Page 69 of 169 FirstFirst ... 195965666768697071727379119 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δημήτρη το game pass για πολύ κόσμο παραμένει ένας σοβαρός λόγος να πάρει Xbox. Εδώ τυχαίνει να έχω πελάτες στο γραφείο που ο λόγος που πήραν Xbox στα παιδιά τους είναι το game pass.
    Άρα υπάρχει ένας ανταγωνισμός, μπορεί όχι σε exclusives κλπ. που εκεί αυτή την στιγμή η MS δεν έχει να δείξει τίποτα, αλλά το game pass είναι δέλεαρ για πολύ κόσμο που δεν καίγεται για exclusives.
    Ειδικά τα πρώτα 2 χρονια θα σου πει, να χάσω και 4-5 παιχνίδια; Ίσως αγοράσω μετά κανένα PS5, ίσως και πότε. Ας πάρω τώρα με 300€ το Xbox μου και με 10€ game pass θα είμαι φουλ με παιχνίδια και οποίο επιπλέον μου αρέσει το αγοράζω από το store.
    Για μένα θα είναι φουλ λάθος κίνηση από την Sony να πάει ακριβότερα από το Χ. Αυτόματα κάνει τον καταναλωτή να σκεφτεί και το αντίπαλο στρατόπεδο.

Θεωρώ στα 399/499 είναι πολύ safe για την Sony.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εγω πιστευω οτι ΠΛΕΟΝ (το τονιζω) δεν θα παιξει κανενα μα κανενα ουσιαστικο ρολο το να ειναι ενα 50αρικο ποιο ακριβο το PS5. Ουτε στην Αμερικη ουτε πουθενα. Και το εχει καταλαβει μια χαρα η Sony αυτο. Και ισως το δελεαρ να ειναι εντονο. Προσωπικα θελω να πω δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι πιο ακριβο το PS5. Ακομα και τους ελαχιστους πελατες που μπορει να χασει η Sony εξαιτιας αυτης της κινησης, το αντιτιμο σε χρημα θα τα υπερκαλυψει για πλακα.

Δυστυχως επι του παροντος δεν υπαρχει ανταγωνισμος απο την μερια της MS και αυτο ειναι που φοβομουν. Οταν παιζεις μπαλα μονος σου, ε οσο ναναι ο πειρασμος ειναι πιο εντονος.

Δεν λεω οτι ετσι θα γινει. Απλα σκεφτομαι οτι δεν ειναι διολου απιθανο.
    Κ όμως υπάρχει κόσμος που ξέρει ότι το ps5 έχει παιχνίδια, ότι το xbox έρχεται χωρίς παιχνίδια κ περιμένει μια κίνηση από την MS μήπως βγάλει κάτι γιατί θέλει να έχει την ποιο δυνατή κονσόλα δλδ ένας που δεν ξέρει ίσως την πατήσει κ μην νομίζεις ότι όλοι θα το ψάξουν, βέβαια ο ποιο πολύ κόσμος που δεν ξέρει θα πάει με τους πολλούς τι αγοράζουν PlayStation άρα αυτό θα πάρω κ εγώ

xbox:Christoforo7s

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Το έχω ξαναπεί, περιμένω πότε θα μας ενημερώσουν αν οι νέες κονσόλες θα υποστηρίζουν εξωτερικό HDD απλά αποθήκευση των νέων παιχνιδιών.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

4. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Christos33 (08-09-2020)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Το έχω ξαναπεί, περιμένω πότε θα μας ενημερώσουν αν οι νέες κονσόλες θα υποστηρίζουν εξωτερικό HDD απλά αποθήκευση των νέων παιχνιδιών.
    Όντως κ αυτό χρειάζεται κ αν η εξωτερική είναι σε τιμή φωτιά την βάψαμε.
    Edit
    Βασικά εσύ έλεγες για HDD, εγώ σκέφτομαι για εξωτερικό από τους καινούργιους γιατί πιστεύω θα βγουν όπου να ναι.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δημήτρη το game pass για πολύ κόσμο παραμένει ένας σοβαρός λόγος να πάρει Xbox. Εδώ τυχαίνει να έχω πελάτες στο γραφείο που ο λόγος που πήραν Xbox στα παιδιά τους είναι το game pass.
    Άρα υπάρχει ένας ανταγωνισμός, μπορεί όχι σε exclusives κλπ. που εκεί αυτή την στιγμή η MS δεν έχει να δείξει τίποτα, αλλά το game pass είναι δέλεαρ για πολύ κόσμο που δεν καίγεται για exclusives.
    Ειδικά τα πρώτα 2 χρονια θα σου πει, να χάσω και 4-5 παιχνίδια; Ίσως αγοράσω μετά κανένα PS5, ίσως και πότε. Ας πάρω τώρα με 300€ το Xbox μου και με 10€ game pass θα είμαι φουλ με παιχνίδια και οποίο επιπλέον μου αρέσει το αγοράζω από το store.
    Για μένα θα είναι φουλ λάθος κίνηση από την Sony να πάει ακριβότερα από το Χ. Αυτόματα κάνει τον καταναλωτή να σκεφτεί και το αντίπαλο στρατόπεδο.

Θεωρώ στα 399/499 είναι πολύ safe για την Sony.

Δεκτο αυτο που λες Μιχαλη ομως ξαναρωταω. Ολοι αυτοι δηλαδη που σου λενε θα δωσω 300 +10 το μηνα, τα 50 ευρω πιστευεις ειναι αυτα που τους αλλαξουν την γνωμη? Δηλαδη η ολη επενδυση τους κρεμεται απο ενα 50αρικο? Δεν ξερω το βρισκω δυσκολο. Νομιζω οτι οσοι εχουν αποφασισει να πανε στο game pass το εχουν ηδη κανει. Καμμια τιμη της Sony δεν ανταγωνιζεται αυτη τη στιγμη σε θεμα κοστους, την προταση της MS με το game pass. Οποτε δεν ξερω...

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εγώ πιστεύω ότι το S είναι ιδανικό για όποιον θέλει δεύτερη κονσόλα το xbox με gamepass.

8. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

mihalis13 (08-09-2020)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Εντάξει και η Sony δεν έχει δείξει και άπειρα exclusive εγώ θυμάμαι το godfall, το rachet και το spin off του Spiderman. Δεν την παίρνει την Sony να ανέβει πάνω από το xsx σε τιμή
    Ειναι και το Demon's Souls αλλα οπως ήδη είπα δεν πιστευω οτι θα πάει η τιμή πάνω απο το XSX. Γιατί νομίζετε τόσους μήνες παιζουν το κρυφτούλι? για να παει μετα να πει μεγαλύτερη τιμη? Επίσης όπως ο ίδιος ο Ryan έχει πει, θέλουν να μετακινήσουν γρήγορα την βάση των χρηστών τους απο το Ps4 στο Ps5 γρήγορα, και μια ποιο ακριβή τιμή δεν θα βοηθήσει.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

mihalis13 (08-09-2020),psx3 (08-09-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεκτο αυτο που λες Μιχαλη ομως ξαναρωταω. Ολοι αυτοι δηλαδη που σου λενε θα δωσω 300 +10 το μηνα, τα 50 ευρω πιστευεις ειναι αυτα που τους αλλαξουν την γνωμη? Δηλαδη η ολη επενδυση τους κρεμεται απο ενα 50αρικο? Δεν ξερω το βρισκω δυσκολο. Νομιζω οτι οσοι εχουν αποφασισει να πανε στο game pass το εχουν ηδη κανει. Καμμια τιμη της Sony δεν ανταγωνιζεται αυτη τη στιγμη σε θεμα κοστους, την προταση της MS με το game pass. Οποτε δεν ξερω...
    300€ με 450€-500€ για το PS5 digital είναι μεγάλη διαφορά (εφόσον το μεγάλο κάνει 550€), αντίθετα ένα ps5 digital στα 350-400€ γίνεται άκρως δελεαστικο και για αυτόν.
    Πολύς κόσμος αμφιταλαντεύεται για το ποια κονσόλα θα διαλέξει και όλα παίζουν ρόλο.
    Εγώ είδα ήδη πολύ κόσμο να λέει θα πάω τώρα next gen day one για Xbox και σε 1-2 χρόνια για PS5. Φαντάσου όλοι αυτοί να δουν 350€ PS5 digital. Θα το σκεφτούν 2 και 3 φορές ποια κονσόλα θα διαλέξουν.
    Επίσης σίγουρα θα παίξει το S και με δώρο κάποιους μήνες game pass ή κάποια προσφορά του τύπου 10€ για 3-4 μήνες.

Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

300€ με 450€-500€ για το PS5 digital είναι μεγάλη διαφορά (εφόσον το μεγάλο κάνει 550€), αντίθετα ένα ps5 digital στα 350-400€ γίνεται άκρως δελεαστικο και για αυτόν.
    Πολύς κόσμος αμφιταλαντεύεται για το ποια κονσόλα θα διαλέξει και όλα παίζουν ρόλο.
    Εγώ είδα ήδη πολύ κόσμο να λέει θα πάω τώρα next gen day one για Xbox και σε 1-2 χρόνια για PS5. Φαντάσου όλοι αυτοί να δουν 350€ PS5 digital. Θα το σκεφτούν 2 και 3 φορές ποια κονσόλα θα διαλέξουν.
    Επίσης σίγουρα θα παίξει το S και με δώρο κάποιους μήνες game pass ή κάποια προσφορά του τύπου 10€ για 3-4 μήνες.

Σίγουρα η τιμή του είναι εξαιρετική νόμιζω 1440p 60fps (λέει κ 120fps ) μια χαρά είναι με ένα game pass είσαι άρχοντας,για cod, battlefield, fifa, pro είναι ότι πρέπει η συγκεκριμένη κονσόλα.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Christos33 For This Useful Post:

Brazhlias (08-09-2020),hakoo (08-09-2020)

Name
    Δημήτρης

To οτι λεει 1440ρ 60 fps - 120 fps, μην το δενεις. Αυτες οι επιδοσεις ειναι κατω απο προυποθεσεις. 120 fps μπορουν να βγαλουν και το Pong στο PS2 αμα θελουν (λεω εγω τωρα μια βλακεια μη σταθειτε σε αυτο πληζ... ).

15. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (08-09-2020)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

To οτι λεει 1440ρ 60 fps - 120 fps, μην το δενεις. Αυτες οι επιδοσεις ειναι κατω απο προυποθεσεις. 120 fps μπορουν να βγαλουν και το Pong στο PS2 αμα θελουν (λεω εγω τωρα μια βλακεια μη σταθειτε σε αυτο πληζ... ).
    Εντάξει αν δεν πιάσει σε μερικά παιχνίδια 1440 πάμε σε 1080p τίμιο είναι πάντως στην τιμή που το δίνει.

17. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

Valkyre (08-09-2020)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Εντάξει αν δεν πιάσει 1440 πάμε σε 1080p τίμιο είναι πάντως στην τιμή που το δίνει.

Στα παιχνίδια που θέλει να πιάσει, μια χαρά θα τα πιάνει τα συγκεκριμένα καρέ και αναλύσεις (τύπου Fortnite κτλ), εδώ τα πιάνει το iPad.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Name
    Δημήτρης

^^ Δε διαφωνω απλα ειναι η κονσολα που θεωρω οτι θα κρατησει πισω αυτη τη γενια...

Κατα ποσο ειναι καλυτερο σε σχεση με το ΧΒΧ?

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Default [Next-Gen] Xbox Series X (Νοέμβριος 2020)

Για μενα ειναι πολυ πιο «τιμιο» το S σαν προιον απο το X παντως. Ενα μηχανημα προσιτο που θα μπορει να παιζει current gen και παλια παιχνιδια ανετα και ειναι το ιδανικο συμπληρωμα της υπηρεσιας gamepass, μια mainstream παιχνιδομηχανη για οσους δεν ενδιαφερονται τοσο για next gen experiences οσο για ευκολη προσβαση σε πολλα παιχνιδια.
    Δεν βρισκω κατι παραλογο σε ολο αυτο, ενα προιον που ανηκει στο brand και προσφερει vfm, το «λαθος» ξεκιναει οταν εμπλεκεται και το X σε ολο αυτο και εχει το ιδιο στην ουσια marketing. Γιατι καποιος να παρει Χ αφου η ουσια της υπηρεσίας εξυπηρετειται απο το S μια χαρα;
    Για να παιζει τα ιδια αυτα παιχνιδια σε 4k? Για μα εχει την προοπτικη σε 2-3 χρονια απο τωρα να παιζει next gen παιχνιδια;
    Τι να πω, περι ορεξεως.
    Αν εγω ημουν fan της υπηρεσιας και δεν ειχα καποια καουρα για next gen δεν θα το σκεφτόμουν ιδιαιτερα, S με κλειστα ματια.

21. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

obione (08-09-2020),PDS (08-09-2020)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Στα παιχνίδια που θέλει να πιάσει, μια χαρά θα τα πιάνει τα συγκεκριμένα καρέ και αναλύσεις (τύπου Fortnite κτλ), εδώ τα πιάνει το iPad.
    Αν το αγοραστικο κοινο ειναι αποκλειστικα για τετοιου ειδους παιχνιδια ναι θα τα πιασει. Αλλα αμφιβαλλω οτι οταν θα θελει να παιξει το Χ ΑΑΑ παιχνιδι οτι θα περιμενει να πιασει 60 καρε και 1440ρ. Βεβαια θα μου πεις θα ειναι ο χαμηλοτερος παρανομαστης και με γνωμονα αυτο θα κινηθουν οι devs, αλλα συμφωνω με τον Χρηστο οτι θα πεσει και στα 1080ρ αργα ή γρηγορα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

^^ Δε διαφωνω απλα ειναι η κονσολα που θεωρω οτι θα κρατησει πισω αυτη τη γενια...

Και εγώ πιστεύω πως θα κρατήσει πίσω το Χ σίγουρα. Τώρα γενικά για τη γενιά θα δείξει. Αν είναι φουλ επιτυχημένο ναι θα την κρατήσει, αν όχι ίσως να μην δώσουν σημασία οι developers στο αδύναμο S.
    Για αυτό για μένα έχει σημασία και πόσο θα πουλήσει το Ps5 και σε την τιμή, όσο πιο πολλά κομμάτια τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα να τραβήξει την γενιά μπροστά.

Είναι καλύτερο από το One X. Έχει αρκετά πιο δυνατό επεξεργαστή και SSD. 10gb ram.
    Τώρα με την κάρτα γραφικών δεν ξέρω τι παίζει. Άλλοι λένε είναι δυνατότερη άλλοι όχι...

Πραγματικά θέλω να δω επιθετική τιμή από την Sony 350€/450€ η κάθε κονσόλα και έχει θα γίνει πραγματικά μάχη ειδικά στις "φθηνές" κονσόλες.

Last edited by mihalis13; 08-09-2020 at 16:52.
    Spoiler!

24. The Following 3 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

obione (08-09-2020),psx3 (08-09-2020),Valkyre (08-09-2020)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Digital έκδοση με τον μισό SSD απο την κανονική έκδοση. Ελπίζω να μην κάνει την ίδια μαλακία και η Sony.
    Μόνο εγώ σκέφτομαι ότι αυτό μπορεί να σημαίνει υποβαθμισμένο SSD και σε επιδόσεις (όχι μόνο χωρητικότητα);

Χοντρικά θυμάμαι ότι οι 512GB έχουν 2 NAND chips, ενώ οι 1TB έχουν 4 chips... και η ταχύτητα πάει αναλογικά.

Βρε λέτε το SSD baseline της επόμενης γενιάς να είναι 1.2 GB/s και όχι 2.4 GB/s;

Να σας ρωτησω κατι. Πιστευετε θα συμβει κατι ιδιαιτερο αν το PS5 ειναι 50 ευρω ακριβοτερο απο το Series X? Ειλικρινεις ερωτηση.
    Για όσους έχουν brand loyalty, μάλλον όχι.

Αλλά εδώ μιλάμε (σε όρους πολιτικής) για τον λεγόμενο "swing voter" και εκεί ναι, μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο... μην κοροϊδευόμαστε, XBOX land είναι το USA (όπως κι εμείς είμαστε Sony land εδώ και 20+ χρόνια, στο σύνολο της Ευρώπης). Τους Ιάπωνες δεν τους αναφέρω καν, έχουν λόξα με φορητό gaming αυτοί. Άλλη κατηγορία gamers.

Άλλο εμείς εδώ μέσα (που λίγο-πολύ είμαστε αποφασισμένοι) και άλλο ο κοσμάκης εκεί έξω.

Η Sony έχει κάργα έσοδα από PSN και μέσα στην επόμενη 7ετία θα βγάλει άλλα τόσα άνετα. Δεν θα τους βγει σε κακό να κόψουν κατιτίς από μια εφάπαξ αγορά. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους (μιας και έτσι σκέφτεται η μάζα).

1440p και 120 fps σίγουρα όχι. Κάτι σε στυλ 1440p με 30 fps περιμένω και 60 fps σε 1080p.

Ακόμα δεν έχουμε αναλυτικά specs να σχολιάσουμε (θα γράψω ένα μίνι-σεντόνι όταν βγουν στην φόρα επίσημα).

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Για μενα ειναι πολυ πιο «τιμιο» το S σαν προιον απο το X παντως. Ενα μηχανημα προσιτο που θα μπορει να παιζει current gen και παλια παιχνιδια ανετα και ειναι το ιδανικο συμπληρωμα της υπηρεσιας gamepass, μια mainstream παιχνιδομηχανη για οσους δεν ενδιαφερονται τοσο για next gen experiences οσο για ευκολη προσβαση σε πολλα παιχνιδια.
    Δεν βρισκω κατι παραλογο σε ολο αυτο, ενα προιον που ανηκει στο brand και προσφερει vfm, το «λαθος» ξεκιναει οταν εμπλεκεται και το X σε ολο αυτο και εχει το ιδιο στην ουσια marketing. Γιατι καποιος να παρει Χ αφου η ουσια της υπηρεσίας εξυπηρετειται απο το S μια χαρα;
    Για να παιζει τα ιδια αυτα παιχνιδια σε 4k? Για μα εχει την προοπτικη σε 2-3 χρονια απο τωρα να παιζει next gen παιχνιδια;
    Τι να πω, περι ορεξεως.
    Αν εγω ημουν fan της υπηρεσιας και δεν ειχα καποια καουρα για next gen δεν θα το σκεφτόμουν ιδιαιτερα, S με κλειστα ματια.
    Προσωπικά για μένα είναι deal breaker η έλλειψη BD-ROM.

Και δεν έχω double standards με την MS, τα ίδια λέω και για Sony με το discless PS5.

Αντιλαμβάνομαι φυσικά το VFM του πράγματος (για Game Pass κουτί το προορίζουν), αλλά για παιχνίδια εκτός Game Pass θα σκας 70άρες στο MS store. Και οι κονσόλες δεν είναι PC να έχουν ανταγωνισμό με οικοσυστήματα (βλ. Steam vs EGS) και κλειδάδικα. Κάποιοι (πρώην) PCάδες πέφτουν στην λούμπα και θεωρούν εσφαλμένα ότι οι κονσόλες θα γίνουν PC. Αμ δε! Θα εκπλαγούν δυσάρεστα, αλλά θα είναι "too little, too late".

Θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα μας οδηγήσουν σε «ψηφιακή δικτατορία» όπως το πάνε με τον συγκεντρωτισμό του χρήματος σε όλο και λιγότερα χέρια (πολυεθνικές) και θα χάσουμε το ατού του φυσικού μέσου με τον ανταγωνισμό των retailers. Αν όχι σε αυτή την γενιά, στην επόμενη (PS6, XB3) σίγουρα. Εύχομαι ειλικρινά να βγω ψεύτης. Σαλαμοποίηση είναι οι discless κονσόλες, όπως και τα DLC, για να συνηθίζει ο κόσμος στο ψηφιακό σιγά-σιγά. Δεν έπιασε το πείραμα του 2013, αλλά δεν έχει να λέει, το digital-only gaming «μνημόνιο» θα μας το φέρουν από την πίσω πόρτα και δεν θα πάρουμε χαμπάρι.

Προσωπικά αν καταργήσουν το φυσικό μέσο, θα περικόψω δραστικά (μην πω ολοκληρωτικά) τις day 1 αγορές μου και θα αγοράζω αυστηρά και μόνο σε sales/τιμή χώμα. Θεωρώ μεγάλο ατού των κονσολών (συγκριτικά με digital-only PC gaming) το ότι ακόμα παρέχουν φυσικό μέσο.

Τώρα με το φυσικό μέσο δεν έχω πρόβλημα να σκάσω €50 day 1 (μερικές φορές και παραπάνω αν αξίζει κάποια συλλεκτική, μιας και κρατάνε αξία στον χρόνο).

Με gamesharing δεν ασχολούμαι, αλλά όσοι το κάνετε (δεν έχω πρόβλημα, καλά κάνετε, οι εταιρίες το επιτρέπουν άλλωστε) έχετε υπόψιν ότι αυτό είναι «τυράκι» των κονσολοεταιριών (Sony/MS/Nintendo) για να προσελκύσουν κονσολάδες στην ψηφιακή διανομή. Τυράκι που υπάρχει λόγω του φυσικού μέσου, που δρα ανταγωνιστικά προς στην ψηφιακή διανομή!

Θέλω να πω αν καταργήσουν το φυσικό μέσο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βάλουν περιορισμούς σε αυτό, αν δεν το κόψουν και εντελώς.

Τρανό παράδειγμα το PC gaming με τα Steam/Uplay/Origin που ΔΕΝ δίνει δυνατότητα ταυτόχρονου gamesharing σε 2 PC. Και αυτό γιατί επί της ουσίας δεν υπάρχει φυσικό μέσο σε PC εδώ και πολλά χρόνια. Όπου φυσικό μέσο δεν εννοώ μια ντουζίνα DVD με κλειδάκι για redeem στο εκάστοτε store. Μιλάω για φυσικό μέσο με embedded/offline DRM, όπως έχουμε συνηθίσει να υπάρχει στις κονσόλες εδώ και δεκαετίες.

Και μην νομίζετε, στα πλαίσια του digital transformation τα ίδια συμβαίνουν και αλλού (physical vs digital money/τράπεζες), πάντα με αστείες αφορμές (πειρατεία/μεταχειρισμένα και φοροδιαφυγή/μικρόβια αντίστοιχα). Δεν θα μας βγει σε καλό να καταργηθεί το physical και να γίνει μονοπώλιο το digital, πουθενά. Εδώ θα είναι το post μου και σε 10-20 χρόνια να το διαβάσει κάποιος και να λέει είτε «χμμμ, καλά τα έλεγε ο psx3» ή «μπούρδες έλεγε τελικά» (όπως είπα εύχομαι να βγω ψεύτης και να λέω όντως μπούρδες, αλλά η ιστορία άλλα μας δείχνει).

Είναι καλύτερο από το One X. Έχει αρκετά πιο δυνατό επεξεργαστή και SSD. 10gb ram.
    Αυτό που το είδες ρε συ; Οι φήμες μιλούσαν για 8GB RAM. Έχει πει τίποτα σχετικό η MS; Γιατί δεν είδα official specs πουθενά.

ΥΓ: Περιττό να σας πω ότι ΟΛΕΣ οι τεχνολογικές εταιρίες χιλιοπαρακαλάνε να έχουμε Corona Lockdown Vol2! Απλά δείτε την Nintendo πως πηγαίνει τρένο με ένα και μόνο exclusive (Animal Crossing) φέτος από τον Μάρτη και έπειτα.
    Last edited by psx3; 08-09-2020 at 16:05. Reason: typo

26. The Following 5 Users Say Thank You to psx3 For This Useful Post:

fistikis (08-09-2020),mihalis13 (08-09-2020),obione (08-09-2020),Slay (08-09-2020),Valkyre (08-09-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by psx3 View Post

Αυτό που το είδες ρε συ; Οι φήμες μιλούσαν για 8GB RAM. Έχει πει τίποτα σχετικό η MS; Γιατί δεν είδα official specs πουθενά.

ΥΓ: Περιττό να σας πω ότι ΟΛΕΣ οι τεχνολογικές εταιρίες χιλιοπαρακαλάνε να έχουμε Corona Lockdown Vol2! Απλά δείτε την Nintendo πως πηγαίνει τρένο με ένα και μόνο exclusive (Animal Crossing) φέτος από τον Μάρτη και έπειτα.

Εδώ το είχα διαβάσει κάτω στο πινακάκι

https://www.windowscentral.com/xbox-...-xbox-series-s
    Spoiler!

28. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

obione (08-09-2020),psx3 (08-09-2020)

Name
    Δημήτρης

@psx3 συμφωνω με οσα λες με μια μικρη ισως διαφωνια στο USA που λες οτι ειναι ΧΒΟΧ land. Δεν νομιζω ρε συ. Οτι θα θελανε να ειναι θα θελανε. Οτι ηταν επι εποχης 360 ηταν. Αλλα τωρα, επι εποχης PS4 εχει αλλαξει το τροπαρι. θα συμφωνησω οτι εκει ειναι πιο πιθανο το swing vote αλλα ηδη το PS4 εχει στεριωσει σε μεγαλο βαθμο και εκει περα.

Οπως και να εχει δεν ευχομαι να ειναι ακριβοτερο το PS5 ετσι, μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι ηλιθιος. Απλα δεν θα μου ερθει ουρανοκατεβατο, that is all

30. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

obione (08-09-2020)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

@psx3 συμφωνω με οσα λες με μια μικρη ισως διαφωνια στο USA που λες οτι ειναι ΧΒΟΧ land. Δεν νομιζω ρε συ. Οτι θα θελανε να ειναι θα θελανε. Οτι ηταν επι εποχης 360 ηταν. Αλλα τωρα, επι εποχης PS4 εχει αλλαξει το τροπαρι. θα συμφωνησω οτι εκει ειναι πιο πιθανο το swing vote αλλα ηδη το PS4 εχει στεριωσει σε μεγαλο βαθμο και εκει περα.
    Όχι, ακόμα είναι... Δεν θυμάμαι αν το είχα βάλει.

Αμερική έχει πάει καλά, στον υπόλοιπο κόσμο είναι το χάος..

Bookmarks

Bookmarks