Page 28 of 67 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1338

Thread: Cyberpunk 2077

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Γιατι μου βγαζει το παιχνιδι οτι ειναι playable σε 5 ωρες απο τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα, δηλαδη στις 13:00; Δεν ειναι λαθος αυτο;
    Από το ελληνικό store;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ναι κανονικα απο το βασικο account μου...

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ναι κανονικα απο το account μου...
    Τι να πω. Κανονικά στη 13:00 ξεκλειδώνει στη Νεα Ζηλανδια λόγω διαφοράς ώρας. Να έχουν μπλέξει τα μπούτια τους στη Sony; Μπορεί να εισαι τυχερος
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Τι να πω. Κανονικά στη 13:00 ξεκλειδώνει στη Νεα Ζηλανδια λόγω διαφοράς ώρας. Να έχουν μπλέξει τα μπούτια τους στη Sony; Μπορεί να εισαι τυχερος
    εχω φαει χοντρο σκαλωμα τωρα... το account μου ειναι ελληνικοτατο (Ν. Ζηλανδια τελευταια επαφη που ειχα ηταν το LOTR) και την φωτο αυτη την πηρα το πρωι στις 8 πριν φυγω για γραφειο:
    Συνημμένα Thumbnails Συνημμένα Thumbnails 3925E835-F6EC-4AB5-B99E-EF10A5D83FD4.jpg  

Name
    Δημήτρης

Απο οτι φαινεται στο PS5 (προς το παρον) φαινεται οτι το παιχνιδι δεν προσφερει performance και resolution modes. Ειναι λοκαρισμενο στα 60 καρε χωρις καποια επιλογη για 30 καρε/μεγαλυτερη αναλυση. Απεναντιας στο XBOX εχει 2 modes.

Λογικα σε αυτο πρεπει να φταιει ο τροπος με τον οποιο κανει backwards compatibility το PS5 σε σχεση με το ΧΒΟΧ. Επισης φανταζομαι οτι το patch το οποιο λενε θα κυκλοφορησει αυριο θα εχει μαλλον σκοπο να διορθωσει αυτο το θεμα και ισως να προσφερει καλυτερες αναλυσεις για τις 2 next gen εκδοσεις.

Αν μεινουν τα πραγματα ως εχουν και ειμαστε 100% backwards compatibility κατασταση, τοτε λογικα το XSX θα εχει καλυτερες αναλυσεις απο το PS5 μιας και θα χρησιμοποιει τις αναλυσεις του ΟΝΕ Χ οι οποιες λογικα θα ειναι μεγαλυτερες απο αυτες του PS4 Pro.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Επειδή δεν έχω καταλάβει, είναι πρώτου ή τρίτου προσώπου? Ή υπάρχει επιλογή για να επιλέξεις (Όπως στο gta5)?

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πρώτου προσώπου είναι Ηλία αποκλειστικά, ακόμα και τα cutscenes first person είναι
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

PS5 gameplay live.

.

Name
    Δημήτρης

Απλα να σημειωσω οτι το timer μου διορθωθηκε και τωρα θα ξεκλειδωσει τα μεσανυχτα. Τσαμπα χαρηκαμε χαχα!

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Ίσως πρέπει να μαι από τους ελάχιστους gamers στον πλανήτη που δεν ανυπομονεί για το παιχνίδι!! Δεν ξερώ αλλά πραγματικά δεν έχω δει κάτι που να με κάνει να θέλω να το πάρω πως και πως, ίσως το λίγο το setting που γενικά δε μ αρέσει γενικότερα αυτό το punk στυλάκι που μου θυμίζει λίγο rage (προφανώς έχει διαφορά, αλλά οκ), ίσως λίγο το 1ου προσώπου που στο συγκεκριμένο ίσως να με χαλάει.. Δεν ξέρω. Πάντως πραγματικά κι αυτό τ οτι δε λένε τι upgrades θα έχει τελικά στο PS5 - λες και δεν ξέρουν δλδ ήδη, τι χαζομάρα, δλδ ενώ ήδη φαίνεται οτι παίζει στα 60fps... Πάντως αν μπορούσα να κάνω μια πρόβλεψη, θα έλεγα σ αυτούς που λένε να περιμένουν να πάρει κάποιο καλό upgrade και να το πάρουν μετά, εγώ δε νομίζω οτι θα δούμε καμιά χαοτική διαφορά στα 60fps. Άντε να βάλουν κανά 30fps mode με ray tracing και οτι άλλο μπορούν. Εγώ προσωπικά πάντως θα περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό να δω και τις δικές σας εντυπώσεις και ακόμα κι αν τελικά ψηθώ πολύ, πιστεύω οτι ο μόνος λόγος που αξίζει να περιμένει κάποιος είναι το οτι σε ένα τόσο χαοτικό παιχνίδι, σίγουρα θα υπάρξουν πολύ σοβαρές βελτιώσεις στην πορεία (bug fixes κτλ).

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Πέρα απο τα bug fixes σίγουρα αν το κάνουν ποιο optimized θα τρέχει καλύτερα.
    Αν βάλουν όμως και υποστήριξη dualsense (πχ adaptive triggers στα όπλα) θα μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά στο gameplay και στο immersion.
    Ήδη λένε ότι τα όπλα έχουν πολύ καλό feeling, σκέψου να βάλουν και adaptive triggers και haptic feedback.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Πέρα απο τα bug fixes σίγουρα αν το κάνουν ποιο optimized θα τρέχει καλύτερα.
    Αν βάλουν όμως και υποστήριξη dualsense (πχ adaptive triggers στα όπλα) θα μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά στο gameplay και στο immersion.
    Ήδη λένε ότι τα όπλα έχουν πολύ καλό feeling, σκέψου να βάλουν και adaptive triggers και haptic feedback.
    Έχεις δίκιο, το κομμάτι του χειριστηρίου το ξέχασα. Είχα καθαρά στο μυαλό μου τα γραφικά κτλ. Απλά είναι λίγο χαζομάρα να μη λένε έστω πότε περίπου θα βγει και ασ πουν στο περίπου τι θα περιλαμβάνει, μην κάθεται κάποιος και περιμένει τελικά άδοξα.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Τελικα στο ps5 πως τρεχει μαθαμε; Για να δω αν θα το παρω. Αναλυση και frames ειπαν;

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Τελικα στο ps5 πως τρεχει μαθαμε; Για να δω αν θα το παρω. Αναλυση και frames ειπαν;
    Από ότι είδα σε ένα γκρουπ μάλλον 1080/60.

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Από ότι είδα σε ένα γκρουπ μάλλον 1080/60.

Τραγικο αν ισχυει...

Name
    Δημήτρης

Παιδια αν δεν βγει καποιο patch που να δινει specific settings για το PS5 το παιχνιδι θα το τρεχει στην ιδια ακριβως αναλυση που αναγκαζεται να το τρεξει το PS4 Pro... δεν γινεται κατι αλλο εφοσον μιλαμε για backwards compatibility...

Επι της ουσιας τρεχεις το παιχνιδι του PS4 στο PS5 σε brute force.

Αν και πιστευω οτι επειδη μιλαμε για την Pro εκδοση, πιστευω θα ειναι καπου πιο πανω απο 1080ρ, φανταζομαι μεταξυ 1080ρ-1440ρ... θα δουμε. Συντομα θα μαθουμε.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (09-12-2020),psx3 (09-12-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Τραγικο αν ισχυει...
    Εντάξει δεν θα μου φανεί περίεργο μιας και μιλάμε για PS4 έκδοση, δεν έχει πάρει PS5 upgrade ώστε να το εκμεταλλευτεί πλήρως.
    Εγώ θα ήθελα να εκμεταλλεύεται το dualsense που δυστυχώς σίγουρα δεν θα το εκμεταλλεύεται...

Spoiler!

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Πως γίνεται να τρέχει στα 60fps όμως αν δεν έχει πάρει patch? Δλδ στο ps4 pro τρέχει με unlocked framerate?

Name
    Δημήτρης

^^ Την απορρια αυτη την εχω και εγω.... Ισως τρεχει οντως με unlocked framerate . Συντομα θα μαθουμε παντως. Οπως και να εχει εγω περιμενω να δω αν αυτο το "first step upgrade" που λενε οτι θα κυκλοφορησει αυριο ισχυει ή οχι. Υποτιθεται εκει θα δουμε τα πρωτα δειγματα απο next gen support.

Το διαβασα σε διαφορα site υποτιθεται "αξιοπιστα"... για του λογου το αληθες:

https://www.ign.com/wikis/cyberpunk-...rom_PS4_to_PS5

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Πως γίνεται να τρέχει στα 60fps όμως αν δεν έχει πάρει patch? Δλδ στο ps4 pro τρέχει με unlocked framerate?
    Όπως τα Ghost of Tsushima και το Days Gone που δεν έχουν πάει patch για να εκμεταλλεύονται πλήρως το PS5 αλλά έχουν υψηλότερες αναλύσεις και fps.

Bookmarks

Bookmarks