Page 29 of 67 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1338

Thread: Cyberpunk 2077

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Όπως τα Ghost of Tsushima και το Days Gone που δεν έχουν πάει patch για να εκμεταλλεύονται πλήρως το PS5 αλλά έχουν υψηλότερες αναλύσεις και fps.
    Εγώ πίστευα οτι είχαν πάρει κάποιου είδους patch για να τρέχουν. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει του λειτουργικό δλδ? Δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Εγώ πίστευα οτι είχαν πάρει κάποιου είδους patch για να τρέχουν. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει του λειτουργικό δλδ? Δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
    Έχουν πάρει patch απλά δεν εκμεταλλεύεται πλήρως το PS5. Το Days Gone πχ δεν φαίνεται να έχει γίνει optimise για να εκμεταλλεύεται το loading του SSD, δεν έχουν νέες προσθήκες στα γραφικά κτλ, "απλά" κάνουν αυτό που λέει και ο Val, brute force τα γραφικά σε 4K και 60fps.

Είναι όπως το God of War χωρίς patch στο PS5, το οποίο τρέχει στα 4K/60fps. Δεν έχει κάποιο patch, απλά η κονσόλα μπορεί να το φτάσει στο max του. Έτσι και τα Days Gone/GoT, απλά τους έβγαλαν ένα μικρο-patch για να ξεκλειδώσουν την ανάλυση και τα fps.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Οκ, κατάλαβα πώς το λες, στην ουσία και το Cyberpunk λογικά έτσι θα είναι, θα του πετάξανε ένα πατσάκι ίσα ίσα να τρέχει λογικά με unlocked framerarte υποθέτω.

// Τώρα είδα και το ποστ του Val, οπότε να δούμε τι έχουν κάνει όντως με το patch.
    Last edited by gonzalez; 09-12-2020 at 17:18.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Ωραία θα ήταν να έχουν έτοιμο ένα περιποιημένο PS5 patch day 1, αλλά οι άνθρωποι εμφανώς έχουν πήξει με το crunch και τόσα targets.

Έτσι είναι το multiplatform development, for better or worse... περισσότερα έσοδα, περισσότερο πήξιμο, λιγότερο optimization (exclusives -> focus on one spec).

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Αυτη τη στιγμη το PS5 τρεχει το παιχνιδι στα 60 καρε μονο. Ειναι rock solid και η αναλυση λενε ειναι πανω απο 1080ρ αλλα ειναι στην ουσια αυτη του Pro που φανταζομαι θα ειναι μεταξυ 1080ρ και 1440ρ κατι τετοιο ως συνηθως.

Γενικα παντως ειδα και direct feed εικονες απο δυνατα PC και το παιχνιδι δειχνει να εχει σε ολες τις εκδοσεις μια "θολουρα" η οποια φαινεται ειναι αισθητικη παρεμβαση την οποια επιθυμουν οι δημιουργοι. Αυτο το πραγμα εμενα με χαλαει παρα πολυ που το κανουν. Δεν ξερω τι ειδους αισθητικη παρεμβαση ειναι να πασαλειψεις με βαζελινη την οθονη. Τα ιδια κανει και η Ροκσταρ με τα GTA και τα Red Dead Redemption...τρεχουν μεν σε μεγαλες αναλυσεις αλλα τα πασαλειβουν με τοση θολουρα που ειναι δωρον αδωρον...

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Πέρα απο τα bug fixes σίγουρα αν το κάνουν ποιο optimized θα τρέχει καλύτερα.
    Αν βάλουν όμως και υποστήριξη dualsense (πχ adaptive triggers στα όπλα) θα μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά στο gameplay και στο immersion.
    Ήδη λένε ότι τα όπλα έχουν πολύ καλό feeling, σκέψου να βάλουν και adaptive triggers και haptic feedback.
    Για αυτους τους λόγους δεν στεναχωριέμαι καθόλου που δεν θα το παιξω τώρα. Καλυτερα μετα απο 6-12 μήνες παρά τώρα με τα τόσα του προβλήματα. Τωρα που το σκέφτομαι και το Witcher 3 άργησα λιγάκι να το πιάσω, και κατέληξα να έχω παιξει 525 ώρες.

Name
    Δημήτρης

Εβαλα και επαιξα το παιχνιδι 2-3 ωρες εχθες. Μπορω να πω οτι βγηκα περισσοτερο ζεστος απο οτι περιμενα.

Ο τεχνικος τομεας δεν ειναι κακος ακομα και εφοσον ειναι στην ουσια η εκδοση ps4 brute force. Μιλαμε για μια τεραστια πολη που ειναι αληθεια οτι ειναι η πιο πολυπλοκη που εχουμε δει ποτε. Απειρα στενα σε καθε μερια που θα γυρισεις το κεφαλι σου, εναερια και υπογεια περασματα κτιρια που μπορεις να ανεβεις και να μπεις μεσα, γενικα ειναι μια πολυσυνθετη πολη που οντως μοιαζει ζωντανη και το scale αυτης ειναι εντυπωσιακο. Σιγουρα δεν εχει τον αριθμο των npcs που ειχαμε δει στο reveal demo αλλα δεν μου φανηκαν και λιγοι ή οτι η πολη ειναι αδεια απο ζωη. Γενικα ακομα και ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο.

Δεν ξερω ποιος τελειωσε το παιχνιδι σε 20 ωρες και πως ακριβως τα καταφερε και για ποιον ακριβως λογο εγινε θεμα, αλλα εμενα με επιασε η ψυχη μου τις πρωτες αυτες ωρες με το content... Ενα τετραγωνο μεσα στην πολη εκανα (που λεει ο λογος) και με πηραν τηλεφωνο 5 ατομα για side mission... τα gameplay mechanics ειναι τοσα πολλα που σε βομβαρδιζει το παιχνιδι κυριολεκτικα και εγω τουλαχιστον μπουχτισα. Κλασσικα μαζευεις απο loot οτι αχρηστη σαβουρα υπαρχει (δεν θα καταλαβω ποτε τον λογο που θα πρεπει να μαζευω σε ενα παιχνιδι junk loot απλα για να γεμιζει το ιnventory και να τρεχω να το πουλαω.

Γενικα ειναι τιγκα rpg γεγονος που προσωπικα ισως εχω ερθει σε μια ηλικια που δεν το θελω τοσο μα τοσο πολυ. Οπως και να εχει η πολη ειναι πραγματικα πολυ καλη. Shooting ακομα δεν εχω καταφερει να δω κανονικα μιας και μια μονο αποστολη εκανα και κατι training. Το driving απο την αλλη μου φανηκε πολυ καλο και απολαυστικο θα ελεγα.

Το παιχνιδι βγαζει next gen vibe λογο του σχεδιασμου του και το καλλιτεχνικο κομματι θεωρω ειναι πολυ καλο. Αυτο που χαλαει ειναι η θολουρα που ευθυνεται κυριως οχι απο την αναλυση αλλα την αισθητικη παρεμβαση. Το παιχνιδι σε καποια σημεια ριχνει frames στο ps5 αλλα μεχρι στιγμης οχι κατι τραγικο. Σιγουρα θα αλλαξουν αρκετα πραγματα.

Το immersion παντως δουλευει παρα πολυ καλα.

8. The Following 12 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

BillyFlo81 (10-12-2020),enstikto (10-12-2020),Error Flynn (10-12-2020),hakoo (10-12-2020),Leon_DiZ (10-12-2020),mania (10-12-2020),mihalis13 (10-12-2020),obione (11-12-2020),panos74gr (10-12-2020),psx3 (10-12-2020),Snk (10-12-2020),spartan (10-12-2020)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default Cyberpunk 2077 (10 Δεκεμβρίου 2020)

Δημήτρη έπαιξες με το day 1 patch; Είχε βγει όταν έπαιξες; Από bugs πως το είδες;

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δημήτρη με τι ξεκίνησες τελικά;
    Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.. Σκέφτομαι Nomad η Corp.

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εγω που έβλεπα εχτές που παίζανε δεν με εντυπωσίασε σαν πρώτη ματιά, μου φάνηκε κ κάπως με τον φωτισμό που έχει μερικές φορές αυτό το κόκκινο κ κίτρινο σε μερικούς χώρους γίνεται πολύ έντονο γιαυτό μάλλον γράψανε για τις επιληπτικές κρίσης.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

PSA μην κάνει κανείς τη λαλακια και το παίξει στο PS4 αν μπορεί να το αποφύγει

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

13. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

psx3 (10-12-2020)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Καλά πλέον αυτό το έχω συνηθίσει, φαντάσου αυτό συμβαίνει στο ps4 εδώ κ ένα χρόνο μερικά παιχνίδια δεν προλαβαίνει να φορτώσει τα γραφικά.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Καλά πλέον αυτό το έχω συνηθίσει, φαντάσου αυτό συμβαίνει στο ps4 εδώ κ ένα χρόνο μερικά παιχνίδια δεν προλαβαίνει να φορτώσει τα γραφικά.

Εδώ σου λέει ότι είναι 720p, δεν φορτώνει τα textures και πέφτει συχνά στα 15fps. Να ήταν μόνο τα textures πάει κι έρχεται.

Δείτε εδώ χαλι

16. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

hakoo (10-12-2020)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εδώ σου λέει ότι είναι 720p, δεν φορτώνει τα textures και πέφτει συχνά στα 15fps. Να ήταν μόνο τα textures πάει κι έρχεται.

Δείτε εδώ χαλι

Νομίζω αυτό το κάνει γενικά ανεξάρτητα με την ανάλυση δλδ εγώ το έχω φάει στην μάπα με το Division 2, τρέχεις κ βλέπεις ένα κενό μετά αρχίζει κ φορτώνει τα γραφικά κ δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν είναι 4k η 720p.
    Edit
    Όταν φτιάχνεις παιχνίδι να παίζει παντού κάπου δεν θα είναι σωστό, πιστεύω να είναι μόνο σε ps4 κ xbox one γιατί μου φαίνεται fps έχουν θέμα κ τα pc που είναι τούμπανο γενικά παίζουν αρκετά bug.

Last edited by Christos33; 10-12-2020 at 13:41.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Παιδια ας μας πει καποιος που το παιζει σε ps5. Ειναι οκ σε αναλυση και framerate ή δεν αξιζει και πρεπει να περιμενουμε του χρονου το next gen update;

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Παιδια ας μας πει καποιος που το παιζει σε ps5. Ειναι οκ σε αναλυση και framerate ή δεν αξιζει και πρεπει να περιμενουμε του χρονου το next gen update;
    Εδώ υπάρχει συγκριτικό για όλες τις εκδόσεις στις Sony κονσόλες.

Με λίγα λόγια PS5 έχει steady 60fps με ελάχιστες περιπτώσεις που πέφτουν frames. Ανάλύση όμως λίγο μεγαλήτερη απο 1080p.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δείτε εδώ χαλι

Α καλα. Καταλαβα, μακρια.
    Προφανως και θα το φτιαξουν για το OG Ps4 αλλα αν ειναι να ριξουν τον ηδη πεσμενο οπτικο τομεα δεν εχει κανενα νοημα.
    Θα περιμενω για το next gen patch προσωπικα, ουτε καν μεχρι να παρω ps5.

Name
    Δημήτρης

@Μιχαλη & Πανο

Ξεκινησα corpo αλλα μου φανηκα πολυ κωλοπαιδο και το ξαναξεκινησα σε Nomad.

Επαιξα κανονικα με το τελευταιο πατς. Ειχα ενα κρας προς το τελος του σεσσιον οπου ειδα οτι ειναι και 3 το πρωι και το εκλεισα.

Γενικα αν κατι αυτη τη στιγμη με χαλαει αρκετα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι OVERWHELMING με κεφαλαια. Σου πεταει τοσα πολλα πραγματα που απλα σε πνιγει. Θελω να πιστευω οτι με τον καιρο αυτο θα αλλαξει οταν μπει καποιος στο ρυθμο του παιχνιδιου και μαθει πως λειτουργουν τα πραγματα και με τι θελει να ασχοληθει και τι οχι. Και μονο το πως γινεται customize ο χαρακτηρας σου και τα ειδη των loot να μαθεις θα φυγει ενα μεγαλο hassle απο την μεση. Και τα μενου... omg τα μενου... μεχρι να μαθεις πως λειτουργουν ολα αστα να πανε...

Πραγματικα απορρω με αυτους που το τελειωσαν τοσο γρηγορα. Μια αποστολη εκανα και ενα ερωτηματικο απο περιεργεια και το ερωτηματικο ηταν μινι quest με διαλογο και λοιπα...

Το παιχνιδι ειναι παντως ομορφο αρκετα ξαναλεω. Σε πιανει ενα δεος με την πολη και ολη τη λεπτομερεια στον κοσμο του. Αλλα πρεπει να φιλτραρεις πολυ πραγμα αλλιως σταματαει να γινεται enjoyable και κατανταει ψυχαναγκασμος. Ποστευω ειναι τετοιο ειδος παιχνιδιου που απο session σε session θα εχεις τελειως διαφορετικο βαθμο διασκεδασης.

Glitches δε συναντησα πολλα και τιποτα το ιδιαιτερο περαν του crach. Αλλα γενικα το παιχνιδι θελει δουλιτσα σιγουρα.

22. The Following 4 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (10-12-2020),obione (11-12-2020),panos74gr (10-12-2020),psx3 (10-12-2020)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

PSA μην κάνει κανείς τη λαλακια και το παίξει στο PS4 αν μπορεί να το αποφύγει
    Φαντάσου να πας από TLOU2 σε CP2077 σε OG PS4... το χάος το ίδιο!

Το παιχνίδι δεν έχει σοβαρό optimization πουθενά. Από OG XB1 μέχρι 3090.

24. The Following 5 Users Say Thank You to psx3 For This Useful Post:

hakoo (10-12-2020),obione (11-12-2020),panos74gr (10-12-2020),PDS (10-12-2020),Valkyre (10-12-2020)

Name
    Δημήτρης

^^ακριβως. Αλλα πραγματικα καταλαβαινεις οτι τα ποσα χρονια το δουλευουν ισως ηταν και λιγα...

Bookmarks

Bookmarks