε μεχρι ενα σημειο. Εμενα απλα δεν μου εκανε για να επιλεξω κονσολα της. Τωρα αρχιζει και γινεται επικινδυνο ολο αυτο για το χομπι μου.

Και εχουμε και εμεις ευθυνη σε αυτο, αν ριξουμε εν γνωσει μας δηλαδη το console gaming σε επιπεδα mobile gaming.
    .

22. The Following 4 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Brazhlias (01-02-2021),mihalis13 (31-01-2021),psx3 (31-01-2021),Slay (01-02-2021)

Μην το λες. Το μαγείρεμα βιβλίων είναι πολύ παλιά τακτική. Οι καλοί λογιστές (bean counters) ξέρουν από αυτά.

Κάπως πρέπει να δείξουν στους μετόχους ότι δεν είναι μαύρη τρύπα το XBOX division εδώ και 2 δεκαετίες (είναι γνωστό ότι ο cloudάκιας Nadella ήθελε να το «κουρέψει» και με νύχια και με δόντια πάλεψε να το κρατήσει ο Φιλήμων, μην βρεθεί ταμείο ανεργίας).

Να σου θυμίσω πως μπήκε η φτωχή Ελλαδίτσα στο "club των ισχυρών" της Ευρωζώνης επί Σημίτη με τα περίφημα Goldman Sachs swaps;

Αυτό ισχύει, απλά ιστορικά δεν έχει ξαναυπάρξει συνδρομή με €1 (δηλαδή κάτω, έως πολύ κάτω του κόστους).

Είχε και η Sony παλιότερα πιο φτηνή PS+, αλλά όχι τόσο φτηνή... και ρέφαρε ό,τι μπορούσε με τα DLC.

Εγώ να σου πω την αλήθεια πιστεύω ποντάρουν στα microtransactions, δηλαδή εμπορικό μοντέλο Fortnite.

Αν π.χ. το Gears 5 (AAA παραγωγή με τα όλα του) είχε έστω και το 10-20% της δημοφιλίας του Fortnite, θα έφερνε χρήμα με την σέσουλα στο XBOX division.

Εγώ από αυτά που είδα όσο έπαιξα, είδα ένα εντελώς άδειο online MP. Πιο αποτυχημένο και από το UC4 MP (που βρίσκεις ακόμα κόσμο και δεν βάζει bots στα matches να γεμίσει τις θέσεις των human players).

Πιστεύω θα κοπούν τα VPN κόλπα μόλις πάρει το πάνω χέρι η MS.

Για τους παλιούς (που ζήσανε εποχές 360) να υπενθυμίσω πόσο βαρύ κι ασήκωτο ήταν το banhammer κάποτε:

https://www.trueachievements.com/n85...soft-banhammer
    https://www.destructoid.com/stories/...ve-42745.phtml

Τώρα προφανώς θέλουν να μαζέψουν πελατεία, οπότε είναι λίγο λάσκα οι κανονισμοί (ToS) του XBOX Live.
    Τα ίδια ισχύουν και σε pc..

Δεν πρόκειται να κόψουν τίποτα, δεν το παίζουν μονοπώλιο όπως η Sony.

Η MS ως οικονομικό μέγεθος είναι πολύ μεγαλύτερο από τη Sony.

Την MS την ενδιαφέρει να πουλά συνδρομές και όχι κονσόλες.

Σε μερικά χρόνια όλα θα γίνονται μέσω cloud gaming,δεν θα υπάρχουν retail κονσόλες και games.

Μη με χαρακτηρίσει κάνεις MS fanboy..

Είχα όλα τα PS από το πρώτο έως και το PS5.
    Last edited by Lobo10; 31-01-2021 at 14:10.

Έχει κάτι αντίστοιχο: PS Now & PS+ Collection.

Απλά εμείς οι Σονάδες δεν έχουμε απαίτηση να δούμε day 1 AAA games εκεί μέσα...

Μιας και είσαι νέος (or not? σε βλέπω μπήκες φορτσάτος! ), πέρνα μια από το Returnal νήμα να δεις τι έχουμε γράψει. Κανένα λιβάνισμα στην Sony και αυστηρή κριτική.

7 μήνες μετά την κυκλοφορία και το Tsusima έχει 70 € στο store, τραγικό..
    Συμφωνώ ότι είναι τραγικό. Για αυτό και δεν αγοράζεις digital κονσόλα (είτε PS5, είτε XBOX S).

Εκτός αν σε βολεύει το gamesharing (άρα τα €70 γίνονται €35), αλλά μην νομίζεις ότι θα κρατήσει για πάντα αυτο το κολπάκι...

Τυράκι είναι, με σκοπό να πουσάρει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των κονσολών.

Τα ίδια ισχύουν και σε pc..
    Τα PC έχουν κλειδάδικα όμως. Σε κονσόλες ψιλοπράματα.

Δεν πρόκειται να κόψουν τίποτα, δεν το παίζουν μονοπώλιο όπως η Sony.
    Μονοπώλιο η Sony; Αν κλείσει το XBOX, τότε ναι.

Και πως παίρνεις όρκο ότι δεν θα κόψουν τίποτα; Έχεις ζήσει εποχές 360 που πέφτανε βροχή τα bans; Για μπάστα λίγο...

Η MS ως οικονομικό μέγεθος είναι πολύ μεγαλύτερο από τη Sony.
    Ισχύει, ακριβώς όπως με την Ευρωζώνη.

Η Ελλάδα ζήτημα να είναι το 1-2% της Ευρωζώνης, αλλά μας βάλανε στο club για γεωπολιτικούς λόγους.

Τα «Μνημόνια» δεν ξέρω πότε θα έρθουν στο XBOX division...

Την MS την ενδιαφέρει να πουλά συνδρομές και όχι κονσόλες.
    Και αυτό ισχύει. Για αυτό και ποντάρω ότι θα έρθει Game Pass στο PS5 κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σε μερικά χρόνια όλα θα γίνονται μέσω cloud gaming,δεν θα υπάρχουν retail κονσόλες και games.
    Ναι, μάλλον εκεί πάει το πράγμα και προσωπικά θα το κόψω το hobby αν μας πάνε εκεί με το στανιό.

Έχει κάτι αντίστοιχο: PS Now & PS+ Collection.

Απλά εμείς οι Σονάδες δεν έχουμε απαίτηση να δούμε day 1 AAA games εκεί μέσα...

Μιας και είσαι νέος (or not? σε βλέπω μπήκες φορτσάτος! ), πέρνα μια από το Returnal νήμα να δεις τι έχουμε γράψει. Κανένα λιβάνισμα στην Sony και αυστηρή κριτική.

Συμφωνώ ότι είναι τραγικό. Για αυτό και δεν αγοράζεις digital κονσόλα (είτε PS5, είτε XBOX S).

Εκτός αν σε βολεύει το gamesharing (άρα τα €70 γίνονται €35), αλλά μην νομίζεις ότι θα κρατήσει για πάντα αυτο το κολπάκι...

Τυράκι είναι, με σκοπό να πουσάρει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των κονσολών.

Τα PC έχουν κλειδάδικα όμως. Σε κονσόλες ψιλοπράματα.

Μονοπώλιο η Sony; Αν κλείσει το XBOX, τότε ναι.

Και πως παίρνεις όρκο ότι δεν θα κόψουν τίποτα; Έχεις ζήσει εποχές 360 που πέφτανε βροχή τα bans; Για μπάστα λίγο...

Ισχύει, ακριβώς όπως με την Ευρωζώνη.

Η Ελλάδα ζήτημα να είναι το 1-2% της Ευρωζώνης, αλλά μας βάλανε στο club για γεωπολιτικούς λόγους.

Τα «Μνημόνια» δεν ξέρω πότε θα έρθουν στο XBOX division...

Και αυτό ισχύει. Για αυτό και ποντάρω ότι θα έρθει Game Pass στο PS5 κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ναι, μάλλον εκεί πάει το πράγμα και προσωπικά θα το κόψω το hobby αν μας πάνε εκεί με το στανιό.
    Καινούργιος είμαι στο συγκεκριμένο forum, όχι στη gaming κοινότητα..

Είμαι 41.

Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα, οπότε οκ.

Χαμός από digital keys για xbox.

Έχει παντού.

Εννοείται ότι κάνω share και στις 2 κονσόλες.
    Last edited by Lobo10; 31-01-2021 at 14:28.

26. The Following User Says Thank You to Lobo10 For This Useful Post:

psx3 (31-01-2021)

Quote Originally Posted by PDS View Post
    αν δημιουργησει κατι αναλογο η Sony τοτε σημαινει οτι το μπατζετ για την δημιουργια των games θα πεσει. Εχω ξαναγραψει οτι για μενα(και οχι μονο φανταζομαι γιατι το θεωρω fact), το gaming πλεον χρειαζεται περισσοτερα χρηματα οχι λιγοτερα. Αν υπηρεσιες σαν το gamepass στεριωσουν και πετυχουν(σε επιπεδο που αναγκασουν και τους αλλους να πανε προς τα εκει) , θα θυμομαστε με νοσταλγια εποχες RDR2, TLOUS κ.α

κοιτα να δεις που η MS θα με κανει να βγαλω τα windows στο τελος
    Μια χαρα τα πηγαινε μεχρι ενα σημειο. Εμενα απλα δεν μου εκανε για να επιλεξω κονσολα της. Τωρα αρχιζει και γινεται επικινδυνο ολο αυτο για το χομπι μου.

Και εχουμε και εμεις ευθυνη σε αυτο, αν ριξουμε εν γνωσει μας δηλαδη το console gaming σε επιπεδα mobile gaming.
    Θα δεις Βαγγέλη τι έχει να γίνει και εδώ και παντού μόλις η sony ανακοινώσει υπηρεσία τύπου game pass είτε με τη μορφή αναβαθμισμένου PSnow είτε μέσω άλλης υπηρεσίας.
    Θα πέφτουν οι συνδρομές με τη μορφή χιονοστιβάδας και όλα αυτά που αναφέρεις θα ξεχαστούν αν όχι εν μια νυκτί το πολύ σε ένα μήνα όπως ακριβώς έγινε και με το επί πληρωμή multiplayer που δεν άνοιξε μύτη.

Να είμαστε καλά και να είμαστε εδώ και θα δεις.

Η δική μου άποψη είναι ότι το game pass αν συνεχίσει όπως πάει θα φέρει πανευκολα τα λεφτά που λες ότι χρειάζεται το gaming .

Απλά θα είναι λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λιγους.

Δεν είναι όλα τα παιχνίδια Gears, uncharted, cod η asassins να πουλάνε εκατομμύρια σε full price από day 1.
    Αυτά είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας.

Είναι ξεκάθαρα υπηρεσία που βασίζεται στη μαζική προσέλευση που θα εκτινάξει και το budget και τα έσοδα .

Χτίζεις μεγάλο user base πετυχαίνεις και είναι win- win για όλους.
    Δεν χτίζεις αποτυγχάνεις.
    Τόσο απλό.

Δεν πετάω στα συνεφφα δεν έχω καμμιά εμπιστοσύνη στη ms αν καταφέρει να πετύχει με αυτό.

Μπορεί πανευκολα να τα ξανακάνει σαλάτα όπως το 13.

Απλά μιλάμε για τα τωρινά δεδομένα.

Last edited by Giannis1979; 31-01-2021 at 14:23.

Θα δεις Βαγγέλη τι έχει να γίνει και εδώ και παντού μόλις η sony ανακοινώσει υπηρεσία τύπου game pass είτε με τη μορφή αναβαθμισμένου PSnow είτε μέσω άλλης υπηρεσίας.
    Θα πέφτουν οι συνδρομές με τη μορφή χιονοστιβάδας και όλα αυτά που αναφέρεις θα ξεχαστούν αν όχι εν μια νυκτί το πολύ σε ένα μήνα όπως ακριβώς έγινε και με το επί πληρωμή multiplayer που δεν άνοιξε μύτη.

Να είμαστε καλά και να είμαστε εδώ και θα δεις.

Η δική μου άποψη είναι ότι το game pass αν συνεχίσει όπως πάει θα φέρει πανευκολα τα λεφτά που λες ότι χρειάζεται το gaming .

Απλά θα είναι λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λιγους.

Δεν είναι όλα τα παιχνίδια Gears, uncharted, cod η asassins να πουλάνε εκατομμύρια σε full price από day 1.
    Αυτά είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας.

Είναι ξεκάθαρα υπηρεσία που βασίζεται στη μαζική προσέλευση που θα εκτινάξει και το budget και τα έσοδα .

Χτίζεις μεγάλο user base πετυχαίνεις και είναι win- win για όλους.
    Δεν χτίζεις αποτυγχάνεις.
    Τόσο απλό.

Είναι ακριβώς αυτό που είπα παραπάνω..

Σκεφθείτε πόσους συνδρομητές θα είχε η Nova αν έβαζε το full pack στα 20€.

Θα έβαζαν όλοι.

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Ναι νομίζω ότι θέλει αρκετό context για να καταλάβουμε πως ακριβώς τα πάει το Xbox τμήμα.

Λανσάρισμα, φτηνές συνδρομές, είναι και ο COVID που τα επηρεάζει όλα αυτά θετικά.. έχει λεπτομέρεια από πίσω.
    Ναι θέλει χρόνο και διάρκεια.
    Το τι θα γίνει στο μέλλον ουδείς γνωρίζει.
    Πάντως ξεκίνησε εντυπωσιακά.
    Ιδωμέν.

Bookmarks

Bookmarks