Ναι κανονικα απο το βασικο account μου...
Απο οτι φαινεται στο PS5 (προς το παρον) φαινεται οτι το παιχνιδι δεν προσφερει performance και resolution modes. Ειναι λοκαρισμενο στα 60 καρε χωρις καποια επιλογη για 30 καρε/μεγαλυτερη αναλυση. Απεναντιας στο XBOX εχει 2 modes.
Λογικα σε αυτο πρεπει να φταιει ο τροπος με τον οποιο κανει backwards compatibility το PS5 σε σχεση με το ΧΒΟΧ. Επισης φανταζομαι οτι το patch το οποιο λενε θα κυκλοφορησει αυριο θα εχει μαλλον σκοπο να διορθωσει αυτο το θεμα και ισως να προσφερει καλυτερες αναλυσεις για τις 2 next gen εκδοσεις.
Αν μεινουν τα πραγματα ως εχουν και ειμαστε 100% backwards compatibility κατασταση, τοτε λογικα το XSX θα εχει καλυτερες αναλυσεις απο το PS5 μιας και θα χρησιμοποιει τις αναλυσεις του ΟΝΕ Χ οι οποιες λογικα θα ειναι μεγαλυτερες απο αυτες του PS4 Pro.
Απλα να σημειωσω οτι το timer μου διορθωθηκε και τωρα θα ξεκλειδωσει τα μεσανυχτα. Τσαμπα χαρηκαμε χαχα!
Ίσως πρέπει να μαι από τους ελάχιστους gamers στον πλανήτηπου δεν ανυπομονεί για το παιχνίδι!! Δεν ξερώ αλλά πραγματικά δεν έχω δει κάτι που να με κάνει να θέλω να το πάρω πως και πως, ίσως το λίγο το setting που γενικά δε μ αρέσει γενικότερα αυτό το punk στυλάκι που μου θυμίζει λίγο rage (προφανώς έχει διαφορά, αλλά οκ), ίσως λίγο το 1ου προσώπου που στο συγκεκριμένο ίσως να με χαλάει.. Δεν ξέρω. Πάντως πραγματικά κι αυτό τ οτι δε λένε τι upgrades θα έχει τελικά στο PS5 - λες και δεν ξέρουν δλδ ήδη, τι χαζομάρα, δλδ ενώ ήδη φαίνεται οτι παίζει στα 60fps... Πάντως αν μπορούσα να κάνω μια πρόβλεψη, θα έλεγα σ αυτούς που λένε να περιμένουν να πάρει κάποιο καλό upgrade και να το πάρουν μετά, εγώ δε νομίζω οτι θα δούμε καμιά χαοτική διαφορά στα 60fps. Άντε να βάλουν κανά 30fps mode με ray tracing και οτι άλλο μπορούν. Εγώ προσωπικά πάντως θα περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό να δω και τις δικές σας εντυπώσεις και ακόμα κι αν τελικά ψηθώ πολύ, πιστεύω οτι ο μόνος λόγος που αξίζει να περιμένει κάποιος είναι το οτι σε ένα τόσο χαοτικό παιχνίδι, σίγουρα θα υπάρξουν πολύ σοβαρές βελτιώσεις στην πορεία (bug fixes κτλ).
Πέρα απο τα bug fixes σίγουρα αν το κάνουν ποιο optimized θα τρέχει καλύτερα.
Αν βάλουν όμως και υποστήριξη dualsense (πχ adaptive triggers στα όπλα) θα μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά στο gameplay και στο immersion.
Ήδη λένε ότι τα όπλα έχουν πολύ καλό feeling, σκέψου να βάλουν και adaptive triggers και haptic feedback.
Τελικα στο ps5 πως τρεχει μαθαμε; Για να δω αν θα το παρω. Αναλυση και frames ειπαν;
Παιδια αν δεν βγει καποιο patch που να δινει specific settings για το PS5 το παιχνιδι θα το τρεχει στην ιδια ακριβως αναλυση που αναγκαζεται να το τρεξει το PS4 Pro... δεν γινεται κατι αλλο εφοσον μιλαμε για backwards compatibility...
Επι της ουσιας τρεχεις το παιχνιδι του PS4 στο PS5 σε brute force.
Αν και πιστευω οτι επειδη μιλαμε για την Pro εκδοση, πιστευω θα ειναι καπου πιο πανω απο 1080ρ, φανταζομαι μεταξυ 1080ρ-1440ρ... θα δουμε. Συντομα θα μαθουμε.
^^ Την απορρια αυτη την εχω και εγω.... Ισως τρεχει οντως με unlocked framerate . Συντομα θα μαθουμε παντως. Οπως και να εχει εγω περιμενω να δω αν αυτο το "first step upgrade" που λενε οτι θα κυκλοφορησει αυριο ισχυει ή οχι. Υποτιθεται εκει θα δουμε τα πρωτα δειγματα απο next gen support.
Το διαβασα σε διαφορα site υποτιθεται "αξιοπιστα"... για του λογου το αληθες:
https://www.ign.com/wikis/cyberpunk-...rom_PS4_to_PS5
Bookmarks