Results 1 to 20 of 1372

Thread: PC Hardware / Gaming Thread

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Το μεγάλο κέρδος όπως το αντιλαμβάνομαι έρχεται αν κρατήσεις αυτά τα νομίσματα για 5-10 χρόνια, όχι αν τα ξοδεύεις αμέσως.

Το δολάριο/ευρώ όσο το κρατάς, τόσο υποτιμάται η αγοραστική του αξία, αφού οι κεντρικές τράπεζες τυπώνουν πολλά τρις (εξού και γιατί οι Apple, Tesla μετοχές έχουν πάει στον θεό). Χρήμα που δεν φτάνει στον λαό, αλλιώς η φρατζόλα θα είχε ήδη 5 ευρώ ελέω πληθωρισμού.

Κάποτε σε ένα MP που έπαιζα προ δεκαετίας στο PS3, μου είχε στείλει για πλάκα ένας τύπος μερικά Bitcoin (αστεία αξία τότε). Τα περισσότερα τα ξόδεψα, κράτησα ένα υποσύνολο και έκτοτε ούτε τον κωδικό δεν θυμάμαι. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...

Γενικά όπως τα βλέπω τα πράγματα με την corona πανδημία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας, θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Μόνο και μόνο το μετρητό να καταργηθεί και να στραφούν στα cryptos όσοι θέλουν αντικαταστάτη, θα πάνε πολύ ψηλά.

Χθες διάβαζα για τον τύπο που έφτιαξε το Ethereum και είναι ένας nerd πιτσιρικάς, που αν τον δεις θα βάλεις τα γέλια. Και όμως, αυτός ο τύπος έφτιαξε κάτι που πλέον αξίζει δις και θα έχει πολλές εφαρμογές από ότι διαβάζω.

Γενικά η φάση θυμίζει 70s (cyberphreakers) και 80s (πολλά και ασύμβατα μεταξύ τους δικτυακά πρωτόκολλα και αποκομμένα δίκτυα/intranets, μέχρι που ενοποιήθηκαν όλα υπό την αιγίδα του TCP/IP).

Σήμερα δεν υπάρχει π.χ. IPX. Έτσι κι εδώ πολλά δεν θα επιβιώσουν, αλλά όσα επιβιώσουν, θα τα χρησιμοποιεί χωρίς να το γνωρίζει καν ο average Joe σε 10-20 χρόνια από σήμερα.

Interesting times ahead...
    Πρέπει να πετύχεις το κατάλληλο νόμισμα την κατάλληλη στιγμή. Το 2018 βάζοντας 100 ευρώ σε 15 νομίσματα 7 ευρώ περίπου στο καθένα το 1 από αυτά σε 4 μήνες τα 7 ευρώ έγιναν 550. Αλλα 2 έγιναν από 200 ευρώ. Αυτό το νόμισμα που από τα 7 ευρώ άξιζαν 550 πριν λίγους μήνες με 7 ευρώ θα άξιζαν 140000 ευρώ. Ανέβηκε 20000 φορές η αξία του σε λίγους μήνες. Που να το ξέρεις προφανώς πρόλαβα το x80 τουλάχιστον. Εννοείται ότι είναι καθαρά χομπυ και ασχολούμαι για την πλάκα μου όταν έχεις καλή δουλειά δεν θα ασχοληθείς σοβαρά με αυτά για να ζήσεις έχει το χαβαλέ του όμως όλο αυτό.

Συμβουλή μου όποιος θέλει να ασχοληθεί να βάλει όσα χρήματα δεν τον νοιάζει να χάσει γιατί πολλοί έχασαν τις περιουσίες τους. Βρες το κλειδακι παντως αν εχεις σε καποιο Usb BTC κριμα ειναι με την αξια που εχει τωρα.
    Last edited by king2009; 25-01-2021 at 12:37.

Bookmarks

Bookmarks